גולדה מאיר לא הייתה שמאלנית ?! מפלגת העבודה לא מפלגה שמאלנית ?! איפה אתה חי ? יש לך בעיה כלשהי ? כל המפלגות הן או ימניות מזויפות או שמאלניות קיצוניות.
והכוונה היא ברוחבה של מדינת ישראל לא באורך, מטוס קרב יכול לחצות 10 ק"מ תוך מספר שניות ואי אפשר ליירט אותו. תחשוב מה יהיה אם מאות מטוסים של כל המדינות הערביות יבואו ויתקפו מה יהיה אז? הם יוכלו לכבוש את מדינת ישראל ולהרוס אותה בלי שום בעיה במצב הזה(אם לא תהיה התערבות אלוקית)
ונכון שגולדה מאיר יש"ו סירבה לדבר עם מצרים הנאצית כי היא לא יכלה לבצע שום דבר כי היא הייתה חלשה מידי והעם היה מתנגד לה.
אני מציע לך לבדוק את העובדות ורק אז לדבר.
מפלגת העבודה היא מפלגת מרכז. היא כזאת היום, והייתה כזאת תמיד. יש בה והיו בה אנשי שמאל, אך המפלגה היא מפלגת מרכז. פעם הייתה מרכז-שמאל.
מפלגת השמאל הציונית היחידה בישראל היא מפלגת מרצ. חד"ש היא מפלגת שמאל לא ציונית. וזהו, אין שמאל אחר. יש מרכז שבסוף איכשהו תמיד מגיע ימינה.
דיברתי על הרוחב. גם עכשיו מדינת ישראל ברוחב במקום הכי צר שלה(מצפון לאילת) היא 10 ק"מ. ובמקום הרחב היא 100 ק"מ.
וגם בקווי 67 היא כזאת, ישנם 100 ק"מ לרוחב בין מעבר כרם שלום לים המלח.
כיום מדינת ישראל משתמשת בכל המרחב האווירי שבין הים לירדן. במסגרת כל הסכם קבע אחד מתנאי הביטחון יהיה שהתנאי הזה לא ישתנה. מדינת ישראל תמשיך לשלוט בכל הרחב האווירי. אם תקום מדינה פלשתינית במסגרת הסכם עם ישראל היא תהיה ללא צבא וללא חיל אוויר. חייל האוויר שלנו ימשיך לשלוט המרחב האווירי של המדינה הפלשתינית.
אני מכיר את העבודות, זה שאתה קורא לכל דבר שזז נאצי לא הופך אותך לצודק יותר.
הייתי מציע לך לבדוק את אותן העובדות שאתה מדבר עליהן, נאה דורש נאה מקיים.