כתב נושא: עוד פראייר של צה"ל מודח מתפקידו לאחר שצולם על ידי שמאלנים  (נקרא 2658 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
חייל צה"ל שצולם מכה קלות נער ערבי שנחשד בידוי אבנים בחברון, יודח מתפקידו כמ"כ לאחר שהאירוע תועד במצלמות האנרכיסטים מארגון ISM

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=72270

מי שמנהל את הצבא הזה בפועל הם ארגוני השמאל והאנרכיסטים האנטישמיים.
אין קשר בין יהדות לבין הצבא הזה.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק סוף העולם ימינה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • יש רק אמת אחת והיא הימין האמיתי!
השמאל האנטישמי מחלל ומטנף את קדושת הצבא שלנו.
צה"ל היה גורם קדוש במדינה שנועד להגן על הארץ בכל מחיר אך מאז התפשטות השמאל בשני העשורים האחרונים כמו נגיף על המדינה כולה הצבא הזה הפך לנתין של הדעות השמאלניות הבוגדניות וכך הוא פועל היום.
לחשוב ולדבר יותר מידי על הערבים השמאלנים עושה לי בחילה וחשק להקיא...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כל עוד הצבא לא יחזור למדיניות נורמלית בה האויב לא יכול להאשים את החיילים על פגיעה בו, המצב ידרדר בהתמדה. צבא לא יכול להלחם באויב שפוגע בו, בלי לפגוע בחזרה. למעשה, היעוד של צבא הוא לפגוע. מי ששם צבא באזיקים, מוצא את עצמו חסר הגנה...
אופס... כך מצאנו את עצמנו, היהודים, חסרי הגנה בשנים האחרונות. מה חדש?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
אז למה הם ממשיכים להתגייס לצבא ההגנה לישמעאל כמו פראיירים?
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כי אם לא יהיה צבא בכלל, המצב יהיה חמור יותר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
כי אם לא יהיה צבא בכלל, המצב יהיה חמור יותר.
אבל הקטע הוא שגם ככה הצבא רק מפריע ביהודה ושומרון ונמצא שם כדי להגן על הערבים ובמקרה הטוב מהוה כוח נייטרלי.ובחזיתות האחרות הוא פועל כמו הומוסקסואל רכרוכי שבמקום לכתוש עד יסוד את האויב הערבי זקנים נשים וטף מפציץ חולות ריקים ומחסל במקרה הטוב ג׳ירבילים וטרמיטים בחולות עזה...לא חבל על התחמושת היקרה? הצבא הזה הוא בדיחה בהתנהלותו והחיילים עוד יותר מסכנים שחושבים שהם באמת מתגייסים להגן על העם ועל ארץ ישראל ובפועל הערב רב משתמש בהם כבשר תותחים וחמור ביותר הוא שהם כלל לא מודעים לכך אלא הם באמת ובתמים חושבים שיהיה מישהו לצידם במקרה כמו אלו של הסתבכות משפטית עם נאצים מארגון הסולידריות העולמית ISM שהכלבה רייצ׳ל קורי יש״ו הייתה פעילה בו.וכן משאר קאפו מישראל דוגמת נשות ווטש ובצלם ימח שמם וזכרם.עדיף שיתנו לצ׳רקסים ודרוזים לעשות את העבודה במתכונתו הנוכחית של הצבא ולא ליהודים.כי כרגע יש סיכון לחיילים מאחר ואין להם גיבוי ויד חופשית אז אם כך שהיהודים ימנעו מלהתגייס ויתנו לשכירי החרב הדרוזים והצ׳רקסים והרוסים שאינם יהודים לעשות את העבודה הנוכחית.כי גם ככה למשל הרוסים שאינם יהודים כן מתגייסים בהתלהבות מאחר שהם בעלי רגש לאומני למדינה בה הם חיים והדרוזים נאמנים לחזק והם חוששים שהמוסלמים ישחטו אותם.למה לסכן חיי יהודים לשווא? מילא אם הצבא היה יהודי באמת והייתה לו יד חופשית וגיבוי מלא אז אם חלילה היה נהרג חייל יהודי זוהי חצי נחמה מאחר שהוא מת במלחמת מצווה! אבל כרגע? מסכנים חיי חיילים יהודים לשווא רק בשביל לא לפגוע בשערה של ערבים >:(

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני מסכים איתך לגמרי.
אבל אני חושב שהנוכחות של הצבא שומרת את המצב ברמה של אירועים בודדים ולא של מלחמה כוללת ושחיטה כללית.
ככה אורקים בודדים יכולים לדקור, לאנוס, לרצוח, לבצע מעשי לינץ', להשליך אבנים בנקודות מסויימות.
אבל עדיין הם לא יכולים להתקבץ כולם ולבצע פוגרום המוני בשכונה שלמה, לשחוט ולאנוס ולבזוז את כולה.

לכן, שוב. אני מסכים איתך לגמרי שההתנהלות של הצבא רופסת ועלובה. אני מסכים איתך שהצבא יכול וחייב למנוע גם את המצב של האירועים הבודדים, כי בדם אחינו וילדינו אנחנו משלמים על זה. ועדיין, המצב טוב יותר מאשר אין צבא בכלל.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
הקטע הוא שאם הצבא היה מסתלק מיהודה ושומרון ליהודים הגיבורים שגרים שם היה יד חופשית להגיב כראוי ואתה יודע שהם לא פראיירים ראה ערך יצהר.אני חושב שאם היה להם אפשרות כזו הערבים יושבים בשקט כי כרגע כאמור הצבא שם ומונע מיהודים להגיב לערבים.ואיך זה שהחיילים עצמם מסכימים לשמור ולהגן על ערבים ורכושם ולא מסרבים פקודה? אין כאלו לא פראיירים רובוטים? אני מתרשם שהשטיפת מח של השמאל לקחה בשבי כמעט את כל היהודים בארץ בצורה זו או אחרת.נדיר למצוא גיבורים כמו חיים ונועם פדרמן.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
שוב, צריך לחלק בין ארועים מקומיים ונקודתיים, לבין מלחמה כוללת.

כמובן שאני מסכים איתך שצריך לאפשר לאזרחים להגן על עצמם וצריך לתת ליהודים יד חופשית בנושא, בעיקר כשאנחנו מודעים היטב לכוונות הזדון של האורקים כלפיהם וסלח לי שהשתמשתי בביטוי "כוונות", כשמעשים בפועל מתרחשים כל יום.
ועדיין, אם לא היה צבא בכלל, אז האורקים היו שולחים את הצבאות שלהם. העניין הוא שהאורקים כבר ניסו כמה וכמה פעמים לשלוח נגדנו צבאות ולא הלך להם. לכן הם נוקטים בפעולות שלצבא גדול, מסורבל, כזה שמתנהג כמו עומו, קשה להתמודד איתן.
ברגע שאין צבא, אנחנו חוזרים למה שהיה בתש"ח.

צבא יהושע עוד יחזור!