כתב נושא: שאלות על פורנו, הומואים, נטורי קרתא, נועם פדרמן, הרב אמנון יצחק  (נקרא 3711 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים. זה רק יקח דקה. תוכלו להגיע לאתר של יוטיוב כדי לקדם את הסרטון אם תלחצו על "YOUTUBE" למטה. תודה.

גם יש לנו עמוד מצויין בפייסבוק: http://www.facebook.com/HayaminORG

כדי לשאול שאלה לתוכנית הבאה:
http://hayamin.org/questions.php

כדי לראות את השאלות של כל התוכניות:
http://hayamin.org/forum/index.php/board,32.0.html

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

צלהר, אני מצטער שסיימתי את התוכנית לפני הגשת את השאלה שלך. אך אתה כמובן מוזמן להגיש את השאלה לתוכנית הבאה.

מנותק רמי אשכנזי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לפי הזכור לי,ההגדרה של דמוקרטיה זה לא יותר חופש,
אלא רק שהבחירה לשלטון האנושי היא בידי העם ולא בירושה מהשלטון האנושי.

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בטח עיצבן אותך שאנחנו נגד הומואים אתה הומו?
אתה יודע מה כתוב בתורה על הומואים מות יומתו
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
חיים אני מסכים עם רוב מה שאמרת אבל לגביי פורנו וכול מה שאנשים עושים בבית זה לא אמור להפריע לך ולא לאף אחד... מה אכפת לך ממה שאנשים עושים בבית? זה יהיה עליהם... כמובן שלהוציא את זה החוצה זה גרוע מאוד ואני נגד הומאים ונגד זנות וכו' שלא תבין אותי לא נכון.... אבל אני נגד שתיכנס לאנשים לחיי הפרט בבית...
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
יהודיה אירופאית (לא האשכנזיה הישראלית) תאזן לך את כל ההורמונים

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
יהודיה אירופאית (לא האשכנזיה הישראלית) תאזן לך את כל ההורמונים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק שמאלני עצבני

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
הסרטון הזה מראה על בורות וחוסר קבלת השונה.
איך אתה מעז לחבוש כיפה מר חיים.
דרך ארץ לא קדמה לתורה?
קודם כל יחסי אנוש שאין לך ואז התורה החשוכה שלך.
הומואים? להרוג? להעיף? לא חוקי? אסור? לפי התורה משכב זכר אסור, לא להיות הומו. ולפי דעתי גם זה שטויות. כל אדם יבחר את דרך החיים שלו. זה ממש לא אמור לעניין אותך מה הם עושים בחדרי המיטות. אתה מזכיר קצת את היטלר באמירות שלך. ההומואים שאתה רוצה להעיף לגרש, הם יהודים כמוך. הם בני אדם בשר ודם. אתה מעוניין להעיף את בני עמך. וכן הם בני עמך אם תרצה או לא.
אנשים שפוגעים במדינה שלנו, אני עוד איך שהוא מוכן להבין למה אתה נגדם. אך אנשים שלא עשו לך דבר? אנשים כמוך צריכים להיות מאחורי סורג ובריח.
בוקר טוב.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
מוזר שאתה מדבר על התורה ועל יחסי אנוש בכפיפה אחת, אתה שאין לך ידע בתורה, ואת יחסי האנוש שלך אתה מבסס על סמך הדעות המעוותות שלך.

דרך ארץ קדמה לתורה. אבל התורה קובעת לנו מהי דרך ארץ. התורה קובעת לנו שאנשים שעוברים עבירות בפרהסיה, מתגאים בהן ועוד מנסים לשכנע אחרים שזה סבבה, שצריך לבזות ולהשפיל אותם עד שיחזרו בתשובה.
ציינת שהעומואים שהוא רוצה להעיף, לגרש, הם יהודים כמוהו. הם אולי בשר ודם. אבל לא יותר מזה. הם לא יהודים כמוהו. הוא יהודי שהולך לפי היהדות. ואותם עומואים, הולכים לפי ה"בשר ודם" שלהם.
לפי התורה, במקרה כזה דנים והורגים את "בני עמך". ככה שהקשקוש המתחסד על "בני עמך" לא רלוונטי.

כמה צבוע לשמוע התחסדויות על "בני עמך" מפי אדם שמגדיר את עצמו שמאלני. שהרי לשמאלנים לא אכפת מבני עמם בכלל. הם שונאים את בני עמם ומעדיפים אורקים מחבלים על פני ילד יהודי...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שמאלני עצבני

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
ומי אמר שאני מעדיף מחבלים? מי אמר שאני לא אוהב את בני עמי?
אני אוהב את בני עמי, אך רק אלה שלא רוצים ברעת בני עמי האחרים. כמוך וכמו שאר החולי נפש בפורום הזה.
להרוג את בני עמך? צריך לשרוף את הספר הפרימיטיבי הזסה שנקרא תורה אם הוא גורם לרצוח אנשים.
הומואים? הם הרבה מעבר לבשר ודם- יש להם דעות, רגשות, מחשבוץ, דעות. מי אתם שתחליטו  מי צריך למות ומי יחייה. אנשים כמוכם הם חיות, לא בני אדם. אתם הם המחבלים פה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ההגדרה של שמאלנות נוגדת את הלאומיות, את ההעדפה של בני עמך על פי אנשים אחרים שאינם מבני עמך.
בשביל שמאלנים, הכלל המוסרי של "עניי עירך קודמים", לא תופס. כי יש להם כל מיני כללי מוסר דפוקים ש"כולם בני אדם".
הם גם נגד מערכת ענישה רצינית כי גם לפושעים יש רגשות, מחשבות, רצונות...

לומר שהתורה גורמת לרצח אנשים, זה כמו להגיד שכל ספר חוקים ובית משפט גורם לרצח אנשים.
ולא אנחנו החלטנו מי צריך למות ומי יחיה. זה האלוהים מחליט. לא אני, ותתפלא... אפילו לא אתה!

והנה בצבצה לה החיבה הגדולה שאתה רוחש לבני עמך. אנשים שחושבים אחרת ממך, הם חיות. רק מי ששייך לקבוצה שלך, הוא אדם ו"בן עמך".
אנחנו שיש לנו דעות, מחשבות, רגשות -גם אם שונים משלך, אנחנו המחבלים, ולא השמאלנים שלוחצים ידיים ומתחבקים עם אורקים שמפוצצים אנשים תמימים לחתיכות, או אונסים זקנות במשך שעות.
אנחנו המחבלים, ואתם, אוהבים את בני עמכם... נכון ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יפתח שם טוב (משמיד השמאלנים)

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
הומואים צריכים לעבור טיפולי המרה הבעיה. היא אתה וכל השמאלנאצים שצועקים ליברליות ליברליות במקום לעזור להם לצאת מהמחלה שלהם
שפוך חמתך על הגויים לא ידעוך ועל משפחות אשר בשמך לא קראו