חדשות ודיונים > ארכיון דיון כללי

** שאלו את הימין האמיתי - לתאריך 12 בדצמבר **

<< < (3/4) > >>

עז77:
חיים אמרת ביום חמישי שביקרת את סבתך במצרים,
האם זה נכון או שזו טעות? האם ביקרת במדינה מוסלמית?

עז77.

הקול השפוי:
לחיים שלום.
דבר ראשון רציתי להודות לך על התוכנית שאתה מעלה מדי שבוע. אני מאוד מזדהה עם רוב הדברים שאתה אומר
ואני מוצא בהם הרבה מן הטעם ואניח כי השקפת עולמנו די דומה.
אני בטוח שלא אחת קראו לך מיליטנט או דברים מהסוג הזה, אך אל חשש. אנשים דומים קראו לאנשים כמונו מיליטנטים
לכל אורך ההיסטוריה, ביניהם גם צ'רצ'יל שהזהיר את העולם המערבי מן הקרב ובא, אך יפי הנפש קראו לו מטורף ומיליטנט,
בדיוק כמו לנו(וזבוטינסקי).

אך לא בצרי העין רציתי לעסוק אלא בנושא שעלה בפורום והוא יגאל עמיר.
על כן שאלתי לך היא, האם אתה תומך במה שיגאל עמיר עשה ואם כן מדוע?
למען ההגינות, מאחר ואולי לא יצא לך לקרוא לך את הדיון הנ"ל בפורום, עמדתי בעניין היא שיגאל עמיר הוא רוצח
ואני לא תומך בשום אופן במה שהוא עשה.

בכבוד, הקול.

popmart:
חיים שלום, רציתי לשאול אותך שאלה נוספת.
אתה מגיש את תוכניתך Take Back America יחד עם מישהו בשם דוד בן מושה.
האם גם הוא מסורב עלייה ע"י הממשלה הבולשביקית הבוגדנית בישראל?
והאם גם גיל אברהם מסורב עלייה? כמה יהודים יש באמריקה אשר נימצאים באותו הסטאטוס של מסורבי עליה בגלל דעותיהם?

בכבוד רב,
אילן.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
לחיים שלום רב,

יש לי מִספּר שאלוֹת בנוֹשׂא תרבוּת ואמנוּת:

* באיזו מידה אתה מעריך את השפעת האמנוּת והאמנים על החינוּך של העם בישראל ועל עיצוּב השקפתוֹ ודרכּוֹ?
* האִם, לדעתך, רמת-הצנזוּרה הקיימת על האמנוּת כַּיוֹם מַספּקת, או שמא יש מקוֹם להגבּירה?
* האם תחת שִלטוֹן כהניסטי יהיה מנגנוֹן-פיקוּח מאסיבי יותר, שייבדוֹק ויבחן מקרוֹב את כל המסרים העוברים לַציבוּר דרך כל יצירה אמנוּתית בטרם ייתן לה אוֹת-הֶכְשֵׁר או יפסוֹל אותה?
* מהם הכלים שעל-פיהם יבחן אותו מנגנוֹן-פיקוּח כל יצירה אמנוּתית ויקבע אִם היא כשרה אוֹ מתנגשת עם הערכים הלאוּמיים-היהוּדיים?
* וּמי בכלל רשאי לִקבוֹע זאת, כלוֹמר- מִמי בעצם יוּרכּב המנגנוֹן?: מרבנים? מנציגי כך? מאמנים מהתחוּם? אולי מִכל הנ"ל יחד?

וּלְבַסוֹף, שאלה בעניין טעם אישי מוּסיקלי:

* איזה סוּג של מוּסיקה היית רוצה לִשמוֹע היוֹם יותר בָּארץ, למשל? וּמה דעתך על השירים הישׂראליים של היוֹם?

אני מבקש סליחה אם שאלתי יוֹתר מִדיי שאלוֹת ומקווה שהן לא תִגזוֹלנה מִמך וּמִן המאזינים זמן רב מִדיי, היוֹת שאני יודע שאתה נוהג להעניק לכל שאלה את כל הזמן ואת כל הרצינוּת כדי להשיב באופן מוחלט, יסודי וּמלא.
אני מאזין לכל תכניותיך כבר מעל לשנה בִּקביעוּת ולומד הרבה מאוד.
הִתרגשתי עד דמעוֹת מתכניתך מיוֹם חמישי האחרוֹן, שבּה דיברת על כך שאהבת-ישראל צריך "לטעת" עד שיהפוֹך הדבר ל"טבע" בנפשוֹ של היהוּדי כמו אהבת-הורים לילד.
ישר כוח על הדברים ותודה רבה !

בכבוד רב,
גם בשן וגם גִלעד.

בייקר:
שאלה נוספת לחיים!
לגם ביצוע מעשי של גירוש ערבים או חזרתם הביתה למדינות ערב.יש חשש שמדינות ערב יסגרו את הגבולות ולא יאפשרו לערבי ארץ ישראל להכנס ללבנון או לסוריה או למצרים או לירדן,כי הם רואים בהם סרטן.
מה נעשה במקרה כזה?האם עלינו לגרש במסגרת מלחמה?כיצד נעמוד בהוצאות הכלכליות הנכבדות של פינוי פיצוי לערבים?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה