0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
חשוב לומר ולסייג את מה שאמרתיתיאוריית הכוזרים כבר מבמן לא רלוונטית והוכחה כטעות מעל כל ספק מה שאמרתי זה מה שבעצם טוענים כל מיני עמי ארצותאם ללכת על פי האמת אז פולנים הם לא כוזרים עובדה שבבדיקות גנטיות האחרונות והכי מעודכנות מצאו קשר גנטי חזק בין יהודי פולין רוסיה מרוקו ותימןלכן כל תיאוריית הכוזרים נפלה אבל יכול להיות שהיו פעם כוזרים רק לא ברור אם הם נשארו בכלל יהודיםחשוב גם לקרוא את המחקרים הבינלאומיים ולא הישראלים השמאלנים כי רק שם מראים את האמת האבסולוטית אם לדבר על גנטיקהבשנת 2000 היה את פרופסור אופנהיים שגם המחקר שלה התברר כמוטעה אך המחקרים האחרונים כמו שאמרתי מראים על קשר גנטי ברור בין כל היהודים נראה לי למעט יהודי אתיופיה
בבקשה: http://www.simpletoremember.com/articles/a/jewish-genetics
שמת לב למה שנאמר על אתיופים?אז מה זה אומר?אני לא כל כך יודע על ההיסטוריה שלהם לפי הבדיקות הגנטיות הם לא צאצאי יהודיםאבל מה הם אומרים יש לך מושג איך הם הגיעו לשם?
וחוץ מזה סתם מעניין אותי ההיסטוריה שלהם מה הטענה שלהם
אני לא בטוח ב-100 אחוז אבל ישנו איזשהו מיתוס שאומר שביתא ישראל הם בעצם צאצאים של מלכת שבא ושלמה המלך והם מעולם לא גלו מכיוון שהמקור שלהם באתיופיה. האם המיתוס הוא רק מיתוס או שיש אמת בדברים? את זה אני לא ממש יודע וגם לא התעמקתי בכך יותר מדי.
אז בעצן אף אחד לא ידע שום דברמה שמוכיח עובדיה חרטטן
הייתי חוקר אבל אין מקורות לא ברשת ולא בספרים חוץ מויקיפדיה וידוע מה רמת האמינות שםאם יש לך מקור אמין אשמח אם תשלח לי
וזה מה שאני מנסה להסביר לך בעצם אין שום מקור אמין ואתה גם לא תמצא כי אף אחד לא יודע והכל תיאוריות מונפצותיש המון קהילות שנהגו באופן דומה ליהודים הרי לאתיופים לא הייתה תורה אז איך עובדיה קבע את מה שהוא קבעהאתיופים הם יהודים כי הם עברו גיור ואני לא בא חס וחלילה לזלזל בהםהזלזול שלי הוא רק בעובדיה
מחיפוש מהיר מצאתי את זה: http://www.edu-negev.gov.il/tapuz/motytp/talmidim/e/toldot.htmזה לא מחדש לי הרבה אלא רק מעלה שלל שאלות פתוחות שכנראה לאיש אין תשובה נחרצת לגביהן.עוד מופיע שם הטיעון שהם צאצאים של מלכת שבא ושלמה המלך.אבל ישנם 2 אפשרויות שאני רואה אותם כעיקריות:אם הם צאצאי גרים אז מן הסתם לא ימצאו אצלם את ה"גנום היהודי", אבל אם האפשרות השנייה היא נכונה והם אכן צאצאי שלמה המלך אזי שזה הגיוני שמצאו אצלם מאפיינים פיזיים דומים ליהודים (כמו מבנה גולגולת וכו').כנראה שלא נדע בוודאות עד שיבוא המשיח בעזרת ה'.