כתב נושא: X פאקטור (ערוץ 2): להקה המורכבת מפולשות אפריקאיות  (נקרא 5431 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
באמת חשבתם שתכנית הריאליטי הנוספת של ערוץ 2 (בנוסף ל"כוכב הבא") תישאר מאחור ולא תיתן במה לפולשים מאפריקה?

ב-X פאקטור החליטו להאפיל על ה"כוכב הבא", שנתן במה לפולש הסודאני, ונתנו במה ללהקה של בנות המורכבת כולה מבנות של פולשים אפריקאים.

הפעם אפילו השופטים לא הצליחו להסתיר את דעותיהם וציינו שמבחינת שירה זה היה רע, אבל באמת חשבתם שלא יעבירו אותן?

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
באתי לשתף את זה כאן בפורום. האמת היא שצפיתי בכמה פרקים של הסדרה הזו ואפשר לראות את התעמולה הסמויה של השמאל בה.

למי שרוצה לראות את הקטע המביש המלא - (לצפות החל מ-29:25). יש שם פרומו שלם שבו יש מסרי תעמולה כנגד הגזענות הנוראית כלפי הפולשים, לפני שהן עולות לשיר. כמו כן, לפני השירה, הן מקדישות את השיר לדרום ת"א!! אין גבול לחוצפה ולבושה.

אני אמנם לא מומחה אבל הרגשתי גם כשהן שרו, שבעריכה "תיקנו" את השירה שלהן (זה לא נשמע כמו קול של זמר בהופעה חיה, אלא כאילו מישהו ערך את זה באולפן). אני חושב שראיתי ידיעה נפרדת לגבי העניין מאת ynet האנטישמים, אבל מדובר בכלי תעמולה ערבי חסר כל אמינות ולכן לא צריך ישר להניח כי מדובר באמת. בכל מקרה הרגשתי שמשהו חשוד.

באותה התוכנית ממש, בהתחלה עולה מישהי שהיא חצי אפריקאית וחצי רוסיה. לא ציינו בתוכנית שהיא יהודיה, ואני די משוכנע שהיא גויה רק בגלל שהשופטים העבירו אותה למרות שהביצוע שלה לשיר היה מזעזע (היא הפסיקה את השיר באמצע בגלל זיוף חמור).

ב"אקס פקטור" הישראלי, למרבה הבושה, סוגדים לכל הגויים שמגיעים לשם, סוגדים לכל אחד שיש לו מבטא\לא מדבר עברית (גם אם הוא יהודי - הנקודה היא הסגידה לכל סממן לא יהודי), בערך רבע מהמתמודדים מציגים את עצמם כמסכנים ואומללים עם חיים קשים כדי לעבור, והשיפוט מוטה בצורה קשה. אמנם השופטים בסופו של דבר יעבירו את מי ששר ממש טוב ולא יעבירו את מי ששר ממש גרוע, אבל בכל מקרה 50-50, אם המתמודד הומו, או חשפן (היה ממש מתמודד שהוריד את המכנסיים והוציא את התחת שלו מול הקהל! אני לא צוחק), או לסבית - עברי לידר יעביר אותו. גם אם המתמודד זה גבר שנראה טוב בעיניו, הוא פשוט ילחם עם השופטים האחרים בכל כוחו כדי להעביר את המתמודד.

הפרק האחרון היה הקש ששבר את גב הגמל עם תעמולה בזויה נוספת של בית המחבלים ערוץ 2, שלא יכולים לשמור את העמדה השמאלנית שלהם מחוץ לאף תוכנית. אני כמובן לא מתכוון לצפות בזה יותר.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
נשמע שזו תכנית ממש מגעילה. ומגעיל מי שנהנה לצפות בה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק נדב89

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
למזלי אני לא מפרנס את ערוץ 2 ולא את ynet ולא את כל התקשורת הבוגדת האוייבת השמאלנית
ככה אני גם לא מתעצבן
מתוך יש דין ויש דיין אריאל זילבר
יש דין ויש דיין הקשב חייל שוטר וכל מי שלאויב אדמת לאום מוסר ארץ ישראל כולה לא שלי ולא שלך קונה ארץ ושמיים בה הוא מתהדר

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
לא כדאי להעלות וידאו כאלו.זה לא צנוע ותמיד זה יהיה בערוצים המסחריים  התוכניות הרדודות-ריקניות הללו.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הכושי המוסלמי יותר דוחה מהפרחות האלה.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
נשמע שזו תכנית ממש מגעילה. ומגעיל מי שנהנה לצפות בה.
אני אוהב לצפות בתוכנית כזאת, ואני לא מעוניין שיהיו לי חברים גזענים.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
באמת חשבתם שתכנית הריאליטי הנוספת של ערוץ 2 (בנוסף ל"כוכב הבא") תישאר מאחור ולא תיתן במה לפולשים מאפריקה?

ב-X פאקטור החליטו להאפיל על ה"כוכב הבא", שנתן במה לפולש הסודאני, ונתנו במה ללהקה של בנות המורכבת כולה מבנות של פולשים אפריקאים.

הפעם אפילו השופטים לא הצליחו להסתיר את דעותיהם וציינו שמבחינת שירה זה היה רע, אבל באמת חשבתם שלא יעבירו אותן?

אתה טועה בהגדרה, יש להם אישור חוקי להיות במדינת ישראל.
בניגוד לסודנים ואריתראים שבאו לפה בכמות גדולה שמכבידה על תושבי מדינת ישראל,ושלחלקם אין אישור חוקי להיות במדינת ישראל, אבל הם מתעקשים להיות במדינת ישראל.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
באתי לשתף את זה כאן בפורום. האמת היא שצפיתי בכמה פרקים של הסדרה הזו ואפשר לראות את התעמולה הסמויה של השמאל בה.

למי שרוצה לראות את הקטע המביש המלא - (לצפות החל מ-29:25). יש שם פרומו שלם שבו יש מסרי תעמולה כנגד הגזענות הנוראית כלפי הפולשים, לפני שהן עולות לשיר. כמו כן, לפני השירה, הן מקדישות את השיר לדרום ת"א!! אין גבול לחוצפה ולבושה.

אני אמנם לא מומחה אבל הרגשתי גם כשהן שרו, שבעריכה "תיקנו" את השירה שלהן (זה לא נשמע כמו קול של זמר בהופעה חיה, אלא כאילו מישהו ערך את זה באולפן). אני חושב שראיתי ידיעה נפרדת לגבי העניין מאת ynet האנטישמים, אבל מדובר בכלי תעמולה ערבי חסר כל אמינות ולכן לא צריך ישר להניח כי מדובר באמת. בכל מקרה הרגשתי שמשהו חשוד.

באותה התוכנית ממש, בהתחלה עולה מישהי שהיא חצי אפריקאית וחצי רוסיה. לא ציינו בתוכנית שהיא יהודיה, ואני די משוכנע שהיא גויה רק בגלל שהשופטים העבירו אותה למרות שהביצוע שלה לשיר היה מזעזע (היא הפסיקה את השיר באמצע בגלל זיוף חמור).

ב"אקס פקטור" הישראלי, למרבה הבושה, סוגדים לכל הגויים שמגיעים לשם, סוגדים לכל אחד שיש לו מבטא\לא מדבר עברית (גם אם הוא יהודי - הנקודה היא הסגידה לכל סממן לא יהודי), בערך רבע מהמתמודדים מציגים את עצמם כמסכנים ואומללים עם חיים קשים כדי לעבור, והשיפוט מוטה בצורה קשה. אמנם השופטים בסופו של דבר יעבירו את מי ששר ממש טוב ולא יעבירו את מי ששר ממש גרוע, אבל בכל מקרה 50-50, אם המתמודד הומו, או חשפן (היה ממש מתמודד שהוריד את המכנסיים והוציא את התחת שלו מול הקהל! אני לא צוחק), או לסבית - עברי לידר יעביר אותו. גם אם המתמודד זה גבר שנראה טוב בעיניו, הוא פשוט ילחם עם השופטים האחרים בכל כוחו כדי להעביר את המתמודד.

הפרק האחרון היה הקש ששבר את גב הגמל עם תעמולה בזויה נוספת של בית המחבלים ערוץ 2, שלא יכולים לשמור את העמדה השמאלנית שלהם מחוץ לאף תוכנית. אני כמובן לא מתכוון לצפות בזה יותר.
אני לא מתבייש בלראות דברים כאלה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אני לא מתבייש בלראות דברים כאלה.
כי אתה שטוף מוח אחד מתריסר כאלו שחונכו בערוגות הערב רב(בתי ספר,צבא,אוניברסיטה).גם אני הייתי כזה בעברי לדאבוני.מה רע בזה אתה שואל? לא עדיף להתעסק בדברים מהותיים יותר ולא בזבל אמריקקי נחות ורדוד? אין סוף לאשפה הזאת אחי הם רוצים רייטינג וכסף לכן הם שמים לך בחורות חצי ערומות כדי שזה ימשוך אחוזי צפייה גבוהים(הערב רב יודע שהיאהודי הממוצא אוהב זבל אמריקקי נחות).לא עדיף לעזור לאחרים ולהילחם למען המולדת והעם שנמצא בסכנה של שואה נוספת כאשר הערבים הנאצים משחיזים את הסכינים ברגעים אלו ממש???
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אתה טועה בהגדרה, יש להם אישור חוקי להיות במדינת ישראל.
בניגוד לסודנים ואריתראים שבאו לפה בכמות גדולה שמכבידה על תושבי מדינת ישראל,ושלחלקם אין אישור חוקי להיות במדינת ישראל, אבל הם מתעקשים להיות במדינת ישראל.
לא טעיתי בהגדרה.
הם פולשים לכל דבר.
תשאל אותן איך הגיעו לכאן הוריהן.

הם מתעקשים להיות כאן? ברור שכן. גם אני הייתי מתעקש להיות במקום שבו משלמים בעבורי את הביטוח הרפואי ואת הלימודים.
הם לא פולשות. הם דור שני לפולשות, ופולש צריך להעיף חזרה למקום שממנו הגיע.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כי אתה שטוף מוח אחד מתריסר כאלו שחונכו בערוגות הערב רב(בתי ספר,צבא,אוניברסיטה).גם אני הייתי כזה בעברי לדאבוני.מה רע בזה אתה שואל? לא עדיף להתעסק בדברים מהותיים יותר ולא בזבל אמריקקי נחות ורדוד? אין סוף לאשפה הזאת אחי הם רוצים רייטינג וכסף לכן הם שמים לך בחורות חצי ערומות כדי שזה ימשוך אחוזי צפייה גבוהים(הערב רב יודע שהיאהודי הממוצא אוהב זבל אמריקקי נחות).לא עדיף לעזור לאחרים ולהילחם למען המולדת והעם שנמצא בסכנה של שואה נוספת כאשר הערבים הנאצים משחיזים את הסכינים ברגעים אלו ממש???
אני אוהב לצפות בזה, כי זאת האמונה שלי, אתה לא חייב להאמין כמוני, אבל אני נשאר באמונה שלי.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לא טעיתי בהגדרה.
הם פולשים לכל דבר.
תשאל אותן איך הגיעו לכאן הוריהן.

הם מתעקשים להיות כאן? ברור שכן. גם אני הייתי מתעקש להיות במקום שבו משלמים בעבורי את הביטוח הרפואי ואת הלימודים.
הם לא פולשות. הם דור שני לפולשות, ופולש צריך להעיף חזרה למקום שממנו הגיע.
אני לא מחוייב להאמין לזה, אתה יכולה להשאר באמונה שלך, ואני נשאר באמונה שלי.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
למזלי אני לא מפרנס את ערוץ 2 ולא את ynet ולא את כל התקשורת הבוגדת האוייבת השמאלנית
ככה אני גם לא מתעצבן
הבעיה שהם משפיעים על הדור הצעיר,כשהדור הצעיר אוהב את התוכנית ואוהב את השופטים ותופס מהם  מייצגיי התרבות המודרנית,אז הם מקבלים לפחות רובם את מה שהם אומרים.
ואז מגיע קבוצה של בנות פולשים מציגים אותן כחברמניות ישראליות לכל דבר חברותית ואפילו נחמדות,והשופטים אוהבים אותן למרות שהן לא שרו יפה אפילו לפי דעתם של השופטים,אז זה כן משפיע על הדור הצעיר.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו