כתב נושא: משה פייגלין מעודד שימוש בסמים - בושה וכלימה (סרטון חדש שלנו)  (נקרא 4464 פעמים)

0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא דרגו, הגיבו, המליצו והוסיפו למועדפים. זה רק יקח דקה. תוכלו להגיע לאתר של יוטיוב כדי לקדם את הסרטון אם תלחצו על "YOUTUBE" למטה. תודה.

גם יש לנו עמוד מצויין בפייסבוק: http://www.facebook.com/HayaminORG

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
 חיים לדעתי אתה טועה כאן.

קודם כל החווה לגידול קנביס שהוא הלך לבקר בא היא של מריחואנה רפואית וזה חוקי בארץ.

משה פייגלין כנראה מציע לגליזציה של קנביס לא של כל סם. יש הרבה סיבות לתמוך בלגליזציה של קנביס. הניסיון שלך גם לא בהכרח מהווה הוכחה מדעית על הסכנה של מריחואנה.

אני מעדיף שצרכני המריחואנה בארץ, (ואני מעולם לא נגעתי בזה ואין לי כל כוונה לנסות גם אם זה יהיה חוקי), ייקנו חומר נקי בלי כל הזבל שסוחרי הסמים דוחפים לשם כדי לדלל את החומר, שישלמו מס מיוחד וגבוהה למדינה כמו שיש למשל על סיגריות ואלכוהול, ויקנו מוצר שגדל בארץ ולא הוברח לכאן על ידי חיזבאללה מלבנון והופץ ברחבי הארץ על ידי חמולות פשע של בדואים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
חיים לדעתי אתה טועה כאן.

קודם כל החווה לגידול קנביס שהוא הלך לבקר בא היא של מריחואנה רפואית וזה חוקי בארץ.

משה פייגלין כנראה מציע לגליזציה של קנביס לא של כל סם. יש הרבה סיבות לתמוך בלגליזציה של קנביס. הניסיון שלך גם לא בהכרח מהווה הוכחה מדעית על הסכנה של מריחואנה.

אני מעדיף שצרכני המריחואנה בארץ, (ואני מעולם לא נגעתי בזה ואין לי כל כוונה לנסות גם אם זה יהיה חוקי), ייקנו חומר נקי בלי כל הזבל שסוחרי הסמים דוחפים לשם כדי לדלל את החומר, שישלמו מס מיוחד וגבוהה למדינה כמו שיש למשל על סיגריות ואלכוהול, ויקנו מוצר שגדל בארץ ולא הוברח לכאן על ידי חיזבאללה מלבנון והופץ ברחבי הארץ על ידי חמולות פשע של בדואים.

בס''ד

כל מה שאמרת גם נאמר באירופה כששינו את החוקים שם כדי לאפשר שימוש "נקי", "חוקי" ועם הטלת מיסים. התוצאה: מיליוני אירופאים צעירים מכורי סמים היום, דבר שלא היה בסדר גודל כזה כשזה היה בלתי חוקי. סמים זה רעל. זה יהיה הרבה יותר נפוץ בארץ אם זה יהיה חוקי חס ושלום. האם אין לנו מספיק בעיות חמורות, גם צריכים לעשות את הטירוף הזה?!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אזהרה: קשת, הבעלים של ערוץ 2 יש''ו, התלוננו ליוטיוב כי השתמשנו בקטע של הראיון שלהם עם פייגלין. הם טוענים שיש להם זכות יוצרים בראיון. משפטית זו שטות אבל לכו תדעו מה יוטיוב יעשה. אז יתכן שיוטיוב יסיר את זה. אם יעשו את זה, זה לא סוף העולם. נוכל להעלות את הסרטון מחדש בלי הראיון או עם שינויים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אגב בע''ה נראה לכם בימים הבאים שזה לא רק סמים. פייגלין גם תומך בהומואים, ב"נישואים" אזרחיים ובהפרדה בין דת ומדינה כדי למצוא כן בעיני התשקורת. כלומר פייגלין מבטיח להביא אמריקה לארץ ישראל חס וחלילה. אני מקווה שאתם כבר יודעים איזו התבוללות כל זה גרם ליהודים בארה''ב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מצדי שפייגלין יעשן גמלים, הוא מגנה את יגאל עמיר ואת ברוך גולדשטיין ואמר שאין ראש ממשלה יותר טוב מאשר ביבי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
העובדה היא שמבין החילונים אני מעריך שמעל 90% התנסו במריחואנה ויותר מ50% מהאנשים הצעירים מעשנים את זה מדי פעם. על פי השמועות לפחות גם בגבעות של יהודה ושומרון די אוהבים את החומר הזה. ובכל זאת הרוב הגדול של צרכני הקנביס לא מתדרדרים לסמים קשים. אין סיבה הגיונית שמי שמעשן קנביס יתדרדר להרואין\קריסטל וכד', לפחות לא מעבר למי שנוהג לשתות או לעשן טבק. הקשר בין מריחואנה לסמים קשים נובע בגלל שהיא מחוץ לחוק ולכן מי שמפיצים הם עבריינים שסוחרים בסמים שונים ולהם יש גם אינטרס לגרום ללקוחות שלהם להתמכר להרואין וכד'.

אין מספיק מקרי מבחן שיכולים להוכיח שלגליזציה של קנביס מגדילה את ההתמכרות לסמים קשים. נכון שזה קרה באמסטרדם אבל נראה שהיו לכך כל מיני סיבות. האכיפה של הפשע בעיר הזאת יותר מדי ליברלית ומעודדת עבריינים. הם גם איפשרו לעבריינים להמשיך ולהפיץ את המריחואנה כי הם לא עשו ליגליזציה ורגולציה מלאה. מותר שם לעשן מריחואנה אבל אסור להפיץ ולמכור. הם פשוט הפסיקו לאכוף את החוק אבל נתנו לעבריינים להמשיך ולנהל את עסקי הסמים בלי הפרעה מצד המשטרה. ברור שזו שיטה גרועה מאוד. מה שצריך זה להוציא את הגידול, המסחר, ההפצה והמכירה של הקנביס מידי ארגוני פשע ולהפוך את זה לענף שנשלט ומפוקח על ידי הרשויות, כמו טבק וכמו אלכוהול.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
העובדה היא שמבין החילונים אני מעריך שמעל 90% התנסו במריחואנה ויותר מ50% מהאנשים הצעירים מעשנים את זה מדי פעם. על פי השמועות לפחות גם בגבעות של יהודה ושומרון די אוהבים את החומר הזה. ובכל זאת הרוב הגדול של צרכני הקנביס לא מתדרדרים לסמים קשים. אין סיבה הגיונית שמי שמעשן קנביס יתדרדר להרואין\קריסטל וכד', לפחות לא מעבר למי שנוהג לשתות או לעשן טבק. הקשר בין מריחואנה לסמים קשים נובע בגלל שהיא מחוץ לחוק ולכן מי שמפיצים הם עבריינים שסוחרים בסמים שונים ולהם יש גם אינטרס לגרום ללקוחות שלהם להתמכר להרואין וכד'.

אין מספיק מקרי מבחן שיכולים להוכיח שלגליזציה של קנביס מגדילה את ההתמכרות לסמים קשים. נכון שזה קרה באמסטרדם אבל נראה שהיו לכך כל מיני סיבות. האכיפה של הפשע בעיר הזאת יותר מדי ליברלית ומעודדת עבריינים. הם גם איפשרו לעבריינים להמשיך ולהפיץ את המריחואנה כי הם לא עשו ליגליזציה ורגולציה מלאה. מותר שם לעשן מריחואנה אבל אסור להפיץ ולמכור. הם פשוט הפסיקו לאכוף את החוק אבל נתנו לעבריינים להמשיך ולנהל את עסקי הסמים בלי הפרעה מצד המשטרה. ברור שזו שיטה גרועה מאוד. מה שצריך זה להוציא את הגידול, המסחר, ההפצה והמכירה של הקנביס מידי ארגוני פשע ולהפוך את זה לענף שנשלט ומפוקח על ידי הרשויות, כמו טבק וכמו אלכוהול.

בס''ד

אין צל של ספק שאחוז לא קטן של אנשים שמתחילים עם מריחואנה מתקדמים לסמים יותר קטלניים. תדברו עם מכורי סמים קשים והרוב המכריע יגיד שהם התחילו עם מריחואנה. פה בארה''ב, כל פעם שמציעים לעשות מריחואנה חוקי, המכורים המשתקמים מתנגדים בחריפות ומעידים שזה כן מוביל לשימוש בסמים יותר קשים. ושוב רואים שבכל מקום שבו "גראס" חוקי, שימוש בכל הסמים עולה לרקיע.

לא רק זה. גראס בעצמו הרסני וממכר. נכון שלא כולם מתמכרים אבל אחוז לא מבוטל הורסים את החיים שלהם כי הם לא יכולים לחיות בלי הרעל הזה.

אם זה יהיה חוקי ח''ו, תהיה ישראל יותר מכוערת ופחות מוסרית ופחות בריאה. זה הדבר האחרון שאנו צריכים עם כל הבעיות שכבר יש לנו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ראיתי אנשים שדיברו ככה ונדפקו.
אנשים מתחילים לחרוש על אלכוהול ו"סמים קלים" כי "זה לא מזיק" ומידרדרים למרדף בלתי פוסק אחר הסטלה. פחות עובדים, יותר נמרחים, הופכים לרדודים, עלובים, בטלנים...

זה מזיק. מזיק מאוד!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה מזיק ללא ספק ועדיף שאנשים לא יתעסקו עם זה. אבל מה ההבדל המהותי בין אלכוהול וטבק לבין מריחואנה ? אני טוען שרק החוק והאכיפה הם ההבדל, הסם עצמו לא יותר גרוע או מזיק מאשר טבק ואלכוהול.

בגלל שהוא מחוץ לחוק, הוא הפך לענף פלילי ומקור הכנסה עצום לארגוני פשיעה, כולל חיזבאללה שעוסק בסחר של הרואין וחשיש. כאשר בארה"ב הוציאו אלכוהול מחוץ לחוק, אנשים המשיכו לשתות אותו, המאפייה התעשרה ממנו, ואחרי כמה שנים לכולם היה ברור שהאיסור הזה יותר הזיק לחברה מאשר הואיל.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
זה מזיק ללא ספק ועדיף שאנשים לא יתעסקו עם זה. אבל מה ההבדל המהותי בין אלכוהול וטבק לבין מריחואנה ? אני טוען שרק החוק והאכיפה הם ההבדל, הסם עצמו לא יותר גרוע או מזיק מאשר טבק ואלכוהול.

בגלל שהוא מחוץ לחוק, הוא הפך לענף פלילי ומקור הכנסה עצום לארגוני פשיעה, כולל חיזבאללה שעוסק בסחר של הרואין וחשיש. כאשר בארה"ב הוציאו אלכוהול מחוץ לחוק, אנשים המשיכו לשתות אותו, המאפייה התעשרה ממנו, ואחרי כמה שנים לכולם היה ברור שהאיסור הזה יותר הזיק לחברה מאשר הואיל.
אתה צודק.
האיסור הופך את העבריינים לעשירים.

אין באמת הבדל בין האלכוהול לבין שאר הרעלים האחרים (יש מזיקים יותר ויש מזיקים פחות, אבל בשורה התחתונה כולם מזיקים).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ראשית כל, אלכוהול כן עלול להזיק מאוד וגם להרוג. אבל אם שותים רק קצת, זה דוקא בריא. זה טוב ללב. יהודים ששותים יין לקידוש לא סובלים משום בעיה בריאותית בגלל זה. צרפתים ששותים יין בדרך כלל חיים חיים יותר ארוכים. זה לא רק יין. קצת אלכוהול מכל הסוגים (אם לא מוסיפים סוכר ועוד זבל) לא מזיק. ההפך. אבל מריחואנה רק מזיקה.

בכל אופן זה נכון שיש לא מעט אנשים ששותים יותר מדי. וזה גם נכון שסיגריות הורגות יותר אנשים כל שנה מכל הסמים ביחד. חבל שסיריות מקובלות בחברה. סיגריות הן רעל. אבל איך זה יעזור לנו להפוך עוד רעל (מריחואנה) לדבר מקובל וחוקי בחברה? זה רק יזיק מכל בחינה. למה להחמיר את הבעיה של סמים?

לגבי פשע מאורגן, זה לא נכון שאם זה יהיה חוקי זה יוציא את הפשע המאורגן מחוץ לתמונה. ההפך - ארגוני הפשע ישתלטו על הפצת החומר גם אם זה יהיה חוקי. זה מה שקרה באירופה. זה גם מה שקורה עם הימורים בארה''ב כשהופכים את זה לחוקי. מה שקרה לפני 80 שנה בארה''ב כשהפכו אלכוהול לחוקי לא ענייני היום. זה לא עובד היום כמו שזה היה לפני 80 שנה. יתרה מזו, ארגוני הפשע ירוויחו הון תועפות כשמריחואנה תגרום לעלייה בשימוש בסמים אחרים.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
בנושא הזה דיברתי עם אנשים ממטה פייגלין, אפילו התומכים שלו לא מבינים למה הוא עושה את זה.

אישית הלב שלי לא יתן לי לתמוך בהכשרת סמים בכל צורה שהיא!
קנאביס רק כמשכך כאבים סופניים, לא כל אחד עם כאב ראש יקח קנאביס!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
אני לא מסכים בעניין של לאסור "קנביס" "מריחואנה" זה חומר טבעי/צמח שגודל בטבע
גם בבראשית רשום:
וַיֹּאמֶר אֱלֹהִים הִנֵּה נָתַתִּי לָכֶם אֶת כָּל עֵשֶׂב זֹרֵעַ זֶרַע אֲשֶׁר עַל פְּנֵי כָל הָאָרֶץ וְאֶת כָּל הָעֵץ אֲשֶׁר בּוֹ פְרִי עֵץ זֹרֵעַ זָרַע לָכֶם יִהְיֶה לְאָכְלָה.

לאדם מותר להשתמש בצמחים טבעיים לתועלת אישית שלו, וכבר מוכח שלקנביס יש סגולות רפואיות רבות מאוד, שיכוך כאבים, הרפיית מתח, ושיפור תיאבון וכ"ו..

אני מאוד נגד סמים שעושים אותם תוך שימוש במניפולציות כימיקליות כמו "הרואין" וכ"ו..
זה לא גודל בטבע וזה לא מתנת אלוהים לבני אדם ונגד הסמים האלה צריך להילחם.

אני לא מאמין שקנביס הוא סם!! הכל שקר ובלוף ומלחמת אינטרסים
(http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.xn--4dbcyzi5a.com%2F%25D7%259B%25D7%259C%25D7%259C%25D7%2599%2F%25D7%259C%25D7%259E%25D7%2594-%25D7%2590%25D7%25A0%25D7%2599-%25D7%2591%25D7%25A2%25D7%2593-%25D7%25A7%25D7%25A0%25D7%2590%25D7%2591%25D7%2599%25D7%25A1-%25D7%25A2%25D7%2599%25D7%25A0%25D7%2591%25D7%25A8-%25D7%2590%25D7%2596%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2590%25D7%2599%2F&ei=ewu5UOCvN_Ds0gWY94CIBQ&usg=AFQjCNE0RlxkXUAQSqwYpAF8RuY-YS1FoQ&sig2=hv2Lsl82wOjc1R8pzhE3Ow/)

חשוב לי לציין שמעולם לא השתמשתי בצמח הזה אבל אין לנו מנופול על הטבע בשום אופן
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הבאת פסוק שמתאר כיצד ניתנו הצמחים לבני האדם למטרת אכילה והזנת הגוף.
ציינת יתרון רפואי שיש בעשבים וצמחים מסויימים.

אבל אתה שוכח שהדיון הוא בכך שהרבה אנשים רוצים בסך הכל להתמסטל. והיהדות בכלל לא בעד סטלות.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק רחמים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אם זה לצורך תועלת אמיתית אז אני בעד שימוש בסמים.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס"ד

>:(  עדיין לא למדתם שהמתקרא משה פייגלין איננו אלא " התחפושת הימנית" של ביבי נחשייהו אותה הוא מוציא מהתיק כשהוא מרגיש שהעם היהודי מתעורר מעט ונוטה מעט ימינה ??  ;D
 אל תיפלו ל"מלכודת פייגלין" זוהי כבר בדיחה ישנה שאותה הכרנו כבר מספיק פעמים ! הרי ברור וידוע שלאחר שביבי נחשייהו ישתמש בו לצורך הבחירות הוא יכניס אותו " חזרה לתיק התחפושות" שלו !!

הגולה בארץ :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק יונתן

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • הר הבית בידנו !
משה פייגלין הוא ראמי הוא מגנה את הכהניסטים ואת היהודים הטובים