גופתו של הצורר לא נמצאה מעולם מה שאומר שיכול מאוד להיות שהוא לא מת ממש כמו שטוענים כת ישו ומשם כת אלביס פרסלי עד לכת ליובאוויטש. יש לציין שפלג האנטי משיחיסטים בחב''ד יחד עם הרבי מליובאוויטש רק אלה הם צדיקים להבדיל מהמשיחיסטים בחב''ד. בכל מקרה לא ידוע לי אם לצורר היו כפילים כמו לסדאם חוסיין, אבל יכול מאוד להיות שהצורר ידע בידיוק מי יהיה הצורר שלו הרי הוא חיים בן פסח, אני חושב שאנשי המאדים הם אלו שמסרו לצורר על כך שעתיד להיוולד מושיעם של ישראל הלא הוא חיים בן פסח, גם היום הגברים בשחור הם אלה שמוציאים אנשי עסקים ישראלים מהבוץ של השוק השחור. https://www.youtube.com/watch?v=Xs0K4ApWl4g

היה פעם תוכנית בערוץ 8,שבו הראו כמה תאוריות.
הראשונה,היא שהגופה השרופה לא הייתה שלו,והגולגולת שטוענים שזה של היטלר שנמצאת ברוסיה היא מזוייפת.
השניה,שהוא הוברח על ידי מטוס מברלין לאיזה נמל כלשהו,ומשם הוברח לדרום אמריקה בצוללת גרמנית.
השלישית היא שרוסיה אכן תפסו אותו והוציאו אותו להורג,אבל הסתירו את זה מהציבור כי פחדו שבשלב יותר מאוחר לאחר המלחמה יהיה להם הרבה באלגן עם הגרמנים שבצד המזרחי של ברלין שהיה בשליטתם.
ועוד כמה וכמה תאוריות שונות...
יש כאלה אפילו שטענו שראו אותו בדרום אמריקה,יש כאלה שטוענים שיודעים שהוא עשה ניתוח לשינוי פנים וכו...
נראה לי בסופו של דבר שהמוות שלו ישאר מסתורי.