כתב נושא: רבי אמנון יצחק יצא חפוי ראש אחרי ההפסד של 'כח להשפיע' • וידאו בלעדי  (נקרא 5476 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם בגאולה ובנשמה

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מדינת יהודה!
"הבטחת לנו לחם בשקל!" זעקו המונים מחוץ למשרדיו של רבי אמנון יצחק בבני-ברק, אחר שהתברר כי נחל כישלון צורב בבחירות.
פעיל מספר על אווירת הנכאים: "כולם בהלם ובמשבר נורא. חלק בכו".
באתר 'שופר' הסירו היום את קמפיין 'כח להשפיע': אין יותר איזכור למפלגה

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=49882
בס"ד

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מעניין מה הוא יאמר אחרי שהוא יציץ מהחור שהוא נמלט אליו. אני חושב שהוא יאשים את ש"ס שהוציאו לו את הפתקים מהקלפי והפיצו שמועה שהוא פרש.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מעניין מה הוא יאמר אחרי שהוא יציץ מהחור שהוא נמלט אליו. אני חושב שהוא יאשים את ש"ס שהוציאו לו את הפתקים מהקלפי והפיצו שמועה שהוא פרש.

למה אתה מדבר ככה ?!
וכן באמת ש"ס יכולה להיות אשמה בכל הסיפור הזה עם כל התעמולה והטרור שהם עשו ,
אני אישית כשבאתי להצביע הפתקים של "פז" היו הפוכים (מעניין מי אחראי לזה).
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
אומרים שבימות המשיח האמת תיעדר ומי כרבי אמנון יצחק מייצג את האמת.
אין שום סיבה שהוא לא יבחר חוץ משתיים או שיש לנו דור חרא או שהיה פה זיוף.
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
"הבטחת לנו לחם בשקל!" זעקו המונים מחוץ למשרדיו של רבי אמנון יצחק בבני-ברק, אחר שהתברר כי נחל כישלון צורב בבחירות.

חבורה של אידיוטים מפגרים!
הוא הבטיח שאם יבחר, הוא יפעל בשביל זה. די אידיוטי לבוא אליו בטענות על שלא נבחר...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חבורה של אידיוטים מפגרים!
הוא הבטיח שאם יבחר, הוא יפעל בשביל זה. די אידיוטי לבוא אליו בטענות על שלא נבחר...
צודק במאה אחוז ואתה יודע מה?
מגיע למזרחים שימשיכו לסבול כל עוד ש״ס זה הבחירה שלהם שלא יבכו אני נהנה לראות שס״ניקים עניים שרק מהללים שש״ס עוזרת להם כלכלית הם כנראה לא מבינים את הפרדוקס.
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לא... הרבובדיה אמר... הרבובדיה בכה ואמר להצביע ש"ס...
טפשים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש

לידידי חיים, 70% מתושבי בני ברק הם אנשים טיפשים החרדים לממון, תמיד הם מתיבכנים בכל כלי התשקורת שאין להם מה לאכול והגרוע מכך שאין מה לאכול לילדיהם, אני חושב שהם מרעיבים את ילדיהם רחמנא ליצלן. משום שהכסף אצלם יותר חשוב מילדיהם. אני ricahuk האמנתי בטיפשותי עד אתמול שהרוב המכריע של תושבי בני ברק הם עניים ורעבים ללחם, איזה טיפש גדול הייתי. היום כאשר ראיתי את המתגמים קראתי לעצמי ''Asshole Man'' אז כך הרוב המכריע של תושבי בני ברק הצביעו לש''ס, רגע רגע רק רגע שאלה!!!! אם באמת אין לכם כסף לאכול אז למה לא הצבעתם לרב אמנון יצחק הי''ו שהתחייב לדאוג לכך שלחם יהיה בשקל. ברור שהחלק הקטן מתושבי בני ברק הצביע לאגודת ישראל מטעמים גזעניים, למרות שהרב אמנון יצחק הי''ו מינה גם אשכנזים. ש''ס לא רק שלא התחייבה להוריד את יוקר המחיה, אלא שח''כ אליהו ישי יש''ו שר''י איחל לזוגות הצעירים שרובם המכריע הם תלמידי ישיבות, שיתפוצוצו, דירה בחינם לא תקבלו, נו אז מה אם יש בארץ חוק חלמיש. הרבה תלמידי ישיבה תמימים הצביעו לש''ס בכנסת ה18 בשנת תשס''ט, ש''ס לא נתנה להם אגורה שחוקה, וכשהאברכים התמימים שזה רק עתה התחתנו וביקשו איזה סכום מכובד לחלה לשבת זאת התשובה שהם קיבלו: ''ושהזוגות הצעירים יתפוצצו: המדינה תחלק מיליארדי שקלים לבני הפלשמורה כדי שיוכלו לקנות דירות'' http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000602164 תושבי בני ברק הרשעים היו מודעים לכך, אבל בחזירותם הצביעו לש''ס. למעל ל 70% אחוז מתושבי בני ברק יש מה לאכול עובדה שהם אמרו לא ללחם בשקל. 70% מתושבי בני ברק הם אנשים קמצנים. ערים שהם באמת יראי שמיים לשם שמיים, זה כפר חב''ד שרובם המכריע הצביע ל''עוצמה לישראל'' גושי ההתנחלויות כגון כפר תפוח, בת עין, אלון מורה, בית אל ועוד ישוביי יהודה- שומרון הצביעו ל''עוצמה לישראל'' המתנחלים היקרים ותושבי כפר חב''ד היקרים אמנם לא הצביעו ל''כח להשפיע'' כי הם חשבו בתמימותם שעוצמה לישראל יותר ימנית מכח להשפיע דבר שהתברר כבדיחה לאחר שאנשי עוצמה לישראל דיברו על מדינה פלסטינית שהיא ירדן, בעוד שדווקא העומד בראשה של כח להשפיע אמר חד וחלק שאין דבר שכזה שנקרא מדינה פלסטינית. חלק קטן מאנשי בני ברק הם לא עניים אלה גזעניים ולכן הם העדיפו את המפלגה האשכנאצית אגודת ישראל, שקראה לעשות הדרת ספרדים, ההלכה אמרה לעשות הדרת נשים אבל בהלכה לא קיים דבר כזה אפילו הדרת גויים. הם גם אמרו לא ללחם בשקל, למרות שמפלגתו של אמנון יצחק כללה גם אשכנזים ראו ''במקום הראשון: סאמרלי אריה. 2 שיפר אליהו. 3 בן משה משה. 4 פרטקוב ליעד. 5 לוי רונן. 6 כהן עימנואל אמיר. 7 צוברי יהונתן. 8 כלפא יונה. 9 בניזרי אליהו. 10 פז אלון. 11 סקריצקי מיכאל. 12 שאולוב רונן. 13 ולורד דרור ברוך. 14 יצחק אליהו. 15 יצחק שפריר. 16 חורש יניב. 17 יהב מרדכי. 18 לסרי אורן.'' http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7.html

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
   לאמנון יצחק אני אומר: ''מקומך לא בכנסת החזירית שיושבים שם הח''כים הערבים האנטישמים, מקומך לא בכנסת החזירית שבקרוב מאוד ישבו שם עבריינים ופושעים כגון מפלגות הפשע של עלה ירוק או קזינו. מקומך כן בכנסת ישראל, כנסת ישראל תקום רק שיבא המשיח, וזה יהיה לנצח''

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
החלק של 30% שבאמת בכו ללחם בשקל, רק לכם אני קורא להתצרף לפורום ''הימין האמיתי'' כי רק ממשלה ברשותנו תדאג ללחם בשקל, כאשר הימנים המזוייפים כגון עוצמה לישראל וליברמן אמרו בלי נאמנות אין אזרחות, אנחנו אמרנו בלי נאמנות אין שהייה בארץ

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
החלק של 30% שבאמת בכו ללחם בשקל, רק לכם אני קורא להתצרף לפורום ''הימין האמיתי'' כי רק ממשלה ברשותנו תדאג ללחם בשקל, כאשר הימנים המזוייפים כגון עוצמה לישראל וליברמן אמרו בלי נאמנות אין אזרחות, אנחנו אמרנו בלי נאמנות אין שהייה בארץ
אני מקווה שאם הימין האמיתי ירוץ לכנסת הוא לא יאמץ ססמאות פופוליסטיות כמו לחם בשקל. מי שרוצה לחם בשקל שיקנה חיטה, ייטחן אותה, ילוש בצק ויאפה את הלחם בעצמו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
לידידי חיים, 70% מתושבי בני ברק הם אנשים טיפשים החרדים לממון, תמיד הם מתיבכנים בכל כלי התשקורת שאין להם מה לאכול והגרוע מכך שאין מה לאכול לילדיהם, אני חושב שהם מרעיבים את ילדיהם רחמנא ליצלן. משום שהכסף אצלם יותר חשוב מילדיהם. אני ricahuk האמנתי בטיפשותי עד אתמול שהרוב המכריע של תושבי בני ברק הם עניים ורעבים ללחם, איזה טיפש גדול הייתי. היום כאשר ראיתי את המתגמים קראתי לעצמי ''Asshole Man'' אז כך הרוב המכריע של תושבי בני ברק הצביעו לש''ס, רגע רגע רק רגע שאלה!!!! אם באמת אין לכם כסף לאכול אז למה לא הצבעתם לרב אמנון יצחק הי''ו שהתחייב לדאוג לכך שלחם יהיה בשקל. ברור שהחלק הקטן מתושבי בני ברק הצביע לאגודת ישראל מטעמים גזעניים, למרות שהרב אמנון יצחק הי''ו מינה גם אשכנזים. ש''ס לא רק שלא התחייבה להוריד את יוקר המחיה, אלא שח''כ אליהו ישי יש''ו שר''י איחל לזוגות הצעירים שרובם המכריע הם תלמידי ישיבות, שיתפוצוצו, דירה בחינם לא תקבלו, נו אז מה אם יש בארץ חוק חלמיש. הרבה תלמידי ישיבה תמימים הצביעו לש''ס בכנסת ה18 בשנת תשס''ט, ש''ס לא נתנה להם אגורה שחוקה, וכשהאברכים התמימים שזה רק עתה התחתנו וביקשו איזה סכום מכובד לחלה לשבת זאת התשובה שהם קיבלו: ''ושהזוגות הצעירים יתפוצצו: המדינה תחלק מיליארדי שקלים לבני הפלשמורה כדי שיוכלו לקנות דירות'' http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000602164 תושבי בני ברק הרשעים היו מודעים לכך, אבל בחזירותם הצביעו לש''ס. למעל ל 70% אחוז מתושבי בני ברק יש מה לאכול עובדה שהם אמרו לא ללחם בשקל. 70% מתושבי בני ברק הם אנשים קמצנים. ערים שהם באמת יראי שמיים לשם שמיים, זה כפר חב''ד שרובם המכריע הצביע ל''עוצמה לישראל'' גושי ההתנחלויות כגון כפר תפוח, בת עין, אלון מורה, בית אל ועוד ישוביי יהודה- שומרון הצביעו ל''עוצמה לישראל'' המתנחלים היקרים ותושבי כפר חב''ד היקרים אמנם לא הצביעו ל''כח להשפיע'' כי הם חשבו בתמימותם שעוצמה לישראל יותר ימנית מכח להשפיע דבר שהתברר כבדיחה לאחר שאנשי עוצמה לישראל דיברו על מדינה פלסטינית שהיא ירדן, בעוד שדווקא העומד בראשה של כח להשפיע אמר חד וחלק שאין דבר שכזה שנקרא מדינה פלסטינית. חלק קטן מאנשי בני ברק הם לא עניים אלה גזעניים ולכן הם העדיפו את המפלגה האשכנאצית אגודת ישראל, שקראה לעשות הדרת ספרדים, ההלכה אמרה לעשות הדרת נשים אבל בהלכה לא קיים דבר כזה אפילו הדרת גויים. הם גם אמרו לא ללחם בשקל, למרות שמפלגתו של אמנון יצחק כללה גם אשכנזים ראו ''במקום הראשון: סאמרלי אריה. 2 שיפר אליהו. 3 בן משה משה. 4 פרטקוב ליעד. 5 לוי רונן. 6 כהן עימנואל אמיר. 7 צוברי יהונתן. 8 כלפא יונה. 9 בניזרי אליהו. 10 פז אלון. 11 סקריצקי מיכאל. 12 שאולוב רונן. 13 ולורד דרור ברוך. 14 יצחק אליהו. 15 יצחק שפריר. 16 חורש יניב. 17 יהב מרדכי. 18 לסרי אורן.'' http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%AA%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7.html
מרוב שאתה מורעל על אמנון יצחק, אתה מתיז האשמות לכל עבר.
יותר סביר שיהדות התורה קיבלה 70 אחוז בבני ברק, מאשר ש"ס. חלק גדול מהכוח של ש"ס הם לא תושבים של ערים חרדיות מובהקות, אלא דתיים מזרחיים של הפריפריה. כמובן שציבור הספרדים החרדים מצביעים גם הם ש"ס, בחלקם. אלה שלא מצביעים ליהדות התורה.
לא כולם צריכים כמוך לחשוב שצריך להצביע לאמנון יצחק. אנשים שמעו להוראות הרבנים שלהם והצביעו מה שהצביעו.

לומר שאנשי בני ברק מרעיבים את הילדים או שלא הצביעו לאמנון יצחק בגלל גזענות, זה מופרך. הם הצביעו במשך שנים למפלגה המסורתית שלהם. המפלגות שגדולי ישראל בדורות שעברו הקימו. מלכתחילה אמנון יצחק לא ציפה לקבל את הקולות של הבני ברקים.
מה הלכלוך הזה?

צבא יהושע עוד יחזור!