כתב נושא: תיעוד לוחמי מג"ב מתעללים בגבר ערבי מוגבל שכלית  (נקרא 8407 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אז?
מה אתה בא להגיד בזה? שהיהודים כובשים אכזריים ומתעללים ?

את האמת, זה מעניין לי את הגרביים. אם האורקים היו חיים איתנו בשלום, הייתי נגד זה. כי זה לא יפה להתעלל סתם. אבל במצב הנוכחי, לא אכפת לי.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Elias

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אז?
מה אתה בא להגיד בזה? שהיהודים כובשים אכזריים ומתעללים ?

את האמת, זה מעניין לי את הגרביים. אם האורקים היו חיים איתנו בשלום, הייתי נגד זה. כי זה לא יפה להתעלל סתם. אבל במצב הנוכחי, לא אכפת לי.

אותו ערבי מוגבל שכלית אנחנו יהודים צריכים להיות אור לעולם והדבר הגועלי הזה יעשה לנו סתם נזק בעולם כיאילו שחסר לנו
« עריכה אחרונה: ינואר 27, 2013, 22:50:39 על ידי Elias »

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חחחחח נקרעתי מצחוק איזה ערבי מטומטם חחח
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אותו ערבי מוגבל שכלית אנחנו יהודים צריכים להיות אור לעולם והדבר הגועלי הזה יעשה לנו סתם נזק בעולם כיאילו שחסר לנו
אור לגויים שכתוב במקורות, זה לא אור לגויים שהשמאלנים מדברים עליו. אם השמאלנים היו רוצים להיות אור לגויים כמו שכתוב במקורות, הם היו מתנהגים לפי המוסר ודרכי ההתנהגות של המקורות. לא לפי המוסר ודרכי ההתנהגות המעוותים שלהם.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Elias

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אור לגויים שכתוב במקורות, זה לא אור לגויים שהשמאלנים מדברים עליו. אם השמאלנים היו רוצים להיות אור לגויים כמו שכתוב במקורות, הם היו מתנהגים לפי המוסר ודרכי ההתנהגות של המקורות. לא לפי המוסר ודרכי ההתנהגות המעוותים שלהם.

איסור לתקוף ולהתעלל בבן אדם שהוא מוגבל שכלית זה לא להיות אור לעולם ?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אור לגויים משמעותו שהיהודים צריכים להביא את כלל הגויים למצב שבו הם יודעים שהקב"ה הוא ריבון העולם ומלך העולם.

אור לגויים קורה כאשר היהודים בעצמם מקיימים את התורה. אם אנו לא מקיימים את התורה אז למה שהגויים יקיימו 7 מצוות בני נוח?

כרגע היהודים הם לא אור לגויים ואפילו לא אור לעצמם.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
להביא לארץ המוני אורקים וזרים מכל העולם, להתבולל בהם, להעדיף את המחבלים על פני יהודים טובים, זה להיות אור לעולם?
ואני לתומי חשבתי שאור לגויים זה חוקי מוסר צודקים של "עניי עירך קודמים" וכו'...

כלומר, עד שלא טיפלנו בבעיה שיש אורקים שמתעללים ביהודים, אסור לנו בכלל להתייחס לטענה שיש יהודים שמתעללים באורקים!

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
עד כמה שאני שונא ערבים ולא סובל את השהות שלהם פה.. זה כבר אכזרי מידי...  ואתה יודע מה אביר קרנפים? ממך דווקא ציפתי לתגובה כזאת...
פשוט חבורה של ערסים שלא היה מפריעה להם לעשות את זה גם ליהודים...
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
עד כמה שאני שונא ערבים ולא סובל את השהות שלהם פה.. זה כבר אכזרי מידי...  ואתה יודע מה אביר קרנפים? ממך דווקא ציפתי לתגובה כזאת...
פשוט חבורה של ערסים שלא היה מפריעה להם לעשות את זה גם ליהודים...
נראה לי שאתה שמאלני אתה יודע איך אני יודע את זה?
כי אין לך פרופורציות אתה משווה את מה שהם עשו לטבח משפחת פוגל?
שילכו להזדיין ויגידו תודה שזאת ה״התעללות״ שלנו בהם ולך תזדיין ביחד איתם.
עוד משהו אחד אתה באמת מאמין לתשקורת שזה מה שקרה?

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
נראה לי שאתה שמאלני אתה יודע איך אני יודע את זה?
כי אין לך פרופורציות אתה משווה את מה שהם עשו לטבח משפחת פוגל?
שילכו להזדיין ויגידו תודה שזאת ה״התעללות״ שלנו בהם ולך תזדיין ביחד איתם.
עוד משהו אחד אתה באמת מאמין לתשקורת שזה מה שקרה?
שמאלני? איפה השוויתי את זה למשפחת פוגל? מה אתה נורמלי? הכול בסדר? לך אתה קיבינימט מטומטם אחד מה הבעיות שלך? סך הכול אמרתי שזה אכזריות ביגלל שהבנאדם עושה דברים לא במודע(ורואים שהוא מוגבל שכלית)  עלק אין לי פרופורציות אתה זה שעלית בדעתך שאני השוותי את זה אידיוט אחד מה הבעיות שלך?! ניראה לי אתה לא שונה מאותו ערבי שבכה שם.. שניכם מוגבלים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כל המרחם על האורקים, סופו שיתאכזר אל היהודים.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שמאלני? איפה השוויתי את זה למשפחת פוגל? מה אתה נורמלי? הכול בסדר? לך אתה קיבינימט מטומטם אחד מה הבעיות שלך? סך הכול אמרתי שזה אכזריות ביגלל שהבנאדם עושה דברים לא במודע(ורואים שהוא מוגבל שכלית)  עלק אין לי פרופורציות אתה זה שעלית בדעתך שאני השוותי את זה אידיוט אחד מה הבעיות שלך?! ניראה לי אתה לא שונה מאותו ערבי שבכה שם.. שניכם מוגבלים
לאאמרתי שהשווית את זה למשפחת פוגל זאת הייתה יותר שאלת תמיהה.
עכשיו אני אסביר לך משהו אם זאת התגובה שלך למה שהחיילים האלו עשו אז התגובה שלך לרצח משפחת פוגל צריכה להיות יציאה לרחוב ולפוצץ ערבים מכות רצח זאת פרופורציה הבנת מטומטם?
הרי התגובה שלך לרצח משפחת פוגל היא בדיוק כמו התגובה שלך אלינו היא מסתכמת בקללות פעם אחת אותנו ופעם אחרת את המחבלים.
זאת לא פרופורציה!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
ודרך אגב התגובה שלך לאביר הקנפים לגבי הכלבה היא צביעות, הרי איך אתה יודע שלא סתם מכפישים אותו?
הרי זה חרב פיפיות הפעם הוא ופעם אחרת אתה ולך תשכנע את כולם שאין לך אחות.
גם אם זה נכון גם פה יש חוסר בפרופורציה.
מצטער אבל זה פשוט מזכיר לי את הנאצים שהיו הורגים בסיטונות יהודים ולחיות היו מתייחסים יותר טוב מיהודים.
קח את כל אלה שבעצומה שפתחו נגדו מה לא רצו לעשות לו שם בתגובות להרוג אותו ומה לא.
איפה כל המזדיינים האלה כשהיו יורים טילים על הדרום ושהורגים אנשים אה??
הם צבועים בדיוק כמוך אני שונא אנשים כמוכם יותר מהערבים כי הערבים לפחות מוכווני מטרה אבל אתה והם?
סתם קוקסינלים שאפשר לבלבל אותם בקלות.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לאאמרתי שהשווית את זה למשפחת פוגל זאת הייתה יותר שאלת תמיהה.
עכשיו אני אסביר לך משהו אם זאת התגובה שלך למה שהחיילים האלו עשו אז התגובה שלך לרצח משפחת פוגל צריכה להיות יציאה לרחוב ולפוצץ ערבים מכות רצח זאת פרופורציה הבנת מטומטם?
הרי התגובה שלך לרצח משפחת פוגל היא בדיוק כמו התגובה שלך אלינו היא מסתכמת בקללות פעם אחת אותנו ופעם אחרת את המחבלים.
זאת לא פרופורציה!

כמה דברים חמוד:
1. התגובה שלי היא הייתה כזאת ביגלל שהערבי הספציפי הזה הוא מוגבל שכלית(רואים את זה בסירטון) הוא לא מודע למעשיו והדבר היחיד שאני רוצה ממנו זה שיעזוב את הארץ בשקט.. חבורה של ערסים עושים בדיחה מבנאדם עם פיגור מה יהיה כשהם יפגשו יהודי עם מגובלויות? מה יקרה? והכול מיתקשר לאותו נושא.. ערסים בדיוק כאלו גם לוקחים סכינים ויוצאים לרחוב לדקור יהודים אחרים, ערסים כאלו לוקחים חתולות ושורפים אותן זה הקטע, זה למה זה מכעיס אותי ואני מגנה את זה.. בכול זאת העם היהודי הוא עם רחמן(שהקב"ה נתן לנו את התכונה הזאת שיש לו) אני מסכים מצויין איתך ועם אביר קרנפים שמיתעללים ביהודים בלי הפסקה ואין לזה פירסום מסכים מאוד ואני מסכים שאנחנו גם צריכים להיתעלם מהיתעללות בערבים אבל לא באנשים חסריי ישע.... אני לא מקלל לא אותך ולא אף אחד(אותך קיללתי כי אתה קיללת אותי ועדיין אתה חושב שזה שפה מתאימה.. למה יש לי תחושה שאתה גם ערס מצויי?)
אני מקלל ומגנה אנשים שעושים צחוק ומיתעללים באנשים חסריי ישע וחסריי הגנה(כול ערבי מצויי מסוגל להגן על עצמו אפילו ילד בן 5 שאחמדי האבא לימד אותו לזרוק אבנים) ואתה לא מבין את זה.. ומה שהכי מצחיק אותי שאתה חושב שאתה נימצא פה כבר שנים מרובות וחושב שאתה חלק מ"החבורה" ואתה לא מבין ביכלל את הדעות הכהניסטיות אתה פשוט בנאדם שצריך לכלוא לפני שהוא יפגע גם ביהודים טובים רק ביגלל שהם גינו אותו על כך שלקח חתולה והוציא לה את כול המעיים והשאיר אותה על הכביש.. זה הקטע ואתה לא מבין את זה...  אם אתה מחפש מקום של פיסיכים חולי נפש שבחיים שלהם זה יהיה רק אלימות וכעס לא באת למקום הנכון.. מה יהיה לאחר שמשיח יחזור? מה יהיה כאשר המפלגה של חיים תעלה לשלטון? מה יהיה? אני יודע מה יהיה אתה תילך ותרביץ לאנשים ביגלל שהם היסתכלו עלייך לא טוב... אתה בנאדם חולה בראש.
2. אני לא חושב שאני צריך להוכיח לך עד כמה אני ימני מספיק לקרוא את התגובות שלי פה ולדעת את הדעות שלי אני נימצא בפורום הזה מ-2008 (זה המישתמש השני שלי כי שכחתי את הסיסמא והשם של הקודם) תאמין שאין בנאדם שרוצה יותר ממני את הערבים בחוץ תאמין שאין בנאדם שרוצה יותר ממני שכול הבוגדים במדינה יתלו בכיכר המדינה כמו שצריך להיות אין בנאדם שרוצה את זה יותר ממני ואין בנאדם שרוצה יותר ממני שהמדינה שלנו תהיה חזקה ושכולם יפחדו מאיתנו מכבוד אלינו ושאנחנו באמת נהיה אור לגויים אבל במצב שבו אתה מגלה אכזריות לחלשים וחסריי ישע(כגון הערבי המפגר הזה ) איך בדיוק אני ידע שאתה לא תעשה את זה גם ליהודים? אני יידע, כי אתה כן תעשה את זה ליהודים וזה מה שמבדיל ביני לבינך שאני מסוגל להיות אכזרי ואלים מאוד כלפיי האויבים שלנו וכלפי האויבים מפנים(בוגדים אוטואנישמיים) עד לרגע  שזה יגמר סופית ואז אני יתחיל חיים בשקט ובשלווה אבל אתה חיי בישביל אלימות ואתה תמשיך אותה גם אחריי זה אחריי שהכול יגמר
וביגלל שניי הדברים הללו בא הגינוי שלי כלפי החיילים הערסים האלו ושים לב חברי היקר אני לא מגנה את תג מחיר ואני לא מגנה את יעקב גק' טייטל הגיבור ואת יגאל אמיר.. אתה זה שהסקת את זה לא יודע מאיפה קיבנימט (אולי מאותו מקום שסיפרת לנו שהממשלה רודפת אחרייך?..) אני באתי בתלונות לחבר מן הפורום רק פעמיים פעם אחת לאביר קרנפים ופעם אחת אלייך זהו! תכניס את זה טוב לראש שלך!

ועוד דבר אחד אחרון... אני רואה שאתה לא מבדיל בין התגובה שלי לרצח משפחת פוגל הי"ד לבין החבורת ערסים האלו.. דבר ראשון אתה אכן צודק רציתי באותו יום ללכת ולרטש ערבים בחוץ אתה צודק בזה..  אתה ראית באיזשהו מקום שאני אומר שצריך לרטש את החיילים האלו? סך הכול גינתי אותם.. יש לך בעיה רצינית מאוד בהבנה של הדברים וראייה כוללת... השוואה שלך לרצח משפחת פוגל  היא כזאת מטופשת ולא במקום ביכלל שאין לתאר את זה...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
התגובה שלי בנושא היא שוב.
כל עוד שלא פתרו את הבעיה שמתעללים ביהודים, אסור לך לנסות לטפל בבעיה של מי שמתעלל בגויים. אפילו אם הם לא אורקים... אפילו אם הם צדיקים תמימים. פשוט כי לפני הכל, אנחנו צריכים לדאוג שלא יפגעו ביהודים.
אם הכל סבבה ופתרנו את כל הבעיות של היהודים, אז באמת ראוי להפנות משאבים לגנות ולהעניש אנשים שמתאכזרים סתם לאיזה מפגר...

ואני חוזר בפעם השלישית.
אבל כל עוד שיש יהודים שסובלים ועדיין לא פתרנו את זה, הם קודמים. ולכן, זה לא מעניין אותי.
ועוד נקודה של זלזול... אם המשפחה של האורק המפגר הזה הייתה בסעודיה - המקום שלהם, ולא פה, זה לא היה קורה. אז שילכו לסעודיה.

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *

כמה דברים חמוד:
2. אני לא חושב שאני צריך להוכיח לך עד כמה אני ימני מספיק לקרוא את התגובות שלי פה ולדעת את הדעות שלי אני נימצא בפורום הזה מ-2008 (זה המישתמש השני שלי כי שכחתי את הסיסמא והשם של הקודם) תאמין שאין בנאדם שרוצה יותר ממני את הערבים בחוץ תאמין שאין בנאדם שרוצה יותר ממני שכול הבוגדים במדינה יתלו בכיכר המדינה כמו שצריך להיות אין בנאדם שרוצה את זה יותר ממני ואין בנאדם שרוצה יותר ממני שהמדינה שלנו תהיה חזקה ושכולם יפחדו מאיתנו מכבוד אלינו ושאנחנו באמת נהיה אור לגויים אבל במצב שבו אתה מגלה אכזריות לחלשים וחסריי ישע(כגון הערבי המפגר הזה ) איך בדיוק אני ידע שאתה לא תעשה את זה גם ליהודים? אני יידע, כי אתה כן תעשה את זה ליהודים וזה מה שמבדיל ביני לבינך שאני מסוגל להיות אכזרי ואלים מאוד כלפיי האויבים שלנו וכלפי האויבים מפנים(בוגדים אוטואנישמיים) עד לרגע  שזה יגמר סופית ואז אני יתחיל חיים בשקט ובשלווה אבל אתה חיי בישביל אלימות ואתה תמשיך אותה גם אחריי זה אחריי שהכול יגמר
וביגלל שניי הדברים הללו בא הגינוי שלי כלפי החיילים הערסים האלו ושים לב חברי היקר אני לא מגנה את תג מחיר ואני לא מגנה את יעקב גק' טייטל הגיבור ואת יגאל אמיר.. אתה זה שהסקת את זה לא יודע מאיפה קיבנימט (אולי מאותו מקום שסיפרת לנו שהממשלה רודפת אחרייך?..) אני באתי בתלונות לחבר מן הפורום רק פעמיים פעם אחת לאביר קרנפים ופעם אחת אלייך זהו! תכניס את זה טוב לראש שלך!

לא הבנתי בגלל שאתה פה מ2008 יש לך איזה זכות יתרה עליי?
זה כמו שאני אגיד שהמשפחה שלי פה מלפני קום המדינה זה אומר שיש לי זכות על הארץ מאלה שעלו אחרי קום המדינה?
בכל מקרה ילד לך תשחק דוקים "חבורה" עלק מה נראה לך מי שלא בפורום הזה אין לו דעות קודמות ההבדל ביני לבינך הוא שביום יום אני גם עושה

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
התגובה שלי בנושא היא שוב.
כל עוד שלא פתרו את הבעיה שמתעללים ביהודים, אסור לך לנסות לטפל בבעיה של מי שמתעלל בגויים. אפילו אם הם לא אורקים... אפילו אם הם צדיקים תמימים. פשוט כי לפני הכל, אנחנו צריכים לדאוג שלא יפגעו ביהודים.
אם הכל סבבה ופתרנו את כל הבעיות של היהודים, אז באמת ראוי להפנות משאבים לגנות ולהעניש אנשים שמתאכזרים סתם לאיזה מפגר...

ואני חוזר בפעם השלישית.
אבל כל עוד שיש יהודים שסובלים ועדיין לא פתרנו את זה, הם קודמים. ולכן, זה לא מעניין אותי.
ועוד נקודה של זלזול... אם המשפחה של האורק המפגר הזה הייתה בסעודיה - המקום שלהם, ולא פה, זה לא היה קורה. אז שילכו לסעודיה.
הבנתי אותך.. אני כמובן לא דורש שיכניסו אותם לכלא אבל לפחות שידעו שזה לא בסדר ...

לא הבנתי בגלל שאתה פה מ2008 יש לך איזה זכות יתרה עליי?
זה כמו שאני אגיד שהמשפחה שלי פה מלפני קום המדינה זה אומר שיש לי זכות על הארץ מאלה שעלו אחרי קום המדינה?
בכל מקרה ילד לך תשחק דוקים "חבורה" עלק מה נראה לך מי שלא בפורום הזה אין לו דעות קודמות ההבדל ביני לבינך הוא שביום יום אני גם עושה
איך אני אוהב אנשים שלא מיתייחסים ל-99 אחוז ממה שכתבתי ותופסים על קטנות... גבר... לך תלמד מה זה ציניות...
בטח שאתה עושה... צדיק עולם אתה... יאללה לך חפש משהו אחר שהממשלה תרדוף אחריך, חמור...

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הבנתי אותך.. אני כמובן לא דורש שיכניסו אותם לכלא אבל לפחות שידעו שזה לא בסדר ...
 איך אני אוהב אנשים שלא מיתייחסים ל-99 אחוז ממה שכתבתי ותופסים על קטנות... גבר... לך תלמד מה זה ציניות...
בטח שאתה עושה... צדיק עולם אתה... יאללה לך חפש משהו אחר שהממשלה תרדוף אחריך, חמור...
רוצה קטנות?
תראה לי מקום אחד שטענתי שהממשלה רודפת אחריי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מספיק לציין"ערבי מוסלמי", זה כבר אוטומטית מכיל "מוגבל שכלית"

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
O0

צבא יהושע עוד יחזור!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
לא הוא פשוט רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
אם הקב״ה ציווה עלינו להשמיד את עמלק אז הוא בטח היה מרחם על המוגבלים שכלית לך תתנצר ימניאק.

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
 למגיב אליהס, אני מאוד מצטער על הצורה בה אתה מציג את לוחמי מג"ב, משום שאתה עושה נזק בינלאומי בכך שאתה מציג לעולם את היהודים בתור גזעניים, ברור שאותם לוחמים הם בנדיטים, אבל הם לא גזעניים כמו שאתה והתשקורת מנסים להראות לעולם. אתה אליהס והתשקורת מתעלמים מכך שבבתי הספר בארץ יש מכות רצח, התלמידים הביריוניים מתעללים בתלמדים החלשים או בבעלי חיים כגון חתולים וכו' כי אתם לא מעוניינים לפרסם ניתונים שיש בהם רק ביריוניות ולא גזענות, אתה והתשקורת גם מנסים להצניעה את האלימות הוותיקה כנגד נהגיי המוניות. אצל היהודים הרשעים יש את הביריוניות אבל אין אף יהודי גזען כמו שאתה אליהס והתשקורת מנסים להציג. ראו http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/065/220.html ראו http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/746/289.html ראו http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=3560 ראו http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/828/045.html ראו עוד, אזהרה תמונות קשות לצפיה ולקריאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4158639,00.html ראו עוד אזהרה תמונות קשות לצפיה בוידאו דרך אתר ויי.נט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4150879,00.html ראו ביריונות כנגד נהג המונית http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/795/879.html כמו כן יש אלפי מקרים כל שנה בארץ כאשר יהודים צעירים תוקפים קשישים יהודיים, ואת זה התשקורת ואליהס מנסים להצניע

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אצל היהודים הרשעים יש את הביריוניות
והאורקים לא רשעים? אצלם אין בריונות?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לא הוא פשוט רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
אם הקב״ה ציווה עלינו להשמיד את עמלק אז הוא בטח היה מרחם על המוגבלים שכלית לך תתנצר ימניאק.
צדיק יותר מהאפיפיור? או שיש לי חינוך? חתיכת אידיוט