עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

בקשר לזה

(1/7) > >>

רחמים:
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,35850.0.html
בעיקר בכל מה ששייך לחרדים אני נמנע,
ואם כתוצאה מעניין פוליטי יש פה ביזוי כבוד תלמידי חכמים,אז אני מוחה על ביזוי כבוד תלמידי חכמים,שהם מבינים יותר מהאזרח הפשוט מה טוב ליהודים.
בעיקר בקישור האחרון על כבוד הרב אריה דרעי שליט"א שמקבל גיבוי מכבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א אחד מגדולי הדור עם המון חוכמה.

IRON_MAN:
את הרב עובדיה שליט״א חייבים לכבד ואסור בשום אופן לבזות ח״ו! אבל בקשר לדרעי הוא אופורטוניסט מושחת שהיה בעד אסון אוסלו שבעיתים נרצחו 1800 יהודים השם יקום דמם! דרעי מושחת שהיה שותף לתרגיל המסריח עם שמעון פרס.כמו כן הוא בעד יוזמת ז׳נבה של ביילין כמדומני.הוא אדיוט ובוגד כמו כל הפוליטיקאים המושחתים שיש.אלי ישי עדיף בהרבה על פניו כי הוא ימני לפחות.גם ניסים זאב תומך ברב כהנא זצוק״ל,אבל דרעי שמאלן ובוגד.

zelhar:
אריה דרעי הוא רמאי נוכל ומושחת וחובה לגנות אותו. אם הרב עובדיה יגיד לך שהשמש היא הירח והירח הוא השמש תחזור אחריו כמו תוכי או שאולי יש לך קצת שכל ויכולת חשיבה עצמאית ?

רחמים:
דבר ראשון,אני מוחה על ביזוי כבוד תלמידי חכמים.
דבר שני,כן ,כתוב בתורה היהודית כמובן וכל אשר יורוך תעשה,שלפי ההלכה של הדת היהודית כמובן,אדם שבריא בגוף ובנפש חייב להקשיב לגדולי הדור,יותר מאשר ההגיון האישי שלו,וכבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא מגדולי הדור וכל הרבנים מגדולי הדור,לא חולקים בזה.

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: zelhar על דצמבר 02, 2012, 16:21:52 ---אריה דרעי הוא רמאי נוכל ומושחת וחובה לגנות אותו. אם הרב עובדיה יגיד לך שהשמש היא הירח והירח הוא השמש תחזור אחריו כמו תוכי או שאולי יש לך קצת שכל ויכולת חשיבה עצמאית ?

--- סוף ציטוט ---
אם רב אומר לך שהשמש היא ירח והירח הוא שמש, צריך לחזור אחריו כמו תוכי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה