כתב נושא: מסתבר שאריה אלדד שר"י כותב בעיתון הנאצי "הארץ"  (נקרא 6146 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק raz328

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • מי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים !
בס"ד

http://www.haaretz.co.il/opinions/.premium-1.2052618

איך אפשר לקרוא לבוגד הזה ימני אחרי שהוא עובד בעיתון שחלקו נקנה ע"י חברה נאצית ? אותו אריה אלדד שר"י גם רוצה להרוג את כל האסירים היהודים שיושבים בכלא.
הוא מהפוליטיקאים המזויפים שמוכנים למכור את האמא שלהם בשביל כסף.
"כי אתם עוברים את הירדן אל ארץ כנען והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם... וישבתם בה כי לכם נתתי את הארץ לרשת אותה והתנחלתם את הארץ" (במדבר לג)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם הם היו מציעים לי לכתוב מאמר או טור בעתון הייתי כנראה מסכים אז אני לא מגנה את אלדד.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אם הם היו מציעים לי לכתוב מאמר או טור בעתון הייתי כנראה מסכים אז אני לא מגנה את אלדד.

בס''ד

הם לא היו מציעים לימני אמיתי לכתוב בעיתון הנאצי הזה. מאחר שאריה אלדד לא ימני אמיתי אלא משת''פ, התשקורת אוהבת אותו ונותנת לו במה רחבה. כמו שהתשקורת תמיד נתנה כתבות יפות למיכאל בן ארי, ברוך מרזל ואיתמר בן גביר כי גם הם מזוייפים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הבעיה אתם היא שהם מזויפים. צריך לבקר אותם לגופו של עניין ולא לשלול אוטומטית כל דבר שהם עושים.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני מסכים עם צלהר שלכתוב בעיתוני התעמולה זה לא דבר שיש לגנות עליו (אפילו אם יצליחו "להמיר" שמאלני אחד זו מצווה), אבל כמו שחיים אומר - אם היה מדובר בימני אמיתי הוא לעולם לא היה מקבל במה שם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אריה אלדד או מיכאל בן ארי אנשים טובים יותר מחיים בן פסח.
חיים בן פסח בניגוד גמור למצוות הרב כהנא ניסה לפוצץ את השלום עם מצרים,נכלא ל5.5 שנים בכלא תוך סכנת חיים,השתחרר בערבות,התוצאה הוא נשאר בניו יורק רווק ולא זכה לממש את מצוות ישוב ארץ ישראל.
דוקטור אריה אלדד קצין רפואה ראשי בצבא הגנה לישראל,פרופסור בהשכלתו,מנהל מחלקה בבית חולים,ציוני,זכה לטפל בנפגעי כוויות בפיגועים.איש משפחה,נשוי וסבא לנכדים,מתנחל.
דוקטור בן ארי רב בישראל,מתנחל,החברותא של בנימין זאב כהנא השם יקום דמו,זכה לטפל באיום של המסתננים.
כחברי כנסת שניהם נשבעו לקיים את החוק,שניהם שירתו בצבא והם כותבים בתשקורת השמאלנית להפיץ את משנתם.
כיום מאחר שטרנספר וגירוש בכוח איננו חוקי,הם מטיפים לטרנספר בהסכמה כפתרון מדיני.
כל מי בפורום שירצח ערבי או יפגע ברכושו יענש כחוק,התוצאה הוא יכלא לשנים רבות או בבידוד,יסכן את חייו,יתקשה מאד למצוא עבודה או כלה.
מה שצריך לעשות הוא לקיים מצוות ישוב ארץ ישראל,מצוות פרו ורבו,לעבוד,לשרת בצבא,להיות אזרח מועיל בחברה ולא לעסוק כל היום בהסתה,הוצאת לשון הרע,הלבנת פני חברינו ברבים,כל הביטויים פיפי קקה אינם מכובדים,כך נישן טוב בלילה ונהיה אנשים טובים ולא משוגעים או טרוריסטים.
מומלץ לסגור את המחשב,לצאת מהחדר,ללכת לעבודה ולא לדבר כל היום עם עצמנו בניקים שונים מתוך מרתף,מומלץ למצוא כלה,לעלות לארץ ישראל כפי שהטיף הרב כהנא,לשמור על פה ולשון נקיים.
מומלץ לרכוש השכלה אקדמאית ולמצוא מקצוע,הרב היה עורך דין.
העובדה שמצאתם ציטוט של אדם שאיננו מוצא חן בעינכם לא פוסלת אותו ואיננה משכנעת לא רק אותי אלא גולשים רבים וטובים שעזבו בגלל ההסתה נגד צבא ההגנה לישראל ונגד אנשים טובים שאנו מכירים.כן אנו מכירים את משה פייגלין כאיש טוב,בעל משפחה,אבא טוב ואדם נעים הליכות שאיננו מקלל ומסית.
האם הרב כהנא זצ"ל היה שווה שנצביע עבורו אם היה חי כיום?כן.אבל אין לנו לחיות בשנות ה70 של המאה שעברה.אם נקרא לאנשים אחרים נאצי,ערב רב,בוגד זה לא יעשה אותנו אנשים טובים מהם.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק raz328

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אריה אלדד או מיכאל בן ארי אנשים טובים יותר מחיים בן פסח.
חיים בן פסח בניגוד גמור למצוות הרב כהנא ניסה לפוצץ את השלום עם מצרים,נכלא ל5.5 שנים בכלא תוך סכנת חיים,השתחרר בערבות,התוצאה הוא נשאר בניו יורק רווק ולא זכה לממש את מצוות ישוב ארץ ישראל.
דוקטור אריה אלדד קצין רפואה ראשי בצבא הגנה לישראל,פרופסור בהשכלתו,מנהל מחלקה בבית חולים,ציוני,זכה לטפל בנפגעי כוויות בפיגועים.איש משפחה,נשוי וסבא לנכדים,מתנחל.
דוקטור בן ארי רב בישראל,מתנחל,החברותא של בנימין זאב כהנא השם יקום דמו,זכה לטפל באיום של המסתננים.
כחברי כנסת שניהם נשבעו לקיים את החוק,שניהם שירתו בצבא והם כותבים בתשקורת השמאלנית להפיץ את משנתם.
כיום מאחר שטרנספר וגירוש בכוח איננו חוקי,הם מטיפים לטרנספר בהסכמה כפתרון מדיני.
כל מי בפורום שירצח ערבי או יפגע ברכושו יענש כחוק,התוצאה הוא יכלא לשנים רבות או בבידוד,יסכן את חייו,יתקשה מאד למצוא עבודה או כלה.
מה שצריך לעשות הוא לקיים מצוות ישוב ארץ ישראל,מצוות פרו ורבו,לעבוד,לשרת בצבא,להיות אזרח מועיל בחברה ולא לעסוק כל היום בהסתה,הוצאת לשון הרע,הלבנת פני חברינו ברבים,כל הביטויים פיפי קקה אינם מכובדים,כך נישן טוב בלילה ונהיה אנשים טובים ולא משוגעים או טרוריסטים.
מומלץ לסגור את המחשב,לצאת מהחדר,ללכת לעבודה ולא לדבר כל היום עם עצמנו בניקים שונים מתוך מרתף,מומלץ למצוא כלה,לעלות לארץ ישראל כפי שהטיף הרב כהנא,לשמור על פה ולשון נקיים.
מומלץ לרכוש השכלה אקדמאית ולמצוא מקצוע,הרב היה עורך דין.
העובדה שמצאתם ציטוט של אדם שאיננו מוצא חן בעינכם לא פוסלת אותו ואיננה משכנעת לא רק אותי אלא גולשים רבים וטובים שעזבו בגלל ההסתה נגד צבא ההגנה לישראל ונגד אנשים טובים שאנו מכירים.כן אנו מכירים את משה פייגלין כאיש טוב,בעל משפחה,אבא טוב ואדם נעים הליכות שאיננו מקלל ומסית.
האם הרב כהנא זצ"ל היה שווה שנצביע עבורו אם היה חי כיום?כן.אבל אין לנו לחיות בשנות ה70 של המאה שעברה.אם נקרא לאנשים אחרים נאצי,ערב רב,בוגד זה לא יעשה אותנו אנשים טובים מהם.

בס"ד
הרב כהנא זצ"ל הי"ד בעצמו ישב בכלא וגם חטף מכות משוטרים בהפגנות אלימות של הליגה להגנה יהודית, אחר כך הוא מינה את חיים בן פסח להיות היו"ר. האם מיכאל בן ארי ואריה אלדד שר"י היו מסכימים לשבת דקה בכלא בשביל לשחרר את יהדות ברית המועצות ? נראה לי שהתשובה ברורה.
חיים ניסה לעלות כמה פעמים לא"י אבל בגלל אנשים כמוך גירשו אותו מנתב"ג. אריה אלדד שר"י אגב, אמר בעצמו שרוב המטופלים שלו היו ערבים ממזרח ירושלים. ממש כל הכבוד.
מיכאל בן ארי לא עושה כלום למען תושבי דרום תל אביב הדבר היחיד שהוא עושה זה הפגנות בשביל לקבל עוד קולות בבחירות. זה לא באמת מעניין אותו.
לכתוב בתשקורת השמאלנית כמו שאתה אומר "בשביל להפיץ את משנתם" לא אומר שצריך להציע להציל את התשקורת הבוגדנית עם כסף ציבורי כמו שמיכאל בן ארי עשה. אגב, הוא גם הצביע בעד להעביר עוד כסף לערוץ 10 יש"ו.
להציע טרנספר זה חוקי, ברוך מרזח רץ בבחירות 2004 ובג"צ אישר את ריצתו.
לגבי שאר הדברים, אני מסכים איתך אבל זה לא אפשרי בגלל שחיים לא יכול לעלות לא"י, שוב בגלל אנשים כמוך.

"כי אתם עוברים את הירדן אל ארץ כנען והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם... וישבתם בה כי לכם נתתי את הארץ לרשת אותה והתנחלתם את הארץ" (במדבר לג)

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
שוב אדם אחראי למעשיו,אף אחד לא יעלה לארץ מי שנחשב בארה"ב כטרוריסט,אף שר פנים לא יאשר זאת.אני לא יודע מה קרה בכלל בליגה להגנה יהודית אחרי עידן כהנא,ארב רובין מטורף ניהל ונרצח בכלא,יש גרסאות סותרות.
לא כתבתי כאן נגד הליגה או נגד הרב כהנא.
אני מבין שבמצבים מסוימים כמו הגנה על היהודים מפני ערבים או כושים בניו יורק מצווה לחטוף מכות ולתת מכות ולשבת בכלא.
לבצע פיגוע נגד רוסים בניו יורק ובניגוד מפורש להמלצת הרב זאת סטיה מהמטרה שאותה הגדיר הרב.
דוקטור גולדשטיין עצמו טיפל בערבים,אריה אלדד שבר יד בהפגנות הימין ומיכאל בן ארי קיבל מכות מערבים ביפו.המטרה לא לשבת בכלא בשביל מעשה לא אחראי,המטרה לא להרוס לעצמנו את החיים.
פייגלין,בן ארי,אלדד,בן גביר מסכנים חייהם יום יום בכבישים ביו"ש ובהתנחלויות.סכנת חיים לגור בחברון או בקרני שומרון או במעלה אדומים.יש שם יריות,בקבוקי תבערה,אבנים ויותר מסוכן שם מבמרתף בניו יורק.
אין טעם לדבר עם אנשים שכל רגע מחליפים ניק וזהות,כותבים ועונים לעצמם.
אנשים פועלים בשטח יום יום,היום ולא רק לפני 30 שנה.אני חי בהווה ולא בעבר,הרב כהנא ובנו לא ישובו לחיים.וכמוהם גם גנדי ולכן יש לנו מנהיגים ופעילים היום.
המטרה שלנו לא לההרג או לשבת בכלא או סתם לריב ולהשמיץ.כרגע הבעיה ערבים ועובדים זרים ולא יהדות ברית המועצות או כושים בניו יורק.
אנשים כמוני?שנים עושים לי ספאם,שולחים לי מיילים ומתחננים שאכתוב בפורום,שאני חוזר קוראים לי בוגד.
אנשים כמוני לא הבעיה אלא חולי נפש,משוגעים,טרוריסטים יהודים.אנשים כמוני מחזיקים את המדינה בזכות עבודה,תשלום מיסים,שרות בצבא.אנשים כמוני מועילים לחברה.
מי שמבקש תרומות במקום לעבוד,מי ששונא את כולם הוא הוא הבעיה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק raz328

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
שוב אדם אחראי למעשיו,אף אחד לא יעלה לארץ מי שנחשב בארה"ב כטרוריסט,אף שר פנים לא יאשר זאת.אני לא יודע מה קרה בכלל בליגה להגנה יהודית אחרי עידן כהנא,ארב רובין מטורף ניהל ונרצח בכלא,יש גרסאות סותרות.
לא כתבתי כאן נגד הליגה או נגד הרב כהנא.
אני מבין שבמצבים מסוימים כמו הגנה על היהודים מפני ערבים או כושים בניו יורק מצווה לחטוף מכות ולתת מכות ולשבת בכלא.
לבצע פיגוע נגד רוסים בניו יורק ובניגוד מפורש להמלצת הרב זאת סטיה מהמטרה שאותה הגדיר הרב.
דוקטור גולדשטיין עצמו טיפל בערבים,אריה אלדד שבר יד בהפגנות הימין ומיכאל בן ארי קיבל מכות מערבים ביפו.המטרה לא לשבת בכלא בשביל מעשה לא אחראי,המטרה לא להרוס לעצמנו את החיים.
פייגלין,בן ארי,אלדד,בן גביר מסכנים חייהם יום יום בכבישים ביו"ש ובהתנחלויות.סכנת חיים לגור בחברון או בקרני שומרון או במעלה אדומים.יש שם יריות,בקבוקי תבערה,אבנים ויותר מסוכן שם מבמרתף בניו יורק.
אין טעם לדבר עם אנשים שכל רגע מחליפים ניק וזהות,כותבים ועונים לעצמם.
אנשים פועלים בשטח יום יום,היום ולא רק לפני 30 שנה.אני חי בהווה ולא בעבר,הרב כהנא ובנו לא ישובו לחיים.וכמוהם גם גנדי ולכן יש לנו מנהיגים ופעילים היום.
המטרה שלנו לא לההרג או לשבת בכלא או סתם לריב ולהשמיץ.כרגע הבעיה ערבים ועובדים זרים ולא יהדות ברית המועצות או כושים בניו יורק.
אנשים כמוני?שנים עושים לי ספאם,שולחים לי מיילים ומתחננים שאכתוב בפורום,שאני חוזר קוראים לי בוגד.
אנשים כמוני לא הבעיה אלא חולי נפש,משוגעים,טרוריסטים יהודים.אנשים כמוני מחזיקים את המדינה בזכות עבודה,תשלום מיסים,שרות בצבא.אנשים כמוני מועילים לחברה.
מי שמבקש תרומות במקום לעבוד,מי ששונא את כולם הוא הוא הבעיה.

בס"ד
הרב כהנא זצ"ל הי"ד בעצמו פוצץ פצצות על מטרות סובייטיות.
חיים לא מוגדר כטרוריסט והוא מעולם לא היה כזה, מאז שהוא השתחרר הוא שומר חוק. נכון שבזמן שהוא ישב בכלא החשיבו אותו כטרוריסט אבל מאז הוא לא נחשב כזה ואפילו חברי קונגרס מחו על זה שלא מאשרים לחיים לעלות לארץ. זה נגד החוקה האמריקאית ונגד החוק הישראלי.
"מחבלים יהודים" ? לפי ההגדרה שלך הרב כהנא זצ"ל הי"ד היה מחבל חס וחלילה. הוא פוצץ פצצות נגד מטרות סובייטיות. אתה לא ימני ובטח שלא כהניסט.
זה באמת חשוב לגור בהתיישבות, ואם חיים היה יכול תהיה בטוח שהוא היה עושה את זה. אף אחד לא אמר שלא.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חברה לא לריב.טבעי שיש חילוקי דעת בכל מקום אין אנשים מושלמים אין חיה כזאת אנחנו לא מלאכים.צריך לראות את הטוב בכל דבר לא את הרע.אפשר למצוא בכל אדם רע.את הרע שיש למשל באלדד צריכים לגנות ולהוקיע כמו לקרוא לרצח של עמי פופר ושאר אסירי ציון.ולתמוך בכך שהם מנסים להשפיע בדרך יותר עדינה על אנשים.ודרך אגב אני אישית לא מבין על מה יש להתגאות בלטפל בבני עמלק ערבים? זו בושה וכלימה שיהודים מסכימים לעזור לנאצים! על פי דין תורה הם שונאי ישראל ימח שמם וכך גם קבע הרמב״ם.הנקודה היא שצריכים למצוא את הטוב בכל יהודי ולא להתמקד רק בשלילי כי בכולנו יש שלילי גם בי וגם בכל אדם אחר.להודות על הטוב ולהוקיע את הרע כך צריכים לנהוג.ואגב אני נאלץ להסכים שהימין המזוייף גרוע בהרבה מהשמאל כי הם הראשונים לגנות אותנו ולפעול נגדנו בכדי למצוא חן בעיני השמאל הערל.לכן הם מזוייפים להבדיל מחיים ונועם פדרמן שלא דופקים להם חשבון רק לקב״ה.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
מי שמייצג את יהדות בריה"מ שעלתה לארץ הוא איווט ליברמן.מי שמייצג את המתנחלים הם בנט,אלדד בן ארי,זה מתבטא בבחירות.
אני לא מתרגש מתוויות,מעולם לא טענתי שאני כהניסט,בכל פורום בו אני כותב אני מוגדר ימין קיצוני עקב תמיכתי באלדד,בן ארי.
החוק הישראלי נקבע בידי כנסת ישראל ולא בידי הקונגרס האמריקני.זה חוצפה לשבת בניו יורק ולהטיף לנו הישראלים איך להתנהג?מה לעשות ומה לחשוב!אנחנו כאן משלמים את המחיר בדמנו.
אנשים כמוני הם הנורמה ולא שוליים קיצונים וסהרורים,כאמור חפש לך אנשים כמוך אם תמצא ותדבר עימם.
אני לא זקוק לתעודת כשרות מחיים בן פסח לניקיו השונים.כל הבס"ד והשר"י לא עושה עלי רושם,זאת מסכה,תחפושת.
אני שלם עם עצמי ועם ההתנהגות שלי,אינני פעיל פוליטי ואינני מתפרנס מפורום כך שאני יכול להרשות לעצמי לחיות את החיים האמיתיים ולא הוירטואלים.
אני חי בהווה ולא בעבר.אני חי במציאות ולא בעולם דמיוני,אני חי כאן בארץ ישראל ולא בגולה.
זה נוח לדבר בשמו של אדם מת ולהסתתר מאחוריו,אבל אנשים חיים מנהלים את המדינה,חיים בה,מחוקקים את חוקיה,מקימים משפחה,עובדים,משרתים בצבא.
כאמור כל הפיפי,קקה,השקרים וההשמצות אינן עושות עלי רושם,אני לא ילד בן 13 שקל להרשימו בסיפור ולשלחו לעשות מעשים מסוימים.
לא חזרתי לכאן בשביל לריב,בשביל זה תמצא לך אנשים כמוך או שתעשה מה שאתה עושה תמיד תחליף ניק ותריב עם עצמך בניקים שונים כחתול שרץ אחרי זמנו.
לא אכפת לי דעתך עלי כמו שלא אכפת לי דעה של שמאלנים עלי בפורומים אחרים,לי יש את האמת שלי.אני יודע בדיוק מי אני ומי הם האחרים.
יש לי הרגשה שאין קליינטים לסחורה שאתה מוכר בארץ ישראל.ראינו את כוחו האמיתי של אמנון יצחק בבחירות לעומת כוחו של נתניהו או של בנט.
אז הבנתי אתה רוצה להרוג ערבים,להשמיד את רכושם ושיקראו לך גיבור מבלי שתשב בכלא,במציאות זה לא יקרה.
ואם תשב בכלא,לא תמצא לך עבודה או אישה או אישור כניסה לארץ ישראל,זאת המציאות כאן אצל האנשים האמיתיים,אנשים כמוני.
לא מחפשים כאן עבריינים או מטורפים,גם לא עבריינים אידאולוגים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
זה מאד פשוט רן ידידי.במדינת ישראל היום קובעים חוקים שנחקקו בידי הכנסת ולא חוק ההלכה.גם אם יש לך אישור הלכתי מהרמב"ם ותרצח ערבי תשב בכלא.
אלדד איננו האישיו,כרגע אלדד ובן ארי לא רלוונטים בכלל,אז אני תומך בבנט.אני לא מעריץ אדם או אישיות אלא מצביע ותומך בימין היחיד האפשרי בכנסת שאושר לפי החוק.
כאמור רן אם תבחר לפגוע בערבים יש יסתור את מטרתך להתחתן ולהביא ילדים לעולם,כי לא תוכל לעבוד,כי תוכתם כמחבל או רוצח ותשב בכלא.
אתה צודק שאין זה תפקידנו לגנות רוצחים,אבל לאלדד אין ברירה,הוא נבחר לכנסת,נשבע לקיים את חוקי מדינת ישראל.
לך רן כאדם מאמין אין בעיה,אתה נאמן להלכה,אני כחילוני או כשומר מסורת כהגדרתך נאמן לחוק הישראלי האוסר עלי לרצוח או לפגוע ברכוש של ערבי או עובד זר.
חברי הכנסת הימנים עובדים עם התשקורת השמאלנית.אני למשל קורא רק ישראל היום.החוק הישראלי כובל את חברי הכנסת ואת אזרחי מדינת ישראל.
אני לא גונב כי זה מנוגד לחוק ואני לא סוחר בסמים מאותה סיבה,החוק קובע את ההתנהגות שלי ומה מותר ומה אסור,כרגע החוק קובע שאסור לרצוח ראש ממשלה יהודי,אסור לרצוח ערבים,אסור לפוצץ את כיפת הסלע.
אני כן שומר חוק,לא ישבתי יום אחד בכלא,אני מאמין בתרומה חיובית של ישוב ארץ ישראל,עבודה,תשלום מיסים,שירות בצבא,שכלתי אח במלחמה ולמרות זאת שירתתי בצבא ובמילואים ועזרתי לצבא ההגנה לישראל להלחם במלחמת לבנון.
לכן כן יש הבדל מהותי בין אנשים כמוני הנאמנים לחוק במדינת ישראל לאנשים כמוך שנאמנים להלכה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יוסי לפחות תדייק בעובדות. הפעולות שחיים בן פסח והליגה להגנה יהודית ביצעו נגד הסובייטים לא היו בניגוד להוראות הרב כהנא, הוא תמך בהן מוסרית. באותו זמן בארץ הרב כהנא גם תמך ברעיון של "טרור נגד טרור". הרב כהנא התנגד לנסיגה מסיני. הוא לא היה בעד תקיפת מטרות מצריות מסיבות מעשיות ולא בגלל בעיה מוסרית. בכל מקרה כל הפעולות של הליגה להגנה יהודית היו מחאת גרילה שלא נועדה לפגוע בנפשות ובאמת אף אחד לא נפצע.

הסיבה שישראל לא מאפשרת לחיים לעלות היא מחשש שהוא יארגן פעילות פוליטית חוקית וכנקמנות בגלל דברים שהוא אמר על אישים ישראלים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ועוד משהו שחשוב להדגיש זה שאנו מיעוט לא אומר שאנחנו צריכים לשתוק. נביע את דעתנו ונציע את הדרך שלנו ואולי בדרך דמוקרטית היא תתקבל בעתיד על הציבור. אף אחד כאן לא קורא להפר את החוק ובטח שלא לרצח.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אבי, תמיד היית פחדן, שקרן, דמגוג ובוגד.

אתה כועס כי אתה אוהב את פיפי, הליכוד, ליברמן, בנט והבית היהודוני.

כשהצטרפתי לפורום הזה, תמיד שיבחת את כל מה שעשיתי כדי לשחרר את אחינו מברה''מ. עכשיו אתה קורא לי טרוריסט. אם אני טרוריסט, אז מנחם בגין ויצחק שמיר היו טרוריסטים הרבה יותר גדולים ממני כי הם הרגו מאות אנשים וכל הממסד היהודוני דאז קרא להם טרוריסטים, נאצים, רוצחים וכו'.

זה אתה שמשתמש במיליון ניקים ועונה לעצמך.

התחננת להתמנות להנהלת הפורום ומיניתי אותך. ומה עשית? ניסית לחבל בפורום. השתמשת בתפקיד שננתי לך כדי לנסות למחוק את כל הפורום. אתה רשע מרושע.

אתה אומר שאני רווק כשגם אתה רווק בן 50 בערך. איזה צבוע אתה.

אף אחד מעולם לא ביקש ממך לחזור לפורום הזה. אתה תמיד מנסה לחבל בפורום ואתה תמיד רב עם כולם בסוף.

עכשיו אתה משבח את מרזל ובן גביר רק כדי להרגיז. אבל כשמרזל ובן גביר מינו את עוזי זלקה הנאצי להיות מנהל הפורום שלהם, אתה גינית אותם. עוזי זלקה שיבח את היטלר יש''ו בפורום הרישמי של מרזל ובן בגיר כשאתה היית חבר של הפורום ההוא. ראית במו עיניך איך מרזל ובן גביר סירבו להעיף מנהל שאמר שצריך עוד שואה נגד היהודים ושהיטלר והנאצים צדקו. זלקה גם העלה סרטונים שמהללים את היטלר והנאצים ליוטיוב. מרזל ובן גביר היו מוכנים לעבוד עם מטורף כזה. זלכה גם איים עליך ואני זוכר איך פחדת אז ופרשת מכל פעילות כי רצית להסתתר ממנו.

אתה גם כותב עכשיו שאתה מסכים עם ההחלטה לגרש אותי מארץ ישראל כי אני "טרוריסט". מי שנלחם כדי להציל את אחינו מברה''מ הוא "טרוריסט" לפיך. אתה מגן על הסובייטים הנאצים שרצחו אלפי יהודים ורדפו מיליוני יהודים במשך 70 שנה. אתה באמת מתאים לאלדד שאומר שכל האסירים היהודים שנלחמו למען עם ישראל חייבים למות בכלא - דבר שאפילו שמאלנים לא אומרים.

אתה חלאת המין האנושי.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
מבחינה הלכתית לא ניתן ״לרצוח״ ערבי.אלו שהרגו ערבים בעבר לא עברו על רצח שאסור כיון שהם חיסלו שונאי ישראל שנתנו יד במישרין או בעקיפין לפגוע בעמו של הקב״ה.אין ערבים חפים מפשע יש ערבים מחפים על פשע.אני כמובן לא קורה לאף אחד לפגוע בשום ערבי כיון שאני שומר חוק.אבל אני האחרון שאגנה את אלו שעשו זאת.אם אתה מדבר מבחינה הלכתית אז כן אלו שהרגו ערבים לא עברו על רצח.בפורים היהודים חיסלו 75 אלף פרסים רק על כך שהם איימו עלינו בשואה אז קל וחומר שהמצב עם הערבים זה לא רצח כי הם כבר מעל 100 שנה רוצחים בנו.הבעיה היא שבמקום שבו החוק סלקטיבי זה לא חוק אלא אפליה גזענית.החוק לא חל הערבים בישראל.הם בונים בלי רשיון ולא הורסים להם,תנסה אתה להוסיף פרגולה ישר יהרסו לך.אז חוק לא מוסרי זה גזענות.בנט חלק מהממסד והוא הציע לשפר את רמת החיים של הערבים הנאצים אז מה בדיוק ימני בו? מי שדואג קודם לערבים או מזוייף.אדרבה חייבים להקשות עליהם.הוא ושכמותו לא יעזו לצאת נגד הממסד של הערב רב כי הם פחדנים.הבעיה נעוצה בממסד בשליטי הערב רב לא באף ערבי.הבחירות זה רק פרטאץ הם לא באמת משנות משהו כיון שאתה בוחר ימין ומקבל שוב את השמאל ואותה מדיניות.זה שחיים מיעוט לא אומר כלום.גם אברהם אבינו עליו השלום היה יחיד מול עולם שלם של עובדי עבודה זרה.זה עולם השקר פה לא האמת.אם כבר אז מיכאל קליינר עדיף בהרבה מאלדד כי הוא לא חלק מהממסד ולא מחניף להם כמו אלדד שמגנה כהניסטים וגאה בכך שטיפל בערבים נאצים.אני בכלל לא מבין מדוע הם מגנים אותנו ועוזרים לשונאי ישראל.יורם שפטל למשל גם כמו חיים מטיח את האמת בפנים לערבים ולשמאלנים ללא התחנפות וללא נסיון למצוא חן בעיניהם ולכן הוא גבר להבדיל מהנא ואלדד שהם פרווה כלפי שונאי ישראל במקרה הטוב.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!