כתב נושא: אני ברצינות מתחיל לחשוב על לא להצביע בבחירות  (נקרא 4600 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
המדינה הזאת היא האנטי תזה ליהדות, מדינת כפירה.
כל מה שנצביע לא ישנה בסופו של דבר, או שהמועמדים ממלכתיים, או שהם כמו הרב כהנא וימצאו דרכים לפסול אותם.
מה שצריך לעשות הוא להתחזק ולחכות למשיח.
הגאולה והישועה לא תצמח משם ובכל מקרה העם הזה עם כל הכוונות הטובות שלו הוא בור ולכן לא משנה מה הוא יבחר, רוב הסיכויים שהבחירות שלו יהיו מעוצבות ע"י התשקורת.
שזה אומר משהו בטווח הלגיטימי מבחינתם.

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שמע, אתה צודק בדברייך אבל גם הרב כהנא ניסה לשנות את המערכת מבפנים. לא עדיף גם להתחזק וגם לחזק את הגוש הלאומי?

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ברור, מה שאני אומר שהפתרון לא יגיע מהכנסת.
צריך מנהיג כמו כהנא שיאגד איתו את כל היהודים וילחם בביזיון ששולט פה.
זה אולי מתעתע, אבל אנחנו עדיין בגלות, עדיין לא יצאנו ממנה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני אומר את זה כל הזמן. אנחנו בגלות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ממה שאני יודע ההגדרה של גלות היא שאין לנו שלטון בארצנו. טכנית, אני חושב שאנו לא בגלות. אנו פה כי זהו רצון השם ועלינו לתפוס את ההנהגה והשלטון במדינה הקיימת ולא לשאוף להחליף אותה.

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
כנראה מכוון שאני חדש פה אני שואל את השאלה..למה התנועה לא מריצה מפלגה?

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ממה שאני יודע ההגדרה של גלות היא שאין לנו שלטון בארצנו. טכנית, אני חושב שאנו לא בגלות. אנו פה כי זהו רצון השם ועלינו לתפוס את ההנהגה והשלטון במדינה הקיימת ולא לשאוף להחליף אותה.

ואתה חושב שיש ליהודים שלטון בארצנו? שלטון יהודי זאת אומרת.

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
האמת היא שאין מועמדים ראויים.
אבל הכי ראוי שם זה הרב אמנון יצחק וצריך לחזק אותו.
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני חושב שיש שלטון יהודי בארץ. למרות שהוא אינו מספיק יהודי, מקום המדינה ישנה התקדמות (אם כי קטנה) חיובית. עם כל ההסתיגויות מההתבוללות, מהשמאל המתועב ומשיתוף הפעולה עם השקר והבדייה הבלסטינית, אני עדיין מדבר עברית. יכול להקים בית וללמוד תורה מבלי לחשבן לאיזה גוי והכל בארץ אבותיי. מימי בר כוכבא חיכינו לריבונות על ארצנו ולמרות שהמעשה לא נשלם הוא בהחלט בכיוון הנכון. לעניות דעתי כמובן.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ההיפך מקום המדינה יש נסיגה גדולה.
מה שהיה פעם קווים אדומים, היום זו מגמה מבורכת.
פעם אפילו השמאל ידע שלהתבולל זה רע ושהמדינה צריכה להיות יהודית. פעם בטחון יהודים היה קודם לכל.

היום בטחון אורקים קודם לכל. בטחון יהודים איננו מעניין אף אחד. כל המגמה היא להביא כמה שיותר גויים לארץ ולעודד התבוללות...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
אני יודע כי בימים הראשונים של המאה ה20, עליה 1,2,3, היה רוב מכריע ליהודים אדומים מתבוללים שהקשר בינם ליהדות היה מקרי בהחלט. כך גם הפלמ"ח היה הכח הגדול יותר, והכנוע מהשלושה, בהנהגה. בקיצור, אני דווקא רואה המון יהודים טובים ש"חוזרים הביתה" ושהיהדות הטובה שבה לאחוזים הולכים וגדלים בעם היושב בציון. זה שהשמאל ועוזריו הטמאים מהתקשורת מראים אחרת, זה כבר סיפור אחר. על האנשים הלאומים להנהיג את המדינה, ועד שהם לא עושים זאת, קשה מאוד להאשים את המתבוללים על שמושכים לכיוונם. ושוב, למה התנועה לא מוציאה מפלגה? האם זה בגלל שאבדתם את האמונה במדינה הזאת?   

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אני לא יכול לדבר בשם חיים, אבל חיים מגורש מהארץ. הוא מסורב עליה כבר הרבה שנים. ובינתיים התנועה קטנה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
כמו הרב אמנון יצחק, גם חיים יכול להיות "מאחורי הקלעים". צריך פשוט להתחיל לפעול בכיוון, להקים בריתות עם גופים שונים וישיבות (אולי),
ואולי עד הבחירות הבאות יהיה הדבר, ב"ה, אפשרי.

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בכל מקרה שבת שלום לכולם.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אז האם אתה בוחר ב כוח להשפיע ?

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני יודע כי בימים הראשונים של המאה ה20, עליה 1,2,3, היה רוב מכריע ליהודים אדומים מתבוללים שהקשר בינם ליהדות היה מקרי בהחלט. כך גם הפלמ"ח היה הכח הגדול יותר, והכנוע מהשלושה, בהנהגה. בקיצור, אני דווקא רואה המון יהודים טובים ש"חוזרים הביתה" ושהיהדות הטובה שבה לאחוזים הולכים וגדלים בעם היושב בציון. זה שהשמאל ועוזריו הטמאים מהתקשורת מראים אחרת, זה כבר סיפור אחר. על האנשים הלאומים להנהיג את המדינה, ועד שהם לא עושים זאת, קשה מאוד להאשים את המתבוללים על שמושכים לכיוונם. ושוב, למה התנועה לא מוציאה מפלגה? האם זה בגלל שאבדתם את האמונה במדינה הזאת?

אתה צריך לעשות הפרדה בין יהודים למדינה הזאת.
המדינה הזאת מעודדת שנאה ליהדות, מעודדת אנטי יהדות, כל מה שנוגד את היהדות זה מבורך.
אם היום היו מחליטים על חוק השיבה ליהודים בלבד יש מצב גדול שהוא לא היה עובר.
מעצבי דעת הקהל והתועמלנים עובדים קשה על לנגח את היהדות.
המדינה הזאת היא מדינת כפירה...האנשים היהודים בה לאו דווקא, זה תלוי כמה הצליחו להשפיע עליהם.

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
תראה מציאותי המזל הוא שעדיין אני מאמין שבבתי הספר מלמדים על שבת או איסור אכילת לא כשר כגון חזיר יום כיפור וכן הלאה קשה לי להאמין שתמצא חילונים שלא יודעים את זה.
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שבוע טוב. מסכים ובכל זאת. הרב כהנא הי"ד פעל באותו המצב מתוך המערכת. אני חושב שכאנשים מאמינים עלינו
להיות אופטימים ולוחמנים יותר. פעם הקיבוצים הנהיגו את המדינה והם היו מקסימום 4% ממנה. ולהבדיל, גם אנחנו
כגוש קטן אך אידיאולוגי יכולים, ובעצם זוהי חובתינו, להנהיג את המדינה. ו-כמו שהרב אמר- שלום על ישראל. בקיצר
או לרוץ עם מפלגה או לחזק את מי שישמש לנו כקרש קפיצה לעתיד.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני חשבתי בדיוק כמוך לפני כחודש (לאחר שהגעתי למסקנה ש"עוצמה לישראל" היא עוד מפלגה של מתחזים).
אבל היום אני חושב שהרע במיעוטו היחידי הוא הרב אמנון יצחק.

הוא אולי לא מדבר על נושאים לאומיים יותר מדי ודרכו המדינית היא קיפאון של המצב הנוכחי, אבל בהקשר של חינוך ונושאים חברתיים (ובעיקר גיור ועלייה יהודית) הוא בהחלט עונה על הדרישה.

אני מכיר בעובדה שהרב לא יענה על כל ציפיותיי אבל הוא הרע במיעוטו.

ולכן אני קורא לכל חברי הפורום שחושבים שצריך להצביע ללכת להצביע ולשים בקלפי ביום שלישי הקרוב את הפתק "פז" - "כוח להשפיע".
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
כנראה מכוון שאני חדש פה אני שואל את השאלה..למה התנועה לא מריצה מפלגה?
ראשית כל ברוך הבא לבית היהודי האמיתי.

לשאלתך:  חיים מעולם לא טען שהתנועה לא תהפוך למפלגה שרצה כל עוד הוא בגלות הארורה.

חיים עושה הכל כדי לעלות לארץ אך לצערנו אין נכון לעכשיו תוצאות. חיים מגורש כבר 16 שנים (החל מאותו יום ארור שבו גורש בבושת פנים מנתב"ג).

המטרה שלנו כרגע היא להפוך את התנועה לתנועה המונית. תנועה שמוכרת בקרב הציבור הרחב.
תנועות כמו "ישראל שלי" ו"לוחמי ציון". תנועות המוניות מוכרות לרוב הציבור.

אם נהיה תנועה המונית וחיים עדיין לא יהיה בארץ אני מאמין שתהיה מפלגה שתרוץ בעזרת ה'.

לשם כך גם התחלנו להיות פעילים גם ביוטיוב ובפייסבוק.

אנו מקווים שכבר בבחירות הבאות נוכל לבשר שהתנועה תרוץ לכנסת (ובוודאי שחיים כבר יהיה איתנו כאן בארץ ישראל בעזרת ה').
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
שבוע טוב. מסכים ובכל זאת. הרב כהנא הי"ד פעל באותו המצב מתוך המערכת. אני חושב שכאנשים מאמינים עלינו
להיות אופטימים ולוחמנים יותר. פעם הקיבוצים הנהיגו את המדינה והם היו מקסימום 4% ממנה. ולהבדיל, גם אנחנו
כגוש קטן אך אידיאולוגי יכולים, ובעצם זוהי חובתינו, להנהיג את המדינה. ו-כמו שהרב אמר- שלום על ישראל. בקיצר
או לרוץ עם מפלגה או לחזק את מי שישמש לנו כקרש קפיצה לעתיד.
יותר קל לשלוט כמיעוט שהקים את מוסדות המדינה, מאשר להיות מיעוט שמשתלט על מוסדות המדינה.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
המדינה הזאת היא האנטי תזה ליהדות, מדינת כפירה.
כל מה שנצביע לא ישנה בסופו של דבר, או שהמועמדים ממלכתיים, או שהם כמו הרב כהנא וימצאו דרכים לפסול אותם.
מה שצריך לעשות הוא להתחזק ולחכות למשיח.
הגאולה והישועה לא תצמח משם ובכל מקרה העם הזה עם כל הכוונות הטובות שלו הוא בור ולכן לא משנה מה הוא יבחר, רוב הסיכויים שהבחירות שלו יהיו מעוצבות ע"י התשקורת.
שזה אומר משהו בטווח הלגיטימי מבחינתם.

יש המון אמת בדברך, כי רק בשם מפלגה יש את השם להתפלג, שזה ניגוד גמור לתורה, הרוב המכריע של עם ישראל עדיין היה היום במדבר המצרי ללא אחדות, כמו שכתוב  "ויחן שם ישראל" מסביר רש"י, כאיש אחד בלב אחד, אבל שאר כל החניות בתרעומת ובמחלוקת. ''ויחן שם ישראל נגד ההר'' "ויחן" הוא בלשון יחיד ולא רבים ("ויחן" ולא "ויחנו"). מבלי אחדות ישנה זאת אז היינו חיים כיום בהואלים במדבר המצרי ממש כמו הבדואים.

בדבר שני שאתה צודק ואפילו צדיק, זה שהתורה מזלזלת ולעוגת לכל בשר אדם ובצדק כמו שכתוב: ''אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים'', ועוד כתוב: ''גַּם אִישׁ שְׁלוֹמִי אֲשֶׁר בָּטַחְתִּי בוֹ אוֹכֵל לַחְמִי הִגְדִּיל עָלַי עָקֵב''

מנותק אהבתישראל

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
שלום רפו. ברוך הנמצא ותודה על תשובתך. אני יכול להעיד כי פועלך ביוטיוב ניכר שכן אני מנוי לערוץ שלך זמן רב תחת אותו השם באותיות באנגלית.
אני שמח על דברייך וגם מקווה שעד הבחירות הבאות תיהיה מפלגה שאנו גאים בה ולא מתפשרים עליה. יישר כח גדול.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
מבין אותך.
היום אין מועמד טוב הדבר היחיד שאפשר לחפש זה מועמד שכנראה יתנגד לבריחה אפשרית וכאן האופציות הן בנט ובן ארי.
הבעיה היא שאחרי השקרים שעוצמה לישראל הפיצו נגד חיים הם כבר לא ממש אופציה לפחות לא מבחינתי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!