עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
בקשר לזה
IRON_MAN:
אסור לבזות את הרב עובדיה שליט״א! וכל רב אחר! את אריה דרעי הוא בוגד זה משהו אחר.אני מתנגד לביזוי ואי כיבוד רבנים באשר הם.אני התכוונתי לעסקנים המושחתים של ש״ס ולא לרב.אלו שבגללם חתמו על אוסלו ונרצחו בגלל זה 1800 יהודים השם יקום דמם.
רחמים:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על דצמבר 02, 2012, 23:23:52 ---זה מה שאומר רש"י.
לא תסור ימין ושמאל - אפילו יאמרו לך על ימין שהוא שמאל.
--- סוף ציטוט ---
הכוונה לימין ושמאל היא לא תקל ולא תחמיר,אלא מה שיאמרו גדולי הדור.
רחמים:
--- ציטוט של: IRON_MAN על דצמבר 03, 2012, 00:00:31 ---אסור לבזות את הרב עובדיה שליט״א! וכל רב אחר! את אריה דרעי הוא בוגד זה משהו אחר.אני מתנגד לביזוי ואי כיבוד רבנים באשר הם.אני התכוונתי לעסקנים המושחתים של ש״ס ולא לרב.אלו שבגללם חתמו על אוסלו ונרצחו בגלל זה 1800 יהודים השם יקום דמם.
--- סוף ציטוט ---
כבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א פסק שכבוד הרב אריה דרעי שליט"א ,לא אשם,אז אם גדול דור כמו כבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף פוסק שאדם מסויים הוא לא אשם ואתה יוצא כנגד גדול הדור בכך שאתה טוען שזה שקר,אז אתה מבזה גם את גדול הדור וגם את האדם שנחשב לרב מבחינת גדול הדור.
רחמים:
--- ציטוט של: Rafoe על דצמבר 02, 2012, 23:53:43 ---מה בדיוק מבזה את הרב עובדיה בקישורים שם?
בסך הכל צויינו עובדות.
אל תסלפו דברים.
--- סוף ציטוט ---
יש עם זה בעיה גדול לפי ההלכה של הדת היהודית כמובן ,כי אתה מחשיב את כבוד הרב אריה דרעי שליט"א כלא אמין כאשר לפי דבריו של כבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א,כבוד הרב אריה דרעי שליט"א הוא מאוד אמין.
ובזאת אתה מבזה את כבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א בכך שאתה הופך אותו רחמנא לצלן לשקרן.
ולפי ההלכה של הדת היהודית כמבן , מי שמפרסם לשון הרע על אחרים שלא לצורך תועלת, כל המצוות שהוא עשה נמחקות,ואם האדם שדיברו עליו לשון הרע עשה עבירות,כל העבירות האלו עוברות אל מי שאמר את הלשון הרע.עד שאותו מפרסם לשון הרע יחזור בתשובה שלמה.
רחמים:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על דצמבר 02, 2012, 23:29:52 ---פלא שאחד שמוכן לפרנס את גרמניה הנאצית תומך גם בעבדאללה יוסוף
--- סוף ציטוט ---
אולי אתה לא למדת מספיק הלכה של הדת היהודית כמובן,אז אני אסביר לך שיש מושג שנקרא צדיק ורע לו בעולם רשע וטוב לו מכולם,ואת מושג העולם ההפוך, כוונת הדברים היא שהאדם לא בא אל העולם הזה בעיקר כדי להנות בו אלא כדי לתקן את חטא האדם הראשון והמטרה היא להגיע על העולם הבא לגן העדן לדרגה עם הצדיקים,עד שתבוא הגאולה האמיתית,ואומרים צדיקים נעלבים ואינן עולבים,אתה יכול להמשיך להעליב אותי אבל אני מבליג על זה.
אני בכל אופן הולך עם רוב הרבנים המנהיגים גדולי הדור.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה