המטרה של הערבים בהקמת מדינה "פלסטינית" היא לא שנחייה אחד ליד השני חחח
ולמען האמת זאת לא המטרה שלהם הם רוצים מדינה "פלסטינית" כאמצעי השמדה(ח"ו) מול מדינת ישראל.
הערבים בעצמם בטוחים שהקמת מדינה כזאת ח"ו עלולה להשמיד את ישראל ח"ו ומה השמאלנים מספרים לעם??
שמדינה כזאת תביא לנו את השלום שנחייה בהרמוניה ובשלווה זה לצד זה ועוד כל מיני שטויות.
הייתי חושב לומר שהשמאלנים טיפשים אולי חלק אבל החלק השני רוצה למחות כל זכר לזהות ולמסורת היהודית.
הם רק לא לקחו בחשבון שיש בורא עולם זאת הבעיה שלהם ושל המתייונים ושל שאר הבוגדים לאורך ההיסטוריה.
המטרה של הערבים זה להרוג אותנו ? הלכת ושאלת כל ערבי וערבי בשטחי הכיבוש האם הוא שונא יהודים והאם הוא רוצה בהשמדת ישראל?
זו הכללה . יש הרבה מהפלסטינים שמוכנים להכיר במדינה יהודית-דמוקרטית לצד פלסטין , הדרישה שלהם זה לקבל ריבונות משל עצמם , יש כ"כ הרבה פליטיים פלסטינים אז מה נעשה איתם אם לא ניתן להם מדינה? הם לכם פיתרון ריאלי והוגן שלא ייפגע באף צד.
אביר הקרנפים , ברור שהם ירצו לאבק בנו כשיש כיבוש ומשתלטים להם על האדמות , אם אותך היו מגרשים מביתך ? אם היית עומד בחום ובקור שעות במחסום רק כדי ללכת למסגד ? זה אי צדק , וזה גם אסור ע"פ החוק הבינלאומי לשלוט על עם אחר בין או הוא פלסטיני ובין אם לא , זה עדיין עם אחר.
ואם כבר מדברים על תקציב המדינה , המתנחלים מבזבזים לנו הרבה כספים מתקציב המדינה רק בגל שהם מתגרים ומתיישבים במקומות שלא שלהם ובצורה בלתי חוקית בעליל ומציקים לפלסטינים ולאורך חייהם .
יש לך טעות מאוד יסודית.
האלטרנטיבה של שתי מדינות לשתי עמים היא לא ריאלית לא הוגנת ולא צודקת.
לגרש 300000 מתיישבים משטחי יו"ש זה בכלל לא ריאלי גם לשמאלנים הרדיקלים.
יש לי שאלה אליך.את מאמינה שיש לך בכלל זכות על הארץ הזאת?את מאמינה שלעם היהודי יש זכות על הארץ הזאת?האם את מודעת לזה שלפחות 93 אחוז מהאוכלוסיה הערבית ביו"ש שונאים אותנו?האם את מודעת לזה שהם נוהגים בתאקייה מולנו (באותה אסטרטגיה שנהג מוחמד יש"ו מול שבט כוריש)?
למה רק יו"ש זה שטח כבוש מבחינתך?מה עם אזור גוש דן יש לך זכות על האזור הזה?
האם שמעת על חאג אמין אל חוסייני יש"ו שר"י(המאבק איתו לא היה רק מאבק לאומני אלא המאבק איתו היה גם דתי)?
רוב האוכלוסיה הערבית היום בעולם ובפרט בא"י הם בעלי אותם דעות כמו הנאצי חאג אמין אל חוסייני
אין לי אג'נדה לאומית ואני לא מזדהה עם אף צד, אני תומכת בסולידריות , אני לא ציונית ואני לא תומכת בציונות בגלל שנעשה בגללה שימוש קולוניאלי , לאומני ולוחמני.
גירוש , זה לא בהכרח הפתרון , הם יוכלו להתגורר שם בצורה חוקית באישור של המדינה הפלסטינים שתקום .
בינתיים המתנחלים חוסמים גם את הסיכוי שלנו למו"מ וגם מתלטים על אדמות .
דבר שני , יש לי את האמונה שלי , אם אני אגיד שאני שמחה שאני יהודיה - אני אכחיש , זה עונש בשבילי , אני הייתי מעדיפה להיות משהו אחר מאשר להיוולד באיזה איזור סכסוך בעולם בתור ישראלית ויהודיה , אני לא אלך בדת שדוגלת בהומופוביה , בשנאת זרים , שמונעת ממני אהבה חופשית , כל היסטוריית התנ"ך מלאה בקרבות , באונס , בביזה , ברצח , זה העם הנבחר שלנו ? האדמה של ירושלים , הר הבית , לאורך ההיסטוריה נשפך שם דם , היו מלחמות , נהרגו אנשים בשם האל , בשם הדת , למה שאני ארצה דת כזו ? למה שאני ארצה דת בכלל ?
ואתה יודע מה? אם הייתי משיח לא הייתי באה לכאן לגאול את העם הזה , כי זה עם מחורבן.
ולא אל תפילו הכל על השמאלנים , שהם אחראים על פילוג העם , גם הדתיים אחראים על פילוג העם , גם החרידים , כי יש כ"כ הרבה זרמים , יש רפורמים , יש אורתודוקסיים , יש קראים , יש יהודים משיחיים יש אשכנזים וספרדים ואף אחד לא מוכן לקבל אחד את השני , ואתה יודע עוד משהו ? בחיים אפילו לא ראיתי עם מפולג יותר מאיתנו .