כתב נושא: יש עתיד, כמו ישראל ביתנו, מציעה להכפיל את אחוז החסימה ל4%  (נקרא 2408 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ההצעה של יש עתיד לשנות את שיטת הממשל שונה מההצעה של ישראל ביתנו. אך בשתי ההצעות יש דבר דומה - שתי המפלגות הללו מציעות להכפיל את אחוז החסימה ל4%. אנו מתנגדים להעלאת אחוז החסימה כי זה יקשה מאוד על מפלגה קטנה וחדשה להבחר. אפילו אחוז החסימה הנוכחי שהוא 2% גבוה מדי לדעתנו. אם זה יועלה ל4%, זה כמעט בלתי אפשרי לעבור אותו בלי הרבה כסף. אבל רוב הסיכויים שזה כן יועלה לצערנו. אם כן, חייבים לרוץ עם מפגלות אחרות כדי לנצח.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=981654

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי בגלל שתי ההצעות המתחרות אף אחת לא תעבור בסוף.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
ההצעה תעבור זלהר כי היא מעוגנת בהסכם הקואליציוני.אני הצבעתי עוצמה לישראל וכמעט עברנו.עכשיו נשארנו עם בנט שלפיד הכניס אותו.אני כן מרוצה מהממשלה והמצב הקיים.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
ההצעה תעבור זלהר כי היא מעוגנת בהסכם הקואליציוני.אני הצבעתי עוצמה לישראל וכמעט עברנו.עכשיו נשארנו עם בנט שלפיד הכניס אותו.אני כן מרוצה מהממשלה והמצב הקיים.
ההצעה של מי תעבור ?

לא דקדקתי בתנאי ההסכם הקואליציוני. האם יש שם התחייבות חתומה להצביע בעבור נוסח מסוים של ההצעה ? אפילו אם כן כלל לא בטוח שח"כים יקיימו התחייבות חתומה שלהם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
יש התחייבות חתומה לליברמן.השאלה אם ליברמן עצמו ישרוד היא שאלה נפרדת.בגדול האינטרס של בנט,לפיד,ליברמן,נתניהו למחוק מפלגות קטנות כך יהיה להם קל למשול.
הבא להורגך השכם להורגו