לפי דעתי חבר'ה
צריך לקחת בחשבון שלפעמים אנשים עושים טעויות .ואולי לנסות להשלים או לפחות להפסיק לריב הדדית .
אני לא יודע בדיוק מה רוני אמר ומי זה בדיוק בפורום ההוא (נרשמתי שם והתחלתי לכתוב שם בימים האחרונים) אני לא קיבלתי רושם שם שמישהו שם נמצא שם סתם בשביל הקטע ולא מאמין ביהדות וכהניזם
בקשר לבן גביר, לפי דעתי , מי שקורא לו סוכן שב"כ , זה האנשים שרואים את מה שהוא עושה ,ולמרות שמסכימים עם הטענות, אין להם את הבושה להגיד שלהם את האומץ לעשות את זה , אז הם מתעצבנים שלו יש את האומץ לעשות דברים שהם רק מדברים עליהם, ולצערי זה יוצר קנאה, אני לא חלילה מאשים בדבר הזה אנשי כהנא ואנשים שקשורים לחוגים תורניים רציניים, אבל יש תומכים מסוימים שניסו לגדף את פעילי חזית בתקופת הבחירות, כדי שיבחרו במפלגות שהם מייצגים (ולמען ההגינות ,היחידים שעשו תעמולה בשביל מפלגות שתמכו בהם בטוקבקים שאני די בטוח שלא עשו את זה ,זה ש"ס ) זה גם לאו דווקא מעיד על המפלגות ובוחריהן ,אבל מה שאני אומר זה , שחלילה לנו להתחיל לחשוד אחד בשני או לקחת שמועות כאלה כרציניות, לפעמים זה גם שמועות שלא באמת קיימות, אלא ששמאלנים יוצרים לנסות לסכסך ביננו (וזה בעיקר)
בקשר למה שאתם מדברים עליו שהבחור ההוא הצדיק את הנאצים , אשמח לראות לינק לדבר הזה , אולי אוכל להגיד לו את דעתי,ולדבר איתו על הנושא, כדי לשכנע אותו שאין הצדקה לזה
גם תזכרו, שלפעמים אם מישהו נדחק לפינה בגלל טענה שהוא אמר, הוא עלול להמשיך להחזיק בה, אפילו אם הוכיחו לו שהיא לא נכונה והוא מתחרט עליה ,אך במיוחד אם הוא אדם מוכר, רק בגלל הלחץ של העימות והלחץ של התגובות נגדו, הוא עלול לא לרצות ל"הודות" בטעות
אני זוכר שאמרתי פעם דברים כשהייתי צעיר בכוונה טובה, שאחר כך הבנתי שהיו טעות והתחרטתי שאמרתי ,למרות שהיו לי כוונות טובות, אנשים מתבגרים, לומדים , לא צריך לפסול מיידית בגלל טעות ,צריך לשבת ולהסביר
ובטח ובטח על אחת כמה וכמה מונים, אם יש רקע ודעות משותפות, צריך לגשר, להוכיח אם צריך, להוכיח בתקיפות עם צריך ,על פי ההלכה. אבל לא לסגור דלתות בכזה קלות