כתב נושא: מי הטפילים? הקיבוצים והמושבים. צריך שוויון בנטל. (סרטון חדש שלנו)  (נקרא 5355 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים. זה רק יקח דקה. תוכלו להגיע לאתר של יוטיוב כדי לקדם את הסרטון אם תלחצו על "YOUTUBE" למטה. תודה.

גם יש לנו עמוד מצויין בפייסבוק: http://www.facebook.com/HayaminORG

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
המושבים הם לא מקשה סמולנית אחת. יש הרבה מושבניקים ימניים.

האדמה של הקיבוצים והמושבים באמת ניתנה להם בחינם בו במחיר סמלי כמעט ללא יוצא מן הכלל מתוך קרקעות מדינה מה גם שהמטרה המקורית הייתה חקלאית אבל הרבה קיבוצים ומושבים הפכו את הקרקע החקלאית לפעמים בניגוד לחוק ולפעמים תוך הסכמה של השלטון המושחת לנל"ן מסחרי ולמגורים.

לקיבוצים נמחלו חובות של מליארדי שקלים. הם קיבלו הלוואות מהבנקים שנשלטו ע"י ההסתדרות והמדינה ובזבזו אותן בהשקעות כושלות. אבל זה היה לפני 20 שנה. מאז התעשייה הקיבוצית מתנהלת בתנאים של שוק חופשי וצמחו כבר כמה מפעלים מצליחים מאוד מתוך התעשייה הזאת, שהם חברות תחרותיות ויעילות. לדוגמא: נטפים (יצרנית טפטפות וציוד השקיה), פלסן סאסא (מערכות מיגון לרכב), פלסאון (מערכות צנרת), צח"מ אפיקים (ציוד לרפתות חלב).

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
זה לא הפעם הראשונה שדווקא יהודי הוא הוא זה שיוצא נגד שומרי התורה והמצוות, לפני שבע עשרה שנים כאשר שחקן הקולנוע היהודי בן שטיין רכש איזה שהיא אחוזה במדינת קליפורניה אז כך הוא התבטא: ''כשאני רואה ילד חרדי בא לי למשוך לו בשיער עד עד שהפאות והכיפה שלו התנתקו מהראש שלו, אני חושב שהדבר הזה יהיה מאוד הגיוני אם זוג הורים מבורה פארק יקחו את ילדם לחופשה מהחוף המזרחי של בורה פארק עד כאן בחוף המערבי של קליפורניה, כך שאם הם יצאו לטיול איתו אז הלוואי שילך להם לאיבוד בכדי שאני הוכל לממש את זממי''. הפרופסור היהודי מיכאל הרסגור:"הדינוזאורים השחורים משתלטים עלינו והופכים את מדינתנו לפארק היורה. הם מנפחים את עוצמתם על ידי הפחדה, סחטנות, שוחד ואלימות פיזית. עוד הוא אמר: החרדים הם פצצה מתקתקת יותר מסוכנת מכל הפצצות הערביות הפלסטינאיות הג´יהד וכו´ מפני שהם עומדים לחסל את מדינת ישראל". עוד הוא אמר :"ראשי החרדים הם אויביה של הדמוקרטיה לא פחות מהחולצות השחורות או מראשי מפלגת הפועלים הסוציאל-סוציאליסטית של גרמניה". ראו - http://dossim.com/ContentPage.aspx?item=18

>:( >:( >:( >:(

מנותק raz328

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • מי שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים !
צודק חיים, בנוסף גם השטח העצום של הקיבוצים והמושבים זה פיתרון מעולה(יחד עם יו"ש,הנגב והגליל) לבעיית מחירי הדיור, צריך לבנות שם יישובים חדשים ולעודד את הערבים הנאצים בגליל ובנגב לעזוב ולבנות גם שם יישובים חדשים
"כי אתם עוברים את הירדן אל ארץ כנען והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם... וישבתם בה כי לכם נתתי את הארץ לרשת אותה והתנחלתם את הארץ" (במדבר לג)

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק Yaakov

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
לא כולל הקיבוץ הדתי כמובן. בקיבוצי השמאל יש יחידים, ממש בודדים שהם נאמני ארץ ישראל. בד"כ הם גם מוצאים את דרכם מחוץ לקיבוץ.
"הקיבוץ המאוחד" תמך בארץ ישראל השלמה כאידאולוגיה ומנהיגו הבלתי מעורער תמך בארץ ישראל השלמה כל חייו. אתה מוזמן לראות את רשימת מקימי "התנועה לארץ ישראל השלמה".

ולמרות שאני לא רוצה להיכנס לוויכוח הזה, אם דעתי שונה מדעתכם אין זה אומר שאיני נאמן ארץ ישראל. גם אלו הקוראים לעצמם כך לא מתיישבים בירדן, דרום לבנון או החורן. דעתי היא שיש לקבוע גבולות, שלא יכללו את כך ארץ ישראל אבל לא יסכנו את הרוב היהודי של המדינה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

קודם כל, רוב הקיבוצניקים כן שמאלנים. כל המושג של קיבוץ הוא קומוניסטי.

אבל אפילו אם הם היו ימניים, הייתי מתנגד למסירת מיליארדי שקלים כל שנה ממשלמי המיסים לקיבוצים ולמושבים כדי להציל אותם מפשיטת רגל. זה לא הוגן שמשלמי המיסים צריכים לשלם כדי שכמה קיבוצניקים יהיו עשירים.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
"הקיבוץ המאוחד" תמך בארץ ישראל השלמה כאידאולוגיה ומנהיגו הבלתי מעורער תמך בארץ ישראל השלמה כל חייו. אתה מוזמן לראות את רשימת מקימי "התנועה לארץ ישראל השלמה".

ולמרות שאני לא רוצה להיכנס לוויכוח הזה, אם דעתי שונה מדעתכם אין זה אומר שאיני נאמן ארץ ישראל. גם אלו הקוראים לעצמם כך לא מתיישבים בירדן, דרום לבנון או החורן. דעתי היא שיש לקבוע גבולות, שלא יכללו את כך ארץ ישראל אבל לא יסכנו את הרוב היהודי של המדינה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670224,00.html
תוצאות בחירות 2009 במגזר הקיבוצי (לא יודע עם או בלי הדתי): 31.1% קדימה, 30.6% העבודה, 17.7% מרץ, ליכוד 5.8%. צריך לזכור שכיום לא כל מי שגר בקיבוץ הוא קיבוצניק. הרבה משכירים שם דירות או משתכנים בשכונות חדשות ואינם חברי קיבוץ.

תוצאות בחירות 2013 בקיבוץ עין חרוד איחוד: עבודה 49.9% יש עתיד 21.5% מרץ 5.7 התנועה 6.4% קדימה 0.7% ארץ חדשה 3%. הליכוד 8.2% הבית היהודי 2.7%

קיבוץ עין חרוד מאוחד (הקיבוץ משפחת טבנקין): עבודה 46.8% מרץ 9.1% התנועה 4.6% קדימה 3.6% יש עתיד 14.3% עלה ירוד 2.5%

קיבוץ דברת (אהוביה טבנקין היה ממייסדיו): עבודה 48.6 מרץ 4.5 התנועה 9.5 קדימה 2.8 יש עתיד 17.9 עלה ירוק 2.8 

קיבוץ עין דור השכן: מרץ 36.5 עבודה 26.4 התנועה 7.1 קדימה 1.2 יש עתיד 15.1 עלה ירוק 3

בכל הקיבוצים האלה מפלגות מגוש הימין המזוייף מקבלות סביב 10% וגם זה הרוב הולך לליכוד וחלק הולך לחרדים (כנראה יש חוזרים בתשובה אפילו בלב ההתיישבות הקיבוצית).
http://www.mako.co.il/news-elections-2013/votes-by-region

מנותק Yaakov

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס''ד

קודם כל, רוב הקיבוצניקים כן שמאלנים. כל המושג של קיבוץ הוא קומוניסטי.

אבל אפילו אם הם היו ימניים, הייתי מתנגד למסירת מיליארדי שקלים כל שנה ממשלמי המיסים לקיבוצים ולמושבים כדי להציל אותם מפשיטת רגל. זה לא הוגן שמשלמי המיסים צריכים לשלם כדי שכמה קיבוצניקים יהיו עשירים.
אולי אתה צודק שרוב הקיבוצניקים שמאלנים. כי הם ציונים שרואים את טובת המדינה קודם כל.
גם אני שמאלני, מעניין כמה זמן יעבור עד שתחסמו אותי...

להגדרה של ימין/שמאל בארץ כיום אין שום קשר לעמדה כלכלית. טבנקין שהיה מרקסיסט תמך בארץ ישראל השלמה, ונאו-ליברלים וקפיטליסטים קיצוניים בישראל של היום תומכים בשתי מדינות.
אין לזה שום קשר...
בעניין ה"קומוניסטי". הקיבוץ היום הוא חברה קפיטליסטית לחלוטין...עם כמה שזה עצוב. הוא חי על משמעויות של רווח. מנהיג משכורת שונה לכל חבר...את הקיבוצים השיתופיים שבאמת נשארו קיבוצים אפשר לספור על שתי ידיים, ואולי אף על יד אחת.

ממש "הכה בקיבוצים והצל את ישראל"... ההסתה הזאת מזכירה לי הסתה אנטישמית במזרח אירופה של המאה שעברה...אין בה שמץ של אמת.
למה הדבר דומה? להסתה של בגין נגד הקיבוצים במשפטים כמו "המיליונרים עם הבריכות" יש לי משפחה שחיה בקיבוצים אז, בגין הסית נגדם ואמר שהם מיליונרים רק בגלל שהיו להם בריכות...בזמן שאפילו רכוש פרטי לא היה בקיבוצים! הם לא היו הבעלים של אפילו זוג מכנסיים. היום המשפחה שלי לא חיה בקיבוץ, אך אז "עשירים" או "מיליונרים" היה הדבר האחרון שהם היו. יהודים פשוטים מדרום אמריקה שאפילו לעלות לארץ ולקנות דירה לא יכלו...והמצב אז עם מחירי הדיור היה הרבה יותר טוב מהיום.

"הם מוצצים לנו את הדם וגונבים לנו את הכסף" זו הסתה לשמה, שאין בה טיפת הגיון. כל מדינה מממנת ומסבסדת את המגזר החקלאי שלה ברמה זו או אחרת..למדינת ישראל האינטרס הוא שהקיבוצים והמושבים ישארו קיימים לעוד הרבה זמן, מהרבה סיבות. זה גם טוב לנו האזרחים, בעיקר אלו שגרים במרכז הצפוף והבנוי(לא אני, אני גר בפריפריה וטוב לי פה) ששדות הקיבוצים והמושבים שומרים להם על הריאות הירוקות האחרונות שעוד נותרו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי אתה צודק שרוב הקיבוצניקים שמאלנים. כי הם ציונים שרואים את טובת המדינה קודם כל.

להגדרה של ימין/שמאל בארץ כיום אין שום קשר לעמדה כלכלית. טבנקין שהיה מרקסיסט תמך בארץ ישראל השלמה, ונאו-ליברלים וקפיטליסטים קיצוניים בישראל של היום תומכים בשתי מדינות.
אין לזה שום קשר...
בעניין ה"קומוניסטי". הקיבוץ היום הוא חברה קפיטליסטית לחלוטין...עם כמה שזה עצוב. הוא חי על משמעויות של רווח. מנהיג משכורת שונה לכל חבר...את הקיבוצים השיתופיים שבאמת נשארו קיבוצים אפשר לספור על שתי ידיים, ואולי אף על יד אחת.

ממש "הכה בקיבוצים והצל את ישראל"... ההסתה הזאת מזכירה לי הסתה אנטישמית במזרח אירופה של המאה שעברה...אין בה שמץ של אמת.
למה הדבר דומה? להסתה של בגין נגד הקיבוצים במשפטים כמו "המיליונרים עם הבריכות" יש לי משפחה שחיה בקיבוצים אז, בגין הסית נגדם ואמר שהם מיליונרים רק בגלל שהיו להם בריכות...בזמן שאפילו רכוש פרטי לא היה בקיבוצים! הם לא היו הבעלים של אפילו זוג מכנסיים. היום המשפחה שלי לא חיה בקיבוץ, אך אז "עשירים" או "מיליונרים" היה הדבר האחרון שהם היו. יהודים פשוטים מדרום אמריקה שאפילו לעלות לארץ ולקנות דירה לא יכלו...והמצב אז עם מחירי הדיור היה הרבה יותר טוב מהיום.

"הם מוצצים לנו את הדם וגונבים לנו את הכסף" זו הסתה לשמה, שאין בה טיפת הגיון. כל מדינה מממנת ומסבסדת את המגזר החקלאי שלה ברמה זו או אחרת..למדינת ישראל האינטרס הוא שהקיבוצים והמושבים ישארו קיימים לעוד הרבה זמן, מהרבה סיבות. זה גם טוב לנו האזרחים, בעיקר אלו שגרים במרכז הצפוף והבנוי(לא אני, אני גר בפריפריה וטוב לי פה) ששדות הקיבוצים והמושבים שומרים להם על הריאות הירוקות האחרונות שעוד נותרו.
יש לנו אינטרס שיהיה מגזר חקלאי וקרקעות חקלאיות על זה אני מסכים אתך. האם הקיבוצים והמושבים שומרים על האדמות האלה ? כשהקיבוצניקים תומכים במסירת שטחים נרחבים (במונחים ישראלים) לערבים הם שומרים לנו על החקלאות ? הם שמרו על החקלאות המשגשגת של חבל קטיף ?

כשקיבוצים ומושבים לוקחים קרקע חקלאית של המדינה ומקימים בה מרכז מסחרי, מגרשי חנייה, גני אירועים, או פשוט מוכרים קרקע שלא אמורה להיות שלהם לכרישי נדל"ן, אתה קורה לזה חקלאות ? ומה עם הקיבוצים שלחופי הכינרת והקיבוצים שלחוף הים אשר באופן פושע מגדרים שטחים שאמורים להיות חוף פתוח לכל וגובים דמי כניסה מופקעים, או שמקימים שם מלון עם חוף פרטי כביכול על אדמה שלא שייכת להם ?

או קח למשל את קיבוץ עין גדי שהשתלט על המעיינות של עין גדי. הם מוכרים את המים האלה בבקבוקים, למרות שהמעיין לא שייך להם. הם גם משתמשים בו להשקיית גני נוי מפוארים, הם מתקלחים במיין האלה ומדיחים אתם את האסלה. כמובן שהם גם מייבשים את הנחלים ואת שמורות הטבע שמסביבם תוך כדי.

ומה אתה אומר על מושב נווה אטי"ב שכבש את החרמון ? מי הרשה להם להשתלט עם שמורת הטבע ברום החרמון ? מי הרשה להם להקים מחסומים בכביש ציבורי ולגבות תשלום לעסק הפירטי שלהם ?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')

אין לזה שום קשר...

הקיבוצים והמושבים לא שומרים לאף אחד על השטחים זולת עצמם.

אם הם באמת היו בעד החקלאות אז הם היו צריכים להיות הראשונים בתור להפגין נגד החרבת גוש קטיף (שמבחינה כלכלית וחקלאית היה מהמשגשגים שיש).

נוח להם לשבת על אדמה ששווה מיליארדים (מבחינת שווי נדל"ני), ובו זמנית להטיף לגרש מתנחלים מיהודה ושומרון.

זה נוח להם כי הדבר האחרון שהם רוצים הוא שיזכירו להם על איזו אדמה הם הקימו את הקיבוצים והמושבים שלהם (אדמה שהייתה מאוכלסת על ידי פולשים ערבים).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!