תשכחו מזה, כל עוד יש לכם ביבי ודומיו בממשלה, יש לכם את אירופה וברק אוסמה בממשלה.
כל עוד יש אירופה בממשלה, הצבא מסורס לחלוטין.
בת'כלס, מה כבר אפשר להגיד? תחשבו בהגיון, עדיף לעשות את הדבר הנכון ולהירדף ע"י כל העולם בלי שהמדינה שלך מגבה אותך?
צריך לחכות לזמן הנכון שבו מה שהיום נחשב לפשע וטאבו, יחלחל לגולגולת העבה של הפוליטיקאים המשומנים והם ירשו לצה"ל לחזור להיות צבא ולא מעון יום לילדים בני 18 שלא יודעים מה לעשות עם החיים שלהם.
אחרי שיקום מישהו ויגיד את האמת וירשה לצה"ל לבצע את כל הדברים הדרושים על מנת להבטיח שקט, אז ורק אז אולי תהיה הצדקה לכל המליארדים שהולכים לביטחון.
אגב לגבי להביורים, אסור לנו, אמנת ז'נבה וכאלו, מותר רק למוסלמים להשתמש בנשקים כאלו ואף מומלץ וכדאי שגם יהרגו כמה שיותר יהודים על הדרך כדי לחסוך לנאצים האירופאים את העבודה.
בבקשה שמישהו יכין איזו תמונה של ילד בשבדיה עושה "זיג הייל" ושלא ישכח לשים עליו את הסרט-זרוע האדום של הנאצים, חשוב!
בעצם עזבו פוטושופ, אני בטוח שאפשר למצוא תמונה באינטרנט של איזה ילד שבדי מחזיק דגל חמאס ועושה זיג הייל.