סתם משהו שעלה לי לראש - עדיף לשים אזהרה בפעם הבאה, לא? נראה לי שחלק מחברי הפורום שומרים לא לשמוע שירת נשים וכו'. אולי צריך להבהיר לפני ששמים סרטון כזה.
בכל מקרה דווקא עם הסרטון הזה אין לי יותר מדי בעיה. כן, אין ספק שהשופטים האליטיסטים פירגנו לה אקסטרה כי היא לא יהודייה (מטור, אבל ככה זה אצלנו, אנחנו תופסים מעצמנו נחותים עוד מהגלות), אבל:
1. היא באמת שרה ממש יפה. אני ממש לא צופה בתוכנית הזבל הזו אבל גם בלי לראות, אין לי ספק שהשירה שלה הרבה יותר טובה מרוב המתמודדים האחרים. 2. אמנם היא זרה אבל בניגוד לפולשים, היא באה למטרות עבודה (היא מטפלת, סביר להניח, ביהודי\יהודייה זקן\ה), וסביר להניח (שוב, אני לא ראיתי עדות לזה בסרטון אבל זה בד"כ המצב) שהיא בניגוד אליהם לא מחליטה שעכשיו זאת המדינה שלה וכו', וכנראה גם תחזור בשלב מסוים למשפחה שלה בפיליפינים. גם לפי ההלכה אני לא חושב שיש בעיה עם זה. הבעיה היא עם נבלות שפולשים לארצנו, מחליטים שיש להם זכות לשבת בה עד סוף חייהם ותוך כדי תוקפים אותנו ואת נשותינו.
אז כן, ערוץ 2 זה סדום ועמורה שסוגדים לכל שונאינו אבל אני לא מחשיב את זה לזבל כמו למשל החרפה בתוכנית של חיים הכט.