אם תפתח מלחמת אחים זה רק בצורה מאורגנת.
לא רק כי אני רוצה.
כל עוד מדינת ישראל דואגת גם למי שלא יהודי,אז אני לא מודאג.
וכן, אני לא מאמין כמו שאתה ממאין,.
אני מאמין שהצדק הנכון זה למנוע אפלייה לרעה, וברגע שחושבים רק על הרוב אז עלולים ליצור אפליה לרעה.
אותך אולי חינכו בצורה אחרת.
אבל זאת האמונה שלי והיא אחרת משלך , וזה מה שיש, כל צד באמונה אחרת.
אני לא באתי לפה לרידב,אלא כדי לנהל דיון ואני מאמין שדיון נכון זה להגיד את האמת גם היא לא נעימה.
אם אני משקר את עצמי ורושם לך שאתה צודק, אז אני מרגיש שאני משקר רק את עצמי, כי אני מאמין בצורה אחרת.
אל תבלבל את השכל. מלחמת אחים לא תפרוץ בגלל כמה זרים והאיומים שלך על זה (או הרמזים) ממש מגוחכים בעייני.
אנשים צדקנים כמוך הם האחרונים שאכפת להם מהזרים באמת,
אתם רק משתמשים בהם בתור קלף פוליטי - אבל ביום יום אתם נגדם יותר מכולם ואתם לא מוכנים לקבל אותם לגור לצידכם בדיוק כמו שפרסמו כאן פעם אחר פעם את העניין הזה. זאת הסיבה שאתה ודומיך צבועים. להלן השקר שמתפוצץ בפנים, וזאת לא דוגמה יחידה:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,40453.0.htmlאתה כל שניה משנה את התיאוריה שלך ואין לך מושג כמה אני שמח כל שניה לפוצץ לך את התיאוריה ההזויה האחרת שאתה יוצר לעצמך ומפתח בראש בכדי להצדיק עברות על החוק ישירות בפנים שלך.
אם היא אישית לא עברה על החוק, והיא כן.
אף אחד לא משתתף בתוכניות בטלוויזיה בלי חוזה ובלי להרוויח כסף על כך, איפה אתה חיי? ממתי מישהו עושה היום משהו בחינם? ריאלטי זה הדבר הכי מבוים בעולם למקרה שאתה לא יודע והכי מאורגן מראש - משמע היא עסקה בתחום הזה והרוויחה עליו. כשהיא הייתה חלק מהפקת התוכנית, לא הביאו לה משכורת? אין מצב כי כל אחד אחר כן קיבל, זה לא חוקי הוציאו לה חשבונית בתור מנקה? גם זה לא חוקי, אז מה בדיוק עשו? אמרו לה 'שמעי את רק שרה - אנחנו נצלם מהצד ונעשה כסף על זה ואת יכולה ללכת לעזאזל. בסדר? מסכימה?'
מה שונה בין הופעה וקבלת כסף ישיר, לבין הופעה בטלוויזיה וקבלה של כסף בתור זמר שהוא טאלנט לכל דבר ועניין? זה אותו דבר. אתה חושב שאת הריאלטי מצלמים בחדרי חדרים? זה לא רק 'הופעה באולפן' וגמרנו. זה הופעה תחת צילום ואם הכסף לא מגיע ישירות לכיס שלה מהצופים, תהיה בטוח שהוא כן מגיע ישירות מההפקה - יהיה נמוך ככל שיהיה.
אז חאלס לשחק אותה תמים ולהתחכם, היא הרוויחה כסף והתקשורת ניצלה אותה בישביל לעשות רייטינג שמטרתו הסופית היא כסף. אתה כבר רשמת קודם שאין לך בעיה לדרוס את החוק כל עוד זה משרת אותך, זאת פריבילגיה שרק לך יש ולא מותרת לימניים כמובן. אז אתה חייב להבין שהתשקורת הבולשביקית כן הפרה את החוק בכך שעשתה כסף מהשימוש שהיא עשתה ברוז, והיא העסיקה אותה בתחום שאסור לה לעסוק בה בלי אישור. ולכן התיאוריה שלך על זה שמדובר בעניין חוקי, מקומה בפח הזבל של תיאוריות חסרות השחר. מה לעשות - כאשר אתה מנסה להצדיק דברים מטופשים, אתה מדרדר את עצמך לטיעונים מגוחכים יותר ויותר.