אולי בשבילך זה דעה לא נורמלית, בשבילי זה דבר מצודק.
אני מעדיף להיות אגואיסט מאשר לוותר על שירות שאני אוהב אותו.
יפה שלמדת שיש דבר כזה דעה לא נורמלית.
כן אדוני - מצטער שמבחנתי תמיכה ברוצחים ומימון שלהם+אכילה של אוכל זוועתי ולא בריא לגוף זה לא נורמלי וזה מטופש = עונה על ההגדרה של לא נורמלי. אני לא רוצה לעשות השוואה בינך לבין משוגע.. אבל ממתי משוגע מודה שהוא משוגע? כל עוד זה מוצדק בפניך - כאמור שני אפשרויות, יכול להיות שאתה צבוע ויכול להיות שאתה חסר מוסר וזה פשוט נוח לך להיות כזה. אחרת תן לי הצדקה נורמלית אחרת לתמיכה הנלהבת שלך במקדונלדס.
אתה חתיכת צבוע. אפשר לחשוב איזה שירות אתה מקבל במקדונלדס! כאילו מינימום מסעדת חמישה כוכבים בעלת שני כוכבי מישלן. אתה מדבר כאילו אין לנו בארץ עוד 3,000 מסעדות כמו בורגראנץ', אגדיר, בורגרס בר, פיצה פצץ, פיצה האט, צ'יינה טאון, למון גראס, שווארמה שמש, ועוד ועוד ועוד. כאילו שהם לא נותנות אותו שירות (ברוב המקרים יותר טוב גם, בלי להמליץ על כל רשת ורשת ספציפית זה רק לצורך הדגמה), הם אפילו ברוב המקרים יותר זולים אז תקבל את זה בתור בונוס. ממה אתה נהנה בדיוק? ששואלים אותך האם אתה רוצה להגדיל בשקל תשעים..? יכול להיות שאתה מתלהב מהצעצועים שם?! או שאתה אוהב את האוכל הדוחה שמוגש שם? הורג אותי איך בנאדם מגן על עצמו כשמדובר בגועל נפש כמו מקגועל.
זה מזכיר לי ויכוח ישן מול חבר שלי שהתלהב מ'הכל כלול' באחת מהמדינות הערביות, לפחות שהוא עשה איתי את הדיון הזה הצלחתי להבין ממה הוא מתלהב. אכן המחירים שם יותר זולים, אכן השירות שם (ברוב המקרים) יותר טוב, והאלטרנטיבה בארץ יקרה משמעותית.. אז כן - למרות שאני גם לזה מתנגד בצורה קשה
ולא אשתף בזה פעולה בחיים, אני איך שהוא מסוגל להבין את ההתלהבות מ'הכל כלול' למיניהם ועוד מצליח להבין ברמות מאוד מצומצמות איך אנשים מגיעים למצב שהם תומכים בזה.
אבל להתלהב ממסעדת מקדונלד'ס? להגן עליה? היא גם מאוד יקרה, היא גם מביאה את האוכל הכי זוועתי שבנאדם יכול לבקש מעצמו, והיא גם מפרנסת טרור, אז ממה אתה מתלהב? אני שואל בשיא הרצינות - מה גורם לבנאדם לצאת למסע תמיכה נרחב בעד מסעדה שמוכרת זבל במסווה של אוכל וממנת טרור.
אז קיצור אתה בנאדם צבוע כי אתה תומך בדבר חסר יתרונות בלי שום סיבה וזה הופך אותך גם לבנאדם מרושע, כאמור הוצגו לך אלטרנטיבות רבות ורק אידיוט שלא מרים את הראש שלו ומסתכל מסביב לא ימצא אלטרנטיבה זולה יותר מהבחינה הכלכלית, רמה איכותית יותר, בריאה יותר מהבחינה הנפשית ובריאה יותר מהבחינה הפיזית של המילה.
מקווה שמצבך הבעייתי ישתפר בעתיד ושהמוסר הדפוק שלך יחזור לשפיות.
ושוב פעם - ראיתי שאתה כבר מתחיל למחזר את אותם הטיעונים האידיוטים. כשאמנע ממך פיזית להיכנס למקדונלדס אז תתבכיין שאני מנהל לך את החיים, כל עוד אני אומר לך את האמת בפנים ולא נעים לך לשמוע את זה זאת בעיה שלך. אתה כאמור נמצא באשכול שלי ולא מסוגל להגיב כראוי לטענות שלי וברור לכולם ידו של מי על העליונה בעימות שביני לבינך.
אביר הקרנפים צודק במאה אחוז, אני אכן מבזבז את הזמן שלי בניסיון לשנות את הדעות ההזויות של 'לא בימין הקיצוני' שהוא כאמור לא בשמאל, לא במרכז, לא בימין וספק האם הדעה שלו לא מרחפת בחלל בניסיון למצוא היגיון