כתב נושא: הערבים עשו טרנספר ליהודים בארצות ערב.  (נקרא 8829 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

בייקר

• אורח
הם טבחו ביהודים,רצחו,אנסו,שדדו ובזזו.היהודים נאלצו לברוח על נפשם ללא רכושם וללא פיצויים.
היהודים באו אל הארץ היחידה שיש להם.הערבים שניסו להשמיד את היהודים תובעים זכות שיבה!
שיא החוצפה ומתכון להנצחת הסכסוך.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
הערבים עשו טרנספר ליהודים בארצות ערב.
« להגיב #1 ב- : מרץ 29, 2007, 14:18:08 »
לא רק בארצות ערב..מהמקום שסבא וסבתא שלי באו ( מאוזבקיסטן) זה היה פעם חלק מרוסיה ועשו להם שם את המוות רק ביגלל שהם
יהודים.השילטון שם היה קומוניסטי ואם היו תופסים מישהו שהיה מיתעסק ביהדות היו שמים אותו בכלא.

בשנת 73 סבא וסבתא שלי עלו לארץ..אי היה אפשר לעזוב את אוזבקיסטן באותו זמן כי הקומוניסטים לא היו נותנים אבל סבא
שלי הצליח לברוח תוך כדי שהוא משלם שוחד לאחד האנשים שם..הוא היה יכול להסיג לנו אזרחות לאמריקה או לאוסטריה וסבא שלי אמר
לא! אני רוצה רק לירושלים! סבא שלי עלה לפה ממניעים ציונים, סבא שלי תרם כול כך הרבה למדינה והמדינה כמו תמיד ירקה לו בפנים
גנבה ממנו כסף וזרקה אותו אחרי שהיא אישתמשה בוא.
« עריכה אחרונה: מרץ 29, 2007, 14:19:17 על ידי underground »

Aaron

• אורח
« להגיב #2 ב- : מרץ 29, 2007, 15:32:27 »
בייקר, ועם כל הדברים שאמרת, הם קוראים לנו גזענים  ;D איזה צביעות ה' ישמור!.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : מרץ 29, 2007, 15:46:51 »
דווקא בימי הביינים היהודים זכו ליחס טוב יותר במדינות מוסלמיות.
ולמשל, מלך מרוקו חוסין ה-5 הגן על יהודי מרוקו מזוועות הנאצים (בשלטון ווישי)

Aaron

• אורח
« להגיב #4 ב- : מרץ 29, 2007, 15:54:29 »
חחח מה למדת בבי"ס את הסיפור "זוהרה אלפסיה"?
ותוציא מהראש שלך, אין דבר כזה מוסלמי טוב. המוסלמים הולכים בדרכו של מוחמד החזיר שהוא רוצח, אנס ופדופיל.

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #5 ב- : מרץ 29, 2007, 17:51:11 »
לא רק בארצות ערב..מהמקום שסבא וסבתא שלי באו ( מאוזבקיסטן) זה היה פעם חלק מרוסיה ועשו להם שם את המוות רק ביגלל שהם
יהודים.השילטון שם היה קומוניסטי ואם היו תופסים מישהו שהיה מיתעסק ביהדות היו שמים אותו בכלא.

בשנת 73 סבא וסבתא שלי עלו לארץ..אי היה אפשר לעזוב את אוזבקיסטן באותו זמן כי הקומוניסטים לא היו נותנים אבל סבא
שלי הצליח לברוח תוך כדי שהוא משלם שוחד לאחד האנשים שם..הוא היה יכול להסיג לנו אזרחות לאמריקה או לאוסטריה וסבא שלי אמר
לא! אני רוצה רק לירושלים! סבא שלי עלה לפה ממניעים ציונים, סבא שלי תרם כול כך הרבה למדינה והמדינה כמו תמיד ירקה לו בפנים
גנבה ממנו כסף וזרקה אותו אחרי שהיא אישתמשה בוא.
להורים שלי היה דווקא טוב באוזבקיסטאן הם אהבו את ברית המועצות ולא היה להם שם פוגרומים
האמת היא של אבא שלי היו חברים אוזבקים מהאיבקות
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : מרץ 29, 2007, 21:10:30 »
ותוציא מהראש שלך, אין דבר כזה מוסלמי טוב. המוסלמים הולכים בדרכו של מוחמד החזיר שהוא רוצח, אנס ופדופיל.
לא, לדוגמא הרמב"ם.....ועוד המון רבנים מתור הזהב של ספרד, הלהמון יהודים ניתן תפקיד חשוב בחצר הסולטאן, וזה באמת נכון בקשר לחוסין החמישי, אפילו כמה עולי מרוקו רצו לשנות רחוב על שמו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #7 ב- : מרץ 29, 2007, 22:30:54 »
משנת 1979 והלאה מוסלמי טוב, זה מוסלמי מת.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : מרץ 30, 2007, 11:36:54 »
לא, לדוגמא הרמב"ם.....ועוד המון רבנים מתור הזהב של ספרד, הלהמון יהודים ניתן תפקיד חשוב בחצר הסולטאן, וזה באמת נכון בקשר לחוסין החמישי, אפילו כמה עולי מרוקו רצו לשנות רחוב על שמו.

הרמבם נולד בספרד המורית, בזמנו שלטה בספרד ומרוקו שושלת קנאית שרדפה את היהודים וזו הסיבה שהוא נמלט לאלכסנדריה. ייתכן שהוא אף נאלץ להתאסלם למראית עיין. וגם באירופה לכל מלך היו את יהודי החצר שלו, זה לא אומר כלום. להיפך, מכך שהמלך נדרש להיות מגן היהודים משתמע שהעם שלו שנא את היהודים. וגם המלך לא אהב את היהודים שלו, הוא פשוט לא בחל בניצולם.

בייקר

• אורח
« להגיב #9 ב- : מרץ 30, 2007, 14:17:30 »
ימי הביניים זה היה ממזמן...אגב הערבים נשארו בימי הביניים.אנו כבר בעת החדשה...

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : מרץ 30, 2007, 15:06:00 »

הרמבם נולד בספרד המורית, בזמנו שלטה בספרד ומרוקו שושלת קנאית שרדפה את היהודים וזו הסיבה שהוא נמלט לאלכסנדריה. ייתכן שהוא אף נאלץ להתאסלם למראית עיין. וגם באירופה לכל מלך היו את יהודי החצר שלו, זה לא אומר כלום. להיפך, מכך שהמלך נדרש להיות מגן היהודים משתמע שהעם שלו שנא את היהודים. וגם המלך לא אהב את היהודים שלו, הוא פשוט לא בחל בניצולם.
זה ספרד המאורית, ומשם הוא עבר למרוקו, ואלכסנדריה נשלטה ע"י הממלוכים (ערבים) ושם הוא היה בהחלט אדם מחובר .

בייקר

• אורח
« להגיב #11 ב- : מרץ 30, 2007, 15:31:38 »
גם היהודים רדפו את הרמב"ם והחרימו אותו.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : מרץ 30, 2007, 15:35:17 »
גם היהודים רדפו את הרמב"ם והחרימו אותו.
מה זה קשור

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : מרץ 31, 2007, 23:15:01 »

זה ספרד המאורית, ומשם הוא עבר למרוקו, ואלכסנדריה נשלטה ע"י הממלוכים (ערבים) ושם הוא היה בהחלט אדם מחובר .

אתה בטוח שזה מאורים? מאורים הם הילידים של ניו-זילנד חלק מהם טוענים משום מה שהם ... צאצאי השבטים האבודים של עמנו.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 31, 2007, 23:27:52 »

אתה בטוח שזה מאורים? מאורים הם הילידים של ניו-זילנד חלק מהם טוענים משום מה שהם ... צאצאי השבטים האבודים של עמנו.
מאורים .
מאורים בשפת הילידים של נויו זילנד משמע "נורמלים" בשפתם, מעולם לא היה להם שם אז הם קראו לעצמם כך עם בוא האדם הלבן .

עריכה:
צודק, בדקתי וזה מורים. בכל מקרה אני ממשיך עם טיעוני הקודם .
עריכה 2 : שנינו צודקים !
"מוּרים (הנקראים גם מאוּרים)"
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D
« עריכה אחרונה: מרץ 31, 2007, 23:29:50 על ידי Dexter »

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : אפריל 04, 2007, 22:33:08 »
נכון,  כך מאוריטניה קיבלה את שמה (שיימח וידעך). ואני נוטה להסכים שבפרספקטיבה היסטורית ספרד ומצרים בימי הביניים היו מקומות מסבירי פנים ליהודים, וגם עיראק הייתה מסבירת פנים ליהודים בשנות הארבעים אם משווים אותה לגרמניה. כל שרץ אפשר לטהר ע"י יחסותיות. העובדה היא שבארץ מוסלמית נתנו ליהודים לחיות במעמד נחות של בן חסות בעוד שבארץ נוצרית פשוט גירשו או רצחו אותם, ואני לא זוקף אותה לזכות הערבים. מה גם שהעובדה שהיו קומץ יהודים שעלו לגדולה וזכו למעמד רם ומכובד בארץ נוכריה לא מעיד על הכלל.

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #16 ב- : אפריל 04, 2007, 22:53:02 »
נכון,  כך מאוריטניה קיבלה את שמה (שיימח וידעך). ואני נוטה להסכים שבפרספקטיבה היסטורית ספרד ומצרים בימי הביניים היו מקומות מסבירי פנים ליהודים, וגם עיראק הייתה מסבירת פנים ליהודים בשנות הארבעים אם משווים אותה לגרמניה. כל שרץ אפשר לטהר ע"י יחסותיות. העובדה היא שבארץ מוסלמית נתנו ליהודים לחיות במעמד נחות של בן חסות בעוד שבארץ נוצרית פשוט גירשו או רצחו אותם, ואני לא זוקף אותה לזכות הערבים. מה גם שהעובדה שהיו קומץ יהודים שעלו לגדולה וזכו למעמד רם ומכובד בארץ נוכריה לא מעיד על הכלל.
בארצות הגויים, זה כן .

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : אפריל 05, 2007, 23:12:32 »

נראה לי שעשיתה סלט.
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : אפריל 05, 2007, 23:15:11 »
משנת 1979 והלאה מוסלמי טוב, זה מוסלמי מת.

אתה טועה .

מוסלמי טוב זה מוסלמי שמבין שהוא טעה ודובק ב-7 מצוות בני נוח.
חוק העונשין, תשל"ז-1977
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #19 ב- : אפריל 06, 2007, 12:52:06 »
את טועה ובגדול, מוסלמי שדבק בשבע מצוות בני נוח ממילא מוציא עמו מהכלל של מוסלמי, כי חלק משבע מצוות אלו נוגד תכלית הניגוד את  הקוראן וחוקי הבסיס באיסלם, אין חיה כזו מוסלמי שדבק בשבע מצוות בני נוח, ואני בכל זאת רוצה אותם מתים או שמקסימום שישמרו על שבע מצוות בני נוח בסעודיה.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אפריל 06, 2007, 15:13:13 »
את טועה ובגדול, מוסלמי שדבק בשבע מצוות בני נוח ממילא מוציא עמו מהכלל של מוסלמי, כי חלק משבע מצוות אלו נוגד תכלית הניגוד את  הקוראן וחוקי הבסיס באיסלם, אין חיה כזו מוסלמי שדבק בשבע מצוות בני נוח,
זאת בדיוק הנקודה שהתכוונתי אליה.
חוק העונשין, תשל"ז-1977

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #21 ב- : אפריל 06, 2007, 15:30:37 »
אורלי, ולכן אני שוב חוזר על המשפט: "מוסלמי טוב הוא מוסלמי מת, או מוסלמי בסעודיה", בני נוח הם עם נפרד.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #22 ב- : אפריל 06, 2007, 15:50:11 »

נראה לי שעשיתה סלט.
לא עשיתי סלטת את מוזמנת לבדוק

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #23 ב- : אפריל 06, 2007, 16:06:02 »
דקסטר, מאז ימי הביניים עברו כל כך הרבה מים בנילוס ובפרת, שכבר הפסקנו לעקוב.
ומול הדוגמא הלא מייצגת של המלך המרוקני, אני מזכיר את חאג' אמין אל חוסייני, המרד הערבי הגדול בחסות הנאצים, הדיויזיות המוסלמית של הוואפן SS, הר אוברסט פאוזי אל קואקג'י, המרד בעיראק של ראשיד עלי כילאני,תנועת האחים המוסלמים שחברו לנאצים, תנועת הקצינים החופשיים שחברו גם כן, אנואר א סאדאת היה מרגל נאצי מטעם הSD (זרוע הריגול של הSS) במצרים נגד הבריטים.
אז נא לא להביא דוגמאות קצה שהם לא מייצגים וסתם זורעים בלבול ביחס לאיסלם, הדת הזאת על כל מאמיניה חייבת לעבור מן העולם ויפה שעה אחת קודם.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק אֹהד

• Dexter לשעבר
  • משתמש(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #24 ב- : אפריל 06, 2007, 16:41:56 »
דקסטר, מאז ימי הביניים עברו כל כך הרבה מים בנילוס ובפרת, שכבר הפסקנו לעקוב.
ומול הדוגמא הלא מייצגת של המלך המרוקני, אני מזכיר את חאג' אמין אל חוסייני, המרד הערבי הגדול בחסות הנאצים, הדיויזיות המוסלמית של הוואפן SS, הר אוברסט פאוזי אל קואקג'י, המרד בעיראק של ראשיד עלי כילאני,תנועת האחים המוסלמים שחברו לנאצים, תנועת הקצינים החופשיים שחברו גם כן, אנואר א סאדאת היה מרגל נאצי מטעם הSD (זרוע הריגול של הSS) במצרים נגד הבריטים.
אז נא לא להביא דוגמאות קצה שהם לא מייצגים וסתם זורעים בלבול ביחס לאיסלם, הדת הזאת על כל מאמיניה חייבת לעבור מן העולם ויפה שעה אחת קודם.
למה האמת מבלבלת ? צריך להתמודד עם העובדו כי המוסלמים הביאו טוב ליהודים יותר מפעם אחת .