כתב נושא: למה רוב מכריע של האשכנזים שמאלנים ?  (נקרא 7299 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק Elias

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
למה רוב מכריע של האשכנזים שמאלנים ?
« ב- : אוקטובר 31, 2012, 04:01:57 »
אני לא רוצה לפגוע באף אחד ואני יודע שיש אשכנזים ימנים כמו כהנא וכו

אבל אם תשימו לב עכשיו בדור הזה הרוב המכריע של האשכנזים שמאל קיצוני או שמאל מתון למה זה ? אפילו בן הדתיים האשכנזים יש שמאלנים רדיקלים סאטמר נטורי חרטא וגם יצא לי לפגוש לא מעט אשכנזים עם כיפות סרוגות בעלי דעות שמאלניות

אתם יכולים לראות למשל את מדינת תל אביב כל השמאלנים קיצונים והמתונים כאחד אשכנזים (רוב מכריע)

מאיפה כל האהבה הזאת לפלסטינים באה לא מובן לי

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: למה רוב מכריע של האשכנזים שמאלנים ?
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 31, 2012, 05:38:31 »
בס''ד

א. אתה מטיף שנאת חינם וגזענות נגד רוב העם היהודי. כי רוב העם היהודי בעולם היום אשכנזים.

ב. אתה מדבר על שמאלנים? הרי אתה בעד ההומואים - האם זה לא שמאלני? ואתה אומר שישראל תמיד תהיה מדינה חילונית - האם זה לא שמאלני?

ג. הרוב המכריע של המתנחלים - שהם גיבורי הדור שלנו - אשכנזים.

ד. יהודי רוסיה הם אשכנזים והם בדרך כלל יותר ימניים מהמזרחים.

ה. לגבי דתיים שמאלניים, המפלגה ה"דתית" כביכול שנקראת "ש''ס" איפשרה את הסכמי אוסלו. לא ידעתי שאריה דרעי שר''י אשכנזי.

לסיכום, אסור לדבר נגד יהודים על בסיס עדתי. יש יהודים צדיקים מכל העדות ויש רשעים מכל העדות. כל עם ישראל הוא עם נבחר, גוי קדוש ואור לעמים. כולנו - אשכנזים כמזרחים - אחים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 31, 2012, 14:37:20 »
חשבתי שרוב היהודים בארץ מזרחים. משהו כמו 70 אחוז...

ולדעתי יש כמה תשובות לעניין.
א. תרבות וסביבת מחיה. צורת המחיה והתרבות שבה חיים אותם אשכנזים, מחנכת לליברליזם, אתאיזם, והומאניזם, אפילו אם זה עולה לך בחיי ילדיך. בעולם הגדול של היום, אם אתה רוצה להיות "אדם יפה", אתה צריך להסכים עם הדעות האלה, לפחות כלפי חוץ. אלה שממש ממש רוצים להיות "אדם יפה", מפנימים את זה בצורה קיצונית.
אם אתה רוצה לקדם פתיחות לעומואים ולאורקים שטובחים בך, אתה לא יכול לעשות את זה יחד עם יהדות. ואתה לא יכול לחיות בשלום עם אנשים שכואב להם כשהילדים שלהם מתים.
אתה לא יכול לשים פתיחות לעומואים, עם דת שמגדירה אותם כתועבה, כחייבי סקילה וכו'. אתה לא יכול לנשק מחבלים, כשהדת אומרת שאתה פושע ובוגד כשאתה עושה את זה. ואתה לא יכול לחלל שבת בשקט, כשאתה יודע שאתה בעצמך חייב סקילה.
אז מה עושים? נלחמים חזרה! במי? בדת שמפריעה לך להיות אדם יפה. בהורים השכולים שמפריעים לך להיות אדם יפה. בעם שמפריע לך להיות אדם יפה, עם שרוצה להלחם באויביו כדי שסוף סוף יוכל לישון בשקט בלילה...

ב. תרבות וסביבת מחיה. סביבת מחיה שמקדמת יותר את פיתוח התחומים המדעיים, את המוח יותר מן השרירים... במצב כזה, אנשים מוכנים לעשות הכל כדי לא להלחם בפועל. אתה רוצה משהו? קח! רק אל תכריח אותי להלחם!. רוצה עוד? קח! רוצה את הילדים שלי? את בני עמי? את הבית שלי? קח!!!

אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 31, 2012, 15:59:43 »
חשבתי שרוב היהודים בארץ מזרחים. משהו כמו 70 אחוז...
לא יודע אם 70 אחוז, אבל יש מצב שאתה צודק שהם רוב בארץ.

אבל בחו"ל אין ספק שהאשכנזים הם רוב מוחץ (בארצות המזרח נשארו אולי 100 אלף יהודים).
המזרחים פשוט עלו בהמוניהם עם הקמת המדינה (עוד הוכחה כמה סבלו תחת "דת השלום").

ולדעתי יש כמה תשובות לעניין.
א. תרבות וסביבת מחיה. צורת המחיה והתרבות שבה חיים אותם אשכנזים, מחנכת לליברליזם, אתאיזם, והומאניזם, אפילו אם זה עולה לך בחיי ילדיך. בעולם הגדול של היום, אם אתה רוצה להיות "אדם יפה", אתה צריך להסכים עם הדעות האלה, לפחות כלפי חוץ. אלה שממש ממש רוצים להיות "אדם יפה", מפנימים את זה בצורה קיצונית.
אם אתה רוצה לקדם פתיחות לעומואים ולאורקים שטובחים בך, אתה לא יכול לעשות את זה יחד עם יהדות. ואתה לא יכול לחיות בשלום עם אנשים שכואב להם כשהילדים שלהם מתים.
אתה לא יכול לשים פתיחות לעומואים, עם דת שמגדירה אותם כתועבה, כחייבי סקילה וכו'. אתה לא יכול לנשק מחבלים, כשהדת אומרת שאתה פושע ובוגד כשאתה עושה את זה. ואתה לא יכול לחלל שבת בשקט, כשאתה יודע שאתה בעצמך חייב סקילה.
אז מה עושים? נלחמים חזרה! במי? בדת שמפריעה לך להיות אדם יפה. בהורים השכולים שמפריעים לך להיות אדם יפה. בעם שמפריע לך להיות אדם יפה, עם שרוצה להלחם באויביו כדי שסוף סוף יוכל לישון בשקט בלילה...

ב. תרבות וסביבת מחיה. סביבת מחיה שמקדמת יותר את פיתוח התחומים המדעיים, את המוח יותר מן השרירים... במצב כזה, אנשים מוכנים לעשות הכל כדי לא להלחם בפועל. אתה רוצה משהו? קח! רק אל תכריח אותי להלחם!. רוצה עוד? קח! רוצה את הילדים שלי? את בני עמי? את הבית שלי? קח!!!
אני חושב שאתה צודק.
אירופה העניקה סוג של שוויון ליהודים באירופה והיהודים ראו עצמם כאירופאים יותר מאשר יהודים וגם החינוך היה בהתאם.

המזרחים פשוט היו יותר מסוגרים בקהילות סגורות ולא נטמעו במקומיים.
הם אונם אימצו מנהגים ערביים בזויים אבל לא הפכו לערבים כמו שהיהודים באירופה הפכו במובן מסויים לאירופאים.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 31, 2012, 18:08:49 »
האשכנזים היו חסינים מהשמד ומהתבוללות כל הזמן שהאירופאים שנאו אותם בגלוי (באותו זמן הם גם תרמו כספים רבים ליהודי המזרח שנחנקו תחת האסלאם), אם אם האסלאם לא היה מבצע שואות ביהודים כל יום שני וחמישי והיה מתחיל להיות יותר מנומס כמו האירופאים הרוב היו מתאסלמים תוך שתי שניות... כמו המזרחית הזאת שחוגגת במועדונים ברמאללה ובבית לחם ב-2 בלילה:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1063167172&ref=ts&fref=ts

החרדים האשכנזים גם הצליחו להשאיר לפחות קצת יהדות בעדות המזרח (אותה יהדות שאתה כל כך שונא) עד שהגיעה תנועת התשובה (שאותה ניצלו הרבנים הספרדים כדי להסית את החוזרים בתשובה לסגידה למדינה ולשנאת האשכנזים שמסרו את נפשם כדי להציל אותם... כמו אשה שמזלזלת בגברים שמחזרים אחריה ומתאהבת רק במי שתולה את השיניים שלה על המנורה). האשכנזים נלחמו במסירות נפש להציל את ילדי המזרח שהובלו לטרוף חזירים בקיבוצים בזמן שכל הרבנים הספרדים שתקו ולא עשו כלום בשביל $$$$

מנותק Elias

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 31, 2012, 20:49:37 »
האשכנזים היו חסינים מהשמד ומהתבוללות כל הזמן שהאירופאים שנאו אותם בגלוי (באותו זמן הם גם תרמו כספים רבים ליהודי המזרח שנחנקו תחת האסלאם), אם אם האסלאם לא היה מבצע שואות ביהודים כל יום שני וחמישי והיה מתחיל להיות יותר מנומס כמו האירופאים הרוב היו מתאסלמים תוך שתי שניות... כמו המזרחית הזאת שחוגגת במועדונים ברמאללה ובבית לחם ב-2 בלילה:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1063167172&ref=ts&fref=ts

החרדים האשכנזים גם הצליחו להשאיר לפחות קצת יהדות בעדות המזרח (אותה יהדות שאתה כל כך שונא) עד שהגיעה תנועת התשובה (שאותה ניצלו הרבנים הספרדים כדי להסית את החוזרים בתשובה לסגידה למדינה ולשנאת האשכנזים שמסרו את נפשם כדי להציל אותם... כמו אשה שמזלזלת בגברים שמחזרים אחריה ומתאהבת רק במי שתולה את השיניים שלה על המנורה). האשכנזים נלחמו במסירות נפש להציל את ילדי המזרח שהובלו לטרוף חזירים בקיבוצים בזמן שכל הרבנים הספרדים שתקו ולא עשו כלום בשביל $$$$

לא הבנתי למה הבאתי תמונה של "מזרחית" שרוקדת במועדנים של ערבים אתה מנסה לרמוז משהוא  ?

רק שתדע רוב השרלילות שהולכות עם ערבים הם אשכנזיות שאין בהם טיפת כבוד רוב הזונות בארץ בשביל כסף הם אשכנזיות רוב המתבללות הם אשכנזיות

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 31, 2012, 21:04:31 »
לא הבנתי למה הבאתי תמונה של "מזרחית" שרוקדת במועדנים של ערבים אתה מנסה לרמוז משהוא  ?

שיש לי יד שלישית שקוראים לה זינ-וביץ' והיא מטיסה לשמיים משקולת שאתה קורא לה אמא

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 31, 2012, 21:09:32 »
בס"ד

אני לא חושב שיהודים הספרדים היו מתאסלמים בשתי שניות אם היו מניחים להם לנפשם. אבא שלי גדל במרוקו בשנים שיחסית היה שקט ולא היה דבר כזה יהודי חילוני, בטח ובטח שלא מתבולל, אולי היו מקרים מעטים כל-כך שכמעט ולא שמעו עליהם.
אני חושב שהסיבה העיקרית להתבוללות של עדות אשכנז היא ההשכלה. תנועת ההשכלה סחפה אחריה רבים וטובים מבני עמנו. כל עניינה היה להחליף את הדת. כמובן שההשכלה באה להחליף את הדת הנוצרית, וכך אפשר לראות שבאותה תקופה רוב המשכילים נטו לכיוון החילוניות. כשההשכלה חדרה לעם היהודי היא עשתה בו שמות, וכך יהודים רבים עזבו את כור מחצבתם והלכו לשתות מים מבארות נשברים אשר אין בהם מים רק ראש פתנים....

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 31, 2012, 21:44:04 »

רק שתדע רוב השרלילות שהולכות עם ערבים הם אשכנזיות שאין בהם טיפת כבוד רוב הזונות בארץ בשביל כסף הם אשכנזיות רוב המתבללות הם אשכנזיות

השמאלניות הקיצוניות שהולכות איתם מתוך אידיאל דווקאי, רובן באמת אשכנזיות.
אבל רוב המטומטמות הבוגדות שמתחתנות איתן והולכות לגור איתם במאורות האורקים שלהם, הן מזרחיות.

אבל זה בכלל לא הנושא!
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 31, 2012, 21:54:28 »
חברה עזבו שטיות כול מקרה לגופו לא חסר בוגדים מכול העדות השונות.
ובסוף אנחנו עם אחד והעדות זה שקר ושטיות.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק Zilnic

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : נובמבר 01, 2012, 00:14:00 »
אני אשכנזי מלא ואני ימני 0.0

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #11 ב- : נובמבר 01, 2012, 00:26:47 »
 גם אני.
אף אחד לא טען שכל האשכנזים שמאלנים. טענו שרוב השמאלנים אשכנזים...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 01, 2012, 02:10:41 »

בס''ד

כתבת שאתה רוצה שישראל תמיד תהיה מדינה חילונית ו"דמוקרטית". אלה לא מושגים מזרחיים. אלה מושגים שבאים ממתבוללים מאירופה.

הגזענים ששונאים את המזרחים הצליחו לשטוף לך את המוח. אתה בעד מדינה חילונית, בעד "דמוקרטיה", וגם אמרת שאתה אפילו בעד ההומואים. מערכת הליכלוך (החינוך) האנטישמית הצליחה לגזול ממך את כל הערכים היהודים היקרים שהיו בליבם של המזרחים במשך כל הדורות. ועכשיו אתה אפילו מביע שנאת חינם נגד אחינו האשכנזים ר''ל.

שתדע שהמזרחים שעלו לארץ ישראל לא רצו מדינה חילונית או "דמוקרטית" (אין באמת דמוטרטיה בישראל) ובטח לא תמכו בהומואים. יתר על כן, המזרחים הצדיקים האלה שעלו לארץ ישראל אהבו את כל עם ישראל. מעולם לא היו שונאים עדות שלמות של עם הנבחר חס ושלום.

אם אתה באמת נגד הגזענים, אז תהיה מזרחי אמיתי. מזרחי אמיתי מאמין בתורה, רוצה מדינה יהודית אמיתית ואוהב את כל עם ישראל. בקיצור מזרחי אמיתי הוא כהניסט, כמו אשכנזי אמיתי, כמו כל יהודי אמיתי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 02, 2012, 07:09:15 »
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,37162.0.html

ערבים אתה חולב אשכנזים אתה שונא... עזוב אשכנזים פולנים בוא נראה אותך נושם ליד רוסי