כתב נושא: גרשו אותי מהפורום האנגלי  (נקרא 3185 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
גרשו אותי מהפורום האנגלי
« ב- : ינואר 23, 2013, 04:26:06 »
שלום,

כנראה שאני אצטרך להשתתף פה בפורום העברית.  תסלחו לי על העברית.  הכתיבה האנגלית שלי יותר משובחת.  אני מקווה שהאדמיניסטרטור פה בפורום העברית היא לא רווקה פרסית אם וסת כמו הפורום האנגלית.

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
בעניין: גרשו אותי מהפורום האנגלי
« להגיב #1 ב- : ינואר 23, 2013, 04:47:53 »
תסתקלו פה:

http://jtf.org/forum/index.php/topic,66759.50.html
http://jtf.org/forum/index.php/topic,66769.25.html

כל מי שלא מסכים אם ה "חברה" המסויים שמה נחשה מיד כמו אויב.  אני לא שמאלני ח"ו, להפך, אני ימני "קיצוני".  רק אמרתי שאני לא מסכים שימחקו פוסטים, וה"חברה" ירדו עלי כמו צרעות.  חיים, איפו אתה בפורום האנגלי?  אתה עסוק כל כך שאתה לא יכול להתגבר על החברים הטירונים שלך שמה?

אתה מתלונן על ברוך מרזל ו אב"ג שהם בגדו בך.  זה לא פלא.  אם זלזול כזה, אני גם הייתי מתנגד בך.  זה לא צורה.

כמו שכתוב בגמרא:
"על דאטפת אטפוך, ומטיפיך יטופון"
סוכה, דף נ"ג ע"ב

מנותק duddi

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : ינואר 23, 2013, 18:43:33 »
hey

I suggest you dont give up and try to explain your point to haim and then return to the forum

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ינואר 23, 2013, 19:56:52 »
נו טוב.

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ינואר 23, 2013, 23:02:14 »
heyI suggest you dont give up and try to explain your point to haim and then return to the forum

Ok, thank you for your advice.  But I must say I am really disappointed and disheartened that an organization which portrays itself as idealistic behaves in such a fascist-like fashion.  Please let them know on the English forums that there is a thread here with my responses to the accusations on the English forum, and that I am disappointed in all of them, especially in muman613, and that I'm not surprised that they alienated Tag-Mechir Tzedek, who is an excellent Jew.

For your information (those from the English forum), I have been registered here in the Hebrew forum for some time already, so don't assume that I registered here just as a reaction to me getting banned.  You're nothing more than a collective mob, and Chaim is weak for hiding behind you and for not being able to answer minor criticism against himself.  What a joke the English forum is.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #5 ב- : ינואר 23, 2013, 23:44:46 »
אם ככה אתה מתבטא, אתה מצפה שיפרשו בפניך שטיח אדום ויבצעו את כל משאלותיך ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ינואר 23, 2013, 23:48:16 »
Just write to one of the admins and ask them to unban you. We don't have to have a drama everytime a user chooses to leave or is shown the door out.
« עריכה אחרונה: ינואר 24, 2013, 02:14:23 על ידי zelhar »

מנותק בחמל

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : ינואר 24, 2013, 00:32:35 »
ציטוט
אם ככה אתה מתבטא, אתה מצפה שיפרשו בפניך שטיח אדום ויבצעו את כל משאלותיך ?
כל יהודי בעולם מגיע לו שטיח אדום, שנאמר "ועמך כלם צדיקים כו'", או לפחות שלא ישטטפו אם גוי גמור שמחמם אותם נגד יהודי סתם ככה, במיוחד שאחרי שניסיתי להרגיע את הוויקוח.  אותו גוי נוצרי עע"ז שמקלל יהודים שמה, שבגללו "טג מכיר צדק" עזב.  אין מספיק מקומות בעולם לגויים לשנא יהודים, תודה חיים שאתה עוזר להם עוד יותר.

ציטוט
Just right to one of the admins and ask them to unban you. We don't have to have a drama everytime a user chooses to leave or is shown the door out.
You are right, I agree with you.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : ינואר 24, 2013, 01:05:21 »
כל יהודי בעולם מגיע לו שטיח אדום, שנאמר "ועמך כלם צדיקים כו'
לא שכנעת אותי.
אז אתה פשוט תתקוף את בעל הפורום ותצפה שיפרוש בפניך שטיח אדום כי מגיע לך כי "ועמך כולם צדיקים"?
לא נראה לי...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : ינואר 24, 2013, 02:10:41 »
בס''ד

הסרתי אשכול בפורום האנגלי שהיה מלא שנאה והתקפות אישיות. אז בחמל כתב לי שאני גרוע מסטורמפרונט שזה אתר של נאצים שמשבחים את היטלר יש''ו.

כולם בפורום העברי שלנו יודעים שאני לא מצנזר הרבה אשכולות או הודעות. בכלל לא. דוקא ההפך הוא הנכון - יש הרבה יותר חופש לכתוב פה ממה שיש ב99% מהאתרים האחרים.

אני מצנזר בפורום האנגלי אפילו פחות כי בארה''ב יש חוקים יותר גמישים לגבי מה שמותר לכתוב.

אם אני כבר מצזנר, צריך להיות סיבה מצויינת. כותבים בשני הפורומים הרבה דברים שאני לא מסכים איתם ואני לא אומר מילה או חצי מילה לגביהם.

לצערי יש לנו כמה תינוקות בפורום האנגלי. הם תמיד רבים על כל מיני שטויות. אני לא יכול להשגיח עליהם 24 שעות ביממה.

בחמל, אחרי שכתבת שאתה מסכים עם אלה שהוציאו דיבה נגדי רק כי אני הסרתי אשכול רע בפורום האנגלי, אני כבר לא סובל אותך. אתה לא יהודי טוב ולא יהודי מוסרי. אם דבר קטן וקטנוני כזה גורם לך לתמוך במסע השמצה ברבים נגדי, אתה רשע.