כתב נושא: נתניהו משריין מקום ברשימת הליכוד לשמאלן ומסית חברתי - שלמה מעוז  (נקרא 1790 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שלמה מעוז הוא מומחה בקלקלה, שמאשים תמיד את המתנחלים והחרדים בכל הצרות, שונא אשכנזים,  ותמיד טוען שהערבים והמזרחיים הם מקופחים (כן מבחינתו ערבושים ויהודים מזרחיים הם אותו דבר ושניהם מקופחים, רק שהערבים יותר). אין ספק שהוא ישתלב יפה ברשימת הליכוד אבל אחרי שייכנס לכנסת הוא יערוק לגוש השמאל.

מנותק ricahuk

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • באנו חושך לגרש
למגיב   zelhar  היקר, אתה טועה, לשלמה מעוז ימ''ש לא איכפת לו לא מהערבים ולא מהמזרחיים, לו חשוב רק מכיסא. לאחר שהטמבל הזה מעוז פוטר ובצדק מאקסלנס, אז מעוז רץ מהר מאוד לכנסת בכדי להחזיר את כבודו, לאחר שכבודו נרמס. מה שדפק את שלמה מעוז באקסלנס זה משחקי הכבוד שלו.  שלמה מעוז צועק כל יום: ''החזירו לי את הכבוד שלי'' let my honor to return to myself

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הוא אומר כמעט בכל ראיון אתו שהמתנחלים והחרדים שואבים תקציבים מהמדינה על חשבון המקופחים לכאורה. זו לא העמדה של הליכוד ואין לו מה לחפש בליכוד. הוא גם שונא אשכנזים ומנסה לעורר קנאה וריב על רקע עדתי בין יהודים. אז יכול להיות שהוא מנסה לשקם את הכבוד שלו אבל אני חושב שהוא לא יהיה ח"כ נאמן לליכוד ויותר חשוב- לעם ישראל. הוא גם כנראה יערוק מהליכוד עם הרבה רוח וצלצולים ויאשים את נתניהו (בהנחה שיהיה רה"מ) שהוא בוגד בחלשים ומשרת את החרדים והמתנחלים. ברור שהוא טיפוס שאוהב לעורר מהומה וחסר נאמנות לחלוטין.