כתב נושא: שאלה חשובה לחיים בן פסח.  (נקרא 10895 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« ב- : מרץ 30, 2007, 00:43:49 »
 :tickedoff:
מדוע אינכם (הימין האמיתי ומפלגת החזית של מרזל) מתאחדים או מתלכדים יחד עם סיעת חירות/מולדת שגם תומכת בא"י השלמה ורוצה טרנספר וכיבוש מחדש של כל שטחי יהודה ושומרון והגדה?
אני אדם שתומך בכיבוש כזה, תמיד ידעתי שכיבוש כזה ויישוב מחדש של יהודים בשטחים האלה יביא פתרון לכל הבעיות של המדינה בכל התחומים, ומאז ומתמיד תמכתי במפלגת מולדת ובאידאולוגיה שלהם בכל התחומים.
חבל לי שהרבה אנשים ממפלגות או ארגונים כהניסטיים-קיצוניים (כמו 'חי"ל' ו'הימין האמיתי'...) אינן מצטרפות אל המפלגות היותר מתונות שתומכות בפתרון כזה, שכן במילא הסיכוי של אותן מפלגות כהניסטיות להכנס לכנסת אפסי אם מתחשבים בעובדה שרוב האנשים בעם כיום חילוני-שמאלני ולא מחזיק באידאולוגיות כאלה.
אני משוכנע שאם היתה התלכדות כזו, היה יכול בהחלט להיווצר רוב בכנסת על-מנת לגרש סוף-סוף את הפלשתינאים חסרי האזרחות מיהודה ושומרון והגדה. :knuppel2:

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לא רק רוב בכנסת, גם רוב בכל המדינה!
« להגיב #1 ב- : מרץ 30, 2007, 00:47:19 »
 :) מצפה לתגובה..

Aaron

• אורח
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #2 ב- : מרץ 30, 2007, 00:54:46 »
שאלות לחיים בן פסח אך ורק פה: http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=3761.0
תקבל ממנו תשובה ב- 11 באפריל.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #3 ב- : מרץ 30, 2007, 00:54:59 »
מדוע אינכם (הימין האמיתי ומפלגת החזית של מרזל) מתאחדים או מתלכדים יחד עם סיעת חירות/מולדת שגם תומכת בא"י השלמה ורוצה טרנספר וכיבוש מחדש של כל שטחי יהודה ושומרון והגדה?
אני אדם שתומך בכיבוש כזה, תמיד ידעתי שכיבוש כזה ויישוב מחדש של יהודים בשטחים האלה יביא פתרון לכל הבעיות של המדינה בכל התחומים, ומאז ומתמיד תמכתי במפלגת מולדת ובאידאולוגיה שלהם בכל התחומים.
חבל לי שהרבה אנשים ממפלגות או ארגונים כהניסטיים-קיצוניים (כמו 'חי"ל' ו'הימין האמיתי'...) אינן מצטרפות אל המפלגות היותר מתונות שתומכות בפתרון כזה, שכן במילא הסיכוי של אותן מפלגות כהניסטיות להכנס לכנסת אפסי אם מתחשבים בעובדה שרוב האנשים בעם כיום חילוני-שמאלני ולא מחזיק באידאולוגיות כאלה.
אני משוכנע שאם היתה התלכדות כזו, היה יכול בהחלט להיווצר רוב בכנסת על-מנת לגרש סוף-סוף את הפלשתינאים חסרי האזרחות מיהודה ושומרון והגדה. :knuppel2:

א.) מיהו קיצוני?
ב.) מי אתה שתגדיר אותנו קיצוניים?
ג.) מיהו מתון ולמה אתה עונה להגדרה זו?
ד.) רוב העם איננו הגדרתית חילוני שמאלני, חבל מאוד שהפרופגנדה הזולה שלהם נוסח איליה אהרנבורג וז'דנוב חדרה גם אליך.
ה.) כיבוש???
ו.) תחליט, יו"ש או "הגדה"?
ז.) בעיותיה של ה"מדינה" גדולות בהרבה מכמה ישובים ביו"ש.
ח.) מולדת לצערי כיום היא מפלגה לא רלוונטית.
ט.) "פלשתינאים"? (מעולם לא שמעתי עליהם, אולי הם זן נדיר של אצות ים אקזוטיות מהקריביים).
י.) המצע של כהנא הרבה יותר ריאלי מהמצע של מולדת, עכשיו אמור לי מי הוא הקיצוני בינינו?
י"א.) הציבור החילוני-שמאלני, מחזיק בתפיסת הפוסטמודרניזם קרי= אין אידאולוגיה.

נא השב לפני שאתה ממשיך הלאה בלי כל הגיון מינימלי
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • "גונב איש ומכרו...מות יומת"
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #4 ב- : מרץ 30, 2007, 00:58:25 »

(נץ סלח לי אבל אני חולק על הגישה התוקפנית שלך.)

ברוך הבא לפורום "ימני מתון", שם יפה בחרת לעצמך (למרות שאתה רוצה גרוש ערבים כמונו). בעצם לרצות גירוש הערבים זה להיות מתון, אז כולנו מתונים ולכן ברוך הבא.

השאלה הזו נשאלה כמה פעמים בעבר.
ושאלות לחיים בן פסח צריכות להישאל ב"שאלו את הימין האמיתי".

בכל אופן אענה לך כפי שלמדתי מחיים בן פסח.

1. שאר המפלגות שאתה ציינת, (חרות/מולדת/חי"ל) הן פעילות בעיקר לפני הבחירות, אבל בתקופה רגילה אתה לא שומע עליהם. האתרים שלהם רדומים ואין להם קהל פעיל אפקטיבי שאפשר להתאחד איתו ולצבור כח.

2. גם הקולות שהם גרפו בבחירות היה בקושי שליש ממה שצריך בשביל להכנס לכנסת.
3. הציבור שתומך במפלגות אלה כמעט ולא משתנה, ברוך מרזל פונה לציבור מסויים מאד. כנ"ל גם שטיינר. מולדת כבר לא קיימת לדעתי, לעומת זאת אנו מעוניינים לפנות לציבור הרחב, לגושים המקופחים בחברה כגון מזרחיים,רוסים ובני עיירות הפיתוח. בקיצור לכל הפתאים שמאמינים לתשקורת ולא מכירים דבר אחר. אנו חושבים שאם נגיע לקהל הזה ונפקח להם את העיניים - נוכל לגרוף הרבה יותר קולות מהם.

4. באופן עקרוני אני לא חושב שיש לנו תנגדות להתאחדות הזו - כל עוד זה יקדם את הרעיון שלנו.
5. בכל מקרה לא נתאחד עם מפלגות (כמו מפד"ל איחוד לאומי) שבמצע שלהם אין איזכור לטרנספר של ערבים.

אני מקווה שעניתי על השאלה.

בייקר

• אורח
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #5 ב- : מרץ 30, 2007, 01:03:49 »
אני הפניתי את השאלה למרזל,קליינר ובן גביר ומה שענו לי שהאיחוד הלאומי מחרים אותם ואיננו רוצה ברשימה משותפת או לחילופין שאלדד ואריאל יצטרפו אליהם.
קליינר התנתק ממרזל ויש חרם על מרזל גם אצל החרדים למרות ובגלל שהשקיע שם משאבים,הם פשוט חוששים מתחרות.
אליקים העצני אמר שההגדרה קיצוני משמעה שאינך מסכים עימי.
הבוגדים הם הקיצונים.
אנו הנורמה,עמך,הפטריוטים,אוהבי ארץ ישראל,עם ישראל ותורת ישראל.
כמו שהחרדים חרדים לדבר השם אני חרד לארץ ישראל ולעם ישראל.
שאלתך מצויינת אבל אתה משתמש בטרמינולוגיה שמאלנית.
יהודה ושומרון וארץ ישראל שוחררו מהכיבוש המוסלמי ולא להפך.
הטרנספר שמולדת מדברת עליו הוא בהסכמה כחלק מפתרון מדיני.
כל מי שתומך בארץ ישראל אנו איתו ואין לנו בעיה איתו ולהפך.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #6 ב- : מרץ 30, 2007, 01:04:45 »

(נץ סלח לי אבל אני חולק על הגישה התוקפנית שלך.)

ברוך הבא לפורום "ימני מתון", שם יפה בחרת לעצמך (למרות שאתה רוצה גרוש ערבים כמונו). בעצם לרצות גירוש הערבים זה להיות מתון, אז כולנו מתונים ולכן ברוך הבא.

השאלה הזו נשאלה כמה פעמים בעבר.
ושאלות לחיים בן פסח צריכות להישאל ב"שאלו את הימין האמיתי".

בכל אופן אענה לך כפי שלמדתי מחיים בן פסח.

1. שאר המפלגות שאתה ציינת, (חרות/מולדת/חי"ל) הן פעילות בעיקר לפני הבחירות, אבל בתקופה רגילה אתה לא שומע עליהם. האתרים שלהם רדומים ואין להם קהל פעיל אפקטיבי שאפשר להתאחד איתו ולצבור כח.

2. גם הקולות שהם גרפו בבחירות היה בקושי שליש ממה שצריך בשביל להכנס לכנסת.
3. הציבור שתומך במפלגות אלה כמעט ולא משתנה, ברוך מרזל פונה לציבור מסויים מאד. כנ"ל גם שטיינר. מולדת כבר לא קיימת לדעתי, לעומת זאת אנו מעוניינים לפנות לציבור הרחב, לגושים המקופחים בחברה כגון מזרחיים,רוסים ובני עיירות הפיתוח. בקיצור לכל הפתאים שמאמינים לתשקורת ולא מכירים דבר אחר. אנו חושבים שאם נגיע לקהל הזה ונפקח להם את העיניים - נוכל לגרוף הרבה יותר קולות מהם.

4. באופן עקרוני אני לא חושב שיש לנו תנגדות להתאחדות הזו - כל עוד זה יקדם את הרעיון שלנו.
5. בכל מקרה לא נתאחד עם מפלגות (כמו מפד"ל איחוד לאומי) שבמצע שלהם אין איזכור לטרנספר של ערבים.

אני מקווה שעניתי על השאלה.

משרס, תסתכל עם איזה גישה הוא הגיע, עם פרצופים זועמים ורצון להתקוטט, הוא לא נכנס כמו אורח לבית כמו שצריך, אלא כמו בולדוג שכונתי.
« עריכה אחרונה: מרץ 30, 2007, 01:05:42 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #7 ב- : מרץ 30, 2007, 01:09:53 »
שמתי לב לגישה "המוזרה" שלו.
הוא בעד גירוש ערבים אבל חושב שאנחנו אולי יותר קיצוניים ממנו.
זה היה נראה לי קצת מוזר. בכל זאת חשבתי שאולי בדרך זה אתן לו "בעיטה" קלה לכיוון שלנו.

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #8 ב- : מרץ 30, 2007, 01:10:48 »
ציטוט מויקיפדיה על אפי איתם שהוא תומך בגירוש כזה:

יש לצאת למלחמת חורמה בטרור הפלסטיני וכן להעמיד את ערפאת וההנהגה הפלסטינית למשפט בירושלים על פשעים כנגד האנושות.
על יאסר ערפאת אמר: "אני רואה פה דבר מוסרי. אומרים שהכיבוש משחית. אני אומר שאי מלחמה ברוצחים משחיתה. כאשר רוצח המונים יושב ברמאללה ונהנה מסוג של חסינות זו שחיתות. הרי האיש הזה הוא רוצח. רוצח רוצח רוצח. אז צריך לקחת אותו ולהעמיד אותו לדין. במה הוא שונה מאייכמן? במה? אני לא הייתי נבהל אם היו דנים אותו לתלייה".
כמו כן, אמר איתם שיש לכבוש מחדש את כל שטחי A, ובכללם את שכם.
איתם שלל הקמת ישות מדינית נוספת ממערב לנהר הירדן. פתרון בעיית הפליטים הפלסטינים צריך להעשות במסגרת פתרון אזורי כולל, שבו ירדן ומצרים יתרמו משטחיהן ליישוב הפליטים הפלסטינים ויקחו את חסותן עליהם. כל הפלסטינים יקבלו אזרחות ירדנית ושם הם צריכים לממש את שאיפותיהם הלאומיות.
בעקבות אירועי אוקטובר 2000 התבטא איתם בחריפות כנגד ערביי ישראל:
"... אני אומר שההנהגה של המיעוט הזה (ערביי ישראל) מביאה אותו לבגידה בברית שכרת עם מדינת ישראל. ממש בגידה. לכן, אם לא נציב בפני ערביי ישראל תמרור הם עלולים לחצות קווים שאחר כך, כאשר נצטרך לסמן אותם מחדש, ניאלץ לעסוק במאבק קשה מאוד עם אנשים שהם אזרחי המדינה".
"אני אומר שערביי ישראל הם במידה רבה הפצצה המתקתקת מתחת לכל הסדר הדמוקרטי והישראלי שבתוך הקו הירוק. כבר היום בגליל ובנגב נוצרת אוטונומיה דה פקטו שלהם אשר עלולה להפוך את מדינת ישראל שבפועל לבועת גוש דן. ... לכן אני אומר שבפני מדינת ישראל עומד כאן איום קיומי המתאפיין בכך שהוא איום חמקני. ואיומים חמקניים טבעם שהם דומים לסרטן. סרטן זה סוג של מחלה שרוב האנשים שמתים ממנה מתים בגלל שהאבחון היה מאוחר מדי. כאשר מבינים את גודל האיום כבר מאוחר מדי לטפל בו".
דברים אלה עוררו סערה זוטא, למרות דברי הבהרה של איתם בהמשך הראיון.

והקישור עצמו:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%99_%D7%90%D7%99%D7%AA%D7%9D
שווה קריאה.

אני רואה בהתלכדות כזו כמהין מהלך אסטרטגי חכם ע"מ לגרש את הפלשתינאים ממערב לנער הירדן למזרחו של נער הירדן אחת ולתמיד.
אין לי התנגדות שלאחר מכן המפלגות יתפצלו שוב!!!

Aaron

• אורח
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #9 ב- : מרץ 30, 2007, 01:14:32 »
אני רואה בהתלכדות כזו כמהין מהלך אסטרטגי חכם ע"מ לגרש את הפלשתינאים ממערב לנער הירדן למזרחו של נער הירדן אחת ולתמיד.
אין לי התנגדות שלאחר מכן המפלגות יתפצלו שוב!!!
קודם כל שכח מהמילה "פלסטינאים", אין דבר כזה.
השטח שממערב לנער הירדן הוא חלק מא"י השלמה, אז למה לגרש אותם לשם? צריך לגרש אותם מחוץ לא"י השלמה.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #10 ב- : מרץ 30, 2007, 01:15:03 »
קודם כל ברוכים הבאים אחי ודבר שני אין כזה דבר פלסטינאי זה אגדה שהערבים המציאו אחרי מלחמת ששת הימים כשהחזרנו לעצמנו את כל השטחים בדרום כגון סיני ועוד ורק אז הם המציאו שיש דבר כזה עם פלסטיני שחי שם כבר 700 שנה למעשה אין כלום שיוחיכו שיש דבר כזה שיראו קצת
היסטוריה על העם ה"פלסטיני"
ונץ תירגע קצת סה"כ הוא חושב כמונו זה שהוא אמר כמה דבים כמו
קיצוני פלסטינאי וכיבוש לא אומר שהוא שמאלני פשוט כמו לרובנו שטפו את המוח עם שטויות גם אני פעם חשבתי שזה היו אדמות של ערבים וחשבתי שיש "פלסטינים" וחשבתי שזה ימין קיצוני ולא ידעתי שדת האיסלאם היא עד כדי כך אכזרית ומרושעת אבל אחרי כמה זמן שהייתי פה למדתי זאת
כך גם הוא
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #11 ב- : מרץ 30, 2007, 01:24:06 »
הבהרה חשובה מאחר וראיתי שלא הבינו אותי!!! :
קראו היטב את דברי - גירוש ממערב לנער הירדן למזרחו=גירוש לירדן וסילוק משטחי א"י!
בנוסף, אין לי שום כוונה לריב ואני אף תומך באידאולוגיה כמו שלכם אז נא להרגיע את הרוחות. ->
השוני הוא לא באידאולוגיה אלא במעשים עצמם.

אני כבר אדאג להבהיר בהמשך את הגישה ה"מוזרה" שלי ומדוע אני מגדיר את עצמי מתון למרות שאני תומך גירוש.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #12 ב- : מרץ 30, 2007, 01:26:34 »
הגירוש צריך להיות דרומה לסעודיה ולא לירדן שכן גם ירדן זה ארץ ישראל, לפיכך אני כן רואה שוני באידאולוגיה וכן גם בטרמינולוגיה.
מצטער חבר, אין דבר כזה עם פלסטינאי, כשם שאין דבר כזה מדינה עצמאית ששמה ירדן.
אה, ועוד דבר, אני לא יודע אם עידכנו אותך, אבל פה ויקיפדיה בעברית זה מוקצה מחמת מיאוס.
« עריכה אחרונה: מרץ 30, 2007, 01:27:49 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #13 ב- : מרץ 30, 2007, 01:28:18 »
לדעתי כי אחרי כל מה שהערבים עשו לנו מגיע להם עונש מוות אבל אפילו את זה הם לא יקבלו ממנו רק גירוש קטן לארצות ערב
לדעתי זה מתון ואנו מתונים
דרך אגב כולנו פה רגועים רק נץ קצת חם רוח היום הוא חייל מודיעיני משגעים אותם שם הרבה אז תסלח לו בסדר? :)
אנו שמחים מאוד לקבל אותך זה טוב שיש לנו כל הזמן משתמשים חדשים  :D
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #14 ב- : מרץ 30, 2007, 01:29:35 »
אין לנו עניין לחבור לחדלי אישים כמו במפד"ל
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #15 ב- : מרץ 30, 2007, 01:36:35 »
לא צריך עונש מוות, למעט כמה מעטים מביניהם שאכן צריך לתלות. אבל כל זאת, רק לאחר שחרור החיילים החטופים אחרת אנו עוברים על מצוות "פדיון שבויים".
למה להאט את העניינים?
אפשר פשוט לגרש אותם מא"י וזהו.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #16 ב- : מרץ 30, 2007, 01:43:25 »
זה מה שאמרתי שאנו מתונים זה הרעיון שלנו אבל אי אפשר סתם לגרש את הערבים שלא מורשעים בכלום נעשה פינוי פיצוי העברה לארץ אחרת ונתינת כסף פיצויים לאלה שתמכו בטרור נגרש אותם בלי שום גרוש ביד ואלה שמסיתים נגד ארץ ישראל ועושים בלאגן גדול בארץ ישראל נוציא להורג
לדעתי זה מתון
לאסט אף אם:
יוטיוב:

מנותק mashras

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #17 ב- : מרץ 30, 2007, 03:16:30 »
לא צריך עונש מוות, למעט כמה מעטים מביניהם שאכן צריך לתלות. אבל כל זאת, רק לאחר שחרור החיילים החטופים אחרת אנו עוברים על מצוות "פדיון שבויים".
למה להאט את העניינים?
אפשר פשוט לגרש אותם מא"י וזהו.
"הגישה המוזרה" כיוון שאתה בעד גרוש ערבים קורא לעצמך מתון, אבל משתמש במושגים מהשמאל. (כמו קיצוני וכיבוש)
צריך להבין שהתקשורת שיבשה לנו את עולם המושגים היהודיים. פה באתר אנחנו לומדים את עולם המושגים הנכון. הצודק. היהודי.

עכשיו לגבי אפי איתם.
אפי איתם הוא אולי סמן ימני במפלגת השמאל מחד"ל-איחוד-לאומי. צריך להסתכל על כל החבילה ולא רק על אדם אחד. חוץ מיזה לחיים בן פסח יש הרבה מה לומר על אפי איתם (ולא דברים טובים), נדמה לי שהוא אפילו עשה תוכנית עליו בעבר.

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תגובה ל-נץ וגאה בזה :
« להגיב #18 ב- : מרץ 30, 2007, 03:20:24 »
קודם-כל עם המפד"ל עצמו אני לא ממש מזדהה למעט אפי איתם מבחינה מדינית, רק עם מולדת וחירות.
דבר שני, מה רע בלחבור זמנית לאישים אחרים רק על-מנת לממש סוף-סוף את הרעיון של סילוק הערבים (חסרי האזרחות) לירדן.
כפי שאמרתי מקודם, אין לי התנגדות שלאחר המעשה הספציפי יחזרו ויתפצלו הארגונים שוב, כל אחד לדרכו שלו.

אני מבטיח כאן רשמית לכולם שאם לא יהיו קיימים ערבים ממערב לנער הירדן ונדאג ליישב ולהפוך את השטחים האלה לערים מיושבים באוכלוסייה יהודית, המצב בארץ ישתנה מקצה לקצה בכל התחומים: בטחוני, אסטרטגי, תחבורה, הגירת יהודים לארץ, כלכלי, חברתי, מסחרי, אפילו חינוך! וכו'.. !!! הדבר הזה הוא למעשה הפתרון לשורש כל בעיות המדינה!
לכן צריך להתלכד על-מנת להשיג רוב מוחלט!

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תגובה ל- wakeupisrael :
« להגיב #19 ב- : מרץ 30, 2007, 04:08:40 »
אפשר לגרש גם ללא פיצוי כספי בעזרת הפעלת צבא וכוח ובעיקר בעזרת חוכמה.
הפיצוי הוא לאפשר להם להקים מדינה משלהם (ריבונית) בשטחים חיצוניים לשטחי א"י (בירדן), דבר שצריך להתבצע ע"י כלל העולם, האו"ם ולא רק בסיוע של ישראל, אך ישראל היא היוזמת.
אין לי שום בעיה עם הרב כהנה זצ"ל, להיפך, אני מעריך רבנים (להבדיל מהרבה אחרים שאין להם שום התייחסות לזה ולמהות של רב), כל רב מבחינתי הוא אדם מאד מלומד ואני מתייחס אליו בכבוד, אבל עם כל הרצון הטוב, זה לא ילך בדרך שלכם.

בנוסף, יש גם דברים אחרים שבהם אני חולק עליכם בנושאים כלליים כמו לדוגמא:
* קריאה לסרב פקודה צבאית - מעשה קיצוני. בסופו של דבר הצבא הזה, הוא יהיה הצבא שיצטרך לגרש את הערבים- כך שכל נסיון להפר משמעת צבאית לא ישחק לטובתינו בסופו של דבר.
* גרימה למלחמת אחים, אסור בשום מצב להלחם יהודי ביהודי (יותר בהקשר של ההתנתקות) - דבר אסור בשום מצב ואופן! - מותר היה להתנגד להתנתקות, אבל לצאת להלחם ביהודים זו עבירה חמורה שמפירה את מצוות אחדות עמ"י (אך אציין שאני לא מתנגד להתנחלויות ולמתנחלים שעושים מבחינתי עבודת קודש).
* בכלליות, הרבה פעמים כשאני צופה בפליקס במאמריו של חיים בן פסח, ניתן בהחלט להרגיש שיש לא מעט עובדות קיימות שצריך להתחשב בהן והוא פשוט מתעלם מהן.

כך שכפי שהסברתי, השוני הוא לא באידאולוגיה אלא במעשים ובתכנון המעשים.
אני נוטה למעשים שקולים ולעשיית כל דבר בזמנו ובאופן אסטרטגי חכם, מבחינתי זה נקרא ימני מתון!

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #20 ב- : מרץ 30, 2007, 15:07:40 »

א.) מיהו קיצוני?
קיצוני הוא אדם שהוא קיצון, כלומר מחוץ לנורמה, ואנחנו מחוץ "לנורמה" של הימין ה"מתון" שהוא כרגע הרוב, אז אנחנו קיצוניים.
לא במובן הרע כמובן.

בייקר

• אורח
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #21 ב- : מרץ 30, 2007, 15:24:54 »
איתם פניו לליכוד והמפד"ל עם אורלב עזבה את האיחוד הלאומי.
אין לנו בעיה אידאולוגית עם אלדד ואורי אריאל.
אישים כמו נדיה מטר ונערי הגבעות כן מקובלים עלינו.
הליכוד אינו תומך בטרנספר אלא במדינה פלשתינית.
נשארנו עם 9 ח"כים של האיחוד הלאומי ולזה אתה קורא רוב?מתוכם רק שנים של מולדת התומכים בטרנספר.כלומר יש לנו 2 ח"כים בלבד.
מרזל וקליינר לא עברו את אחוז החסימה!
לי לא אכפת אם יקראו לי מתון או קיצוני משה או גזר.
חיים בן פסח הוא אידאולוג מרשים,אינטלקטואל אבל איש שטח.
ברור אפילו לחיים שאם הוא יעלה לארץ וירוץ לכנסת אז הוא כמו קליינר ומרזל יצטרך מצע שיאושר על ידי ועדת הבחירות המרכזית.
חיים עצמו הוא מסורב עליה בשל עמדותיו שאותן הוא יכול להביע בחופשיות בשל מגוריו בארה"ב.
אם חיים היה מביע את עמדותיו כאן מצבו היה כמו נועם פדרמן(מעצר מנהלי).
אחדות למען הפרדות לשלום מהערבים ועידוד הגירתם לסעודיה היא מטרה רצויה.
אתה רוצה להתהדר בתואר מתון?!שיבושם לך.
ברוך הבא בצל קורתנו.
הבעיה של הימין שמרוב פשרות ואחדות הוא איבד את זהותו והפך לשמאל או לימין מזויף.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
תגובה ל- wakeupisrael :
« להגיב #22 ב- : מרץ 30, 2007, 17:13:02 »
אפשר לגרש גם ללא פיצוי כספי בעזרת הפעלת צבא וכוח ובעיקר בעזרת חוכמה.
הפיצוי הוא לאפשר להם להקים מדינה משלהם (ריבונית) בשטחים חיצוניים לשטחי א"י (בירדן), דבר שצריך להתבצע ע"י כלל העולם, האו"ם ולא רק בסיוע של ישראל, אך ישראל היא היוזמת.
אין לי שום בעיה עם הרב כהנה זצ"ל, להיפך, אני מעריך רבנים (להבדיל מהרבה אחרים שאין להם שום התייחסות לזה ולמהות של רב), כל רב מבחינתי הוא אדם מאד מלומד ואני מתייחס אליו בכבוד, אבל עם כל הרצון הטוב, זה לא ילך בדרך שלכם.

בנוסף, יש גם דברים אחרים שבהם אני חולק עליכם בנושאים כלליים כמו לדוגמא:
* קריאה לסרב פקודה צבאית - מעשה קיצוני. בסופו של דבר הצבא הזה, הוא יהיה הצבא שיצטרך לגרש את הערבים- כך שכל נסיון להפר משמעת צבאית לא ישחק לטובתינו בסופו של דבר.
* גרימה למלחמת אחים, אסור בשום מצב להלחם יהודי ביהודי (יותר בהקשר של ההתנתקות) - דבר אסור בשום מצב ואופן! - מותר היה להתנגד להתנתקות, אבל לצאת להלחם ביהודים זו עבירה חמורה שמפירה את מצוות אחדות עמ"י (אך אציין שאני לא מתנגד להתנחלויות ולמתנחלים שעושים מבחינתי עבודת קודש).
* בכלליות, הרבה פעמים כשאני צופה בפליקס במאמריו של חיים בן פסח, ניתן בהחלט להרגיש שיש לא מעט עובדות קיימות שצריך להתחשב בהן והוא פשוט מתעלם מהן.

כך שכפי שהסברתי, השוני הוא לא באידאולוגיה אלא במעשים ובתכנון המעשים.
אני נוטה למעשים שקולים ולעשיית כל דבר בזמנו ובאופן אסטרטגי חכם, מבחינתי זה נקרא ימני מתון!

אני שלא כמוך לא נרתע ממלחמה פנים יהודית, במיוחד כשמי שהתחיל אותה היו הבוגדים מהשמאל, מלחמות פנימיות היו בעבר בעם היהודי זה לא דבר חדש, תמיד תזכור שהחשמונאים היו מיעוט בטל בשישים בעם והם יוצאו למלחמת חורמה במתיוונים והרגו והוציאו להורג לא מעטים מהם, תמיד תזכור את מתתיהו.
מאיזה עובדות חיים מתעלם? (נא פרט והבא דוגמאות רציונות ולא דמגוגיה בגרוש).
ירדן היא חלק אינטגרלי מא"י ולא חיצונית לה בשום פנים ואופן, הזיהום האיסלמי במרחב אינם לגיטיימים גם בירדן, סיני, סוריה, לבנון, עיראק כווית וצפון סעודיה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק ימני מתון

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ל-'נץ וגאה בזה' :
« להגיב #23 ב- : מרץ 31, 2007, 22:29:55 »
אם כך אתה כנראה לא אדם מאמין ושומר מצוות, יש מצווה מפורשת בתנ"ך שקוראת לאחדות עמ"י ולכן :X: אסור לצאת להלחם יהודי ביהודי!!! :X: (למעט מצוות "מכשפה לא תחיה" שבמקרה כזה מותר ואף חייב להרוג אבל אין כיום משטר שמאפשר זאת :police:).

לכן צריך לנהוג במתינות ולהתלכד עם האיחוד הלאומי ע"מ שנוכל לעלות לשלטון ולהפעיל את הצבא לגירוש מסיבי של ערבים משטחי מזרח ירושלים, יהודה ושומרון, הגדה ועוד, הערבים האלה צריכים לקבל אזרחות ירדנית ושם הם צריכים לממש את שאיפותיהם המדיניות.
אני גם חושב שהאיחוד הלאומי פועלים בצורה דיסקרטית מעט יותר מכם בכך שהם לא מרבים להצהיר על כך שהם רוצים לעשות טרנספר, כך שגם את זה אתם צריכים לקחת בחשבון  :idiot2:.
שבוע טוב לך.

בייקר

• אורח
שאלה חשובה לחיים בן פסח.
« להגיב #24 ב- : מרץ 31, 2007, 22:37:45 »
מרוב דיסקרטיות לא רואים עמדות באיחוד הלאומי.
אחדות היא טובה למען מטרה ולא סתם.
האיחוד מסרב לאחדות ולא מוכנים לקבל כהניסטים.
כלומר את השאלה תפנה לאיחוד.
אם נץ חלוק עליך אז הוא לא שומר תורה ומצוות ורק אתה בסדר?