עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית

בקשר לזה

<< < (3/7) > >>

רחמים:

--- ציטוט של: IRON_MAN על דצמבר 02, 2012, 22:14:14 ---אריה דרעי אמר שצריך לרצוח את לוחמי תג מחיר.הוא יהודון בוגדני כמו יוסי ביילין.אני חושב שעסקני ש״ס מטעים את הרב עובדיה שליט״א.הרי העסקנים האלו ימכרו את האמא שלהם בעבור בצע כסף ושלמונים.ידעת שהם תומכים ביוזמת ז׳נבה של יוסי ביילין? זוהי מפלגה סקטוריאלית מושחתת שלא דואגת לכלל ישראל.

--- סוף ציטוט ---
אני לא יכול להסכים עם זה,אני חושב שכבוד מר"ן הרב עובדיה יוסף שליט"א,יודע על המהלכים של שאר חברי תנועת ש"ס,ושאם היה לו ספק שמטעים אותו,אז הוא לא היה מבקש להצביע ש"ס.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על דצמבר 02, 2012, 17:41:58 ---אם רב אומר לך שהשמש היא ירח והירח הוא שמש, צריך לחזור אחריו כמו תוכי.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אף אחד לא יאמר כאלה דברים לא צריך להביא דוגמאות הזויות אפילו אם זה רק דוגמה כי זה הזוי

אביר הקרנפים:
זה מה שאומר רש"י.
לא תסור ימין ושמאל - אפילו יאמרו לך על ימין שהוא שמאל.

zelhar:

--- ציטוט של: jewlover and arabhater על דצמבר 02, 2012, 23:19:03 ---בס"ד
אף אחד לא יאמר כאלה דברים לא צריך להביא דוגמאות הזויות אפילו אם זה רק דוגמה כי זה הזוי

--- סוף ציטוט ---
אז תסביר לי את נטורי קרתא ואת סטמער, הם לא הזויים ? תסביר לי את ה"רב" מלכיאור ואת ה"רב" אבינר הם לא הזויים ?

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על דצמבר 02, 2012, 23:23:52 ---זה מה שאומר רש"י.
לא תסור ימין ושמאל - אפילו יאמרו לך על ימין שהוא שמאל.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
התכוונתי לומר שאף רב לא יגיד על ירח שהוא שמש והפוך

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה