טוב לא יודעת החלטתי שאני אלך מחר לבקר את המשפחה המורחבת ולשאול אותם מה הם חושבים.
עוד משהו לזה עם הקרנפים אתה אומר שהעם היהודי הוא כזה חכם אז היה לי היום ויכוח עם מישהו שאמר לי שצריך לעשות שלום עם עזה עכשיו אין דבר יותר טפשי מזה האנשים שם אומרים שהם רוצים להרוג אותנו ואתה רוצה לעשות איתם שלום עד כמה אידיוט צריך להיות בשביל זה אני לא מאמינה לערביי ישראל ראיתי כתבה שהם אומרים על תושבי הדרום שהם ״מתנחלים״ ערביי ישראל אמרו את זה אז אני לא מצליחה להבין אם היהודים כאלה חכמים איך יהודים עוד מאמינים להם אני חייתי בארצות הברית ואני אומרת לך אם היו יורים על טקסס טיל אחד ארצות הברית היתה מפרקת אותם אז פה 12 שנים ולא עשו כלום?
איזה עצבים אחי הגדול עכשיו בגבול עזה מחכה להיכנס והוא צריך לסכן את החיים שלו על משהו שהיו צריכים לסיים מזמן!
ממוצע מנת המשכל בקרב היהודים גבוה מאשר בכל קבוצת גזע אחרת. זו עובדה. נכתבו עליה המוני מאמרים ומחקרים. כמובן תפקפקי במה שאני אומר. לכן אני מציע לך לחפש בגוגל jewish intelligence. ראי מה זרים כתבו. לא אני.
הגאון הכי גדול יכול להתנהג בטפשות ובחוסר היגיון. הסיבות לכך יכולות להיות רבות. אציג בפנייך כמה סיבות.
1. הסיבה הגדולה והראשית. הסיבה החשובה ביותר - דת.
חלק מהקללות שנתקללו בני ישראל באם יחטאו מופיעות בנביאים. הנביא ירמיהו אומר: לא האמינו מלכי ארץ וכל יושבי תבל, כי יבוא צר ואויב בשערי ירושלים. גם אז ירושלים הייתה עיר בצורה מאוד וחזקה. בירושלים ישבו גיבורי יהודה שהיו ידועים בעולם כולו. נשמע מוכר? (צה"ל הכי חזק! בלה בלה בלה). אז איך באמת זה קרה? אמר הנביא ירמיהו: מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.
צר ואויב לא יכול לבוא בשערי ירושלים, כי העיר באמת בצורה. בתוכה יושבים גיבורים. אבל כשהעם חוטא, ה' מבלבל את הפושעים ואז הם בוגדים ובמקום להלחם מוצאים תירוצים למה להתחבר לאויב ולמה לרחם עליו וכו'.
אמר הנביא ישעיהו: עמי נוגשיו מעולל ונשים משלו בו. עם ישראל יוצר את נוגשיו בעצמו. ממשיל עליו נשים, או אנשים שמתנהגים כמו נשים. ממשיל עליו אויבים, נותן בידם כוח... ואז הם נוגשים בו! מה הפלא? נתת להם כוח. לא ישתמשו בו?
2. סיבה שניה. דת. כשאנשים עוזבים את הדת ומאמצים מוסר מעוות, הם מתאבדים. בדת יש מסרים ברורים כמו:
- הבא להורגך השכם להורגו.
- וחי אחיך עמך (ולא אנשים שאינם יהודים). כלומר, חיי יהודים קודמים.
- לא תעמוד על דם רעך.
- כל המרחם על האכזרים סופו שיתאכזר אל הרחמנים. כי מי שמרחם על האכזר ולא מעניש אותו היטב, בעצם מרשה לו להמשיך ולהתאכזר אל הרחמנים. וסופו שהוא בעצמו יעשה אותו דבר.
במקום ליישם את כל הכללים ההגיוניים והברורים האלה שדרושים להישרדות, מאמצים אותם אנשים בשם המוסר הצבוע והכוזב, כל מיני גישות עלובות. בשם הרחמים הסלקטיביים שלהם, הם מרחמים על גורי מחבלים יותר ממה שהם מרחמים על ילדים מבני עמם שלהם. בעיניהם, זה המעשה ההומאני, הרחמני, המוסרי וכו'... בלה בלה בלה.
ולכן הם מתעלמים מהסבל של ילדים יהודים שיושבים בוכים במקלטים, ומרחמים על ילדים מחבלים (שמחבלים בעצמם וזרקו כבר אבנים על יהודים ולומדים להיות שאהידים) ודואגים לשלוח להם אוכל ותרופות ושאר מוצרים.
ושוב אנו חוזרים למקורות: אותי עזבו מים חיים וילכו לחצוב להם בארת בארת נשברים אשר לא יכילו המים...
3. גלותיות. הם בטוחים שהם חייבים לרצות את הגוי. הם חייבים לנשק לו. הכל באשמתינו. אם לא היינו חצופים כל כך ומעזים לחיות, הם לא היו הורגים אותנו.
יש להם טיעון מעוות שאומר שאם רדפו אותנו במשך אלפיים שנה לחינם, אסור לנו לרדוף אחרים גם אם זה עולה לנו בחיינו... כי דווקא אנחנו שחווינו רדיפות, צריכים לרחם על אחרים...
אבל אפשר לסכם את זה בסיבה הראשונה. דת.
הכל בגלל שעוזבים את הדת. כל מה שה' הבטיח לנו שיקרה אם לא נקיים את המצוות, קורה. זוכרת את כל הקללות שציטטתי לך בהודעה לפני שבוע? הנה הן מתקיימות שוב.