כתב נושא: תופעת ההתבוללות  (נקרא 4894 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק anti-arab100%

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
תופעת ההתבוללות
« ב- : נובמבר 16, 2012, 02:37:11 »
היי חברים ולילה שקט לתושבי הדרום
למי ששם לב או שזה מעניין אותו בכלל(בימים כאלה זה בטוח לא מעניין)
תופעת ההתבוללות בארץ היא נהפכה להיות יותר רצינית ממה שהייתה בעבר..יש המון יהודיות בכל המגזרים בכל הגילאים שהולכים עם פועלי בניין ולרוב זה רק בשביל סקס אתם מבינים איזה השפלה הן עושות לעם? אני אישית מכיר מלא בחורות כאלה
ואל תשכחו ההתבוללות הביאה את השואה
בארה''ב ובחו''ל ההתבוללות כבר שיגרה אבל  איך זה שבמדינה כל כך קטנה שהרוב פה יהודי עדיין הן מתבוללות?(המין הגברי כמעט לא מתבולל) ואתם מבינים את זה שכיום הן אלה שמחפשות אותם ולא כמו פעם שהם היו מציקים ומתחילים איתם? ממה זה נובע? יש המון בחורות יפות וצעירות פשוט למה שלא יקימו בית עם גבר יהודי?אני פשוט לא רוצה שהעם היהודי ייעלם כי אני אנחנו עם קטן וזה סוג של עבדה עם הן מתרחקות, ועם הם שהם מיעוט משיגים אותם בקלות,
רציתי לדעת עם בכלל הן מבינות מה הן גורמות לעם היהודי, ועם זה בכלל אמור לעניין מישהו..
הדיון הזה נטו יהודי..בלי קללות, רק לדעתכם המצב הזה לא ישתנה? או שפשוט לא אכפת..
יש עוד תופעות במדינה כל כך קטנה אבל זה לא מעניין כבר..

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בעניין: תופעת ההתבוללות
« להגיב #1 ב- : נובמבר 16, 2012, 02:56:24 »
אני אישית נגד זה כי זה לא אותה מנטליות אבל אם יש בחורות כאלה למה אתה מתלונן רק לגביהן מה ההבדל בין זה לבין נישואים בין שתי עדות?
זה אותו דבר שני אנשים משני גזעים ותרבות שונה שמתחברים ביחד זה לא ילך אבל אל תהיה צבוע ותהיה רק נגד זה אלא אם כן אתה גם נגד נישואים בין שתי עדות שזה בדיוק אותו דבר!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : נובמבר 16, 2012, 02:59:03 »
את משווה את ההבדל בין יהודי וערבי לבין תימני ומרוקאי ?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק anti-arab100%

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 16, 2012, 03:29:50 »
אני אישית נגד זה כי זה לא אותה מנטליות אבל אם יש בחורות כאלה למה אתה מתלונן רק לגביהן מה ההבדל בין זה לבין נישואים בין שתי עדות?
זה אותו דבר שני אנשים משני גזעים ותרבות שונה שמתחברים ביחד זה לא ילך אבל אל תהיה צבוע ותהיה רק נגד זה אלא אם כן אתה גם נגד נישואים בין שתי עדות שזה בדיוק אותו דבר!

כמו שאביר אמר את באמת משווה את זה?
ההבדל כאן ברור הוא דת שונה,
עדה- מרוקאי,אשכנזי, זה כבר לא משנה כל עוד הוא יהודי שמקיים מצוות או לא.. כמו שאצל המוסלמים יש בדואי
אישית היום גם אין ממש הבדל בין מזרחים לאשכנזים רוב היהודים לדעתי נראים אותו דבר ומתנהגים אותו דבר
עם אשכנזים יתחנו רק עם אשכנזים אז ניהיה יותר מיעוט מעכשיו וזה גזענות בתוכנו שזה גרוע ביותר..וזה גם לא כל כך קשור למצב שהבנות מגיעות לזה שהם יוצאות איתם

מנותק anti-arab100%

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 16, 2012, 03:34:07 »
נלקח מויקפדיה: הם ממש לא מזכירים כאן את עדות המזרח-אשכנז אלא בדיוק על הדיון

התבוללות בקרב יהדות ישראל

גם בקרב האוכלוסייה היהודית הישראלית קיימים תהליכי התבוללות הנגרמים בשל שני גורמים עיקריים:
 נישואי תערובת בין בני דתות שונות, למשל יהדות ונצרות או יהדות ואסלאם.
 נישואים בין יהודים כהלכה לבין אנשים שלא מוכרים כיהודים על ידי ההלכה, המוגדרים כ"אחרים" במרשם האוכלוסין של מדינת ישראל וכ"חסרי דת". אנשים אלו אינם יהודים על פי הדין היהודי, אך הם רואים עצמם כחלק מהלאום היהודי-ישראלי על בסיס הגדרה עצמית קהילתית וסביבתית של האדם. תהליך זה מכונה גיור סוציולוגי.

מוערך שנישואי התערובת בישראל מגיעים לשיעור של 5% מהנישואים שבהם אחד מבני הזוג הוא יהודי.‏[3] הואיל ולא ניתן להינשא בישראל בנישואי תערובת, הכוונה היא לנישואים אזרחיים הנערכים מחוץ לתחום השיפוט של מדינת ישראל, או למקרים בהם אחד מבני הזוג ממיר את דתו קודם לנישואים.

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 16, 2012, 04:14:38 »
נטלי, בלי להעליב, הבורות שלך היא הניצחון של מערכת החינוך האנטי יהודית שלנו.
מה הקשר למנטליות? את יודעת למה אסור לעם היהודי להתבולל? מה זה אומר?

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 16, 2012, 12:26:07 »
את משווה את ההבדל בין יהודי וערבי לבין תימני ומרוקאי ?
ברור!זה בדיוק אותו דבר חוץ מהפרמטר של דת!
כמו שאביר אמר את באמת משווה את זה?
ההבדל כאן ברור הוא דת שונה,
עדה- מרוקאי,אשכנזי, זה כבר לא משנה כל עוד הוא יהודי שמקיים מצוות או לא.. כמו שאצל המוסלמים יש בדואי
אישית היום גם אין ממש הבדל בין מזרחים לאשכנזים רוב היהודים לדעתי נראים אותו דבר ומתנהגים אותו דבר
עם אשכנזים יתחנו רק עם אשכנזים אז ניהיה יותר מיעוט מעכשיו וזה גזענות בתוכנו שזה גרוע ביותר..וזה גם לא כל כך קשור למצב שהבנות מגיעות לזה שהם יוצאות איתם
בטח שיש הבדל ולא אם אשכנזים יתחתנ אם אשכנזים העם היהודי לא יעלם
נטלי, בלי להעליב, הבורות שלך היא הניצחון של מערכת החינוך האנטי יהודית שלנו.
מה הקשר למנטליות? את יודעת למה אסור לעם היהודי להתבולל? מה זה אומר?
אני מניחה שהתבוללות זה חתונה בין שתי בני אדם שונים אז זה אותו דבר

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : נובמבר 16, 2012, 13:28:58 »
לא מדוייק בעליל...התבוללות היא קשר רומנטי של יהודי/ה עם גוי/ה.
ולמה אסור לנו להתבולל, את יודעת?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 16, 2012, 13:51:34 »
במלחה"ע ה-2 פולנים גילחו את שערות ראשן של פולניות שהלכו עם גרמנים ואז ערפו להן את הראש/תלו אותן

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : נובמבר 16, 2012, 14:33:07 »
לא מדוייק בעליל...התבוללות היא קשר רומנטי של יהודי/ה עם גוי/ה.
ולמה אסור לנו להתבולל, את יודעת?
אסור להתבולל בגלל ששני אנשים שונים לא יכולים לחיות ביחד ואם בחורה שהיא לא ערביה תתחתן עם ערבי זה יהיה אסון ולא יהיו נישואים מאושרים כי שניהם אנשים שונים לכן זה לא רק בחורה שהיא לא ערביה אלא גם בין תימנים למרוקאים לעירקים לאשכנזים לאתיופים

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #10 ב- : נובמבר 16, 2012, 14:40:21 »
במלחה"ע ה-2 פולנים גילחו את שערות ראשן של פולניות שהלכו עם גרמנים ואז ערפו להן את הראש/תלו אותן
גם ההולנדים, הבלגים וכו'

אסור להתבולל בגלל ששני אנשים שונים לא יכולים לחיות ביחד ואם בחורה שהיא לא ערביה תתחתן עם ערבי זה יהיה אסון ולא יהיו נישואים מאושרים כי שניהם אנשים שונים לכן זה לא רק בחורה שהיא לא ערביה אלא גם בין תימנים למרוקאים לעירקים לאשכנזים לאתיופים
את כל כך מחטיאה את המטרה. בני אדם תמיד שונים.
אנחנו לא מתבוללים כי אנחנו יהודים. להיות יהודי זה גם גזע וגם דת. לא מתערבים בעמים אחרים כי הם לא שייכים לגזע ולא מקיימים את הדת. להתערב בהם זה לא מהסיבה האישית של נישואין בלתי מאושרים, אלא העניין שעם ישראל יתערב בגויים ויעלם כמו כל עם אחר במהלך ההיסטוריה.
למה המצרים הקדמונים לא שרדו? למה הבבלים? הרומאים?
בגלל כל הסלטים האלו!
היהודים שמרו על עצמם כעם. לא התערבבו וחיו בתוך עצמם. זה מה ששימר אותנו כעם יותר משלושת אלפים שנה. באמריקה ובאירופה, יהודים מתבוללים נעלמים.
מה המשמעות של התבוללות? בלילה. ערבוב. מתערבים בגויים ונעלמים...

וסתם ככה מי שחושבת שבלי הדת היא תוכל לחגוג עם אורקים, פשוט מגעילה...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #11 ב- : נובמבר 16, 2012, 16:07:56 »
זה ממש לא נכון.
יש המון גברים יהודים ונשים יהודיות שפשוט התחתנו עם גויים והם נהנים מזה. לא רע להם בחיים (הם יהודים ריקים ולכן הם גם לא יודעים מה רע במה שהם עשו).

אסור להתבולל משום שברגע שאתה מתבולל אתה בעצם יוצא מעם ישראל. זה נקרא "כרת" (מלשון להכרית).
הקב"ה בעצמו אומר את הסיבה בתורה: וְלֹא תִתְחַתֵּן, בָּם: בִּתְּךָ לֹא תִתֵּן לִבְנוֹ וּבִתּוֹ לֹא תִקַּח לִבְנֶךָ. כִּי יָסִיר אֶת בִּנְךָ מֵאַחֲרַי וְעָבְדוּ אֱלֹהִים אֲחֵרִים; וְחָרָה אַף-יְהוָה בָּכֶם וְהִשְׁמִידְךָ מַהֵר

שימי לב - יש כאן את המצווה הברורה (לא תתחתן בם). את הסיבה (כי יסיר את בנך מאחריי). ואת העונש (וחרה אף ה' בכם והשמידך מהר).

אמרו כאן כבר שאחת הסיבות לשואה היה ההתבוללות. ובכן - הפסוק הזה מוכיח לנו שזה בהחלט יכול להיות (אנו איננו יודעים מהם החישובים של הקב"ה אבל זה בהחלט בא בחשבון).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק NATALI

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 16, 2012, 23:17:10 »
טוב לא יודעת החלטתי שאני אלך מחר לבקר את המשפחה המורחבת ולשאול אותם מה הם חושבים.
עוד משהו לזה עם הקרנפים אתה אומר שהעם היהודי הוא כזה חכם אז היה לי היום ויכוח עם מישהו שאמר לי שצריך לעשות שלום עם עזה עכשיו אין דבר יותר טפשי מזה האנשים שם אומרים שהם רוצים להרוג אותנו ואתה רוצה לעשות איתם שלום עד כמה אידיוט צריך להיות בשביל זה אני לא מאמינה לערביי ישראל ראיתי כתבה שהם אומרים על תושבי הדרום שהם ״מתנחלים״ ערביי ישראל אמרו את זה אז אני לא מצליחה להבין אם היהודים כאלה חכמים איך יהודים עוד מאמינים להם אני חייתי בארצות הברית ואני אומרת לך אם היו יורים על טקסס טיל אחד ארצות הברית היתה מפרקת אותם אז פה 12 שנים ולא עשו כלום?
איזה עצבים אחי הגדול עכשיו בגבול עזה מחכה להיכנס והוא צריך לסכן את החיים שלו על משהו שהיו צריכים לסיים מזמן!

מנותק מציאותי

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 17, 2012, 00:02:23 »
טוב לא יודעת החלטתי שאני אלך מחר לבקר את המשפחה המורחבת ולשאול אותם מה הם חושבים.
עוד משהו לזה עם הקרנפים אתה אומר שהעם היהודי הוא כזה חכם אז היה לי היום ויכוח עם מישהו שאמר לי שצריך לעשות שלום עם עזה עכשיו אין דבר יותר טפשי מזה האנשים שם אומרים שהם רוצים להרוג אותנו ואתה רוצה לעשות איתם שלום עד כמה אידיוט צריך להיות בשביל זה אני לא מאמינה לערביי ישראל ראיתי כתבה שהם אומרים על תושבי הדרום שהם ״מתנחלים״ ערביי ישראל אמרו את זה אז אני לא מצליחה להבין אם היהודים כאלה חכמים איך יהודים עוד מאמינים להם אני חייתי בארצות הברית ואני אומרת לך אם היו יורים על טקסס טיל אחד ארצות הברית היתה מפרקת אותם אז פה 12 שנים ולא עשו כלום?
איזה עצבים אחי הגדול עכשיו בגבול עזה מחכה להיכנס והוא צריך לסכן את החיים שלו על משהו שהיו צריכים לסיים מזמן!

העם היהודי הוא עם סגולה.
זה שהיה לך ויכוח עם מישהו אידיוט שאמר לך שצריך לעשות שלום עם עזה לא אומר כלום על העם היהודי.
דפוקים יש בכל מקום ובכל עם, חוץ מזה, מה הקשר שלו ליהדות? הוא יודע מה זה להיות יהודי? מה זה אומר? אני בספק.
שמאלנים הם ככה, אנטי יהודים...בעלי שנאה עצמית כי הם יהודים.
ולרוב גם הם צאצאים של יהודים שהתבוללו.
אגב, גם המדינה הזאת היא לא מדינה יהודית אמיתית, תאמיני לי שאם כן, המדינה הזאת הייתה הרבה יותר נורמלית.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #14 ב- : נובמבר 17, 2012, 22:30:13 »
את צריכה להבין שבוגדים ומתיוונים היו בעם ישראל מאז ומעולם.
אם תקראי את התנ"ך את תופתעי עד כמה היו כאלה.

זה לא חדש וזה לא חריג.

תמיד היו בוגדים בתוך עם ישראל.
אותם בוגדים אף מאפשרים לאותו מסיונר שניסה ללכוד אותך ברשתו לעשות ככל העולה על רוחו.

פעם כינו אותם מתיוונים והיום הם מכונים שמאלנים.
השם כל הזמן משתנה אבל המהות היא אותו הדבר.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #15 ב- : נובמבר 18, 2012, 00:01:14 »
ממוצע מנת המשכל בקרב היהודים גבוה מאשר בכל קבוצת גזע אחרת. זו עובדה. נכתבו עליה המוני מאמרים ומחקרים. כמובן תפקפקי במה שאני אומר. לכן אני מציע לך לחפש בגוגל jewish intelligence. ראי מה זרים כתבו. לא אני.
הגאון הכי גדול יכול להתנהג בטפשות ובחוסר היגיון. הסיבות לכך יכולות להיות רבות. אציג בפנייך כמה סיבות.

1. הסיבה הגדולה והראשית. הסיבה החשובה ביותר - דת.
חלק מהקללות שנתקללו בני ישראל באם יחטאו מופיעות בנביאים. הנביא ירמיהו אומר: לא האמינו מלכי ארץ וכל יושבי תבל, כי יבוא צר ואויב בשערי ירושלים. גם אז ירושלים הייתה עיר בצורה מאוד וחזקה. בירושלים ישבו גיבורי יהודה שהיו ידועים בעולם כולו. נשמע מוכר? (צה"ל הכי חזק! בלה בלה בלה). אז איך באמת זה קרה? אמר הנביא ירמיהו: מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.
צר ואויב לא יכול לבוא בשערי ירושלים, כי העיר באמת בצורה. בתוכה יושבים גיבורים. אבל כשהעם חוטא, ה' מבלבל את הפושעים ואז הם בוגדים ובמקום להלחם מוצאים תירוצים למה להתחבר לאויב ולמה לרחם עליו וכו'.
אמר הנביא ישעיהו: עמי נוגשיו מעולל ונשים משלו בו. עם ישראל יוצר את נוגשיו בעצמו. ממשיל עליו נשים, או אנשים שמתנהגים כמו נשים. ממשיל עליו אויבים, נותן בידם כוח... ואז הם נוגשים בו! מה הפלא? נתת להם כוח. לא ישתמשו בו?
2. סיבה שניה. דת.  כשאנשים עוזבים את הדת ומאמצים מוסר מעוות, הם מתאבדים. בדת יש מסרים ברורים כמו:
- הבא להורגך השכם להורגו.
- וחי אחיך עמך (ולא אנשים שאינם יהודים). כלומר, חיי יהודים קודמים.
- לא תעמוד על דם רעך.
- כל המרחם על האכזרים סופו שיתאכזר אל הרחמנים. כי מי שמרחם על האכזר ולא מעניש אותו היטב, בעצם מרשה לו להמשיך ולהתאכזר אל הרחמנים. וסופו שהוא בעצמו יעשה אותו דבר.

במקום ליישם את כל הכללים ההגיוניים והברורים האלה שדרושים להישרדות, מאמצים אותם אנשים בשם המוסר הצבוע והכוזב, כל מיני גישות עלובות. בשם הרחמים הסלקטיביים שלהם, הם מרחמים על גורי מחבלים יותר ממה שהם מרחמים על ילדים מבני עמם שלהם. בעיניהם, זה המעשה ההומאני, הרחמני, המוסרי וכו'... בלה בלה בלה.
ולכן הם מתעלמים מהסבל של ילדים יהודים שיושבים בוכים במקלטים, ומרחמים על ילדים מחבלים (שמחבלים בעצמם וזרקו כבר אבנים על יהודים ולומדים להיות שאהידים) ודואגים לשלוח להם אוכל ותרופות ושאר מוצרים.
ושוב אנו חוזרים למקורות: אותי עזבו מים חיים וילכו לחצוב להם בארת בארת נשברים אשר לא יכילו המים...
3. גלותיות. הם בטוחים שהם חייבים לרצות את הגוי. הם חייבים לנשק לו. הכל באשמתינו. אם לא היינו חצופים כל כך ומעזים לחיות, הם לא היו הורגים אותנו.
יש להם טיעון מעוות שאומר שאם רדפו אותנו במשך אלפיים שנה לחינם, אסור לנו לרדוף אחרים גם אם זה עולה לנו בחיינו... כי דווקא אנחנו שחווינו רדיפות, צריכים לרחם על אחרים...

אבל אפשר לסכם את זה בסיבה הראשונה. דת.
הכל בגלל שעוזבים את הדת. כל מה שה' הבטיח לנו שיקרה אם לא נקיים את המצוות, קורה. זוכרת את כל הקללות שציטטתי לך בהודעה לפני שבוע? הנה הן מתקיימות שוב.

צבא יהושע עוד יחזור!