חיים פה חד משמעית הגזמת לגמרייי לגמריי אז בנאדם אמר ז"ל אחריי השם של יצחק רבין אז הוא בושה לעם ישראל? חיים הוא בן היחידים מבין הימין שאשכרה עשה משהו טוב ב-4 שנים הללו כשהוא היה בכנסת הוא העלה לסדר היום את עניין המיסתננים הוא עזר לתושבים רבים בעניין זה ובעניינים אחרים.... אם זיכרוני אינו מטעה אותי לך אין מפלגה וגם לא נציג בישראל עד שלא תהיה לך מפלגה או נציג בישראל כול התפרצויות השטותיות הללו לא עוזרות לאף אחד.. ושלא תבין אותי לא נכון אני שונא את רבין בדיוק כמוך זה לא קשור ביכלל אלה בכוונה היתיחסתי להתפרצות השטותית הזאת ביגלל שדברים כאלו גורמים לפילוג בימין אני יתן לך דוגמא אתה סוף סוף בעז"ה תעלה לארץ תקים מפלגה עם מי?! כי כול אחד שאומר את המילה הכי קטנה לא במקום אתה תוריד עליו את הגרדום ואני לא רוצה את זה וגם כהנא תאמין לא רצה את זה... מיכאל בן ארי הוא הנציג של החברה של הימין בכנסת בין אם זה מוצא חן בעיינך או לא... אתה קורא לברוך מרזל משת"פ אתה קורא לבן גביר בוגד ולבן ארי בושה לעם ישראל אז מי אתה בדיוק? אתה לוקח את משנתו של כהנא ומקצין אותה עד הסוף כמה שאפשר וזה ממש לא מוצא חן בעייני...
בס''ד
א. מי שאומר "זכרונו לברכה" ליצחק רבין יש''ו שר''י יורק על קברותיהם של 16 גיבורי האצ''ל באלטלנה שרבין רצח בדם קר ויורק על קברותיהם של 1800 היהודים שנרצחו כתוצאה מהסכמי אוסלו. זה כמו לומר "זכרונו לברכה" ליאסר ערפאת שהיה חברו של רבין.
ב. בן ארי גם לחץ את הידיים של בוגדי מרץ ובירך אותם "שנה טובה". אם זה לא מבייש אותך, אז אין לך בושה. זה אומר שאתה רוצה "ימני" בכל מחיר וכל רמאי יכול לעבוד עליך כל עוד שהוא טוען שהוא "ימני" או "כהניסט".
ג. בן ארי לא השיג שום דבר בארבע השנים שהוא יושב בכנסת. בכל נושא, מצבנו גרוע ממה שהיה כשבן ארי נבחר. גם לגבי הכובשים מאפריקה, הנושא הזה היה בכותרות לפני שבן ארי נבחר וכבר דיברו אז על בניית גדר ועל גירוש. בן ארי רק תפס טרמפ על הנושא הזה אבל לא השיג משהו ממשי. היום ממשיכים להסתנן לארץ ישראל ורק מגרשים מעט מאוד מהם. ז''א הבעיה מחמירה.
ד. בן ארי אמר שאם ישראל תשמיד את התוכנית הגרעינית של איראן הנאצית זה יהיה הדבר הטיפשי ביותר שישראל יכולה לעשות. כשיש איום קיומי של שואה גרעינית, זה טיפשי להשמיד את האיום לפני שזה יהיה מאוחר מדי? עמדת בן ארי בנושא הזה יותר שמאלנית אפילו מעמדת יאהוד ברח.
ה. כשתרמתי אלפי דולרים לברוך מרזל, הוא שם את הכסף בחשבון שהוא פתח בבנק ערבי נאצי. "כהניסט" היה פותח חשבון בבנק של בני עמלק?!
ו. איתמר בן גביר מינה את עוזי זלכה יש''ו שר''י להיות המנהל של הפורום שלהם באתר האינטרנט שלהם. זלכה שיבח את היטלר יש''ו ואת השואה ובן גביר ידע את זה וסירב להעיף את זלכה במשך כמה חודשים. גם מרזל ידע וסירב להעיף את זלכה. בסוף העיפו את זלכה רק כשהעליתי סרטונים נגדם. לתת לנאצי להיות מנהל הפורום?!
זה רק קצת ממה שאני עוד אגלה על המזוייפים האלה.