הנה לך דודי. גורי האורקים החפים מפשע שלך. צדיקים תמימים שכאלה. מסכנים, כמה הם סובלים...
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,37213.0.html
ראיתי את זה כמה פעמים. מוזר שלא מציינים שהיא השתמשה באלימות פיזית גם, לא שזה מזיז לחיילים, הם צחקו מזה למען האמת, אבל זה רק מראה מה ההורים שלהם מלמדים אותם לעשות לנו
ורואים ברור מאוד שההורים דחפו את הילדים על החיילים
תראה. צריך לטפל בהם. אני לא מרחם עליה.
אבל הגישה שלך, בעיני, לא נכונה. לא כל הערבים רעים, יצא לי לפגוש גם ערבים נחמדים.
הייתה לי מורה ערביה, מאוד נחמדה, וכן- הדעות הפוליטיות שלה על הפנים והן מאוד לרעתנו (רוצה מדינה פלסטינית, מציינת את יום הנכבה השקרי וכו') אבל זה לא אומר שהיא מפלצת לא אנושית, ואני מניח שהיא נגד הטרור. אבל, היא מלמדת בבצפר שמגדיר את עצמו כבית ספר יהודי-חילוני-ציוני, ואני לא מדמיין אותה מסבירה לתלמידים שלה על ציונות באור חיובי, וכאן הבעיה, זה די מראה את הבעיה של הערבים הישראלים- שהם לא נאמנים לנו ומתנגדים לציונות.
ופעם, כשהייתי בבית חולים, ליד המיטה של אחותי הייתה ילדה ערביה עם המשפחה שלה. היה להם יחס מאוד חם והם דיברו יפה וכיבדו אותנו. אז לא, לא כולם כמו המשפחה המטונפת של הילדה המטומטמת מהסרטון הזה.
למרות שקצת קשה להאשים אותה.
ההורים שלה עשו לה שטיפת מוח.
מה שאתה אומר זה שהיא לא אנושית.
אני אומר, שאם היא הייתה נולדת למשפחה יהודיה ולומדת ערכים ציוניים, ומבינה את המצב האמתי, היא לא הייתה מתנהגת ככה.