הסיבה הראשונה והפשוטה ביותר, הפרדה והרחקה.
ככל שאתה יותר מפריד ומבדיל, פחות תבוא לערבב.
הסיבה השניה היא בליעה.
בזמן השימוש רוב החומרים סופגים לתוכם מעט מן החומר. זה לא קורה סתם ככה. זה קורה כשהאוכל חם או חריף. מה שהופך את ההשפעה שלו על הכלי לחזקה יותר.
אז בישלת בשר בסיר. הסיר ספג קצת. לאחר מכן בישלת חלב בסיר, הסיר בולע קצת חלב ופולט את מה שבלע קודם. כי ההליך הוא דו כיווני. ברגע שהעסק מתחמים, החומר נספג. אז יוצא שמתערבב לך קצת בשר בחלב...