0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
אמנון יצחק החולה נפש הזה אמן יגורש מהמדינה
ימח שמך וזכרך לא תגמור את שנתךלנושא חחח ראיתי שלוש דקות ידעתי שהטלויזיה רמאים אבל לא עד כדי כך אני לא מבין דבר אחד הרי הנאצי אמנון לוי ראה שמצלמים אותו אז מה הוא חשב?
רפ"ו יש"ו הבדיחה של עריכת ההודעות שלי כבר לא מצחיקה.
האם גם אתה שסניק ?
ידידי ורעי המשובח חובב האורקים... ברוך שובך המבורך לעולם ועד כתבתי את זה בפייסבוק, ואכתוב את זה שוב, כדי לחדד ולחזק את הדברים. כי ככה זה עובד בתשקורת הזו. גיא לרר צלצל אלי בעצמו, ניהל איתי שיחה ארוכה ועוד טען שינהג בהגינות...אבל מהכתבה איש לא היה מנחש שהוא דיבר איתי, הוא מציג את זה כאילו איזה תחקירן דיבר איתי. הוא ערך את המשפטים שלי והשמיע חתיכות מהם בהקשרים שונים לגמרי, עד שהשתמע הפוך ממה שאמרתי באמת.ככה עובדים שקרני התקשורת. אם לא תגיד את מה שבא להם שתגיד, הם יערכו אותך עד שזה יראה ככה.
חפש בגוגל: יוסי כהן ובוניטה
אני עובד באפריקה. לא קשור לחב"ד. מקללים כי הם אידיוטים שקונים כל לוקש שמאכילים אותם, למרות שמבט שטחי על "הראיות" מראה שהכל גיבוב של שטויות.
חחח אחי איך אתה רץ ברשת אפילו פתחו עליך עצומה למרות שלא הבנתי מה עשית התעללת בכלב שלך?נו אז מה?בכל מקרה השגת 12,000 חתימותhttp://www.atzuma.co.il/catabuser
בשביל אדם נורמלי, אפילו הייתה התעללות בבעל חי, זו לא הצדקה ללינץ' המוני, איומים ברצח וכריתת אברים, ובעיקר הטרדות בלתי פוסקות של המשפחה של הבחור, שלא עשתה כלום. זה לבד מראה שלא המוסריות עומדת מאחורי ההתלהמות הזו, אלא סתם תירוץ לשחרר התלהמות ואלימות.
אפילו האלוהים שלך שונא אותך על מה שעשית
אין שום הצדקה לרצח. פה אני מסכים איתך. איך ידעת? הוא אפילו החביא לי בסידור מכתבי נאצה!
התחלת להאמין למה שכתוב שם? אני עובד באפריקה כבר יותר משלוש שנים. הסתכל על התאריך של הכתבה...