א. מריה מגדלנה ויוסף שניהם היו מזרע בות דוד ככה שמקשרים את ישוע מחכנו לבית דוד מתכוונים דרך מריה
ב.אנחנו ההמשך של עם ישראל ככה שאלוהים לא שבר שום ברית
ג.אנחנו לא המשך של שום דת פרסית אז מספיק לדבר שטויות
ולמה שינית את השם שלי לבוגד אם כבר אתם בוגדים בישוע
ודניאל תבוא מחר לפחות להטבלה ואל תשכח שאתה נשאר יהודי אתה פשוט הופך להיות יהודי חדש
אל תשכח מה אמרתי לך בשיחת פלאפון אתה תמיד תהיה סוג ג׳ כי אתה תימני
כן כן
א. שולשת דרך האמא אינה נחשבת ישריה כבר.- אבל כבר כמו שאמרתי זה החלק של השטיות וגם אם אין הוא מבית דוד אין זה משנה דבר.
ב. אתם לא המשך של עם ישראל אתם ערב-רב שקיבל כול אחד ואנשים הלכו לנצרות כי קל להיות נוצרי אין תהליך גיור אין ברית מילה אין איסורים גדולים כמו ביהודות הקשר שלכם ליהדות הוא מקרי בהחלט ומה שחשוב ביותר שנאמר במפורש שלא תהיה ברית חדשה לפי מה שאתם אומרים האל חתם ברית חדשה כלומר שבר את הברית הישנה.
ג. עיין בערכים זורואסטריות ו מיתרה אין לי יותר מה להוסיף יכול להיות שאתה תלמד דברים חדשים.
אבל לא נתתה לי תשובה לשאלה הגדולה שלי שאצלכם יש 2 כוחות בשמים השטן נאבק באל שזה לא נתפס לחלוטין ביהודות הרי איך משהוא יכול לנסות להאבק באל ועוד לסחוב אחריו מלאכים שלהם בכלל אין רצון משלהם ואין יצר רע איך יכול להיות שהשטן
מנצח הוא גורף את רוב הנשמות של בני האדם
לנצח לפי הנצרות אפילו אנשים צדיקים כמו משה אהרון ודוד המלך הלכו לגהנום עד שישו לא בא והוציע אותם משם.
אגב אני חושב שכבר אמרו שיש "נצלב" על 2 מקלות שצורתם הייתה T אבל הנוצרים לכחו את הצלב כי זה היה סמל השמש אצל הפרסים שוב רעה סעיף ג' יכול להיות שתלמד משהוא.
ולגבי שינוי השם לצערי הרב אין לי היכולת לשנות שמות של חברים את זה יש למנהלים בכירים יותר אבל אני חושב שהשם הזה הולם אותך היטב אתה מאמין ב-3 אלים שהם אחד באין ספור קדושים שיש להם סגולות כאלה ואחרות אתה ממשיך של הדתות הבאות בעיקר פרסית קצת יהדות קצת אמונה יוונית-רומית וקצת אמונות פגניות מקומיות מזל טוב אתה עובד עבודה זרה.
אגב התיימנים לא סוג ג' ולא סוג ב' כול היהודים ותזכור את זה טוב כולם שווים לחלוטין לא משנה מאיפה הם באו מה צבע העור שלהם או לא יודע איזו הגדרה מטומטמת אחרת כול היהודים כולם שווים לחלוטין תימנים אתיופים אשכנזים מזרחיים ואחרים כולנו אותו עם.
אין יהודים חדשים אין יהודים ישנים אין ברית חדשה וברית ישנה יש ברית אחת עם יהודי אחת ואל אחד.