תיקון
אני מאמין שלכל אדם יש חופש בחירה איך להתנהג אז זה לא משנה לי מי האדם המסויים אלא האם הוא מתנהג טוב אלי.
תקשיב טוב, כאשר אתה מתעמת איתי כדאי שתספק טיעונים קצת יותר משכנעים. לא אכפת לי להפריך את הטענות והדעות ההזויות שלך (או את הנורמליות, אבל שאין להם שום קשר לנושא שעליו אנחנו מדברים ודנים כאן). וממש לא משנה לי איזה צד במפה אתה חושב שאתה מייצג.
מזאת אומרת אתה:"לא רוצה להאמין במשהו שלא עושה לך טוב'' - בו נבחן ברשותך את האשכול הזה -
במה אני מאמין? שאסור לפרנס אנשים שתומכים ברוצחים? שאסור לנו לאכול אוכל שהוא לא בריא ועשוי להביא לנו מחלות? אתה בכלל חושב לפני שאתה מקליד את השטויות הללו אשר יוצאות לך מהמקלדת? אם אתה מאמין הפוך לגמרי ממה שאני הצגתי באשכול, קרי - מותר לפרנס אנשים שתומכים ברוצחים, מותר לאכול אוכל לא בריא, משמע שאתה כבר עכשיו מאמין במשהו שעושה לך לא טוב.
אתה בעד פרנסה של רוצחים כל עוד הם משרתים אותך יפה במסעדה שלהם!! הוכחת לכולנו את חוסר המוסר שלך, אתה כן מסוגל לאכול במסעדה שאדולף היטלר הוא בעליו - וזה אידיוטי, לא משנה האם אתה מתיימר לייצג את השמאל את המרכז או את הימין.
כאשר אתה תומך ברוצחים כל עוד הם משרתים אותך יפה זה אומר שגם לא תהיה לך בעיה לפרנס משפחות פשע שמדרדרות ילדים לסמים. מכאן שאתה צבוע או חסר מוסר אנושי בסיסי. אל תנסה להסיט את הדיון לפוליטיקה אלא מוסר בעייתי שלך ותו לא. הרגע הוכחתי לך כמה זה לא קשור לפוליטיקה או גזע, אז תוריד את הטיעונים המיותרים שלך על 'שני הצדדים עושים רע והעיקר שמתנהגים אלי יפה' כי הם לא קשורים בעליל לנושא האשכול.
ומה זה השטות הזאת שאתה לא רוצה לראות יהודי ששונא ערבי? אני אחזור שנית, אני בכלל לא מדבר כאן על שנאה של דת או לאום, הרי את מי אני שונא על פי האשכול הזה? רוצחים של יהודים+רוצחים של אנשים חפים מפשע! זה שהם ממוצא מוסלמי או שוודי או גרמני זה לא נותן להם אישור לרצוח, אבל אתה כן נותן להם אישור - להם ולתומכים שלהם, בכך שאתה ממן אותם! שים לב שאני גם שונא את אלו שתומכים ברוצחים שלהם, שהם במקרה הזה יהודים בוגדים (או סוג של יהודים....) אז הרמיזות שלך לגזענות באשכול הזה פשוט פלגמטיות.
אתה נותן היתר לאנשים לרצוח כל עוד התומכים שלהם נותנים לך גלידה טעימה! תשנה את המשפט שלך ל'
אני לא רוצה לראות יהודים ששונאים את הרוצחים שלהם'. זה בדיוק מה שאתה אומר. זה בושה וחרפה! אנחנו בתור עם עברנו מספיק בשביל להבין שצריך להתנגד בחוזקה לאויבים שלנו ולשנוא אותם.
אדוני היקר, אכן יש דבר כזה דעה לא נורמלית! באיזה גן לימדו אותך שלא? אתה בעד תמיכה ברוצחים שנותנים לך זבל כל עוד הם מחייכים והם רק הצינור הממן של הרצח - זה לא נורמלי ואין אדם אחד שיצדיק אותך כאן, ומעטים מאוד האנשים שיצדיקו את ההתנהגות הזאת.
בדיוק כמו שהדעות של היטלר וכל האידאולוגיה הנאצית, הדרוויניזם החברתי. שיהודים, צוענים וכד' הם גזע לא ראוי ושיש להיפטר ממנו, והסלבים הם משרתים צמודים של הארים היא דעה לא נורמלית. כך שיש ועוד איך דבר כזה דעות לא נורמליות. אז אל תהיה דמגוג שאומר שכל דעה לגיטימית כי זה לא נכון (וזה לא חוקי גם, אז בתור שמלאני כביכול ששומר בהידוק בשלטון החוק זה צריך להפחיד אותך במיוחד)
אתה מדבר על 'המטרות האישיות' שלך? אז דבר ראשון, כל עוד אתה מוכן לתמוך ברצח של אחרים וקשה לך לא לשרת את אלו שתומכים באותם רוצחים, כי זה לא מעניין אותך אז אתה אגואיסט. ודבר שני, לו המטרה האישית שלך היא לאכול אוכל בחוץ - היא יכול להיות ממומשת גם בדרך אחרת. אתה רוצה אוכל כשר? לך למסעדות נורמלית ובריאה יותר, נורמלית גם מבחינה תזונתית וגם מבחינה אנושית. ואם אתה לא מוכן אז זה אומר שאתה צבוע ובעד תמיכה ברוצחים.
אתה מי זה מעניין שראית רע מכל צד ואיך זה רלוונטי לדיון שלנו? אנשי שלום עכשיו תומכים ברוצחים - האם רוצחים זה טוב לך? או שיש רוצחי ילדים מסוימים שאתה אוהב ומאשר להם לרצוח ויש רוצחי ילדים מסוימים שאתה סתם לא אוהב? מה נסגר איתך, בו תסביר לי איך הרצח כאן טוב לך.
האידאולוגיה המרושעת שלך כפי שהיא מוצגת כרגע, אומרת שכל עוד בנאדם ספציפית לא הורג אותך על המקום אתה רשאי לפרנס אותו וזה לא משנה האם זה עשוי לגרום לרצח של אנשים (ובתכלס - במקרה של מקדונלד'ס, כאמור, זה כן יכול לגרום למוות, לפי מחקרים אובייקטיביים האוכל שם כן יכול לגרום למחלות ואפילו מוות תוך זמן ממושך, אז אתה לא רק מסכן אנשים אחרים אתה מסכן אפילו את עצמך, בתור אגואיסט זה אמור להפריע לך במיוחד). אתה הולך סחור סחור ועם הראש שלך בקיר, וזה הגיוני כי קשה מאוד לדבר בצורה הגיונית שאתה מייצג ממנים של רוצחים. אבל בשביל להוכיח כמה אתה טועה אני נמצא כאן.
בו נראה איזה דברים מגוחכים ולא רלוונטיים יהיה לך לרשום עכשיו.