כתב נושא: היהודון החדש של הכוכב הבא-ממולץ להכנס גם למי שלא צופה בתוכנית  (נקרא 2015 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני יודע שלאחרונה אנחנו מתעסקים יותר מידי בתוכניות טלוויזיה הנחותות,אבל אם זאת חשוב להבין שהתוכניות האלה משפיעות מאוד על הנוער ובכלל על חלק לא קטן מהציבור הישראלי.
לכן לדעתי כן חשוב להיות מעודכן כחלק מצבירת ידע ופרסומו.

עכשיו שימו לב לדבר הבא,בעקבות פרישתו של אייל גולן מהכוכב הבא מונה שופט חדש לתוכנית במקומו-רוצים לדעת מה הוא חושב על המתנחלים?!
אז קבלו...

ראיון של מוקי משנת 2005 בעיתון מעריב (כולל תמונה)

"כל הפרחחים האלה צריך להכנס בהם,לשבור להם את העצמות,להעמיס אותם במשאיות,לזרוק באיזה פינה ולסתום להם את הפה".

"מציעי מוקי גם להטיל במהלך הפינוי עוצר צבאי בן יומיים בכל המדינה:"שיגיעו משאיות לשטחים,יעמיסו את המתנחלים ויסגרו עניין-החארות האלו,זה קבוצה של קיצונים.
מי אתם בכלל פושטקים פורעי חוק?!"

פורסם בעמוד הפייסבוק של "הימין האמיתי":
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639164762801853&set=a.174468925938108.54041.164378053613862&type=1&relevant_count=1
« עריכה אחרונה: נובמבר 25, 2013, 20:54:44 על ידי Rafoe »
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
סתם אדיוט נוסף..
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם אני זוכר נכון הוא גם גינה את צה"ל במבצע "חומת מגן", למי שאולי לא זוכר או שהיה צעיר מכדי לזכור, זה היה בשנת 2002 אחרי שמעל אלף יהודים נרצחו על ידי מחבלי הרשעות הפלסטינית מאז פרוץ האינטיפאדה השנייה בספטמבר 2000, ובמרץ 2002 בלבד נרצחו 131 אזרחים ישראלים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ומה חדש? ידוע שהתקשורת מתה על בוגדים...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
חוץ מהתחום הפוליטי והדתי, אני תומך בו.