כתב נושא: בן ארי המזוייף אומר "זכרונו לברכה" לרבין יש''ו שרצח 16 ניצולי שואה באלטלנה  (נקרא 11194 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
בס"ד

אני ימיני יותר מרוב האנשים שאני מכיר ואני מזעזע ממה שאני שומע פה בפורום.
כושים צריכים להיות עבדים של כל העולם??? מה נסגר איתכם!
כל מי שחושב אחרת ממכם הוא ישר מתוייג כבוגד ויש"ו ושר"י????
יש פה בן-אדם שלפחות אומרים שמתעלל בחתולות, אם נכון הדבר איך זה שלכל הרוחות הוא לגיטימי בעינכם????
הכל שחור ולבן, יש יהודים נאמנים וטובים שהם כמובן גולשי הפורום שבטוחים שהם הכהניסטים האמיתיים, ואילו כל מי שזז במילימטר הוא כבר לא כהניסט והוא לכל הפחות מזוייף! עד כדי כך שבגלל שבן ארי אמר בכנסת על רבין, ז"ל, הוא ישר מזוייף...
מצטער, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שהציבור יקבל את דעותיך.
אתה אומר שרוב הציבור חושב כמוכם אבל מפחד להגיד??? אני לא חושב כך. אני מכיר הרבה אנשים ומעולם לא פגשתי מישהו שמדבר כמוכם, וממש לא גדלתי בצפון תל אביב.
אני מסכים עם הרבה מהדעות פה, אבל יש פה דעות מוקצנות ברמה מטורפת שלעולם לא יתקבלו על הציבור בישראל. והבעיה הכי גדולה שלכם, היא העיוורון כלפי מה שמישהו אחר חושב, ואני לא מדבר על מר"צ או שלום עכשיו, אני מדבר על האיחוד הלאומי...
אתם פשוט לא מסוגלים להבין שלא הכל שחור ולבן ויש אנשים שחושבים אחרת והם לא בוגדים! אתם יכולים לחשוב שהם טועים אבל יש אנשים שבאמת ובתמים רוצים בטובת עם ישראל וארץ ישראל ועדיין חושבים אחרת ממכם.
הבעייה שלכם זו הגישה והדרך בה נאמרים הדברים.
אם רב בישראל גייר גויים לא על פי הדרך שאתם מאמינים שצריך לגייר אז ישר מורידים לו את התואר רב ומעוותים לו את השם, כמו שעשו פה לרב עובדיה ולרב גורן ולרב דרוקמן ולעוד רבנים.
אין לכם כבוד אפילו לתלמידי חכמים עצומים רק מכיוון שהם חושבים קצת שונה ממכם... מצטער אבל ככה לא תגיעו לשום מקום.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
הרבה שטויות...
אם הדעות שלי מפריעות לך, אתה יכול לעזוב את דת משה.
הכושים נועדו להיות עבדים. זו קללתו של נח. גם הרבובדיה שלך אמר את זה...

את מה שאני כותב על גיור, לקחתי מהרמב"ם. אם זה לא נוח לך, שוב, אתה יכול לעזוב את דת משה.

אבל נראה שזה לא מה שעומד בראש מעייניך.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
בס"ד

יש פה בן-אדם שלפחות אומרים שמתעלל בחתולות, אם נכון הדבר איך זה שלכל הרוחות הוא לגיטימי בעינכם????
הכל שחור ולבן, יש יהודים נאמנים וטובים שהם כמובן גולשי הפורום שבטוחים שהם הכהניסטים האמיתיים, ואילו כל מי שזז במילימטר הוא כבר לא כהניסט והוא לכל הפחות מזוייף! עד כדי כך שבגלל שבן ארי אמר בכנסת על רבין, ז"ל, הוא ישר מזוייף...
מצטער, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שהציבור יקבל את דעותיך.
אתה אומר שרוב הציבור חושב כמוכם אבל מפחד להגיד??? אני לא חושב כך. אני מכיר הרבה אנשים ומעולם לא פגשתי מישהו שמדבר כמוכם, וממש לא גדלתי בצפון תל אביב.
אני מסכים עם הרבה מהדעות פה, אבל יש פה דעות מוקצנות ברמה מטורפת שלעולם לא יתקבלו על הציבור בישראל. והבעיה הכי גדולה שלכם, היא העיוורון כלפי מה שמישהו אחר חושב, ואני לא מדבר על מר"צ או שלום עכשיו, אני מדבר על האיחוד הלאומי...
אתם פשוט לא מסוגלים להבין שלא הכל שחור ולבן ויש אנשים שחושבים אחרת והם לא בוגדים! אתם יכולים לחשוב שהם טועים אבל יש אנשים שבאמת ובתמים רוצים בטובת עם ישראל וארץ ישראל ועדיין חושבים אחרת ממכם.
אם רב בישראל גייר גויים לא על פי הדרך שאתם מאמינים שצריך לגייר אז ישר מורידים לו את התואר רב ומעוותים לו את השם, כמו שעשו פה לרב עובדיה ולרב גורן ולרב דרוקמן ולעוד רבנים.
אין לכם כבוד אפילו לתלמידי חכמים עצומים רק מכיוון שהם חושבים קצת שונה ממכם... מצטער אבל ככה לא תגיעו לשום מקום.
יש הבדל בין להגיד על מישהו שהוא מזוייף לבין בוגד.

יש כאן מגוון דיעות.
לא כולם אמרו שבן ארי בוגד.
אני לא חושב שהוא בוגד אבל אני לא חושב שהוא אמיתי. הוא מנסה למצוא חן יותר מדי בעיני התעמולה השמאלנית.

יכול להיות שכואב לשמוע (אחרי הכל זה סוג של בועה שהתפוצצה), אבל חייבים להיות אמיתי.

בנוגע לגיור - האם אתה תומך בגיור שלא על פי ההלכה? (כי לא תקפנו מעולם רב שגייר לפי ההלכה)
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בס''ד

יוחאי, אתה מאכזב אותי. ציפיתי יותר ממך. אתה לא יודע מה זה פורום? זה מקום שבו יש מגוון דעות שונות. בפורום שלנו יש אפילו שמאלנים קיצוניים. אבל אתה לוקח משהו שנאמר על ידי חבר אחד או שניים ואתה מנפח את זה. זו דמגוגיה.

אתה מעולם לא השתמשת בתוכנית השבועית שלנו "שאלו את הימין האמיתי" כדי לברר מהן העמדות הרישמיות של תנועתנו. אם היית עושה את זה, היית מגלה שרוב עמדותינו כן מקובלות על הרבה יהודים. למשל רק אנו בעד תוכנית מציאותית לעודד הגירה ערבית המונית מארץ ישראל - רוב העם גם בעד לפי סקרים שנעשו. בן ארי הזניח את העמדה הזאת כדי להתחנף לתשקורת ולשלטונות.

לגבי האיום הגרעיני של איראן, עמדתנו שישראל חייבת להשמיד את התוכנית הזאת כדי למנוע שואה גרעינית היא לא עמדה קיצונית. ההפך הוא הנכון - לתת לאיראן לבנות פצצות גרעיניות זה טירוף התאבדותי. בן ארי נקט בעמדה יותר שמאלנית מאהוד ברק בעניין האיראני. אתה אומר שצריך קודם לסדר עניינים בישראל לפני שנטפל באיום - מה אתה לא נורמלי?! איראן מתקרבת לפצצות גרעיניות ואתה לא רוצה לפעול עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי? אם אתה חושב כך, אז בן ארי הוא כן המועמד המתאים לך.

בקיצור רוב דעותינו כן מקובלות על רוב העם. אם יש גם כמה דעות לא פופולריות, זה לא ישלול את האפשרות שנקבל תמיכה מהציבור - הרי אי אפשר להסכים במאה אחוז עם מפלגה או תנועה. אנשים מצביעים ליכוד או ישראל ביתנו או האיחוד הלאומי בלי להסכים עם כל דעותיהם. השאלה היא מי יותר טוב באופן כללי לעם ישראל ולארץ ישראל. לדעתי ברור שאנו יותר טובים.

לגבי שחורים, אנו לא נגד אף אחד בגלל צבע עורו. יש לנו שחורים בתנועתנו בארה''ב. אנו רק שונאים שחורים אנטישמיים כמו שאנו שונאים לבנים אנטישמיים. באמריקה אנו עובדים עם פאסטור מאנינג שהוא כומר שחור עם כנסייה גדולה של שחורים. מאנינג מפיץ סרטונים עם מיליוני צפיות ביוטיוב. אם תרצה, אביא לך את הראיון שעשיתי איתו - הוא תומך בנו. אבל שיהיה ברור - רוב השחורים כן אנטישמיים והם אויבינו. לא בגלל צבע עורם - זה ממש לא מעניין אותנו. הם אויבינו כי הם בחרו לשנוא ולקנא בנו. 97% מהשחורים הצביעו בעד המוסלמי האנטישמי ברק חוסיין אובמה יש''ו שר''י. המנהיגים השחורים מטיפים שנאה כלפי עם ישראל ומדינת ישראל. בגלל זה ורק בגלל זה, אנו נגד הרוב האנטישמי הזה. אולי תגיד שאנו גם נגד לבנים כי רוב האירופאים גם אנטישמיים ואנו גם שונאים אותם. אנו שונאים את כל אלה ששונאים את היהודים או שמאיימים על היהודים. אם זה לא מקובל עליך, אז תנועתנו לא בשבילך.

ביחס לבעלי חיים: אני אוהב בעלי חיים. הם יצורים של בורא עולם ועלינו לאהוב אותם ולהתנהג כלפיהם עם חסד ורחמנות. לפי תורתנו, אסור לגרום צער לבעלי חיים חס ושלום. יש השמצה נגד אחד מחברי הפורום הזה. במצב כזה, חייבים לשפוט לכף זכות. אני לא מאמין שהחבר הזה עשה מה אומרים עליו. בכל מקרה, עמדת תנועתנו היא חד משמעית - הקב''ה ברא את בעלי החיים ואסור להתעלל בהם ח''ו. אם היית מכיר אותי, היית יודע שאפילו כשיש חרקים בבית שלי אני מנסה להוציא אותם החוצה במקום להרוג אותם אם אפשר (לפעמים זה בלתי אפשרי וצריך להרוג אותם כי הם מביאים מחלות וחיי בני אדם יותר חשובים מחיי חרקים.)

אנו רק אומרים "ימח שמם" לבוגדים. בן ארי לא בוגד. הוא לא מנהיג ראוי ואנו לא תומכים בו. אבל אנו לא שונאים אותו ולא מקללים אותו ח''ו. האם אתה חושב שאין לנו את הזכות לחלוק עליו ולהתנגד לו? הוא טוען שהוא כהנסיט וזה שקר. אז יש לנו את החובה לחשוף את האמת.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ועוד הבהרה קטנה. לא רציתי להתייחס לנושא קודם, כמו שאני לא מתייחס אליו ברצינות אף פעם.
סיפרו לך סיפור, ואתה מאמין בו ישר. למה ? כי בגלל הודעות אחרות שכתבתי, נוח לך לתלות בי כל עוון ופשע שמאשימים אותי בו, בלי לבדוק.
זו הסיבה שאני לא מצטדק בפני אף אחד. תלמדו.
אין לכם (כל המאשימים והמתלהמים הצדקנים) שום סמכות עלי. אתם לא בית המשפט שלי ואתם לא טובים ממני, למרות שאתם משכנעים את עצמכם שאתם כן.
לכן אני לא חייב לכם דין וחשבון. ואם אתם רוצים להאמין בסיפור שטותי שהחורים בו רבים כל כך עד כדי כך שרק שוטים שמשכנעים את עצמם - מאמינים בו, שיבושם לכם.

הצבתי אתגר בפני הילד המקלל, אם אני מראה לו שהוא דיבר שטויות בנושא, הוא יפסיק לחרף ולגדף ויתחיל להחליף דעות כאחד האדם.
משום מה הוא לא נענה לאתגר. גם בגלל שהוא מפחד שאוכיח לו, וגם בגלל שהוא לא מסוגל לנהל דיון כאחד האדם. וכאן תם הסיפור.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
בס"ד

אביר הקרנפים, שמחתי לשמוע שלא עשית את השטות הזאת באמת. לא האמנתי ישר, שאלתי אותך כמה פעמים בפורום אם באמת עשית את זה ולא הגבת אז חשבתי שאולי יש באמת בדבר, מכיוון שטעיתי אין לי אלא לבקש ממך מחילה גדולה על שחשדתי בך. אני מקווה שתמחול לי.

Rafoe - מה השאלה בכלל? ברור שאני נגד גיור שהוא נגד ההלכה. הבעיה היא שיש כמה מסורות גיור בעם ישראל. למשל המסורת הספרדית הרבה יותר מקלה מהאשכנזית. אני מקבל כל גיור של רב אורתודוכסי ולא מתחיל להגיד שהגיור הוא לא לפי ההלכה, כל עוד אני לא מבין מספיק וברור שאני לא מבין כמו אותו רב, מה גם שיש רבנים רבים שמגבים אותו. אביר הקרנפים התנגד לגיור של הרב גורן זצ"ל, מצטער אני לא יכול להתנגד לגיור של תלמיד חכם ועצום כמותו.

ועכשיו לחיים. אני יודע שיש בפורום דעות שונות ויש פה גם שמאלנים. הבעיה שלי היתה שחשבתי לפחות (לשמחתי מסתבר שטעיתי וכבר ביקשתי מחילה מאותו חבר ואני מקווה שיסלח לי.) שי פה חבר שעושה דברים נוראיים ועדיין רוב חברי הפורום מקבלים אותו והוא נחשב לגיטימי בעיניהם. השמאלנים שנמצאים פה, נמצאים תחת מתקפה תמידית ( כמובן שבצדק ) , ואילו הוא נחשב לגיטימי. (כל זה לא כל כך משנה כי התבררה לי טעותי).

נמשיך.

אני דווקא כן השתמשתי פעם בתכנית שלכם ואפילו ענית לי תשובה שהניחה את דעתי. אני גרתי בגוש קטיף ואתה ענית לי מה היינו יכולים לעשות כדי למנוע את הגירוש.
בכל מקרה אני מכיר את דעותיכם הרשמיות, אני מסכים לחלוטין לרעיון של עידוד הגירה עוד מלפני שנים כשקראתי את ספרו של הרב כהנא הי"ד "והיו לשיכים בעיניכם". אמנם יש כמה דברים שאני לא מסכים איתכם אבל הבעיה העיקרית שלי היא, ובגללה אני חושב שלא תתקבלו בציבור - הגישה. הדרך בה נאמרים דברים היא קיצונית לדעתי, זה שלא מקבלים שום דעה אחרת. לא אומרים שלא מסכימים איתה אלא ישר יוצאים בקיצוניות כלפי מי שתומך בגישה זו.
בכל מקרה, הלוואי ואתה צודק ובאמת רוב העם בעד עידוד הגירה. מהאנשים שלי יצא לדבר איתם בחיים, היו מעטים שהסכימו לכך.

לגבי האיום הגרעיני, אני מסכים איתך לחלוטין ולא אני אמרתי שאני חושב שצריך קודם לסדר עניינים בתוך ישראל, מישהו אחר אמר את זה. אני בהחלט בעד לסכל את התוכנית הגרעינית של איראן בכל דרך אפשרית. לא ידעתי שבן ארי מתנגד לתקיפה באיראן, זה מפתיע אותי. אשמח אם תוכל לשלוח קישור שהוא אומר שהוא מתנגד לתוכנית או קישור לכתבה בה הוא מצוטט שהוא אומר את זה.

נכון שבחיים אי-אפשר שתהיה מפלגה שכל דעותיה מקובלות על כולם. אני עדיין חושב שבדרך שאתה מציג את עמדותיך יש לך בעיה. אני חושב שאתה מציג דברים בצורה יותר מדי "שחור לבן" הכל "טובים" ורעים".
לדוגמה, יש פה מישהו, אולי שמאלני, לא קראתי מספיק את מה שהוא כתב כדי להבין את עמדתו. בכל מקרה הוא קרא לעצמו "מוות לגזענים". יכול להיות שהוא מכליל בגזענים גם יהודים שלעתך ואולי אף לדעתי הם טובים, צדיקים ונאמנים. עדיין אני חושב שזה לא נכון לשנות לו את הכינוי ל "מוות ליהודים הטובים והנאמנים". אני חושב שפה אתה מראה שאתה כאילו יודע הכל וכל השאר טועים. ועל כן אתה יכול ישר להחליט מי שונא את מי.

שוב פעם, לא אמרתי שאתה נגד שחורים ולא אמרתי שהתנועה שלך נגד שחורים. אמרתי שיש פה חבר שאומר שכל השחורים צריכים להיות עבדים, ועדיין הוא נחשב לגיטימי בעיני חברי הפורים שלפחות משקפים פחות או יותר את דעותיה של התנועה. מה זה אומר על התנועה בישראל?? שמישהו אומר שכושים צריכים להיות עבדים ועדיין הוא נחשב לגיטימי ולא יוצאים נגדו כלל, מה זה אומר?

ביחס לבעלי חיים כבר עניתי הפריע שמישהו עושה דברים נוראיים לבעלי חיים וזה לגיטימי בעיני חברי הפורום. התברר לי שטעיתי, ביקשתי סליחה ומחילה ואני מאוד מקווה שהוא יסלח לי.
אביר הקרנפים, אני מעריך שאתה קורא את התגובה שלי, על כן אני מבקש שוב סליחה ומחילה שטעיתי בך.
אני יודע שאתם לא אומרים שבן-ארי בוגד. אבל אתה אומר שהוא לא כהניסט אמיתי והוא אומר שהוא כן.
בתור אחד שלא מכיר מספיק את הרב כהנא, על אף שקראתי קצת ושמעתי קצת, אני עדיין לא מכיר אותו לפני ולפנים כדי לקטלג כל אחד, האם הוא כהניסט או לא. בכל מקרה, מהמעט שקראתי, הרב כהנא הי"ד הצטייר לי כיהודי הרבה יותר מתון ממך. אולי אני טועה אבל כך אני זוכר שהתרשמתי ממנו ומספריו. אני מסכים שאני צריך לקרוא קצת יותר את ספריו ולשמוע אותו יותר כדי לגבש דעה אמיתית לגביו.

מקווה שעניתי לך על הכל, ושיהיה לך ערב טוב.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
כמו שכבר כתבתי:
העניין של גיור, הוא עניין הלכתי. את המקורות אני שואב מההלכה ומהרמב"ם.
אם תבדוק, תראה שבימים כתיקונים דוחים את הגרים ומעכבים אותם, על מנת לוודא שרק מי שבאמת רוצה בגלל שהוא רוצה להצטרף לעם ה' ולעלות לדרגה של יהודי, מתקבל.
בימי דוד ושלמה לא היו מקבלים גרים בגלל שעם ישראל היה במצב טוב יחסית ולא רצו לקבל גרים כי אולי הם באו כדי להנות מהתנאים.
ימינו, דומים לימי דוד ושלמה.
לפי ההלכה, מי שהתגייר שלא על מנת לשמור את כל תרי"ג מצוות, הגיור לא תפס והוא גוי.

זה המצב ברוב הגיורים שמנוהלים על ידי צה"ל ועל ידי המדינה וכו'.
העובדה שיש מי שהתגיירה בשביל להיות מסורתית, אומרת שהיא לא התגיירה כדי לשמור תרי"ג מצוות. לכן היא לא התגיירה.

בנוגע לכושים, לא למדת תנ"ך? גמרא?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
שמישהו אומר שכושים צריכים להיות עבדים ועדיין הוא נחשב לגיטימי ולא יוצאים נגדו כלל, מה זה אומר?

צודק. ולכן אני מציע שתוציא מביתך את כל החומשים עם פירוש רש"י, שכתב (בפרשת השבוע, לך לך):

ציטוט
"עכשיו אנו באים בין אנשים שחורים ומכוערים, אחיהם של כושים"

וגם תפטר דחוף מהרמב"ם, שכתב (מורה הנבוכים, תחילת פרק ג'):

ציטוט
"והכושים הנחתים בדרום וכל הדומים להם מאלה שאצלנו באקלימים הללו, ודין אלה כדין החי הבלתי הוגה ואין אלה לדעתי בדרגת האדם, והם מן דרגות הנמצאות למטה מדרגת האדם ומעל לדרגת הקופים, כיון שכבר הושג להם תיאר האדם ותבניתו והבחנה למעלה מהבחנת הקוף"

וגם תזרוק מהבית את האברבאנל (על עמוס ט-ז)

ציטוט
"שהכושים השחורים מבני כוש הם עבדים לאדוניהם עבדות עולם"

ואל תשכח לשרוף את המצודות דוד (שם)

ציטוט
"כמו בני כושיים שהמה עבדים לאדוניהם עבדות עולם כן אתם לי עבדים כל ימי עולם כי הלוא העליתי אתכם מארץ מצרים מבית עבדים לכן אתם לי לעבדים"

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
האלקשי, אולי צריך לנעוץ שרשור ב"איך עונים לתעמולה" או בשולחן ערוך, ובו נסביר לאנשים שהיהדות לא מכירה בשוויון המזוייף של העידן המודרני.

אני יודע שרוב השמאלנים שונאים את התורה והיהדות ממילא, ולא אכפת להם מה העמדה הזו. עדיין, הם מצהירים שוב ושוב ש"כיהודים אנחנו צריכים לאהוב את השונה ולדאוג לאחר" בלה בלה בלה.
אבל אלה שאכפת להם מה היהדות אומרת, צריך לפקוח את עיניהם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ציטוט
לגבי האיום הגרעיני, אני מסכים איתך לחלוטין ולא אני אמרתי שאני חושב שצריך קודם לסדר עניינים בתוך ישראל, מישהו אחר אמר את זה. אני בהחלט בעד לסכל את התוכנית הגרעינית של איראן בכל דרך אפשרית. לא ידעתי שבן ארי מתנגד לתקיפה באיראן, זה מפתיע אותי. אשמח אם תוכל לשלוח קישור שהוא אומר שהוא מתנגד לתוכנית או קישור לכתבה בה הוא מצוטט שהוא אומר את זה.

בבקשה:

מנותק מוות_ליהודים הטובים והנאמנים

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הרבה שטויות...
אם הדעות שלי מפריעות לך, אתה יכול לעזוב את דת משה.
הכושים נועדו להיות עבדים. זו קללתו של נח. גם הרבובדיה שלך אמר את זה...

את מה שאני כותב על גיור, לקחתי מהרמב"ם. אם זה לא נוח לך, שוב, אתה יכול לעזוב את דת משה.

אבל נראה שזה לא מה שעומד בראש מעייניך.

יימח שמך וזכרך בן אדם מפגר, ברור לך שירצחו אותך בקרוב או לא?
בגלל שהם נולדו באפריקה ושיש להם צבע עור כהה אז הם מקוללים?

ויימח שמו וזכרו של הרב עובדיה שר"י הפרימיטיבי שאומר שמי שמחזיק פאקינג אייפון הוא לא יהודי.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
יימח שמך וזכרך בן אדם מפגר, ברור לך שירצחו אותך בקרוב או לא?

לא... לא ברור לי. :o

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מיכאיל אבן ארי מוצץ לכושים

"אני לא חושב שהם חיות ואף פעם לא התבטאתי כלפיהם ככה. לא סרטן כפי שקראה להם מירי רגב ולא כל מיני דברים כאלה, זה לא הסגנון שלי. הייתה פה לפני כמה שנים ילדה של מסתננים בת שלוש או ארבע שהלכה לאיבוד. הכנסתי אותה פה למשרד, התקשרתי למשטרה כדי שיעזרו לחפש את ההורים שלה. לא עלה בדעתי לבקש לעצור אותה. זו ילדה שאיבדה את אמא ואבא שלה, הם לא חיות".

http://www.mako.co.il/weekend-articles/Article-9dd579f29280a31006.htm

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
יהודון פראייר. מאכיל את הכלבים של הפריץ כדי שיהיה להם כוח לנשוך אותו...

למה הוא צריך להתייפייף ולספר כמה הוא אוהב ועוזר לגורי אורקים?
שיגיד בבירור! לא רוצים פה אורקים! לא כושים ולא ערבושים! לרפא את החיים החולים שלהם, זה לא מרפא. זה רק מוסיף תחלואה למדינה שלנו, שממילא בעייתית.
יש לנו מספיק צרות בתוך עם ישראל, בלי שנצטרך לסחוב על הגב שבטים שלמים של אורקים שלא עושים כלום חוץ מלנעוץ סכינים בגב שנושא אותם...

צבא יהושע עוד יחזור!