חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי
** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 12 בדצמבר **
liorso:
שלום חיים.
יש לי הרבה שאלות לשאול אותך:
א) אתה קמתה ב3 בבוקר רק בשביל להקליט תוכנית לאתר? אולי עדיף שתקליט אותה ביום שני, או בבוקר של שלישי ולא יקרה לנו כלום אם נאזין לה ביום רביעי או ערב שלישי.
ב) בתוכניות הוידאו שלך נראה שאתה משדר מאיזה מקלט, ממש מחתרת. אני ממליץ לך להוזיז את מסך המחשב שאנחנו רואים, לצד לי אומנם זה כבר לא מפריע לראות אותך חוזר על אותם תנועות אבל כל אדם חדש שאני נותן לו לצפות בתוכניות שלך ישר שם לב לזה וזה מעצבן אותו לפחות התחלה...
ג) כאשר בע"ה במהרה בימינו תעלה התנועה הכהניסטית לשלטון האם היא תצא למלחמה נגד כל מדינות ערב שעכשיו נמצאות בגבולות ארץ ישראל המובטחת? האם ישר נגיע לפרת והחידקל? או רק בגדה המזרחית של ירדן? או שלא ניצא בכלל למלחמה אלא נחכה שהם יתקיפו אותנו?
ד) לפני כחודש אמרת שנשים לא תשרתנה בצבא כהניסטי וזה כי המפקדים מנצלים את הנשים. לפי דעתי טענה זאת לא מספקת כיוון שיש ניצול של נשים גם בעבודה על ידי המנהל, ומה שאתה עושה במקום לשנות את העובדה החולנית שיש ניצול של נשים בצבא אתה פשוט מוציא את הנשים כאילו הן האשמות.
ה) האזנתי לראיון איתך בערוץ 7 באנגלית שפורסמה בפורום. אני חושב שעוד ראיון כזה בערוץ שבע העברי יכול לחשוף את האתר והפורום לקהל יעד שלנו. אתה מעוד סוחף בראיון ואני בטוח שהמון ישראלים שמאזינים לערוץ 7 ישמחו להשתתף בפורום ולהאזין לתוכניות שיש באתר בעברית. מה דעתך על כך? והאם אתה יכול להתראיין? (אל תפחד מהעברית שלפי דעת קלוקלת, העברית שלך נאה מספיק בשביל שיבינו כל מה שאתה אומר)
נ.ב. בעברית לא אומרים אגרופן אלא מתאגרף. אגרופן זו חתיכת מתכת ששמים על האצבעות בשביל שהאגרוף שלך יהיה יותר כואב.
עז77 מוסיף: ובוקס בעברית זה "punch" אפשר להגיד בוקס או אֶגרוף.[/b]
wjw:
חיים שלום!
בתוכניות שלך אתה מדבר על כך שצריך לפרסם את האתר כדי שההשפעה תהייה יותר גדולה
הבעיה היא שכמעט בכל אתר שנשלח הודעה עם כתובת האתר אז ההודעה תיחסם...
(אני באופן אישי מנסה לפרסם את האתר כמה שיותר)
איך אתה חושב שניתן עוד לפרסם את האתר?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בקשר לתוכניות שלך : אם אני לא טועה אתה מעלה את תוכניות הוידאו שלך על השרת של האתר...
יש אתרים שניתן לעלות עליהם קבצים דבר היכול לחסוך מקום בשרת אם תרצה שאני יתן לך אתרים כאלה אז תגיד לי ואני ישלח לך...
תמשיך בעבודך המצויינת ושבעזרת השם נצליח!!!
נץ וגאה בזה:
חיים שלום וברכה, הלוואי וירבו כמותך בישראל.
אני מודה לך מקרב לב על מחמאותיך על הידע ההיסטורי שלי, כולי תקווה שידע זה יהיה לעזר בפורום המצוין הזה ובתנועה החשובה הזו.
יש לי שלוש שאלות שאני הייתי רוצה לשמוע את דעתך עליהם:
1.) מהי דעתך המלאה על היצירה ה"יהודית" העונה לשם: "קומוניזם" (מקרל מרכס ועד לייב טרוצקי ומה שבניהם) ואיך צריך לנהוג עם ממשיכיהם השולטים במדינתנו ביד רמה?
2.) הייתי רוצה לשמוע ממך האם ישנו מקום להשוות בין סמל צלב הקרס (swastika) לבין הסמל של המגל והפטיש (הסמל הסובייטי), שהרי המשטר הקומוניסטי ובמיוחד יוזף וסיריונוביץ' סטאלין, שלחו לגולאגים ולמחנות העבודה בכפייה בסיביר, מאות אלפי יהודים (יש שאומדים זאת בכמעט 1.5 מליון יהודים) מהם הרוב הגדול לא חזר בחיים, למה אי אפשר לדבר על זה במושגים של שואה? ולמה הממסד המעוות פה בארץ ויהדות עולמית לא עורכת השוואה שכזו?
3.)ואחרון חביב, דעתך על האולטרא-יהודון פרופ' נועם חומסקי.
כך או כך:
חיים שלום ,אני מקווה שקו הבריאות התייצב אצלך .
רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי בזמן האחרון .
השאלה קשורה לחטופים שמוחזקים אצל החיזבבאלה ובשטחים .
בתורה שלנו כתוב לפדות שבויים בכל מחיר .כשאני אומר כתוב
אני מתכוון לציווי אלוהי כלומר אי קיום המצווה נחשב חטא .
השאלה שלי היא האם צריך לפדות את השבויים בכל מחיר לפי הציווי האלוהי
או שיש גבול למחיר הפדיון(שחרור הרוצחים מהכלא) .
אני מקווה שתמצא תשובה הולמת לשאלה שלי .
בזמן שכתבתי את השאלה אני מקווה שהחטופים עוד בחיים ושה' ישלח להם
כוח לעבור את התקופה הקשה .
"אמן "
עז77:
חיים שלום.
האם אתה נואם או מתדיין (debate) מדי פעם בעברית בפני ישראלים?
אם כן היכן ואיפה? והאם תוכל לעשות מאמץ להקליט את עצמך ולהעלות זאת לאתר?
חשבת על אולי להפיץ דיסקים שלך כמו שעושה הרב אמנון יצחק בעולם,
עם נאומים שלך או הרצאות מוקלטות שאנשים יוכלו לחלק בצמתים ולתת לחברים שיתנו לעוד חברים...וכו'...
עז77.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה