כתב נושא: החזית היהודית לאומית.  (נקרא 9416 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« ב- : אפריל 02, 2007, 14:29:24 »
חיים בן פסח תמך בעבר בחזית היהודית ובמרזל ותרם לה כספים ופירסם בתוכניותיו את מספר הטלפון של איתמר בן גביר בכדי שגולשים יהפכו לפעילי החזית.
חיים מינה בפורום שלנו מנהל בשם רוני-פאואר-שרירי שרב עם המנהל עז 77 ואילץ את חיים לבחור בין שניהם.חיים בחר בעז וכתוצאה מכך רוני שהפיץ בעבר את התוכניות של חיים ותמך בו עבר לתקוף את חיים ולהשמיצו.
רוני תמך בפורום החזית שבו הוא מנהל בהיטלר ואמר שהוא מבין את השואה תוך כדי שהוא מתבסס על ניאונאצי יהודי בשם סטיבן מליק הקורא להרוג את השמאלנים ומכיוון שהם אשכנזים אז להרוג את האשכנזים היהודים במדינה.
רוני החל לתקוף את הפורום שלנו שאותו ניהל והפיץ בעבר בקללות ובספאם והשמיץ את הסרטונים של חיים והפיץ סרטון שקרי על חיים כאילו שחיים שמשפחתו נספתה בשואה(הוא חצי אשכנזי)תומך חלילה בסטיבן מליק.
כלומר רוני ייחס לחיים את עמדותיו שלו.
העניין דווח לאיתמר בן גביר שבחר להתעלם ורוני ממשיך לנהל את פורום החזית.
כתוצאה מכך הסיר חיים את תמיכתו בחזית ובמרזל עד שהם יפעלו לשינוי המצב:הדחת רוני מניהול פורום החזית או לפחות הסבר והתנצלות מצד איתמר בן גביר (שקיבל מיילים מחיים והתעלם).
יתכן שהחזית רואה בחיים כמתחרה אפילו שהוא בארה"ב ואינו יכול לעלות לישראל או שרוני חיוני לחזית כפעיל וכמנהל שמשקיע את זמנו ומרצו למען החזית היהודית לאומית.

מנותק מומו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #1 ב- : אפריל 02, 2007, 14:35:28 »
אני הצבעתי לחזית יהודית לאומית לצערי לא עברו אפילו את קו החסימה....
בקיצור מה שבעצם אני בא לומר שזו הבעייה של העם הדפוק שלנו שאנחנו ביחד לא מסוגלים
לעבוד,וחבל!
אם היינו מאוחדים מיזמן היינו שולטים כאן או לפחות היה לנו כוח כולשהוא והיינו יכולים להשפיע
לשנות ולהזיז דברים במדינה הדפוקה הזאת.
~only god can judge me~

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צריכים להיות מאוחדים
« להגיב #2 ב- : אפריל 02, 2007, 14:53:46 »
אני תומך בחזית יהודית-לאומית.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #3 ב- : אפריל 02, 2007, 15:12:03 »
יש סיבות רבות:ראשית אנשים דואגים קודם כל לעצמם ואחר כך לעם אם בכלל.אנשים מתפרנסים מפוליטיקה ורואים באח לדעה יריב פוליטי או אויב.
למעשה תקפו אותנו ללא סיבה.
רוני הוא לא המנהל הראשון שהורד מניהול והוא מנהל פורום אחר אבל הוא רוצה לנקום ומעמיד את האגו שלו וטובתו האישית מעל למטרה.
 בנוסף יקותיאל בן יעקב,רבבה וארגונים קיקיונים איזוטרים נוספים כשקומץ פעילים רבים בניהם.
החזית לא עברה את אחוז החסימה כי הוטל עליה חרם בקרב הציבור החרדי שהיה קהל היעד של מרזל.כי חברי כנסת מהאיחוד הלאומי סירבו להצטרף אליה והגדיל לעשות אלדד שכינה את בן גביר סוכן שב"כ והתנצל תחת איום בתביעת דיבה.
כשכותבים בפורום החזית נחסמים או נמחקים ללא סיבה מספקת או שמקללים אותם בגלל ששאלו שאלה לא נוחה לחזית.
ללא חופש ביטוי לא יתכן שיתוף פעולה.
אני למשל לא הצטרפתי לכת עם גורו שמי שחולק עליו מופעל עליו לחץ חברתי קיצוני.
מי שמינה את רוני הוא אחראי וזה מעמיד בסימן שאלה את יכולתו לנהל תנועה פוליטית או את המדינה.
אם מרזל לא יודע מה קורה בפורום רשמי של תנועתו ולאיתמר בן גביר לא אכפת או שהוא עסוק(ובאמת אימו חלתה בסרטן ריאות ונותחה ואני מאחל לה רפואה שלמה)יש לנו בעיה רצינית.
הימין מושך אליו אנשים אינדבידואליסטים,חלקם איכותים,חלקם אידאליסטים עם קו אידאולוגי נוקשה ולא פשרני שאינם מסוגלים לעבודת צוות או להפעלת אנשים.
המניע האישי,הרצון לשררה ולשליטה באנשים אחרים מעביר אנשים על דעתם.
כיהודי אני לא יכול לתמוך במי שתומך בהיטלר,בשואה,בשואה נוספת ובהשמדת העם היהודי.
אכן יש מקום לעבודה משותפת נניח במקרה של גירוש מול השמאלנים אבל לא בהנהגת נאו-נאצים יהודים ובנות יענה שאינן רואות דבר או מבינות דבר.
בפורום החזית מזהירים מפני פורומים אחרים וטוענים שסוכני שב"כ מנהלים אותם ואף עושים תוכניות באינטרנט.
כלומר מה שנותר לנו הוא לסגור את הפורום הזה והפורומים באינטרנט להתפקד לחזית ולהתחיל לקבל הוראות מרוני ואיתמר בן גביר...
לכן הבעיות :חרם והוצאה מחוץ לחוק של ארגונים כהניסטים,השתלת סוכני שב"כ בקרבם ומינוי אנשים שמתאימים לעבודת שטח למשימה רגישה של ניהול והפעלת אנשים.חוסר במשאבים מספיקים.
כלומר מרזל והחזית נכשלו פעמיים(פעם אחת עם קליינר) בכניסה לכנסת מסיבות טובות שלא השתנו.
מרזל עצמו בראיון טוען שאינו מתאים להנהגה וכי הוא מקבל עליו את האחריות לכישלון ומפרט את הסיבות(שאותן ציינתי קודם).
הוא עצמו שעיר,נמוך,שמן,מזיע וחסר כריזמה.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #4 ב- : אפריל 02, 2007, 15:41:48 »
זכותך רן וראית שכאן יש חופש ביטוי.אם יכנס גולש לפורום החזית ויגיד שהוא תומך בליכוד או באיחוד הלאומי הוא יחסם או ימחק או שיקללו אותו או שישלחו לו איום ברצח במייל או שיאחלו לו שואה או שיאיימו עליו שישברו לו את כל העצמות!והכל בניקים שונים ומשונים.
גם אם יכנס גולש לפורום החזית ויגיד שהוא תומך במרזל עדיין הוא לא יוכל לשאול שאלות שאינן חנפניות או שאינן נוחות.
למשל כאן חלקתי על דעתו של חיים בן פסח,ביקרתי אותו והוא ענה לי:"מותר לך לחלוק עלי בייקר,אני לא הרב שלך,אני יכול לטעות".
אבל בפורום החזית מרזל הוא אלוקים חלילה ואיננו יכול לטעות.רק למרזל מותר להודות בטעות או לבן גביר וזה מזכיר לי עבודת אלילים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #5 ב- : אפריל 02, 2007, 23:08:48 »
מה שבייקר כותב, היא כן עמדתנו בגלל הנסיבות העלובות שקיימות, לצערנו הרב, בחזית.

כש רוני שיבח את היטלר ימח שמו וזכרו, זה כבר עבר כל גבול. אני ממש המום שחזית סובלת מנהל חולה נפש כזה בפורום הרישמי שלהם.

לדעתי, בגלל רוני הנאצי, חזית כיום מהווה חילול השם גדול. חבל מאוד!

מנותק ליעד

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא חי!!!
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #6 ב- : אפריל 03, 2007, 21:20:54 »
מה שבייקר כותב, היא כן עמדתנו בגלל הנסיבות העלובות שקיימות, לצערנו הרב, בחזית.

כש רוני שיבח את היטלר ימח שמו וזכרו, זה כבר עבר כל גבול. אני ממש המום שחזית סובלת מנהל חולה נפש כזה בפורום הרישמי שלהם.

לדעתי, בגלל רוני הנאצי, חזית כיום מהווה חילול השם גדול. חבל מאוד!
זאת אומרת שאם מעיפים את רוני מחזית אז אתה מחזיר את התמיכה שלך בה?
רבנו שאג בקול גדול "אין שום יאוש בעולם כלל!"(רבי נחמן)

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #7 ב- : אפריל 03, 2007, 21:31:50 »
זה מה שחיים אמר והוא גם דורש הסבר איך קרה מה שקרה?!מדוע התעלמו ממיילים ששלח?מדוע לא כיבדו אותו בתשובה?כאמור אמא של בן גביר חולה אבל גם קודם הוא סירב להתייחס.
חיים פנה לנועם פדרמן שדיבר עם מרזל אבל רוני ממשיך גם עכשיו לתקוף את חיים!
חיים תרם למרזל עשרות אלפי דולרים ויש כאן כפיות טובה!
החזית כנראה רואה בחיים יריב פוטנציאלי אפילו שהוא בארה"ב.
אם החזית חפצה בשיתוף פעולה עליה להתנהג בהתאם ולכבד את חיים!
חיים יעץ למרזל לא לרכז מאמץ דווקא בקהל יעד חרדי אלא לפנות ל"עמך" ישראל בשכונות,בעיירות פיתוח כמו שעשה הרב כהנא זצ"ל.
אם החזית רוצה את תמיכתו של חיים וכספו עליה להתחשב בדעתו ולא לזלזל בו.
אני מצטט כאן דברים ששמעתי במו אוזני בתוכנית של חיים ולא מדבר בשמו.
הרי כולם כהניסטים ויש להתאחד למען עם ישראל וארץ ישראל לפי תורת ישראל.
בינתיים בן גביר ומרזל בחרו ברוני ומעדיפים אותו על חיים.
האם בן גביר שמדבר עם רוני בטלפון לא יכול להורות לו לעזוב את חיים במנוחה?
או שרוני איננו בשליטה והוא אדון לעצמו ואינו מכבד את בן גביר ומרזל או שלהפך הם רוצים בהשמצות על חיים.
אגב שקרים כאלה מנוגדים לתורת ישראל ואנשים דתיים אמורים לכבד את התורה או שהכיפה לראשם היא קישוט?!

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #8 ב- : אפריל 03, 2007, 21:44:02 »
כפי שכתבתי באשכול אחר, היתה סיבה טובה לכך שהרב כהנא הי"ד העיף את מרזל מתנועת כ"ך.  חיים הבין את המצב היטב, ובכל זאת, מתוך אהבת ישראל החליט לתת למרזל הזדמנות שניה.

ברוך מרזל יהודי טוב, מקדש שם שמיים במסירות נפש, הוא ומשפחתו מתגוררים מרצון במקום מסוכן.  אבל כנראה שמרזל לא נועד להיות מנהיג.  ההתעקשות שלו להיות חלק מהמנהיגות ה"כהניסטית" מצערת.

דוקא נועם פדרמן שראוי יותר מהרבה כהניסטים אחרים להיות מנהיג--דוקא הוא מתרחק מאור הזרקורים, לצערנו.  יש בו אמונה שלמה, ושלא כמו מרזל, הו לא משחק משחקים, הוא אומר את האמת, אינו מוכן לוותר על עקרונות, קורא תגר נגד הממסד (הוא לא דואג ל"לגיטימיות" של תנועתו, אם "יפסלו" אותו או שיעצרו אותו), והוא גם אסטרטג מבריק.
« עריכה אחרונה: אפריל 03, 2007, 21:45:14 על ידי דוקא_כך »
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #9 ב- : אפריל 03, 2007, 23:42:18 »
מרזל מכחיש שסולק מכ"ך האם תוכל להביא לינק או לספר על הרקע או הסיבה לסילוק?

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #10 ב- : אפריל 03, 2007, 23:43:52 »
אני עוד לפני שהגעתי לפורום העדפתי את פדרמן האידאולוג ואחר כך את חיים.
בבן גביר חשדתי בגלל שאלדד סימן אותו כסוכן שב"כ.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
צריכים להתאחד למען עם-ישראל וארת-ישראל
« להגיב #11 ב- : אפריל 04, 2007, 01:00:35 »
חיים צריך לחזור לתמוך בחזית יהודית-לאומית זה לא הזמן לריב חבל כי ארי כולנו יהודים וכולנו רוצים את אותה מטרה הריבים המיותרים רק מזיקים.
יש לאחד את כולם שזה אומר :ברוך מרזל,חיים בן-פסח,נועם פדרמן,איתמר בן-גביר,מיכאל קליינר,אריה אלדד,משה פייגלין,אליקים העצני.
שכולם יצטרפו לחזית יהודית-לאומית ככה נוכל להוות גוש ימין גדול ואמיתי.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #12 ב- : אפריל 04, 2007, 01:27:10 »
הם לא רוצים.כפי שאמרתי אלדד רואה בבן גביר סוכן שב"כ.פייגלין גינה מעשים שהכהניסטים תומכים בהם.פייגלין רץ בליכוד וקליינר לא רוצה לרוץ יותר עם מרזל אלא לבד.אני פניתי אישית לקליינר,שלחתי מייל לאלדד,הייתי בקשר עם פייגלין בעבר,כלומר עם אנשים בתנועתו מוטי קרפל.
המצב שתארת רצוי אבל לא קרה ולא יקרה כי הם לא רואים עצמם כהניסטים:פייגלין מתנגד לכל אלימות ומגנה את עמיר וגולדשטיין.אלדד חילוני המתנגד למדינת הלכה ולטרנספר בכפייה.
אלה אנשים הפועלים עם הממסד ולא נגדו ומרזל פועל נגד הממסד.
אלדד היה קצין רפואה ראשי וניהל מחלקה בבית חולים,הוא חלק מהממסד.
פייגלין איננו כהניסט.
שיתוף פעולה יתכן במאבק נגד הגירוש אבל לא בריצה לכנסת.
כמו שקראת כאן רוני רב איתנו ומשמיץ את חיים בסרטונים שקריים.
אין לך רן כיהודי בעיה ששרירי רוני פאואר תומך בהיטלר?
אתה כתבת בפורום שלו.
או שלא איכפת לך ומבחינתך נתמוך כולנו במרזל ונצטרף אליו וזהו?
מבחינת רוני יש להכניס 2 מליון אשכנזים יהודים לתאי הגזים ולא לצרפם לחזית!
הרי אם נתעלם מהבעיה היא לא תפתר?
עובדה שגולשים אחרים וחיים בן פסח כן מבינים שקיימת בעיה.
לא סתם אנשים מסרבים להצטרף למרזל!
העובדה שאתה חוזר על דבריך ומתעלם מהבעיה איננה צעד לפתרונה.
בבעיות מטפלים ולא מתעלמים מהן וחוזרים על מנטרה:הצטרפו למרזל,הצביעו חזית.
כי בסוף האמת המרה מתבררת ומרזל נשאר מחוץ לכנסת ומבזבז קולות לימין שהולכים למפלגת השלטון.
בבחירות האחרונות קול למרזל היה קול לקדימה ולאולמרט וקודם לשרון!
עם הקולות למרזל עשו גירוש לגוש קטיף.

מנותק Corac22

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #13 ב- : אפריל 04, 2007, 11:01:40 »
אני חושב שהאסטרטגיה של "הימין" בארץ דפוקה מלכתחילה. עצם המושגים "ימין" "ימני" "ימניות" וכולי, אינם מתאימים כלל לשימוש לעם היהודי. אנחנו לא ימנים, אנחנו יהודים! ימנים נמצאים באירופה. בכלל את המושג הזה "ימנים" הדביקו לנו הסמולנים. קושיה: האם בגלל שהם מכנים את עצמם "שמאל", אז אנו נכנה את עצמנו "ימין" כקונטרה להם? זה מה שהופך אותנו תלוים בהם ולכן נתקשה לקבל את קול הבוחר שרואה בנו משניים ל"שמאל", ויתרה מזאת, פתאום באו כאלה הטוענים שהם "מרכז"! תבינו את הגיחוך של המצב הזה. כל ה"מרכזיים" הם נהפכו ל"נורמלים" בתוך בית המשוגעים הזה שאנו חיים בו. צריך למחוק את המושג הזה "ימין"! אנחנו לא ימנים, אנחנו יהודים ומאחורינו ישנה היסטוריה שמעידה שאנחנו נותרנו נאמנים ליהדות, בעוד האחרים אובדים בדרכים עקלקלות. ולכן לדעתי צריך להחליף ומהר את השם "הימין האמיתי". הייתי מציע שם אחר, אולי "בית יהודה", "אנשי יהודה" וכו'. אני משוכנע שלא יהיה קשה לנו למצוא שם מתוך אלפי שנות היסטוריה יהודית, שיתאים.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #14 ב- : אפריל 04, 2007, 11:07:17 »
ימין הוא מושג פוליטי מקובל בעולם.לא כל העם דתי ולא כולם מכירים מושגים תנכ"ים.
השם כוח משימה יהודי או ימין אמיתי או שבעתיד נמצא שם חדש.
ברוך הבא לפורום.

מנותק Corac22

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #15 ב- : אפריל 04, 2007, 11:36:18 »
ברוכים הנמצאים
אני חושב שאתה טועה. המושג "ימני" שקול במובנים רבים למושג "חשוך" או למושג "גזען", וזאת בגלל ההיסטוריה של המושג. זה התחיל עם הצרפתים בבית הנבחרים שלהם, ועבר אחר כך לגרמנים, שם הפך המושג למשהו שכולנו מכירים. ולכן השמאלנים מכנים אותנו ימנים, ובכך עושים לנו דליגיטימציה בציבור אשר מפחד שידבק בו המושג הזה. ה"שמאל" הוא חכם בדברים האלה (למרות כל הטמטום שבו), הוא יודע לעבוד על אנשים באופן פסיכולוגי. תאר לך שעם כל זאת בקושי ה"שמאל" (כולל "מרכז"), מצליח למשוך אחריו את הציבור. זאת מתוקף המציאות הטופחת על פנינו מדי יום ביומו. ולכן צריך לסלק את המושג "ימין" מהמילון שלנו, ולהרגיל את הציבור שאנחנו, אנחנו - העם, אנחנו הממלכתיים ולא צריכים לכל הגדרה שהיא מתחת לממלכתיות.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #16 ב- : אפריל 04, 2007, 13:22:21 »
תרשה לי לחלוק עליך.בארצנו המושג" שמאל" הפך לעלבון,לקללה,למוקצה מבחינת מיאוס,למילת גנאי כמו "ליברל "בארה"ב.להגיד על מישהו שמאלני זה כמו לומר עליו בוגד או הומו.
ימין זה נכון באנגלית.המרכז הוא כלום.אנו בעד עמדות ברורות.
אם מפריע לך קרא לנו כוח משימה יהודי,כהניסטים,יהודים.
אנו לא רוצים להיות ממלכתיים אלא לעשות מהפכה יהודית.
אנו האוונגרד,הנחשון בן עמינדב שאמור להוביל אחריו את העם.
חיים בן פסח המנהיג שלנו סולד מהמושג ממלכתי...
אני לא נבהל מהמילה גזען ומהסטיגמות השמאלניות השיקריות.
השאלה היא מי אני ולא מה חושבים עלי השמאלנים!
אני שלם עם עצמי.אני יהודי לאומי,ימני,חילוני.קודם כל אני יהודי.
אני אוהב את עמי וארצי והמהות שלי היא יהודי.
אני יהודי כמו שהאנגלי אנגלי כי יהודי זה מושג לאומי ולא רק דתי.
העם רוצה בשלטון ימני ובערכים יהודים ולא בקוסמופוליטיות,סוציאליזם או קומוניזם.
העם יתרגל אלינו.
אנו כן מתבססים על התנ"ך ומי שאין לו זיקה או כבוד לדת או עויין אותה לא יתחבר אלינו.
מקורות ישראל,ארון הספרים היהודי הוא הבסיס שלנו ולא הקפיטל של קרל מרקס.
אגב אני ממליץ לך להפנות לחיים שאלה בנושא ב"שאל את הימין האמיתי"...תציע לו שם משלך.
גם לגבי המימשק אנו פתוחים להצעות.

מנותק Corac22

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #17 ב- : אפריל 04, 2007, 13:44:53 »
בייקר
אני מסכים עמך בכל מלה, מה אתה חושב שאני עושה פה?
אין זה סותר את דברי, וההוכחה לכך הינה ש"הימין" מקרטע שנים על-גבי שנים. כל בחירות חדשות מביאות אותנו למפח נפש. גם אני מעוניין במהפכה. כלומר שאנחנו נהפך לממלכתיים ו"הממלכתיים" יהפכו להיות בשוליים.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #18 ב- : אפריל 04, 2007, 14:22:17 »
הימין איננו ימין אלא שמאל.מדובר במתחזים המכונים ימנים והם מזוייפים.

מנותק Corac22

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #19 ב- : אפריל 04, 2007, 14:25:19 »
מה אתה חושב על קליינר?

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #20 ב- : אפריל 04, 2007, 14:31:12 »
הוא בסדר גמור והזמנתי אותו לתוכנית שאלות ותשובות בפורום והוא הבטיח שיבוא ולא בא כי הוא לא רוצה לרוץ עם הכהניסטים.חיים נפגש איתו בארה"ב.
קליינר מתעקש עכשיו לרוץ לבד ורץ בבחירות האחרונות בשביל להעביר מסר של פינוי פיצוי.

מנותק Corac22

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #21 ב- : אפריל 04, 2007, 14:37:17 »
הצטערתי שהוא לא עבר את אחוז החסימה בבחירות הקודמות. מדוע שמפלגות "הימין" לא יתאחדו מאחורי מסר ברור? אלא שלהיפך - הגוש הלאומי הולך ומתפרק. הבעיה הינה שאנשים חושבים על עצמם ושוכחים את המטרה העיקרית.

בייקר

• אורח
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #22 ב- : אפריל 04, 2007, 14:39:31 »
כי כל אחד חושב על עצמו וכי מדובר באינדבידואלסטים שאינם מסוגלים להתאחד.לכל יהודי שתי דעות ואחד שונא את השני.

מנותק שׂריון

• dhdoron לשעבר
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • למען ארץ ישראל השלמה!
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #23 ב- : אפריל 04, 2007, 15:32:59 »
אני לא ממש מבין את הבעיה עם חזית יהודית לאומית. נכון שיש להם מנהל פורום נאצי אבל רק בגללו נפסול את כל המפלגה?
אם נועם פדרמן יקים מפלגה זה יהיה מצויין לבינתיים חזית היא הברירה היחידה. במפד"ל איחוד לאומי כבר אין מה לבחור
בזמן הגירוש הם כמעט ולא פעלו נגד. אם למישהו יש רעיונות להציע לי אני אודה לו מאוד כי עוד חצי שנה אני בן 18
משמע בחירות הבאות (שמן הסתם יהיו מאוד בקרוב) אני בעל זכות בחירה.
"לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר"  :sign006:

מנותק ליעד

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • כהנא חי!!!
החזית היהודית לאומית.
« להגיב #24 ב- : אפריל 04, 2007, 16:50:24 »
הוא בסדר גמור והזמנתי אותו לתוכנית שאלות ותשובות בפורום והוא הבטיח שיבוא ולא בא כי הוא לא רוצה לרוץ עם הכהניסטים.חיים נפגש איתו בארה"ב.
קליינר מתעקש עכשיו לרוץ לבד ורץ בבחירות האחרונות בשביל להעביר מסר של פינוי פיצוי.
הוא לא שווא כלום, בבחירות הוא קיבלו רק 2,000 קולות.
רבנו שאג בקול גדול "אין שום יאוש בעולם כלל!"(רבי נחמן)