כתב נושא: אולי נעשה עצרת רעבין חלופית ?  (נקרא 4464 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אולי נעשה עצרת רעבין חלופית ?
« ב- : אוקטובר 23, 2012, 21:08:05 »
אפשר להתכנס בכיכר מלכי ישראל או באחד ממליון אתרים אחרים שהשם רבין מבזה אותם. נציג שם את רשימת הפשעים שלו נגד העם היהודי מהסזון ועד הסכמי אוסלו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בעניין: אולי נעשה עצרת רעבין חלופית ?
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 23, 2012, 21:09:06 »
אם זה יהיה מספיק פרובוקטיבי (ולא מנומס) זה יכול להיות רעיון... רק שלזה אף אחד לא יגיע... רבין מעניין את השערה האפורה של בית השחי השמאלי של רוב הישות הציונית

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 23, 2012, 21:11:55 »
שמישהו יכתוב כאן (בשירשור הזה) את כל רשימת הפשעים שהוא מכיר ונפרסם בדיוק ביום הפסטיבל.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 23, 2012, 21:31:11 »
שמישהו יכתוב כאן (בשירשור הזה) את כל רשימת הפשעים שהוא מכיר ונפרסם בדיוק ביום הפסטיבל.
אנסה להכין רשימה, בלי נדר. אבל מי יקרה את זה ?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 23, 2012, 21:33:46 »
אנסה להכין רשימה, בלי נדר. אבל מי יקרה את זה ?
תשאיר לי את זה.

קודם כל זה יפורסם בעמוד הפייסבוק שלנו (שברוך ה' רק גודל וגודל כל יום), ומשם לדפים גדולים אחרים.

אני רק רוצה רשימה שתהיה כמה שיותר גדולה וכמה שיותר "עסיסית" (אם אתה מבין למה אני מתכוון).

אני קורא לכל מי שיכול להוסיף לרשימה לעשות זאת.

יש עוד מספר ימים עד לפסטיבל רבין הרשמי. לפי התאריך העברי זה חל ביום ראשון, ולפי התאריך הצלבני זה חל שבוע בדיוק לאחר מכן (מה שנותן לנו חול המועד של שבוע).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 23, 2012, 21:35:14 »
בפנקס שירות רבין אומר שצה"ל לא שווה שום דבר

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 24, 2012, 22:03:31 »
רבין רדף ומסר יהודים מהאצ"ל והלח"י לבריטים, גם ילדים, כששירת בפלמ"ח.

נטש את חייליו למוות כשפיקד על חטיבת הראל במלחמת השחרור בקרב בלטרון לטובת נופש בקריית ענבים ליד ירושלים
בזמן שהחיילים שלו גססו בשלוליות דם

רצח 16 לוחמי אצ"ל - ניצולי שואה יהודים על ספינה שנקראה "אלטלנה" על החוף בת"א.

פשעי אוסלו - הקמת הרשות הפלסטינאצית ורצח אלפי יהודים, פצע עוד עשרות אלפי יהודים והשאיר ילדים יתומים ומשפחות שכולות.
תוך מתן הכינוי המזלזל לנפגעים "קורבנות השלום"...

-מסר את מיתלה וגידי (חלקים מסיני) למצרים הנאצית ואת חבל קונייטרה (חלק מהגולן) לסוריה הנאצית בקדנציה הראשונה שלו (1975).

-הקים את חמאס באינתיפאדה הראשונה בזמן שהיה שר בטחון.

(קרדיט למאור יהודה על הכתיבה).
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 24, 2012, 22:09:37 »
התחלתי לערוך את הרשימה. נשאר לי להשלים את החלק האחרון והחשוב שלה משנת 1992 ואילך.

זה מה שיש לי בינתיים:

רשימת הפשעים נגד העם היהודי שביצע יצחק רבין (וגם כמה מקרים של כישלון ורשלנות פושעת):

אלטלנה
22 ביוני 1948 (ט"ו בסיוון ה'תש"ח), יצחק רבין היה מפקד כוחות הפלמ"ח שחיכו לספינת האצ"ל והורה לפתוח עליה באש. גם לאחר שהספינה נפגעה מיריות תותח והניפה דגל לבן הירי לעבר הספינה ולעבר האנשים שקפצו למים נמשך.

בסה"כ 16 אנשי אצ"ל נרצחו על ידי צה"ל באותו יום, שישה נפלו בכפר ויתקין, ועשרה נפלו בטבח מול חוף תל-אביב עליו פיקד יצחק רבין.

שלושה אנשי הגנה נהרגו באותו יום, שניים בכפר ויתקין ואחד החוף תל אביב. הם נהרגו בקרבות יריות שהם פתחו בהם נגד אנשי אצ"ל שהיו על החוף וחיכו לספינה. האנשים שהם רצחו על סיפון הספינה ובמים לאחר לא ירו לעברם ולא איימו עליהם.

יצחק רבין התרברב במעשה הרצח שהוא פיקד עליו: "דפקנו אותם על האוניה ודפקנו אותם שוחים במים", כך אמר 30 שנים אחרי המעשה, כשהיה שגריר ישראל בוושינגטון.

רבין המצביא המהולל

הפקיר את פקודיו במלחמת העצמאות
רבין מונה למפקד חטיבת הראל בזכות הנאמנות והציות העיוור שלו לבן גוריון בהתקפה הרצחנית על אנשי האצ"ל בפרשת אלטלנה. כחמישה ימים לאחר שמונה למח"ט, ב 20.04.1948 כאשר פיקד על שיירת משאיות עמוסות לוחמים נפתחה עליהם אש ממערב. במקום להסתער על הערבים שהיו בנחיתות מספרית, רבין ברח עם הג'יפ שלו "כדי להזעיק עזרה".

הוא נמלט לקריית ענבים, ושם רבין פקד על המג"ד יוסף טבנקין לצאת לעזרת השיירה שהוא הפקיר. טבנקין הציע לרבין לקחת את המשוריינים שלו כדי לתת סיוע מיידי שעה שהוא מחכה ליחידות הגדוד שיתאספו. רבין השיב לו: "יוספ'לה אני עייף ורוצה לישון, אני נוסע לירושלים".

התמוטטות עצבים ערב מלחמת ששת הימים
רבין קרס נפשית ב 23.05.1967. בעקבות התמוטטות העצבים של רבין חיים בר לב מונה לסגן הרמטכ"ל ובפועל תיפקד כרמטכ"ל מלחמת ששת הימים שפרצה ב 5.06.1967.

מסר למצרים את המעברים ואת שדות הנפט בסיני
כראש הממשלה בשנת 1975, רבין חתם על "הסכם הביניים" עם מצרים. במסגרתו ישראל ויתרה על רצועה ברוחב 30 עד 40 ק"מ במערב סיני אשר כללה את מעברי הגידי והמתלה בעלי חשיבות אסטרטגית. בנוסף ישראל מסרה למצרים את רצועת החוף המערבית של סיני לאורך מפרץ סואץ, לרבות שדות הנפט שלה, ובכך וויתרה ישראל על מקורות אנרגיה שסיפקו לה את כל צרכי הנפט שלה ונהפכה לתלויה לחלוטין בנפט מיובא.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 25, 2012, 14:30:33 »
שיקר לבוחרים כדי לזכות בבחירות של 1992
רבין הוביל את מפלגת העבודה בבחירות של 1992. בתקופת הבחירות רבין הצהיר כי:
* הוא מתנגד לירידה מרמת הגולן ("מי שירד מהגולן יפקיר את בטחון מדינת ישראל").
* לא ינהל מו"מ עם אש"ף
* יעצור את גל הטרור הערבי
* ירושלים תישאר מאוחדת
* ביקעת הירדן תישאר בריבונות ישראלית

התוצאות בפועל:

תהליך אוסלו וגל הטרור שבא בעקבותיו
למרות שהצהיר טרם הבחירות כי לא ינהל מו"מ עם אש"פ, ולמרות שמגעים עם אש"פ היו אז בלתי חוקיים, ממשלת רבין פתחה כמעט מיד עם יסודה במו"מ עם ארגון הטרור.

כתוצאה מחתימת הסכמי אוסלו החל מ1993, ישראל התירה את כניסתם לארץ של יאסר ערפאת ועשרות אלפי טרוריסטים חמושים של אש"פ, והעירה להם בכמה שלבים את השליטה על רצועת עזה כמעט במלואה ומחצית שטחי יהודה ושומרון.

לפחות 1457 אנשים נרצחו בפעולות טרור מאז הסכמי אוסלו, לא כולל חיילים שנפלו בקרב נגד ארגוני הטרור.

קואליציה בלי רוב יהודי
הסכם אוסלו א' אושר בכנסת ברוב של 61 ח"כ בעד מתוכם 5 ח"כ של מפלגות חד"ש ומד"ע שמתנגדות לקיומה של ישראל. 50 התנגדו, ותשעה נמנעו- 6 חברי ש"ס, ושלושה בוגדים מן הליכוד - רוני מילוא, מאיר שיטרית, ואסעד אסעד.

לאחר פרישת ש"ס מהקואליציה, בספטמבר 1993, נשענה הקואליציה על תמיכת המפלגות הערביות חד"ש ומד"ע אשר מתנגדות לקיומה של מדינת ישראל, כדי להישאר בשלטון.

בעקבות חשיפת המידע על נכונותו של רבין למסור את רמת הגולן כולה לסוריה, דבר שעמד בניגוד גמור להבטחתו המפורשת טרם הבחירות, פרשו מסיעת העבודה ומהקואליציה שני ח"כ- אביגדור קהלני ועמנואל זיסמן - מפני שהם נשארו נאמנים למצע ולהצהרה טרם הבחירות. כדי לשמר את שלטונו, יצחק רבין שיחד שני עריקים ממפלגת הימין "צומת" - גונן שגב (כיום עבריין ואסיר לשעבר שהורשע בהונאת כרטיסי אשראי וניסיון להברחת סמים), אשר מונה לשר האנרגיה, ואלכס גולדפרב אשר מונה לסגן שר הבינוי והשיכון.

הסכם אוסלו ב' עבר בהצבעה של 61 ח"כ בעד, מול 59 נגד. כדי לשמר את הרוב להעברת ההסכם ולקיום הממשלה,  ה"רוב" שתמך בהסכם כלל 5 חברי כנסת מסיעות ערביות שמתנגדות לקיומה של ישראל, ושני עריקים מגוש הימין גונן שגב ואלכס גולדפרב, שבתמורה לשוחד בגדו בעקרונות ובהבטחות שלהם לבוחרים ותמכו בהסכם.

מנותק לב חכם לימינו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • Syria delanda est
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 25, 2012, 14:50:18 »
zelhar,
שכחת את פרשיית השחיתות של "חשבון הדולרים של אשתו", בעקבותיה פרש רק לאחר שנחשף, אם לא נחשף היה ממשיך...
וכמובן כמובן כמובן אסור לשכוח את עובדת היותו חבר מחתרת הקצינים של מפ"ם, בוגד אדום ונאלח...
היה עליכם לבחור בין חרפה למלחמה. בחרתם בחרפה, אך מן המלחמה לא תימלטו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 25, 2012, 17:24:00 »
zelhar,
שכחת את פרשיית השחיתות של "חשבון הדולרים של אשתו", בעקבותיה פרש רק לאחר שנחשף, אם לא נחשף היה ממשיך...
וכמובן כמובן כמובן אסור לשכוח את עובדת היותו חבר מחתרת הקצינים של מפ"ם, בוגד אדום ונאלח...
לדעתי חשבון הדולרים לא מהווה פשע או כישלון מספיק גדול כדי להיכנס למניין. בעניין הבגידות וההלשנות של רבין בימי המנדט, פשוט אין לי מקורות שאני יכול לצטט ולכן לא נכנסתי לזה.

זה סביר מאוד להניח שרבין השתתף בסזונים. כי המפקד הישיר שלו בפלמ"ח, יגאל אלון, מונה על ידי בן גוריון להיות המפקד של מבצע ההלשנה והרדיפה הזה, וכמובן ניתן ללמוד מטבח אלטלנה שלרבין לא הייתה כל בעיה להיות המוציא לפועל של בן גוריון.   

מנותק לב חכם לימינו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • Syria delanda est
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 25, 2012, 18:31:19 »
לדעתי חשבון הדולרים לא מהווה פשע או כישלון מספיק גדול כדי להיכנס למניין. בעניין הבגידות וההלשנות של רבין בימי המנדט, פשוט אין לי מקורות שאני יכול לצטט ולכן לא נכנסתי לזה.

זה סביר מאוד להניח שרבין השתתף בסזונים. כי המפקד הישיר שלו בפלמ"ח, יגאל אלון, מונה על ידי בן גוריון להיות המפקד של מבצע ההלשנה והרדיפה הזה, וכמובן ניתן ללמוד מטבח אלטלנה שלרבין לא הייתה כל בעיה להיות המוציא לפועל של בן גוריון.
אני לא מדבר על ימי המנדט, אני מדבר על אחרי הקמת מדינת ישראל, מחתרת הקצינים של מפ"ם התקיימה מאז הקמת מדינת ישראל  עד אמצע שנות ה-60...

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 25, 2012, 18:40:00 »
אני לא מדבר על ימי המנדט, אני מדבר על אחרי הקמת מדינת ישראל, מחתרת הקצינים של מפ"ם התקיימה מאז הקמת מדינת ישראל  עד אמצע שנות ה-60...
גם על זה צריך להביא מקורות וראיות. אחרת זה רק בגדר שמועה.

מנותק לב חכם לימינו

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
  • Syria delanda est
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 25, 2012, 19:58:44 »
גם על זה צריך להביא מקורות וראיות. אחרת זה רק בגדר שמועה.
מקורות וראיות לא חסר, שלחתי לך את החומר בפרטי