כתב נושא: בן ארי ומרזל ירוצו תחת אלדד במפלגה לא דתית  (נקרא 8580 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אריה אלדד יהיה הראש של המפלגה החדשה - הוא יהיה מספר אחד ברשימה. זה אותו אלדד שאמר לפני הגירוש מגוש קטיף שכל אלה שהציעו להתנגד הם "סוכני השב''כ". אלדד אפילו קרא לאיתמר בן גביר "סוכן שב''כ" הרבה פעמים. אחרי שעמונה הוכיחה שצדקנו כשקראנו להתנגדות נמרצת, אלדד לא התנצל על ההשמצות שלו והאחריות שלו לגירוש כי הוא סירס את ההתנגדות יחד עם מועצת רשע.

זה כהניזם?!? עשו לי טובה.

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1863670

מנותק חייל אלמוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • עלי בריקדות ניפגש, עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש!
בעניין: בן ארי ומרזל ירוצו תחת אלדד במפלגה לא דתית
« להגיב #1 ב- : נובמבר 13, 2012, 18:00:07 »
אני מסכים עם כל מילה שלך,
אבל לשבת בבית ולא להצביע לאף מפלגה זה לתת עוד כוח לאויבים מהשמאל.
הגעתי למסקנה שכל זמן שאין מועמד רציני מהימין שלא מתעסק בכסף זיופים ומשחק כיסאות,
צריך להצביע למועמד שיגרום להכי פחות נזק להתיישבות.
אתה בוודאי מסכים שאריה אלדר ובן ארי פחות מסוכנים ממרץ ומהעבודה..
אז אין ברירה הכל עדיף רק לא לחזור לימים האדומים של השמאל.
חיילים אלמונים הננו, בלי מדים, וסביבנו אימה וצלמוות. כולנו גויסנו לכל החיים: משורה משחרר רק המוו‏ת.
בימים אדומים של פרעות ודמים, בלילות השחורים של יאוש, בערים, בכפרים את דגלנו נרים ועליו: הגנה וכיבוש.
(המנון הלח"י, יאיר שטרן)

מנותק צוביצביקה

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : נובמבר 13, 2012, 18:06:05 »
אני לא בטוח האם כדאי להצביע להם או לא, אחרי שהוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים למה שהם כביכול אמורים ליצג... הם עשויים להתברר כשווי ערך לצמד הליצנים והפילגש הרוסיה - ביבי, ברק וליברמן.

מצד שני, ניסינו כבר את הכל, אולי כדאי בכל זאת לתת להם צ'אנס, רק מתוך חוסר ברירה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : נובמבר 13, 2012, 20:50:08 »
אני מסכים עם כל מילה שלך,
אבל לשבת בבית ולא להצביע לאף מפלגה זה לתת עוד כוח לאויבים מהשמאל.
הגעתי למסקנה שכל זמן שאין מועמד רציני מהימין שלא מתעסק בכסף זיופים ומשחק כיסאות,
צריך להצביע למועמד שיגרום להכי פחות נזק להתיישבות.
אתה בוודאי מסכים שאריה אלדר ובן ארי פחות מסוכנים ממרץ ומהעבודה..
אז אין ברירה הכל עדיף רק לא לחזור לימים האדומים של השמאל.

בס''ד

אני לא מסכים שהם פחות מסוכנים מהשמאל. "כהניסטים" שמשתפים פעולה עם השמאל ועם התשקורת ועם הממסד גרועים מהשמאל.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : נובמבר 13, 2012, 20:54:55 »
בס''ד

ציטוט
מצד שני, ניסינו כבר את הכל, אולי כדאי בכל זאת לתת להם צ'אנס, רק מתוך חוסר ברירה.

אתה כותב "לתת להם צ'אנס" כאילו הם לא היו בכנסת כבר במשך ארבע השנים האחרונות. נתנו להם צ'אנס והכל יותר גרוע ממה שהיה לפני ארבע שנים. הם לא השיגו כלום כי הם רק עושים מה שהתשקורת אומרת להם שמותר לעשות. אז כבר נתנו להם צ'אנס והם נכשלו לגמרי.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:00:34 »
חיים אתה מבין שמבחינתי ולדעתי מבחינת רוב מי שאולי יצביע לליצנים האלה, הם לא מנהיגים, לא מקור סמכות, לא כלום מעבר לזה שהם הרע במיעוטו שכנראה לא יבגוד בארץ ישראל לפחות כשזה מגיע להצבעות בכנסת.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:08:25 »
חיים אתה מבין שמבחינתי ולדעתי מבחינת רוב מי שאולי יצביע לליצנים האלה, הם לא מנהיגים, לא מקור סמכות, לא כלום מעבר לזה שהם הרע במיעוטו שכנראה לא יבגוד בארץ ישראל לפחות כשזה מגיע להצבעות בכנסת.

בס''ד

הם לא יהיו המצביעים המכריעים בכנסת. אם יהיה הסכם ליצור מדינה "פלסטינית" ח''ו, יהיה רוב בכנסת בעד וזה בכלל לא משנה אם אלדד ובן ארי יהיו שם אם לאו.

כדי לעצור את הגירוש, צריך התנגדות המונית בשטח. בתחום הזה, אלדד ובן ארי ומרזל יזיקו למאבק.

יתרה מזו, גם חברי האיחוד הלאומי והמפד''ל יצביעו נגד גירוש כזה. אם אתם כל כך דואגים על כמה קולות יהיו בכנסת, אז באמת לא כדאי להצביע לאלדד ובן ארי כי יתכן מאוד שהם לא יעברו את אחוז החסימה. אז הקולות שלכם ירדו לטמיון בכל מקרה.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #7 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:29:57 »
אני מאמין שבן ארי יקבל יותר קולות ממה שקיבל פעם אחרונה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:45:01 »
אני מאמין שבן ארי יקבל יותר קולות ממה שקיבל פעם אחרונה.

בס''ד

בפעם האחרונה, אלדד ובן ארי רצו כחלק מהאיחוד הלאומי. כל האיחוד הלאומי קיבל רק 4 מנדטים. עכשיו האיחוד הלאומי ירוץ יחד עם הבית היהודי (המפד''ל).

לכן אלדד ובן ארי חייבים לעבור את אחוז החסימה בעצמם הפעם. הם צריכים להשיג לפחות שני אחוזים מכל הקולות - זה לא קל בשביל מפלגה קטנה. היו כמה סקרים עד כה - לפי חלקם הם כן עוברים את אחוז החסימה, לפי חלקם לא. אז יש סיכוי לא קטן שהם לא יעברו את אחוז החסימה בסוף. כי הרבה פעמים, מפלגות קטנות מאבדות תמיכה במשך הקמפיין כי בוחרים חוששים שהם מבזבזים את קולותיהם.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #9 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:48:18 »
אף אחד מהמפלגה העלובה הזו - המפד"ל, ואף אחד אחר מהאיחוד הלאומי, לא פעל ודיבר והסביר ורץ כמו בן ארי.
כל שאר חברי הכנסת היו אנונימיים ובטלנים.
תוסיף לזה את העובדה שבכל מערכת בחירות הציבור זז עוד קצת ימינה, מאוכזבי ביבי היו עוברים לליברמן. מאוכזבי ליברמן ממשיכים עוד ימינה... מי נשאר??
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
« להגיב #10 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:56:19 »
בס"ד

לחיים.

מה אתה מציע? הבנתי שאתה בעד התנגדות המונית בשטח. אבל בבחירות מה?
המפד"ל בוגדים, בן-ארי ואריה אלדד ליצנים. אז מה לעשות? לא להצביע בכלל?
דבר שני, התפלאת על מה שאריה אלדד עשה ואמרת שזה לא כהניזם, תקן אותי אם אני טועה אבל לעניות דעתי ארה אלדד לא מגדיר עצמו כהניסט...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : נובמבר 13, 2012, 21:59:41 »
בס''ד

נפתלי בנט, המנהיג החדש של הבית היהודי, צובר תאוצה אחרי הפריימריס במפלגתו. לפי סקרים מסויימים, הרשימה של הבית היהודי והאיחוד הלאומי מקבלים 13 או 14 מנדטים. זה לא ישאיר הרבה קולות למפלגה של אלדד ובן ארי. לדעתי יש סיכוי של 50-50 שאלדד ובן איר לא יעברו את אחוז החסימה.

אגב אני בכלל לא שמח שבנט מושך כל כך הרבה תמיכה. כי גם הוא מהימין המזוייף - הוא היה עם מועצת רשע ועבד אצל ביבי. אבל עובדה היא שכעת בנט נראה חזק בסקרים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 13, 2012, 22:10:31 »
בס"ד

לחיים.

מה אתה מציע? הבנתי שאתה בעד התנגדות המונית בשטח. אבל בבחירות מה?
המפד"ל בוגדים, בן-ארי ואריה אלדד ליצנים. אז מה לעשות? לא להצביע בכלל?
דבר שני, התפלאת על מה שאריה אלדד עשה ואמרת שזה לא כהניזם, תקן אותי אם אני טועה אבל לעניות דעתי ארה אלדד לא מגדיר עצמו כהניסט...

בס''ד

אני מציע לעשות מה שעד 40% מהישראלים עושים - לא להצביע.

נכון שאלדד לא מגדיר עצמו כהניסט. הוא גם רץ דוקא כחילוני. אבל בן ארי, מרזל ובן גביר כן מגדירים עצמם "כהניסטים". והם מוכנים לרוץ במפלגה שהמנהיג שלה אמר ש"טרוריסטים יהודים" צריכים למות בכלא ושגם טוען שכל מי שמציע התנגדות אמיתית הוא "סוכן שב''כ". היחס הזה הוא בדיוק מה שיוביל לעוד גירוש בלי התנגדות ח''ו. אם זה מה שאתם רוצים, תצביעו אלדד.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #13 ב- : נובמבר 13, 2012, 22:52:14 »
חיים - ברור שלא מדובר בכהניסטים.
אני בטוח שגם אף אחד פה לא טועה לחשוב שמדובר בכהניסטים, אלא כל אחד כאן רוצה לעשות משהו ולא לתת לשמאל האדום ולביברמן להרוויח מההפקר.

נכון לעכשיו אלדד ובן ארי נראים כפיתרון הכי פחות מזיק.
הם דווקא מאד ידועים בקרב הציבור הרחב (בעיקר אחרי כל ההפגנות שבהם השתתף בן ארי נגד הפולש הכושי).

נראה מה ייצא מזה.

צריך לזכור שבנוסף לכך אסור שמפלגה בוגדנית כמו "הבית היהודי" תצליח. אין הבדל בינם לבין ש"ס (הם ימכרו אותנו תמורת נזיד עדשים).

נכון לעכשיו אני חושב שאני אתן את הקול שלי להם. לא משום שאני חושב שהם הפיתרון, אלא משום שהם הכי פחות מזיקים.

אני חושב שאם שניהם יצליחו להיכנס לכנסת ונעבור את כל תקופת הכנסת הבאה ללא גירושים נוספים זו תהיה הצלחה (אני לא מצפה ליותר מזה).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #14 ב- : נובמבר 13, 2012, 22:53:13 »
בס''ד

הם לא יהיו המצביעים המכריעים בכנסת. אם יהיה הסכם ליצור מדינה "פלסטינית" ח''ו, יהיה רוב בכנסת בעד וזה בכלל לא משנה אם אלדד ובן ארי יהיו שם אם לאו.

כדי לעצור את הגירוש, צריך התנגדות המונית בשטח. בתחום הזה, אלדד ובן ארי ומרזל יזיקו למאבק.

יתרה מזו, גם חברי האיחוד הלאומי והמפד''ל יצביעו נגד גירוש כזה. אם אתם כל כך דואגים על כמה קולות יהיו בכנסת, אז באמת לא כדאי להצביע לאלדד ובן ארי כי יתכן מאוד שהם לא יעברו את אחוז החסימה. אז הקולות שלכם ירדו לטמיון בכל מקרה.
בכל מקרה הסכם אוסלו עבר על חודו של קול, 2 קולות עלולים ליהיות מסוכנים.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #15 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:03:23 »
בס''ד

בפעם האחרונה, אלדד ובן ארי רצו כחלק מהאיחוד הלאומי. כל האיחוד הלאומי קיבל רק 4 מנדטים. עכשיו האיחוד הלאומי ירוץ יחד עם הבית היהודי (המפד''ל).

לכן אלדד ובן ארי חייבים לעבור את אחוז החסימה בעצמם הפעם. הם צריכים להשיג לפחות שני אחוזים מכל הקולות - זה לא קל בשביל מפלגה קטנה. היו כמה סקרים עד כה - לפי חלקם הם כן עוברים את אחוז החסימה, לפי חלקם לא. אז יש סיכוי לא קטן שהם לא יעברו את אחוז החסימה בסוף. כי הרבה פעמים, מפלגות קטנות מאבדות תמיכה במשך הקמפיין כי בוחרים חוששים שהם מבזבזים את קולותיהם.
עשו סקר... בן ארי לבד בלי אף אחד זה כבר 2 וחצי מנדטים... ובן גביר זה גם אותו הדבר...
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:17:52 »
בס''ד

אני מאוכזב מאוד מחברי הפורום. אתם מוכנים לתמוך במפלגה של אלדד שאומר ש"טרוריסטים יהודים" חייבים למות בכלא. בן ארי מגנה את תג מחיר ומזלזל בי בראיון עם האתר של "הארץ". לא אכפת לכם שמרזל ובן גביר מינו עוזי זלכה הנאצי להיות מנהל הפורום שלהם והמשיכו לתמוך בו במשך חושדים אחרי שהוא העלה סרטונים שמשבחים את היטלר והנאצים. בן ארי אומר שצריך לקבל איראן גרעינית וגם זה לא מפריע לכם.

נמאס לי. העובדות לא חשובות לכם.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:22:52 »
בס''ד

אני מאוכזב מאוד מחברי הפורום. אתם מוכנים לתמוך במפלגה של אלדד שאומר ש"טרוריסטים יהודים" חייבים למות בכלא. בן ארי מגנה את תג מחיר ומזלזל בי בראיון עם האתר של "הארץ". לא אכפת לכם שמרזל ובן גביר מינו עוזי זלכה הנאצי להיות מנהל הפורום שלהם והמשיכו לתמוך בו במשך חושדים אחרי שהוא העלה סרטונים שמשבחים את היטלר והנאצים. בן ארי אומר שצריך לקבל איראן גרעינית וגם זה לא מפריע לכם.

אתה צודק בכל מילה, אבל השאלה היא האם זה נכון להחרים את הבחירות וכתוצאה מכך ביבי וליברמן יהיו חזקים יותר, או חס וחלילה יותר גרוע - שלי יחימוביץ' תהיה חזקה.

צריך לזכור שאף אחד לא אומר אחרת על איראן (ביבי בטוח לא יתקוף), וכולם מגנים את "תג מחיר".

מה הפיתרון?

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:31:08 »
חיים אתה למשל הצבעת למיט רומני, ולפני כן לג'ון מקיין ולג'ורג' בוש אף אחד לא אמר לך שאתה "תומך" בהם נכון ? יכול להיות שמבחינה עקרונית לא היה ראוי לתת להם את הקול שלך אבל מבחינה מעשית עדיף היה שהם יהיו נשיאים ולא היריב שלהם.

גם אנחנו עושים חישוב של מה הבחירה הכי פחות גרועה למדינה. אני לפחות לא תומך בהם ולא מעריך את הפוליטיקאים אלדד, בן גביר, מרזל, בן ארי. יכול להיות שאתה צודק והבחירה שלהם לכנסת יותר תזיק מאשר תועיל למרות שאני לא השתכנעתי עד כה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:36:01 »
בס''ד

אני לא מכבד אף אחד שמוכן לתקוע סכין בגבם של יהודים שמסרו את נפשם למען עם ישראל. מי שמוכן להקריב יהודים בכלא או יהודים שישבו בכלא לא שווה כלום בעיניי.

"כהניסטים" שממנים נאצי להיות מנהל האתר שלהם? זה הרבה יותר גרוע מהשמאל.

הדבר החשוב ביותר שח''כ יכול לעשות זה לעורר את עם ישראל. בן ארי מחנך את העם ש"כהניסטים" לוחצים את הידיים של בוגדי מרץ, מברכים בוגדי מרץ "שנה טובה", אומרים "זכרונו לברכה" לרוצח רבין, מנשקים את התחת של התשקורת הבוגדנית כל יום, דורשים להציל את העיתון "מעריב" מפשיטת רגל עם כסף ממשלמי מיסים יהודים, מגנים את היהודים הבודדים שכן מוכנים למסור את הנפש.

אני מרגיש שאני מבזבז את זמני פה, שאולי עליי להתרכז רק ביהודים שאני מכיר בגבעות יו''ש.

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר
« להגיב #20 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:53:44 »
חיים, אנחנו נאלץ להתמודד 4 שנים עם תוצאות הבחירות האלה.
אתה מציע שלא נעשה כלום?

כל מה שאמרת על אלדד בן ארי ובן גביר נכונים והייתי פה כשזה קרה, אבל אי אפשר להעניק את המגרש לשמאל.
4 שנים זה המון זמן.

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #21 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:57:25 »
חיים אני מסכים עם מה שאמרתה , אבל אין מה להפסיד גם ככה המפלגה הזו היא הרע במיעוטו.
מה שבטוח שהם לא יהיו יותר גרועים מהימין המזויף או השמאל.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : נובמבר 13, 2012, 23:57:55 »
בס''ד

ציטוט
חיים אתה למשל הצבעת למיט רומני, ולפני כן לג'ון מקיין ולג'ורג' בוש אף אחד לא אמר לך שאתה "תומך" בהם נכון ? יכול להיות שמבחינה עקרונית לא היה ראוי לתת להם את הקול שלך אבל מבחינה מעשית עדיף היה שהם יהיו נשיאים ולא היריב שלהם.

אין שום השוואה. אני לא מצפה מגויים שהם יהיו נאמנים לנו. אני גם לא מצפה שארה''ב תתמוך בנו.

אבל לתמוך בפוליטיקאים יהודים שמסלפים כל עקרון יסודי, זה יותר מדי כבר. זה לא היה משנה מה הם עשו או עושים, תמצאו תירוץ לתמוך בהם בכל מקרה. אפילו כשהם גרועים מהאחרים - כן גרועים. עמדת בן ארי בקשר לאיראן גרועה מעמדת כל הפוליטיקאים האחרים.

אתם מצביעים נגד התנגדות אמיתית לגירוש, נגד תג מחיר, נגד התגוננות בפני איראן גרעינית ושואה גרעינית, נגד אסירים יהודים שמסרו את נפשם למען עם ישראל.

אם יהיה הסכם ליצור מדינה "פלסטינית" ח''ו, אלדד ובן ארי יעצרו את זה בכנסת? אין שום סיכוי שהם יהיו המכריעים בעניין כזה. אבל בשטח הם יעשו הרבה נזק.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
« להגיב #23 ב- : נובמבר 14, 2012, 00:12:34 »
בס''ד

בן ארי לא מגנה תג מחיר... והוא מיתעסק בעיקר בבעיות בארץ אצל הכושים הפולשים והבדואים והערבים בנגב ובגליל...
מה לעשות חיים? לא כול אחד כהנא! O0
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : נובמבר 14, 2012, 00:32:50 »
חיים - אתה יודע בדיוק כמונו שביבי הוא הכי מסוכן.
השאלה היא מה עושים כדי להחליש אותו.
ראינו מה הוא עשה ב-4 שנים האחרונות כשהוא היה יחסית חלש (27 מנדטים). מה יקרה כשהוא ירכיב ממשלה כשיהיו לו 40 מנדטים ויותר? (הוא יוכל לעשות כמעט ככל העולה על רוחו)

אני מסכים איתך לגבי כל מה שאמרת. יותר מזה - אני מוכן להצביע עבור כל מי שתגיד אבל השאלה למי.

המטרה העיקרית היא שביבי וליברמן יהיו כמה שיותר חלשים כדי שלא יהיה להם את הכח הדרוש כדי לגרש יהודים  ולהציף אותנו בפולשים זרים.