כתב נושא: אכ"א: המוטיבציה להילחם יורדת, יותר מרבע מהגברים לא מתגייסים  (נקרא 10675 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אני מבקש מחברינו לא לקלל כשיש חילוקי דעות.

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
הצבא המצרי חלש כיום מאשר היה לפני 40 שנה? לא בטוח. הוא מקבל ציוד חדיש מאמריקה ועדיין מונה המוני אורקים שונאי ישראל, ובמשך השנים שעברו מאז הם התארגנו בצורה מסודרת, יותר כמו צבא מאשר האספסוף המאורגן שישראל הביסה אז.
בלי להמעיט בערך הנצחונות שצה"ל הרוויח ביושר במשך שנות קיומו, אבל ניצחון מול חמאס וחיזבאללה לא נמדד לפי מספר הרוגים וזו הטעות הגדולה ביותר.
לא זוכר אם היה זה נאצר או סאדאת או גם סאדאם שהיו מוכנים להקריב מליון חיילים/ערבים כדי למחוק את המדינה היהודית מעל המפה. בשבילם מספר ההרוגים לא משנה כל עוד הם פגעו בך. כי מי שמת בצד שלהם הוא שאהיד קדוש וניצח בעצם היותו שאהיד, וכל מי שמת בצד שלך זה עוד גולגולת בחגורה שלהם.
מה כן קובע? השאלה אם פוגעים ביהודים או לא. השאלה אם חיסלת את האיום, או נתת לו מכה וחזרת לנוח, כדי שבינתיים הוא יתחמש ויחזור מוכן יותר לסיבוב הבא שיהיה קשה יותר ויעלה לך ביותר כסף, נזקים וחיי אדם. כי זה בדיוק מה שקורה גם עם החמאס וגם עם החיזבאללה. כל פעם מסתכלים על רשימת ההרוגים והנזקים הכלכליים שלהם ומספרים לנו שהטרור ספג מכה קשה. אבל שוכחים שטרור זה לא כלכלה מסודרת. טרור זה אנשים שיעשו הכל ויקריבו הכל כדי לפגוע בך. לכן המכה שהכנסת להם הייתה מפריעה למדינה מסודרת עם צבא מסודר, אבל לא לכנופיות אורקים. הם ימשיכו לפגוע בך בדרכים שעולות להם פחות כסף. הם יארגנו כסף ממקומות אחרים, כסף שהם לא עובדים בשבילו ואחרים תורמים להם כדי להשמיד אותך. כל פעם שיש להם נזק לתשתיות, המדינה שלך מעבירה להם חומרי בניה, דלק, תרופות, מים וחשמל. ככה שבעצם הנזק הוא לנו יותר מאשר להם.

ושחוזרים לפגוע ביהודים, אז מתרצים את זה כ"תקריות". או שלא מדווחים על זה בכלל. כי אז ידעו שבאמת נכשלנו. שנסוגנו מוקדם מדי ולכן הפסדנו...
אם היום יש להם יותר רקטות לטווח ארוך ממה שהיו להם לפני שנה, אחרי שהמדינה בזבזה מליונים כדי להפציץ להם בניינים ולחסל כמה רקטות, בעיקר כשבמשך אותה שנה עדיין ספגנו רקטות ושאר מיני טרור מהרצועה בתירוץ של "ארגונים סוררים", אז מי הפסיד?

אמרתי לך שאני לא בעד מרד ולא בעד לפרק את צה"ל. אני בעד לשנות מדיניות שגורמת לפגיעה ביהודים ולמוות של יהודים. אבל נדון לרגע במקרה שהצעת. נניח שצה"ל מתפרק. הרי לא נוצר וואקום. כל השמאלנים שאין להם חשק להתגייס יברחו או ילכו עם המגאפונים להצטרף לאורקים. וכל גבר יהודי אמיתי יצטרף לארגונים ההגנתיים היהודיים שישתמשו בידע שרכשו בצה"ל, בנשק ובציוד שנשאר מצה"ל וביחד יכסחו לאורקים את הצורה.
אבל אני חוזר ואומר שלפרק את צה"ל זה לא טוב. צריך רק לשנות את המדיניות ההרסנית הזו ששולחת את החיילים שלנו, דם מדמנו ובשר מבשרנו, פשוט לעמוד ולחטוף אבנים, בקבוקי תבערה ואפילו יריקות מגורי אורקים מסריחים, בלי אפשרות להגיב.
בוגד מי שלא רוצה לחטוף אבנים בלי שלא יכול להפסיד? הוא משתמט? איפה כתוב שיש חובה לכל אזרח לקבל אבנים בראש?
יש חובה להצטרף למאמץ המלחמתי. לא למאמץ התבוסתי. אתה לא מבין את אלה שלא רוצים להצטרף למאמץ התבוסתי? אני כן. כשיש מאמץ מלחמתי, כולם רצים להצטרף. בעמוד ענן כל חיילי המילואים הגיעו בהמוניהם עם המון מוטיבציה להגן על המדינה. אבל לא נתנו להם להלחם. שלחו אותם הביתה עם סיפורי סבתא של התקשורת על איך ניצחנו. רואים את התוצאות...

אני יכול להסכים עם רוח הדברים פחות או יותר.
הנקודה שלי היא שהטפה לאי גיוס לצה"ל זה פחות או יותר שווה להמרדה או פעילות לפירוק צה"ל, וזו הבעיה שלי עם הדיון הזה.
עם זאת אני כמובן עושה הפרדה מוחלטת בין מי שלא רוצה לחטוף אבנים בלי להגיב, לבין כל "סרבני המצפון" למיניהם, ויכול להבין את נקודת המבט שלהם.

לי ברור שארגונים יהודים מופרדים לא יכולים להגיע לעוצמתו של צה"ל, בכל מקרה, ולכן הסכנה הקיומית. חיל המודיעין, חיל האוויר, ועוד המון דברים אחרים, זה משהו שארגון לא יכול להחזיק כמו צבא סדיר, וגם לא קבוצה נפרדת של ארגונים. אני חושב שאחת הסיבות לחורבן בתי המקדש היא התפלגות יהודים, ולכן הדבר מסוכן.

אגב, הצבא המצרי חלש יותר כיום פשוט כי מצרים במצב של מלחמת אזרחים והצבא מתפרק מבפנים. אני מאמין שבעוד שנתיים, ב"ה, רבע ממנו כבר יחוסל ע"י אורקים מורעבים וצמאי דם.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צה״ל צבא של הומואים רכרוכיים ההפך ממה שצבא צריך להיות(כמו הצבא הרוסי).מחלקים פלאיירים לערבים לפני שמפציצים,לא מגיבים על אבנים ובורחים כמו שפנים ומה לא? מי שמתגייס במו ידיו מסכן את חייו לשווא ובתמימות באמת זה מה שכואב לי! הם(אלו שמתגייסים) לא מודעים למה שבאמת מתחולל במדינה,הם חושבים שהם באמת הולכים להגן על יהודים ולא מודעים לכך שהם סך הכל בשר תותחים של הערב רב.אפילו מג״ב כבר נהיו הומואים כמו בוידאו שהעלתי לא מזמן.מסקנה:רק פראייר מתגייס לצבא ההגנה לישמעאל.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
נכון שארגונים לא יכולים להיות חזקים כמו צה"ל. אבל זה לא מה שקובע. מה שקובע זה מבחן התוצאה בשטח.
באופן טכני, היכולת של צה"ל עילאית. הוא צבא חזק, מאומן ומצוייד. באופן מעשי, היכולת של צה"ל עלובה וכמעט לא קיימת. למה? כי כל הציוד וכל האימונים וכל הכוח של צה"ל לא משוחררים כדי להגן על המדינה והאזרחים בכוח של ממש.

אז אמור לי מה עדיף? יכולת תיאורטית של 100 נקודות של צה"ל הגדול, אבל ישום של 5 נקודות, או יכולת של 50 נקודות של הארגונים ההיפותטיים שיכולים לרשת את צה"ל, שמיישמים 50 נקודות בשטח, כי אם לא יגבילו את עצמם כמו שהבוגדים מגבילים את צה"ל?

אתה צודק בקטע של ההמרדה ולכן אני מסכים איתך שאסור להטיף לפרק את צה"ל. אסור להטיף למרד ואסור לרסק את המדינה. הרי זה מה שהבוגדים רוצים. לא מה שאנחנו רוצים. מה שאנחנו רוצים זה שהמדינה וצה"ל יהיו שלמים, ושדעתו של רוב העם שרוצה להגן על עצמו, תקבע. ולא דעתו של המיעוט השמאלני הבוגד.
אנחנו רוצים שאנשים יקיימו את מה שהבטיחו בבחירות. אנחנו רוצים שמי שנבחר בבחירות יקבע את המדיניות, ולא שופטי בג"צ שלא נבחרו על ידי העם אבל מינו את עצמם למלכים.
אנחנו רוצים להחזיר את המערכת לתקינות שלטונית אמיתית.

אני נגד מרד. אני נגד מלחמת אזרחים והרג יהודים.
אבל אני יכול להבין אדם שמבין שהוא לא יכול לתרום, וחושב שאם הוא לא יכול לתרום, אין סיבה שסתם יפסיד.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
לפי דעתי כדאי לתת לחיילים צ׳רקסים/רוסים גויים/דרוזים/בדואים לשרת בצה״ל במתכונתו הנוכחית האפסית הפחדנית ובכך נמנע סיכון ופגיעה בחייהם של חיילים יהודים.גם ככה הצבא כרגע סמרטוט ריצפה אז לא עדיף שכל הצבא בדגש על כרגע יהיה רק מאותם גויים שכירי חרב? לא חארם לסכן חיים של יהודים בניו של האלוקים בשביל סתם שטויות? עד שיגיעו להנהגה המדינית כהניסטים שאז ישוחרר הרסן לחיילים לטפל כראוי בבוגדים ואויבים מבית ומחוץ.מסכימים? איך לא חשבו על זה.. :old_tongue:

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
סכנת נפשות. האורקים שמשרתים בצה"ל מעבירים נשק ומידע למחבלים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
סכנת נפשות. האורקים שמשרתים בצה"ל מעבירים נשק ומידע למחבלים.
אתה מתכון לערבים הבדואים המוסלמים.אני מסכים.אך להבדיל הרוסים הגויים הסלאבים דווקא כן לאומיים מאוד ובעלי עקרונות למרות שאינם יהודים.יש הרבה כאלו שבאו במסגרת חוק השבות והם לא יסכימו להתנהג בעומואיות אם אורקים רוגמים אותם באבנים כי יש להם פטריוטיות וגאווה למדינה שהם חיים בה.תקן אותי אם אני טועה אבל כמדומני שיש במג״ב וביס״מ הרבה סלאבים כאלו שמשתמשים בהם לגירוש יהודים מהמאחזים.אין להם בעיה גם לחלופין לרסק ערבושים תוך היתהלמות מחוקי הצבא השמאלנים.גם הדרוזים נגד המוסלמים אך הם אינטרסנטים כרגע הם בצד שלנו כי אנו טכנית חזקים מהערבים.אז לא יהיה להם בעיה לכסח ערבושים שרוגמים אותם.לגבי הערבים הבדואים המוסלמים אני מסכים שזה סכנה גדולה לגייסם שהרי מדוע שהם יסכימו להגן על חיי יהודים כופרים? תרתי דסתרא לא?

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אז אמור לי מה עדיף? יכולת תיאורטית של 100 נקודות של צה"ל הגדול, אבל ישום של 5 נקודות, או יכולת של 50 נקודות של הארגונים ההיפותטיים שיכולים לרשת את צה"ל, שמיישמים 50 נקודות בשטח, כי אם לא יגבילו את עצמם כמו שהבוגדים מגבילים את צה"ל?
חד וחלק הייתי בוחר באפשרות הראשונה (100 נקודות כש-5 מנוצלות). אחד הדברים החשובים ביותר עבור ביטחוננו הוא ההרתעה הישראלית - ישראל מפגיזה בסוריה ומטיסה מטוסים מעל ארמונו של אסד, למה הוא לא מגיב? כי הוא יודע שיש לנו את היכולת לפרק אותו ואת שאר האורקים שלו. גם כיום וגם לפני מלחמת האורקים שם, הוא לא היה מגיב.
ההרתעה היא הסיבה היחידה שהמצרים לא פולשים לישראל ואלפי יהודים היו נהרגים.

אז זה בסדר גמור שיהיה לך כוח לא מנוצל. העיקר שהאויב יודע על כך, והוא ישמר לנפשו.
הבעיה היא שההרתעה הזו לא קיימת בתוך ארץ ישראל כלפי האורקים, וכאן אני מסכים עם מה שאמרת, הבעיה היא במדיניות. הפיתרון הוא לא להשתמט מצה"ל.

IRON_MAN - בחייך... כן, בוא ניתן את כל הנשק, טנקים, מידע מודיעיני, מטוסים, ספינות, צוללות ואפילו נשק גרעיני לכל הגויים שנמצאים בארץ. אני מאד מקווה שזאת היתה בדיחה כי אם לא, אז הדברים הזויים. אני בטוח שהם יחרפו את נפשם למעננו ולא יפנו את הנשק כלפינו...

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
כרגע יש נוכחות כבדה של גויים בצבא אז למה לא עד הסוף כדי לא לסכן את חייהם של מיטב בנינו בעבור שטויות? תן להם כסף הם יעשו את העובדה על הצד הטוב ביותר כמו שגויים כמותם סלאבים וערבים דרוזים יודעים לעשות...כמו באוקראינה פרעות חמלניצקי,הדרוזים גם הרי פראי אדם רק שדתם שונה אינה מוסלמית אז מה יהיה אכפת להם לסגור חשבון עם אלו ששונאים אותם מעצם היותם כופרים לפי האיסלם?

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מה שאתה לא מבין זה שכשבעקביות משתמשים בקושי ב5 נקודות מתוך מאה, אין הרתעה.
העובדה שלא תוקפים אותנו היא לא בגלל ההרתעה המופלאה של צה"ל, אלא בגלל שה' מסכסך מצרים במצרים. החיזבאללה ואסאד מסובכים כבר שנים בסוריה. מצרים בבעיות רציניות, וככה או ככה הם לא רוצים לאבד את התמיכה של ארה"ב אז הם לא יוצאים נגדנו. לירדן יש את הבעיות משלה והצבא שלה בקרשים. עיראק אוספת את עצמה ונופלת שוב ושוב מאז שהפילו את סדאם. סעודיה שמתחילה להתחמש דואגת יותר לגבי איראן. ואיראן... איראן לא סופרת את ההרתעה הישראלית שלא קיימת. כי הם יודעים שצה"ל לא נכנס למלחמה הגונה כבר שנים.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
טוב.
אז הבנו שאתה ילד טיפש שלא מסוגל לחבר משפט בעברית ורק יודע לקלל כמו אורק מצוי ברגע ששואלים אותו שאלה קצת קשה. האם אתה מסוגל לענות לשאלות שלי? כי כרגע על פי ההודעות שלך זה נראה כאילו אתה אנטישמי שונא ישראל בדיוק כמו השמאלנים או נטורי קרתא.

מי לעזאזל חינך אותך שכל מה שאתה יודע לעשות זה לקלל ולדבר ככה על יהודים אחרים?

חלשלוש מלשין כמוך אפילו מקללות נמס חחחח זבל אשכנזי

מנותק נדב1989

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לי אין סיבה להתגייס
ברגע שאני רואה יהודים מעסיקים ערבים סודנים בדואים מלבד שמעסיקים אותם הם נהפכים לחברים שלהם
אין לי סיבה לצאת למלחמה מצידי שהמוסלמים יהיו מטר מהגבול עם חרב שלופה

מנותק דמי אחיך

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
חלשלוש מלשין כמוך אפילו מקללות נמס חחחח זבל אשכנזי
שוב אתה מראה כמה אתה אנטישמי שונא יהודים עם הקללות שלך ליהודים אשכנזים (גם הרב כהנא ז"ל, אגב, היה "זבל אשכנזי"?). אתה אנטישמי יותר גדול מ"חיזבאללה בדם" שכותב כאן בפורום.

ילד חסר תרבות, דרך ארץ ומוח. מקווה שההורים שלך לא הולידו עוד ילדים כמוך ונתנו להם חינוך של אורקים.

נדב, בגלל בוגדים בעם שלנו מרימים ידיים? יודנארטים תמיד יהיו.