יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

רב לתלמיד: "אתה לא יהודי מספיק"

<< < (5/9) > >>

אביר הקרנפים:
אתה טועה. השולחן ערוך מדבר על גר שהתגייר לפי דרישות ההלכה ויש סיבה לחשוד במניעיו או בחלק מהליכי הגיור.
לא מדובר על אנשים שהיו גויים ונשארו גויים וכל הגיור זה קריקטורה.
הם לא נושאים ישראליות. הם נושאים מתבוללות.

אי אפשר לבטל דבר שלא היה. ואם לא היה גיור... באמת אין מה לבטל.
והקובץ שנתת לי הוא בסך הכל הוכחה שהוא לא בדק ולא עשה וסתם סמך את ידיו על מפעל להכשרת נבלות וטרפות. לאור זה, אני תוהה אם לא מכשירים נבלות וטרפות גם בבד"ץ בית יוסף...

hebraic:
בתאוריה, אם ישנו גיור שלא כהלכה,אכן,זה לא נחשב גיור. אבל מנין לך שהם לא מגיירים כפי דרישות ההלכה?ב'ריטואל' הפורמלי אני מניח שכן,במיוחד כאשר ת"ח בסדר גודל כזה מעיד שזה נראה לו ליגיטימי.

איך הבנת משם שלא בדק?
הוא כותב שע"פ מה שידוע לו על העניין,על המלמדים,על הדיינים ועל העוסקים במלאכה(משמע שמכיר), הגיורים תקפים . וממליץ ליישם את ההמלצות של חברי ועדת רבנים שהציעו איך לשפר ולהדר

אביר הקרנפים:
הבנתי מהמציאות. אפילו אחוז מהניגשים לגיור אינם גרי צדק. לכן מי שמגייר את כולם, בוודאי שלא מקפיד על הלכות הגיור וההליכים הנדרשים...

הבוס הגדול:
לדעתי,יש היום הרבה יהודים ויהודיות שנפלו בפח,שאכן חשבו שהם מתחתנים עם גרים,אבל למעשה על פי ההלכה הם עדיין גויים.

והם אפילו לא יועדים את זה,כך שילדים שלהם לא נחשבים יהודים במידה והם גברים יהודים וחבל.

ואני לא מדבר על מתבוללים אלה על כאלה שחשבו שהם מתחתנים כהלכה.

אביר הקרנפים:
נו. ומי אשם? אנשי ש"ס, הרבובדיה, דרוקמן וכל אלה שמכשירים את הגיורים ומספרים לאנשים שזה "גיור"...
ואז באה איזו פוסטמה וכותבת מדור שלם על גזענות ואיך הגזענות בתשדיר הבחירות של ש"ס פוגעת בה כי אמא שלה וסבתא שלה התגיירו...
גם כן גיור...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה