כתב נושא: דעה: הכל מותר בישראל, השאלה למי  (נקרא 11550 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
דעה: הכל מותר בישראל, השאלה למי
« ב- : ינואר 21, 2014, 22:55:27 »
הידעתם? בבוקר הושחט סניף של מסעדת מקדונלד'ס המסריחה ביפו (שאני אישית מעדיף לכנות אותה מקגועל). בסניף המתועב רוססו כתובות וגם נגרם נזק לסניף לאחר שלפי הגדרת התקשורת: 'הושלך לעברו צבע אדום' (היה רק מבזק ממש קטן בנושא ולא מעבר לכך). אתם בטח שואלים את עצמכם עכשיו - איך יכול להיות שבקושי הזכירו את זה בתשקורת? בדרך כלל כשעושים פעולות כאלו, אתם יודעים.. מרססים ספריי, מפנצ'רים צמיגים, מכניסים קצת פחד באויב הערבי או באנטישמים או במילים אחרות - תג מחיר .. התשקורת הייתה צועקת לשמיים ומראיינת חצי עולם, היו גם מכריחים את כולם להכריז על הפעולות האלו כ'טרור', זה היה פותח את כל מהדורות החדשות במשך כל היום ולא היה חסר שהיו מכריזים על יום אבל.

הסיבה היא פשוטה - מי שביצע את המעשה הזה היה לא אחר מאשר פעילי זכויות לחיות מהחזית לשחרור בעלי חיים ה-ALF. קודם כל חשוב מאוד להגיד שאני לא מגנה את הפעולה הזאת, אני אמנם לא תומך בשום צורה שהיא ב-ALF אבל אני לא מתכוון לפרוץ בבכי על פגיעה בסניף של מסעדת הזבל מקדונלד'ס. כל פעולה נגד מסעדה שלדעתי היא אנטישמית שמוכרת זבל במסווה של אוכל לא גורמת לי עצב. אבל תחשבו לעצמכם רגע - מה היה קורה אם מישהו מפעילי תג מחיר היה עושה פעולה כזאת או דומה? כל הממסד היה עכשיו על הרגליים והייתם רואים גל מעצרים ברוטאלי של אנשים חפים מפשע כמעט אוטומטית. האם שמעתם פוליטיקאי אחד, מהשמאל או מהימין המזויף, שדורש להכיר בפעולה שעשו היום בבוקר בתור טרור? או אפילו פוליטיקאי אחד שמתנגד לפעולה של היום בבוקר באותה עצמה שהוא היה מדבר על פעולות תג מחיר?

כל זה מביא אותי שוב פעם למסקנה הפשוטה, שהממסד עלוב הנפש שיש לנו במדינת ישראל, מרשה לך לעשות כל דבר שרק תרצה - כל עוד אתה שמלאני. אבל כאשר אתה ימני, בעד מדינת ישראל וארץ ישראל, כאשר אתה בנאדם שפוי שמתנגד לאנטישמיות ומתנגד לטרור המוסלמי, זה בישביל הממסד יותר מידי! אסור לך!

במילים אחרות - כל התנגדות לאנטישמיות בישראל היא לא חוקית. על כל דבר אחר כן מותר להביע מחאה.

אני קורא בשנית לכל משתמש שקורא את ההודעות כאן להחרים את מקדונלד'ס, עד כמה שזה לא החרם הכי אפקטיבי בעולם הוא יגרום לכם להרגיש טוב יותר ואני מונע מהמון אנשים סביבי לא להתקרב למזבלה הזאת שמתיימרת לקרוא לעצמה מסעדה. תחרימו את מקדונלד'ס כי היא מחרימה אותנו ואת המתיישבים הגיבורים, כי בראשה עומד איש שלום עכשיו שהיא כאמור תנועה אנטישמית שונאת ישראל וממומנת על-ידי הגורמים הכי אנטישמיים שקיימים בעולם כמו האיחוד האירופי, וכמובן - כי מה שמוגש שם לא ראוי לקבל את התואר אוכל והוא פשוט זבל שמביא מחלות. 

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בעניין: דעה: הכל מותר בישראל, השאלה למי
« להגיב #1 ב- : ינואר 22, 2014, 09:22:48 »
יישר כוח!
מאמר יפה ונכון!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 22, 2014, 10:58:59 »
המעשים של ALF לפחות על הנייר מוגדרות כעברות גם אם אין מאמץ לתפוס אותם. יש שמאלנים כמו אנרכיסטים נגד הגדר שמסיתים ערבים למהומות אלימות ומצטרפים לכך ומקיימים קשרים עם ארגוני טרור והם מוצגים כאנשי מוסר ועקרונות בתשקורת וגם הצבא והמשטרע נוהגים בהם בכפפות של משי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #3 ב- : ינואר 22, 2014, 11:56:43 »
יש המון פורעי חוק בין השמאלנים. הכל נעשה כמובן במסווה של מוסריות וצדקנות מחליאה, אבל הם פורעי חוק. ועד שלא ישנו את החוק, המעשים שלהם צריכים להענש בכל החומרה.

אבל כמובן שלא מקפידים להעניש עבריינים שמאלנים. עסוקים בלהאדיר את פשעיהם של היהודים, אלה שרוצים לחיות בשלווה במדינה יהודית.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 22, 2014, 15:07:57 »
אני לא שמאלני ואני נוטה לשמאל, אבל אני בעד אכילת בשר שאני מאמין שלפי ההלכה של הדת היהודית שאני מאמין בה ככל יכולתי שזה כשר.ובבשר בקר בלי נדר של חלק.
ואני נגד שימוש באלימות רק כדי לכפות צמחונות וטבעונות.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : ינואר 22, 2014, 15:09:17 »
אם אני אחרים את המסעדה הזאת שלא בגלל שיש לה שותפות עם שמאלנים משלום עכשיו,
אלא אם אני ארגיש שם פגוע.

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 22, 2014, 15:51:55 »
אם אני אחרים את המסעדה הזאת שלא בגלל שיש לה שותפות עם שמאלנים משלום עכשיו,
אלא אם אני ארגיש שם פגוע.
למה ללכת סחור סחור? כל עוד שמלאני משלום עכשיו עומד בראש מקדונלד'ס - שהיא כאמור תנועה מסוכנת למדינת ישראל שמטרתה היא לחסל את מדינת ישראל כמדינה יהודית, תנועה פנאטית שמגדירה את אחד מאסונות הכי גדולים שנעשו בארה''ב הוא לא אחר מאשר הסנקציות הכלכליות על איראן הנאצית בו בזמן שהיא עצמה גורמת בכוח לפשעים על תושבים יהודיים ביהודה, שומרון, ואפילו בירושלים! כל דבר שיהיה בעד האנטישמים, אויבים רוצחי תינוקות ונגד יהודים - שלום עכשיו תתמוך בו. כל עוד זה קורה - אתה אמור להרגיש לא נעים כשאתה אוכל שם ולהרגיש פגוע.

כל עוד אתה אוכל במקדונלדס ומה שמספקים לך שם הוא אוכל זבל מהרמה הכי מחורבנת שקיימת, גורם למחלות לב, עודף משקל ופגיעה בכל מדד רפואי - וזה נבדק בכל מדד אובייקטיבי מדעי בלי שום קשר לשום דעה פוליטית או השקפת עולם. כל עוד זה קורה - אתה אמור להרגיש לא נעים כשאתה אוכל שם ולהרגיש פגוע.

וזה שמקדולנדס לא רוצה לתת את שירותיה העלובים לתושבי אריאל ומחרימה יהודים ותושבים - גם זה אמור להרגיש לך לא נעים כשאתה אוכל שם ואמור לגרום לך להרגיש פגוע, אתה בעצמך טוען שאתה נגד אפלייה, אז איך זה שאתה תומך בה? או שאצלך זה תלוי את מי מפלים - יהודים ותושבים מחוץ ל'קו הירוק' מותר למשל.

אז עכשיו בו תוכיח לנו אחת ולתמיד האם אתה צבוע או לא - כשהצבתי בפניך את העובדות בפנים, כאשר תאכל במקדונלד'ס אתה 'תרגיש פגוע'? או שזה לא מעניין אותך - אפשר להגיש לך זבל בתור אוכל ואפלייה על רקע גזע ואמונה אסורה עבורך אבל יש לה היתר כל עוד זה נגד יהודים וימניים?

אני מקווה שהדעה שלך היא לא ילדותית ומוזרה כפי שהיא מוצגת כרגע, אבל הגיע הזמן שתבהיר מה העמדות שלך אחת ולתמיד, וכאמור, תפסיק ללכת סחור סחור!

דרך אגב תודה רבה לכל המשתמשים האחרים על התגובות הברורות ואמשיך לפרסם תוכן בעתיד, בעזרת השם ובלי נדר.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 22, 2014, 17:03:09 »
אבל אני לא מגי פגוע מהמצב הנוכחי.
לא מחריכים אותי לאכול אוכל שאני מאמין שהוא לא כשר.

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #8 ב- : ינואר 22, 2014, 17:25:51 »
אבל אני לא מגי פגוע מהמצב הנוכחי.
לא מחריכים אותי לאכול אוכל שאני מאמין שהוא לא כשר.
אז שוב פעם, אתה כן צריך להרגיש פגוע.

אני מצטט את עצמי בשנית למה אתה כן צריך להרגיש פגוע:

"כל עוד שמלאני משלום עכשיו עומד בראש מקדונלד'ס - שהיא כאמור תנועה מסוכנת למדינת ישראל שמטרתה היא לחסל את מדינת ישראל כמדינה יהודית, תנועה פנאטית שמגדירה את אחד מאסונות הכי גדולים שנעשו בארה''ב הוא לא אחר מאשר הסנקציות הכלכליות על איראן הנאצית בו בזמן שהיא עצמה גורמת בכוח לפשעים על תושבים יהודיים ביהודה, שומרון, ואפילו בירושלים! כל דבר שיהיה בעד האנטישמים, אויבים רוצחי תינוקות ונגד יהודים - שלום עכשיו תתמוך בו. כל עוד זה קורה - אתה אמור להרגיש לא נעים כשאתה אוכל שם ולהרגיש פגוע.

כל עוד אתה אוכל במקדונלדס ומה שמספקים לך שם הוא אוכל זבל מהרמה הכי מחורבנת שקיימת, גורם למחלות לב, עודף משקל ופגיעה בכל מדד רפואי - וזה נבדק בכל מדד אובייקטיבי מדעי בלי שום קשר לשום דעה פוליטית או השקפת עולם. כל עוד זה קורה - אתה אמור להרגיש לא נעים כשאתה אוכל שם ולהרגיש פגוע.

וזה שמקדולנדס לא רוצה לתת את שירותיה העלובים לתושבי אריאל ומחרימה יהודים ותושבים - גם זה אמור להרגיש לך לא נעים כשאתה אוכל שם ואמור לגרום לך להרגיש פגוע, אתה בעצמך טוען שאתה נגד אפלייה, אז איך זה שאתה תומך בה? או שאצלך זה תלוי את מי מפלים - יהודים ותושבים מחוץ ל'קו הירוק' מותר למשל.

אז עכשיו בו תוכיח לנו אחת ולתמיד האם אתה צבוע או לא - כשהצבתי בפניך את העובדות בפנים, כאשר תאכל במקדונלד'ס אתה 'תרגיש פגוע'? או שזה לא מעניין אותך - אפשר להגיש לך זבל בתור אוכל ואפלייה על רקע גזע ואמונה אסורה עבורך אבל יש לה היתר כל עוד זה נגד יהודים וימניים?
"

העיקר שאתה לא מרגיש פגוע אבל :laugh:

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 22, 2014, 18:15:23 »
בתחום הפוליטי זה לא משנה לי.

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #10 ב- : ינואר 22, 2014, 20:03:34 »
בתחום הפוליטי זה לא משנה לי.
תפסיק להתחמק משאלת מיליון הדולר, הרי מאחורי הפוליטיקה יש אנשים וכל דבר שאתה אומר שהוא 'תחום פליטי' משפיע על אנשים. שאני אבין משהו, אוכל לא כשר במסעדה זה מפריע לך, אבל שבעל המסעדה הוא תומך במרצחים של אלפי יהודים זה לא?! משהו דפוק במוסר שלך אם ככה.

כשאני מדבר על תמיכה ברוצחים ובאנטישמיות, זה לא פוליטיקה כמו שמנסים להציג את זה, זה התחום הכי אנושי שיש. כשמקדולנדס לא מעוניינת לתת את השירותים שלה לתושבים מראש ומפלה אותם, אז נכון שיש פוליטיקה במהלך כזה - אבל אתה לא תוכל לנתק את האנושיות שיש כאן ואת הניסיון לפגוע במתיישבים היהודים שהם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך.

אתה מוזמן להפסיק לשקר לעצמך ולהגיד שהתחום האנושי לא מעניין אותך.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : ינואר 23, 2014, 04:46:45 »
זה לא משנה לי גם אם בעל המסעדה שונא יהודים, לי זה חשוב שאני מרוצה מהשירות.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : ינואר 23, 2014, 04:50:58 »
אני מעדיף לעשות הפרדה בין אמונת האחר לבין המטרה שלי.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : ינואר 23, 2014, 04:56:04 »
זה מפריע לי שאתה מנסה לנהל את החיים האישיים שלי כאשר הפוך זה אסור.

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : ינואר 23, 2014, 12:16:17 »
זה מפריע לי שאתה מנסה לנהל את החיים האישיים שלי כאשר הפוך זה אסור.
תודה רבה שהוכחת לכולנו שאתה בנאדם חסר מצפון ואנושיות או סתם צבוע (אתה מוזמן להחליט בעצמך על איזה הגדרה אתה עונה, כל הגדרה אחרת לא תתאים לתאר את מה שאמרת עכשיו, אני מתכוון לשלושת ההודעות האחרונות שלך, ודרך אגב מה הסיפור שאתה עושה הודעה אחרי הודעה אחרי הודעה כשאף אחד לא מגיב לך? מה הבעיה שלך לרשום את כל מה שאתה רוצה בהודעה אחת, לא שמעת על כפתור 'עריכה'?)

תרגע, אף אחד לא מנסה לנהל את החיים האישיים שלך, ממתי להוכיח לך שאתה לא בסדר ושהמוסר שלך הזוי ושווה לשל בעל חיים בטבע זה 'להכריח'?

יש לי חדשות בשבילך, אתה יכול להמשיך לעשות מה שאתה רוצה ולהתבכיין שמנהלים לך את החיים האישיים שלך, אבל זה שאתה חופשי לעשות מה שבא לך לא אומר שאני לא אשחרר ממך ואתן לך את העובדות ואת האמת לפנים כמו שהיא. אז אתה יכול לזעוק עד מחר שזה אסור לי. ביום שאני אמנע ממך בגופי לא להיכנס למקדונלדס אז תדבר איתי על 'מנהל את החיים האישיים', כל עוד אני מסביר לך למה זה לא חכם זה לא ניהול ולא נעליים. 

ולי מפריע שאתה צבוע, שהמוסר שלך לטעמי הוא מוסר של חיה ולא של בנאדם. מה זה 'העיקר שאני מקבל שירות', אם כך - היית אוכל במסעדה שאדולף היטלר הבעלים שלה? שמעתי שהגרמנים יודעים לתת שירות מצויין למי שהם אוהבים, לפי הגישה שלך אנחנו אמורים לאכול בכל מקום לא משנה מה מגישים לנו בו ולא משנה האם הכסף הזה מחר יכול לממן טרור ורצח של אנשים. איזה מן בנאדם מעוות מסוגל לאכול במקום שהוא יודע שהוא מנוהל על ידי אנשים גזעניים ששונאים יהודים? אי אפשר לנתק בין שני הדברים, היום אתה אוכל שם המבורגר, מחר אתה חוטף שם כדור לראש או מפרנס טרור ערבי.

עצם זה שאתה מוכן לעשות פשרות כשזה נוגע לרצח ואנטישמיות מוכיח שאתה במצב נפשי בעייתי, מצטער אבל הדעה שלך היא פשוט לא נורמלית. 
« עריכה אחרונה: ינואר 23, 2014, 14:43:48 על ידי TopTop »

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : ינואר 23, 2014, 22:43:50 »
אני לא רוצה להאמין בכל מה שאתה מאמין כי זה עושה לי רע.
הדבר האחרון שאני ארצה בחיים זה יהודי ששונא ערבי.
תקח בחשבון שאם אתה לא משתחרר ממני, אתה תצטרך לשמוע ממני דעות שמלאניות.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : ינואר 23, 2014, 22:51:35 »
אין דבר כזה דעה לא נורמלית,יש לא מסכים עם הדעה,אז אל תסכים,זה לא משנה לי לאכול במסעדה שהבעלים שלה שונאים יהודים,זה משנה לי שהם נותנים לי את השירות שאני מעדיף.
זה מאוד הוגן שכמו שאתה דואג רק למטרות האישיות שלך אז גם אני דואג רק למטרות האישיות שלי.

אין אצלי כפתור עריכה,אז אני מגיב בצורה הזאת.
ואם אתה לא מאמין אתה מוזמן לקחת את המשתמש הזה ולראות בעצמך.
אני רבתי עם חיים בן פסח בגלל חילוקי דעות, ובתור עונש הוא שלל ממני זכויות פה,כולל זכות עריכת הודעה.
ומשלוח הודעה פרטית.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : ינואר 23, 2014, 23:07:03 »
מכל צד אני הכרתי רע, אז אני לא מסכים עם זה שרוב הלא יהודים הם רעים.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : ינואר 24, 2014, 02:02:49 »
אני מאמין שלכל אדם יש חופש בחירה איך להתנהג אז זה לא משנה לי מי האדם אלא האם הוא מתנהג טוב אליי.
וחשוב לי לקבל את מה שאני אוהב.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : ינואר 24, 2014, 02:08:07 »
תיקון
אני מאמין שלכל אדם יש חופש בחירה איך להתנהג אז זה לא משנה לי מי האדם המסויים אלא האם הוא מתנהג טוב אלי.

מנותק TopTop

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : ינואר 24, 2014, 11:55:02 »
תיקון
אני מאמין שלכל אדם יש חופש בחירה איך להתנהג אז זה לא משנה לי מי האדם המסויים אלא האם הוא מתנהג טוב אלי.
תקשיב טוב, כאשר אתה מתעמת איתי כדאי שתספק טיעונים קצת יותר משכנעים. לא אכפת לי להפריך את הטענות והדעות ההזויות שלך (או את הנורמליות, אבל שאין להם שום קשר לנושא שעליו אנחנו מדברים ודנים כאן). וממש לא משנה לי איזה צד במפה אתה חושב שאתה מייצג.

מזאת אומרת אתה:"לא רוצה להאמין במשהו שלא עושה לך טוב'' - בו נבחן ברשותך את האשכול הזה - במה אני מאמין? שאסור לפרנס אנשים שתומכים ברוצחים? שאסור לנו לאכול אוכל שהוא לא בריא ועשוי להביא לנו מחלות? אתה בכלל חושב לפני שאתה מקליד את השטויות הללו אשר יוצאות לך מהמקלדת? אם אתה מאמין הפוך לגמרי ממה שאני הצגתי באשכול, קרי - מותר לפרנס אנשים שתומכים ברוצחים, מותר לאכול אוכל לא בריא, משמע שאתה כבר עכשיו מאמין במשהו שעושה לך לא טוב.

אתה בעד פרנסה של רוצחים כל עוד הם משרתים אותך יפה במסעדה שלהם!! הוכחת לכולנו את חוסר המוסר שלך, אתה כן מסוגל לאכול במסעדה שאדולף היטלר הוא בעליו - וזה אידיוטי, לא משנה האם אתה מתיימר לייצג את השמאל את המרכז או את הימין.

כאשר אתה תומך ברוצחים כל עוד הם משרתים אותך יפה זה אומר שגם לא תהיה לך בעיה לפרנס משפחות פשע שמדרדרות ילדים לסמים. מכאן שאתה צבוע או חסר מוסר אנושי בסיסי. אל תנסה להסיט את הדיון לפוליטיקה אלא מוסר בעייתי שלך ותו לא. הרגע הוכחתי לך כמה זה לא קשור לפוליטיקה או גזע, אז תוריד את הטיעונים המיותרים שלך על 'שני הצדדים עושים רע והעיקר שמתנהגים אלי יפה' כי הם לא קשורים בעליל לנושא האשכול.

ומה זה השטות הזאת שאתה לא רוצה לראות יהודי ששונא ערבי? אני אחזור שנית, אני בכלל לא מדבר כאן על שנאה של דת או לאום, הרי את מי אני שונא על פי האשכול הזה? רוצחים של יהודים+רוצחים של אנשים חפים מפשע! זה שהם ממוצא מוסלמי או שוודי או גרמני זה לא נותן להם אישור לרצוח, אבל אתה כן נותן להם אישור - להם ולתומכים שלהם, בכך שאתה ממן אותם! שים לב שאני גם שונא את אלו שתומכים ברוצחים שלהם, שהם במקרה הזה יהודים בוגדים (או סוג של יהודים....) אז הרמיזות שלך לגזענות באשכול הזה פשוט פלגמטיות.

אתה נותן היתר לאנשים לרצוח כל עוד התומכים שלהם נותנים לך גלידה טעימה! תשנה את המשפט שלך ל'אני לא רוצה לראות יהודים ששונאים את הרוצחים שלהם'. זה בדיוק מה שאתה אומר. זה בושה וחרפה! אנחנו בתור עם עברנו מספיק בשביל להבין שצריך להתנגד בחוזקה לאויבים שלנו ולשנוא אותם.

אדוני היקר, אכן יש דבר כזה דעה לא נורמלית! באיזה גן לימדו אותך שלא? אתה בעד תמיכה ברוצחים שנותנים לך זבל כל עוד הם מחייכים והם רק הצינור הממן של הרצח - זה לא נורמלי ואין אדם אחד שיצדיק אותך כאן, ומעטים מאוד האנשים שיצדיקו את ההתנהגות הזאת.

בדיוק כמו שהדעות של היטלר וכל האידאולוגיה הנאצית, הדרוויניזם החברתי. שיהודים, צוענים וכד' הם גזע לא ראוי ושיש להיפטר ממנו, והסלבים הם משרתים צמודים של הארים היא דעה לא נורמלית. כך שיש ועוד איך דבר כזה דעות לא נורמליות. אז אל תהיה דמגוג שאומר שכל דעה לגיטימית כי זה לא נכון (וזה לא חוקי גם, אז בתור שמלאני כביכול ששומר בהידוק בשלטון החוק זה צריך להפחיד אותך במיוחד)

אתה מדבר על 'המטרות האישיות' שלך? אז דבר ראשון, כל עוד אתה מוכן לתמוך ברצח של אחרים וקשה לך לא לשרת את אלו שתומכים באותם רוצחים, כי זה לא מעניין אותך אז אתה אגואיסט. ודבר שני, לו המטרה האישית שלך היא לאכול אוכל בחוץ - היא יכול להיות ממומשת גם בדרך אחרת. אתה רוצה אוכל כשר? לך למסעדות נורמלית ובריאה יותר, נורמלית גם מבחינה תזונתית וגם מבחינה אנושית. ואם אתה לא מוכן אז זה אומר שאתה צבוע ובעד תמיכה ברוצחים.

אתה מי זה מעניין שראית רע מכל צד ואיך זה רלוונטי לדיון שלנו? אנשי שלום עכשיו תומכים ברוצחים - האם רוצחים זה טוב לך? או שיש רוצחי ילדים מסוימים שאתה אוהב ומאשר להם לרצוח ויש רוצחי ילדים מסוימים שאתה סתם לא אוהב? מה נסגר איתך, בו תסביר לי איך הרצח כאן טוב לך.

האידאולוגיה המרושעת שלך כפי שהיא מוצגת כרגע, אומרת שכל עוד בנאדם ספציפית לא הורג אותך על המקום אתה רשאי לפרנס אותו וזה לא משנה האם זה עשוי לגרום לרצח של אנשים (ובתכלס - במקרה של מקדונלד'ס, כאמור, זה כן יכול לגרום למוות, לפי מחקרים אובייקטיביים האוכל שם כן יכול לגרום למחלות ואפילו מוות תוך זמן ממושך, אז אתה לא רק מסכן אנשים אחרים אתה מסכן אפילו את עצמך, בתור אגואיסט זה אמור להפריע לך במיוחד). אתה הולך סחור סחור ועם הראש שלך בקיר, וזה הגיוני כי קשה מאוד לדבר בצורה הגיונית שאתה מייצג ממנים של רוצחים. אבל בשביל להוכיח כמה אתה טועה אני נמצא כאן.

בו נראה איזה דברים מגוחכים ולא רלוונטיים יהיה לך לרשום עכשיו.
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2014, 12:05:59 על ידי TopTop »

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : ינואר 24, 2014, 15:20:27 »
אולי בשבילך זה דעה לא נורמלית, בשבילי זה דבר מצודק.
אני מעדיף להיות אגואיסט מאשר לוותר על שירות שאני אוהב אותו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #22 ב- : ינואר 24, 2014, 15:21:59 »
טופ טופ, אתה משחית את זמנך. הוא אף פעם לא מציג טיעונים. רק מקשקש את אותם משפטים שחוזרים על עצמם שככה הוא מעדיף וככה הוא מרגיש.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #23 ב- : ינואר 24, 2014, 15:22:08 »
חשוב לי יותר לקבל את מה שאני אוהב,מי שזה מפריע לו שלא יהיה כמוני.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : ינואר 24, 2014, 15:41:48 »
ו טופ טופ
זה מפריע לי שאתה מנסה לנהל את החיים שלי כאשר ההפך זה אסור.
הטיעון שלך של רק מביע דעה לא מקובל עליי.
אתה אומר עלי דברים רעים כדי לנסות לנהל את החיים שלי שאני אהיה כמוך ולי זה מאוד מפריע.

אני מאוד רוצה לקוות שאתה מביע דעה, מבלי לנסות לכפות אותה.