באתי לשתף את זה כאן בפורום. האמת היא שצפיתי בכמה פרקים של הסדרה הזו ואפשר לראות את התעמולה הסמויה של השמאל בה.
למי שרוצה לראות את הקטע המביש המלא -
(לצפות החל מ-29:25). יש שם פרומו שלם שבו יש מסרי תעמולה כנגד הגזענות הנוראית כלפי הפולשים, לפני שהן עולות לשיר. כמו כן, לפני השירה, הן מקדישות את השיר לדרום ת"א!! אין גבול לחוצפה ולבושה.
אני אמנם לא מומחה אבל הרגשתי גם כשהן שרו, שבעריכה "תיקנו" את השירה שלהן (זה לא נשמע כמו קול של זמר בהופעה חיה, אלא כאילו מישהו ערך את זה באולפן). אני חושב שראיתי ידיעה נפרדת לגבי העניין מאת ynet האנטישמים, אבל מדובר בכלי תעמולה ערבי חסר כל אמינות ולכן לא צריך ישר להניח כי מדובר באמת. בכל מקרה הרגשתי שמשהו חשוד.
באותה התוכנית ממש, בהתחלה עולה מישהי שהיא חצי אפריקאית וחצי רוסיה. לא ציינו בתוכנית שהיא יהודיה, ואני די משוכנע שהיא גויה רק בגלל שהשופטים העבירו אותה למרות שהביצוע שלה לשיר היה מזעזע (היא הפסיקה את השיר באמצע בגלל זיוף חמור).
ב"אקס פקטור" הישראלי, למרבה הבושה, סוגדים לכל הגויים שמגיעים לשם, סוגדים לכל אחד שיש לו מבטא\לא מדבר עברית (גם אם הוא יהודי - הנקודה היא הסגידה לכל סממן לא יהודי), בערך רבע מהמתמודדים מציגים את עצמם כמסכנים ואומללים עם חיים קשים כדי לעבור, והשיפוט מוטה בצורה קשה. אמנם השופטים בסופו של דבר יעבירו את מי ששר ממש טוב ולא יעבירו את מי ששר ממש גרוע, אבל בכל מקרה 50-50, אם המתמודד הומו, או חשפן (היה ממש מתמודד שהוריד את המכנסיים והוציא את התחת שלו מול הקהל! אני לא צוחק), או לסבית - עברי לידר יעביר אותו. גם אם המתמודד זה גבר שנראה טוב בעיניו, הוא פשוט ילחם עם השופטים האחרים בכל כוחו כדי להעביר את המתמודד.
הפרק האחרון היה הקש ששבר את גב הגמל עם תעמולה בזויה נוספת של בית המחבלים ערוץ 2, שלא יכולים לשמור את העמדה השמאלנית שלהם מחוץ לאף תוכנית. אני כמובן לא מתכוון לצפות בזה יותר.