כתב נושא: דיון עלינו בFXP.  (נקרא 11620 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
  • לשמאלנים לא תהיה תיקווה!
דיון עלינו בFXP.
« ב- : אוקטובר 02, 2012, 16:21:54 »
חחחחחחח קבלו את זה http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11174633
ד"א אל תעלבו מחוסר ההבנה הבסיסית של המישתמשים שם חחח זה פשוט מצחיק....
ד"א אני זה MTABC_BJ
אין לנו ארץ אחרת אין לנו דת אחרת

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בעניין: דיון עלינו בFXP.
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 02, 2012, 16:58:13 »
יש שם כמה ימניים שביקרו על חלק מהדעות שמחזיקים בימין האמתי ואני מסכים, באמת יש כאן כמה דברים שהם לא בסדר
יש כאן כמה נושאים שהלכו בהם רחוק מידי. נושא ההומוסקסואלים לדוגמה, תמיכה ביהודים שמכים סתם ערבים, הרצון במדינת הלכה וכו'.
די לכיבוש!!!
גם לי נמאס מהכיבוש הערבי בארץ ישראל.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 02, 2012, 17:24:57 »
כמה שאלות, דודי.

אם אתה נגד יהודים שמכים "סתם" אורקים. למה זה?
בגלל שאתה חושב שיש להם זכויות כמו ליהודים? בגלל שאתה חושב שהם אזרחים הגונים שאמורים לחיות ולהשאר פה? בגלל שאתה חושב שלגנות הכאת אורקים, ימנע התנכלויות של אורקים ליהודים? וכשאני אומר התנכלויות, אני מתכוון לכל מה שהולך במדינה. החל מהכאות ורגימה באבנים, המשך בגנבות והשחתת רכוש וחילול מקומות קדושים כמו בתי כנסת ובתי קברות וכלה באונס ורצח ומעשי לינץ'...
או שאתה חושב שאין להם זכויות והם לא אזרחים הגונים אבל אתה חושב שאתה מוסרי והומאני יותר מהם לכן לא תכה אותם למרות שהם יעשו את זה לך ואפילו יותר?
ואם כן, מה לדעתך ימנע מהם להכות אותך ברחוב שלך?

כשאתה בעד שיטפון של עומואים במדינה ומטיף נגד כל רצון ושאיפה למדינה יהודית יותר, מה זה אומר?
זה אומר שנאבד את ההכרה היהודית שלנו והמדינה תישטף במליוני גויים מכל העולם?
אם אתה נגד העובדה שכל העולם בא לגור פה, באיזה טיעון תדחה אותם? אתה הרי נגד היהדות. אז במה אתה טוב מהם? איפה הזכות שלך קודמת להם?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 02, 2012, 18:20:37 »
אותם ימניים מפגרים שהגיבו שם הם מפגרים כמו שאמרתי שחושבים שאפשר להיות חצי לבן חצי שחור ולא מבינים יש רק שחור או לבן אי אפשר ביחד...
הכי מצחיק אותי מה זה בדיוק ימניים ישראלים? לא נותנים שטחים אבל יפקירו חיי יהודים בלי להיתחשבן.... דודי? לא מתאים לך פה? אתה יודע מה אתה יכול לעשות...

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 02, 2012, 22:59:57 »
כמה שאלות, דודי
אם אתה נגד יהודים שמכים "סתם" אורקים. למה זה?
בגלל שאתה חושב שיש להם זכויות כמו ליהודים? בגלל שאתה חושב שהם אזרחים הגונים שאמורים לחיות ולהשאר פה? בגלל שאתה חושב שלגנות הכאת אורקים, ימנע התנכלויות של אורקים ליהודים? וכשאני אומר התנכלויות, אני מתכוון לכל מה שהולך במדינה. החל מהכאות ורגימה באבנים, המשך בגנבות והשחתת רכוש וחילול מקומות קדושים כמו בתי כנסת ובתי קברות וכלה באונס ורצח ומעשי לינץ'...
או שאתה חושב שאין להם זכויות והם לא אזרחים הגונים אבל אתה חושב שאתה מוסרי והומאני יותר מהם לכן לא תכה אותם למרות שהם יעשו את זה לך ואפילו יותר?
ואם כן, מה לדעתך ימנע מהם להכות אותך ברחוב שלך?

כשאתה בעד שיטפון של עומואים במדינה ומטיף נגד כל רצון ושאיפה למדינה יהודית יותר, מה זה אומר?
זה אומר שנאבד את ההכרה היהודית שלנו והמדינה תישטף במליוני גויים מכל העולם?
אם אתה נגד העובדה שכל העולם בא לגור פה, באיזה טיעון תדחה אותם? אתה הרי נגד היהדות. אז במה אתה טוב מהם? איפה הזכות שלך קודמת להם?
הכוונה שלי היא שלא מרביצים סתם לערבי שאתה רואה ברחוב
אם זה באמת טרוריסט אז לטפל בו בהתאם
אבל לא לבוא לבתים אקראיים של ערבים ולהרביץ לאנשים שאין לך סיבה להרביץ להם
כי זה ההבדל בין מי שנלחם לאי צדק לבין מי שהוא פושע בעצמו

מה ימנע מהם?
שהם לא יהיו כאן  :old_grin:

אגב, אני כן תומך במבצעיים צבאיים כשצריך
מאוד תומך בעופרת יצוקה לדוגמה ששם נכנסו חזק בטרור והיה אפשר יותר אפילו
אם הם בעייתיים והם לא רוצים להפסיק בטרור אז להכנס בהם, גם אם זה גובה חפים מפשע, ובוא נחשוב כמה בעזה באמת מתים עלינו ורוצים בקיומנו.. הממ.. קשה לספור... לא בטוח אם זה 1 או 2...

אני תומך בהומוסקסואלים, כן.
אני מאוד כועס על מה שחיים אומר כאן עליהם
עובדתית הומואים זה טבעי וזה חלק מהטבע. די לצאת נגדם, זה טבעי וזה יפה ואין סיבה שהם לא יהיו מי שהם
יש הומואים קרביים והומואים אחרים שגם מאוד תורמים למדינה. הזמר האהוב עליי לדוגמה הוא ביסקסואל והוא אחד היוצרים הכי מוכשרים במדינה לדעתי.
מה, אני אשנא אותו בגלל שהוא נהנה לקיים יחסי מין עם גברים? מה אני, סוטה? למה שיהיה לי אכפת איפה הוא תוקע את את האיבר שלו?
זה חלק מהטבע, זה חלק מהבריאה, הסיבה היחידה שאתם יוצאים נגד הומואים זה כי אתם מתעקשים שהכל בדת נכון, אז בוא אני אגיד לך- לא הכל בדת נכון, המון דברים שכתובים בדת הומצאו על ידי בני אדם ובני אדם טועים ידידי
הרמבם לדוגמה טען שאסור לאונן, והיום הרפואה הוכיחה שאוננות רק מחדשת את הזרע וזה מעולה.

אני רוצה שישראל תהיה מדינה יהודית מבחינת לאום
לא אומר מדינה נטולת דת, היהדות היא חלק בלתי נפרד מהמדינה
אבל לא מדינת הלכה. לא עוד לדת ששולטת במדינה, אני לא רוצה לחזור לימי  הביניים
וברוך השם החילונים הכופרים עושים עבודה די טובה

אני לא נגד היהדות.
אני נגד שהדת תשלוט. אני רוצה מדינה יהודית חילונית, ומי שרוצה שיאמין ויהיה דתי
באיזה טיעון? שזה מדינה לעם היהודי, וסודנים וערבים זה לא עם יהודי
למרות שיש תאוריה עם הוכחות שחלק גדול מהערבים כאן הם בעצם יהודים שהתאסלמו בשלב מסוים בהיסטוריה. אבל כיוון שהם לא רואים את עצמם כיהודים ורוצים להשמיד אותנו, לא יודע אם זה רלוונטי יותר. גם הנוצרים הראשונים היו יהודים והם בכל זאת רצו להשמיד אותנו בזמנו.

אותם ימניים מפגרים שהגיבו שם הם מפגרים כמו שאמרתי שחושבים שאפשר להיות חצי לבן חצי שחור ולא מבינים יש רק שחור או לבן אי אפשר ביחד...
הכי מצחיק אותי מה זה בדיוק ימניים ישראלים? לא נותנים שטחים אבל יפקירו חיי יהודים בלי להיתחשבן.... דודי? לא מתאים לך פה? אתה יודע מה אתה יכול לעשות...
כמה שנאה יש בכם. חבל שאתם הולכים נגד הגיון
בנאדם שטיפה חושב אחרת מכם ישר צריך ללכת קיבינימט, חושבים שאתם מושלמים
יש כאן המון פאקים
די לכיבוש!!!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 03, 2012, 00:14:44 »
הכוונה שלי היא שלא מרביצים סתם לערבי שאתה רואה ברחוב
אם זה באמת טרוריסט אז לטפל בו בהתאם
אבל לא לבוא לבתים אקראיים של ערבים ולהרביץ לאנשים שאין לך סיבה להרביץ להם
כי זה ההבדל בין מי שנלחם לאי צדק לבין מי שהוא פושע בעצמו

מה ימנע מהם?
שהם לא יהיו כאן  :old_grin:

אגב, אני כן תומך במבצעיים צבאיים כשצריך
מאוד תומך בעופרת יצוקה לדוגמה ששם נכנסו חזק בטרור והיה אפשר יותר אפילו
אם הם בעייתיים והם לא רוצים להפסיק בטרור אז להכנס בהם, גם אם זה גובה חפים מפשע, ובוא נחשוב כמה בעזה באמת מתים עלינו ורוצים בקיומנו.. הממ.. קשה לספור... לא בטוח אם זה 1 או 2...

אני תומך בהומוסקסואלים, כן.
אני מאוד כועס על מה שחיים אומר כאן עליהם
עובדתית הומואים זה טבעי וזה חלק מהטבע. די לצאת נגדם, זה טבעי וזה יפה ואין סיבה שהם לא יהיו מי שהם
יש הומואים קרביים והומואים אחרים שגם מאוד תורמים למדינה. הזמר האהוב עליי לדוגמה הוא ביסקסואל והוא אחד היוצרים הכי מוכשרים במדינה לדעתי.
מה, אני אשנא אותו בגלל שהוא נהנה לקיים יחסי מין עם גברים? מה אני, סוטה? למה שיהיה לי אכפת איפה הוא תוקע את את האיבר שלו?
זה חלק מהטבע, זה חלק מהבריאה, הסיבה היחידה שאתם יוצאים נגד הומואים זה כי אתם מתעקשים שהכל בדת נכון, אז בוא אני אגיד לך- לא הכל בדת נכון, המון דברים שכתובים בדת הומצאו על ידי בני אדם ובני אדם טועים ידידי
הרמבם לדוגמה טען שאסור לאונן, והיום הרפואה הוכיחה שאוננות רק מחדשת את הזרע וזה מעולה.

אני רוצה שישראל תהיה מדינה יהודית מבחינת לאום
לא אומר מדינה נטולת דת, היהדות היא חלק בלתי נפרד מהמדינה
אבל לא מדינת הלכה. לא עוד לדת ששולטת במדינה, אני לא רוצה לחזור לימי  הביניים
וברוך השם החילונים הכופרים עושים עבודה די טובה

אני לא נגד היהדות.
אני נגד שהדת תשלוט. אני רוצה מדינה יהודית חילונית, ומי שרוצה שיאמין ויהיה דתי
באיזה טיעון? שזה מדינה לעם היהודי, וסודנים וערבים זה לא עם יהודי
למרות שיש תאוריה עם הוכחות שחלק גדול מהערבים כאן הם בעצם יהודים שהתאסלמו בשלב מסוים בהיסטוריה. אבל כיוון שהם לא רואים את עצמם כיהודים ורוצים להשמיד אותנו, לא יודע אם זה רלוונטי יותר. גם הנוצרים הראשונים היו יהודים והם בכל זאת רצו להשמיד אותנו בזמנו.
כמה שנאה יש בכם. חבל שאתם הולכים נגד הגיון
בנאדם שטיפה חושב אחרת מכם ישר צריך ללכת קיבינימט, חושבים שאתם מושלמים
יש כאן המון פאקים

חמוד שלי אתה צריך להבין דבר אחד קטן.... אולי זה לא ניראה לך ככה אבל אני שונא ערבים ביגלל היותם אויבים ומחבלים לא ביגלל היותם ערבים...... קפיש? וכן יש בי שינאה כמו שבך צריכה להיות לאחר יותר מ-1600 שנים של מאבק עם הזונות האלו....

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 03, 2012, 00:23:12 »
מצד אחד אתה אומר שלא לפגוע באורקים "חפים מפשע", מצד שני אתה מספר לנו שאין בעיה שיפגעו באורקים חפים מפשע ומציג כדוגמא את עופרת יצוקה.
שמע, לא הייתי מציג את המבצעים של צה"ל כחיסול בלי להתחשב באורקים "חפים מפשע". חיילים שלנו מתו בגלל שנכנסו רגלית למקומות שהיה צריך למחוק מהאוויר או בהתקפות שריון. אבל כדי לא לפגוע ב"חפים מפשע", מתו חיילים שלנו... אתה קולט? בשביל שאורקים ישארו בחיים, החיילים שלנו מתים!

אתה צריך להבין דבר אחד. האורקים לא יסתלקו מהארץ עד שלא יהיה להם רע. כל כך רע, שהם יארזו את הגמל ויסתלקו לכל הרוחות.
וכמו שאמרת, אין אורקים חפים מפשע. ככה שכל מי שחוטף, תהיה בטוח שמגיע לו.
אתה אומר שמה ימנע מהם, שהם לא יהיו כאן. אבל איך תגרום להם לא להיות כאן? .....

אתה רוצה מדינה יהודית מבחינת לאום. יהודית חילונית. אבל מה ישמור את המדינה כיהודית? הרי כחילוני, מה מפריע לך להביא גויים? מה מפריע לך להתחתן עם גויה ?
אתה מבין שבלי הגרעין של דת, אין דבר שיחזיק את המדינה כיהודית. הלאום יעלם תוך כמה דורות.
לכן הדת חייבת להיות קנה המידה שקובע מה זה יהודי ומה זה יהדות.

דבר אחר. אתה אומר שיש מדינה לסודנים ומדינה לעם היהודי. מי קבע שזו המדינה של העם היהודי? פתאום באו יהודים והחליטו שזה שלהם?
אם תסתכל על זה בלי תירוצים, תראה שהצידוק היחיד שלנו לשרוץ בארץ הזו שכולם נלחמים עליה כבר אלפי שנים, זה התנ"ך. וגם בן גוריון שרצה להקים מדינה חילונית, ידע שצריך זיקה למסורת ולדת. כי בלי זה, אין לך שום טענה למה הארץ הזו דווקא שלך ולא של מישהו אחר.

עומואים.
אתה אומר שזה דבר טבעי ויפה. זה לא טבעי ולא יפה. כשזה קורה, זה תקלה.
אתה רוצה להכנס להליך האנטומי של ההזדווגות? ההזדווגות מעבירה תאי זרע מהזכר לנקבה וגורמת לנקבה להתעבר. ככה יש המשך וקיום לגזע.
המשיכה שלך לנקבה, נועדה כדי שתזדווג ותעבר אותה. כדי שיהיה המשך וקיום לגזע.

באותה מידה, אתה אוכל כדי לקיים את עצמך. ואחרי שאתה אוכל כדי לקיים את עצמך, אתה גם יכול להנות מזה
ההנאה נועדה לגרום לך לרצות לאכול, ככה שתקיים את עצמך. אם תסבול מזה, לא תרצה לאכול ולא תקיים את עצמך.

מה יקרה כשאדם מחליט לאכול גללים? זה לא מקיים אותו. זה יהרוג אותו. אז אם למישהו יש תאבון לגללים, זו תקלה. זה לא טבעי ולא יפה.

ככה עם העומואים. בן אדם נורמלי נמשך לפעולה שדרכה הוא יכול ליצור את הדור הבא. ההנאה שיש לו מזה נועדה כדי שירצה לעבר את הנקבה. ועומו נמשך לפעולה שלא מעברת את הנקבה, רק משחיתה את תאי הזרע שלו ובאופן טבעי הפעולה הזו קוטעת את ההמשכיות שלו.
אז עכשיו תספר לי שיש עומואים שמולידים בקומבינות או עם מישהי שמסכימה ללדת את הילדים שלהם. זו התחכמות. הנקודה היא שהם לקחו את הרעיון הטבעי ולקחו אותו למבוי סתום.
אז אנחנו כיהודים לא שונאים את מי שנמשך לגברים. אבל אנחנו פוסלים את מי שעושה את זה. כמו שאנחנו פוסלים כל אחד שמקיים כל מיני רצונות רעים ומכוערים שיש בו, במקום להתאפק, כמו בן אדם.

הרמב"ם טוען שאסור לאונן כי אתה פשוט זורק לפח את תאי הזרע שאמורים להוליד נשמות.
מעבר לזה הרמב"ם אומר לך שריבוי שפיכת זרע, לבטלה או שלא לבטלה, לא בריאה.
אני רוצה שתביא לי רופא שתומך באוננות/הזדווגות יתר.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק יהודי_לוחם

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוקטובר 03, 2012, 01:10:31 »
מצד אחד אתה אומר שלא לפגוע באורקים "חפים מפשע", מצד שני אתה מספר לנו שאין בעיה שיפגעו באורקים חפים מפשע ומציג כדוגמא את עופרת יצוקה.
שמע, לא הייתי מציג את המבצעים של צה"ל כחיסול בלי להתחשב באורקים "חפים מפשע". חיילים שלנו מתו בגלל שנכנסו רגלית למקומות שהיה צריך למחוק מהאוויר או בהתקפות שריון. אבל כדי לא לפגוע ב"חפים מפשע", מתו חיילים שלנו... אתה קולט? בשביל שאורקים ישארו בחיים, החיילים שלנו מתים!

אתה צריך להבין דבר אחד. האורקים לא יסתלקו מהארץ עד שלא יהיה להם רע. כל כך רע, שהם יארזו את הגמל ויסתלקו לכל הרוחות.
וכמו שאמרת, אין אורקים חפים מפשע. ככה שכל מי שחוטף, תהיה בטוח שמגיע לו.
אתה אומר שמה ימנע מהם, שהם לא יהיו כאן. אבל איך תגרום להם לא להיות כאן? .....

אתה רוצה מדינה יהודית מבחינת לאום. יהודית חילונית. אבל מה ישמור את המדינה כיהודית? הרי כחילוני, מה מפריע לך להביא גויים? מה מפריע לך להתחתן עם גויה ?
אתה מבין שבלי הגרעין של דת, אין דבר שיחזיק את המדינה כיהודית. הלאום יעלם תוך כמה דורות.
לכן הדת חייבת להיות קנה המידה שקובע מה זה יהודי ומה זה יהדות.

דבר אחר. אתה אומר שיש מדינה לסודנים ומדינה לעם היהודי. מי קבע שזו המדינה של העם היהודי? פתאום באו יהודים והחליטו שזה שלהם?
אם תסתכל על זה בלי תירוצים, תראה שהצידוק היחיד שלנו לשרוץ בארץ הזו שכולם נלחמים עליה כבר אלפי שנים, זה התנ"ך. וגם בן גוריון שרצה להקים מדינה חילונית, ידע שצריך זיקה למסורת ולדת. כי בלי זה, אין לך שום טענה למה הארץ הזו דווקא שלך ולא של מישהו אחר.

עומואים.
אתה אומר שזה דבר טבעי ויפה. זה לא טבעי ולא יפה. כשזה קורה, זה תקלה.
אתה רוצה להכנס להליך האנטומי של ההזדווגות? ההזדווגות מעבירה תאי זרע מהזכר לנקבה וגורמת לנקבה להתעבר. ככה יש המשך וקיום לגזע.
המשיכה שלך לנקבה, נועדה כדי שתזדווג ותעבר אותה. כדי שיהיה המשך וקיום לגזע.

באותה מידה, אתה אוכל כדי לקיים את עצמך. ואחרי שאתה אוכל כדי לקיים את עצמך, אתה גם יכול להנות מזה
ההנאה נועדה לגרום לך לרצות לאכול, ככה שתקיים את עצמך. אם תסבול מזה, לא תרצה לאכול ולא תקיים את עצמך.

מה יקרה כשאדם מחליט לאכול גללים? זה לא מקיים אותו. זה יהרוג אותו. אז אם למישהו יש תאבון לגללים, זו תקלה. זה לא טבעי ולא יפה.

ככה עם העומואים. בן אדם נורמלי נמשך לפעולה שדרכה הוא יכול ליצור את הדור הבא. ההנאה שיש לו מזה נועדה כדי שירצה לעבר את הנקבה. ועומו נמשך לפעולה שלא מעברת את הנקבה, רק משחיתה את תאי הזרע שלו ובאופן טבעי הפעולה הזו קוטעת את ההמשכיות שלו.
אז עכשיו תספר לי שיש עומואים שמולידים בקומבינות או עם מישהי שמסכימה ללדת את הילדים שלהם. זו התחכמות. הנקודה היא שהם לקחו את הרעיון הטבעי ולקחו אותו למבוי סתום.
אז אנחנו כיהודים לא שונאים את מי שנמשך לגברים. אבל אנחנו פוסלים את מי שעושה את זה. כמו שאנחנו פוסלים כל אחד שמקיים כל מיני רצונות רעים ומכוערים שיש בו, במקום להתאפק, כמו בן אדם.

הרמב"ם טוען שאסור לאונן כי אתה פשוט זורק לפח את תאי הזרע שאמורים להוליד נשמות.
מעבר לזה הרמב"ם אומר לך שריבוי שפיכת זרע, לבטלה או שלא לבטלה, לא בריאה.
אני רוצה שתביא לי רופא שתומך באוננות/הזדווגות יתר.
אתה צודק כימעט בהכול מאוד נהניתי לקרוא אבל יש טעות אחת קטנה.... אומנם אוננות יתר היא לא בריאה בעליל אך בלי אוננות ביכלל עד גיל 18 או כול גיל אחר כלומר יותר מ-10 שנים ומעלה תגרום לכך שרוב תאיי הזרע ימותו ויתרקבו.... אני לא תומך באוננות פעם בשבוע או פעם ביום חס וחלילה אך פעם בשנה אם לא היזדווגת עם אישה אז אתה יכול לאונן ויותר מכך זה מומלץ יותר...

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : אוקטובר 03, 2012, 01:55:43 »
יעקב אבינו התחתן או הוליד את ראובן בגיל 84 והעיד לפני מותו על ראובן שהיה ראשית אונו.
יעקב נחשב במקורות סמל לאדם שמיטתו הייתה שלמה (לא שפך זרע לבטלה ולא ארע לו קרי כל ימי חייו).
יעקב ילד 12 בנים חכמים ובריונים והכל.
לא נראה לי שנרקב לו שום דבר שם בגלל ששמר על עצמו...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוקטובר 03, 2012, 11:44:27 »

חמוד שלי אתה צריך להבין דבר אחד קטן.... אולי זה לא ניראה לך ככה אבל אני שונא ערבים ביגלל היותם אויבים ומחבלים לא ביגלל היותם ערבים...... קפיש? וכן יש בי שינאה כמו שבך צריכה להיות לאחר יותר מ-1600 שנים של מאבק עם הזונות האלו....
העולם הערבי לא פעם ולא פעמיים ניסה למנוע את הקיום שלנו
אנחנו צריכים להלחם בו ולהחזיר לו אבל בחכמה- לא להיות כמוהם
הבעיה היא שבדר''כ הולכים עם מדיניות ההבלגה במקום להחזיר חזק שיפחדו. לא צריך להכחיד אותם מהעולם, זה יהיה צעד איום ונורא. אבל כשתוקפים את ישראל- להכניס כוחות לאזורים של ערבים ולהיכנס חזק בטרור. כמו בעופרת יצוקה, כמו בחומת מגן... לא לפחד מהם! להראות להם שאנחנו לא פראיירים
חומת מגן פגע חזק מאוד בטרור, צריך להפחיד אותם ולהראות להם שיש להם עסק עם העם היהודי ולא עם ליצנים

לאביר הקרנפים
הכוונה שלי היא שלא לראות ערבי ברחוב וסתם להרוג אותו בגלל שהוא ערבי
אבל אם יודעים לדוגמה שבחברון יש הרבה טרוריסטים שעושים רעש בזמן האחרון, אז להכניס לשם כוחות ולטפל בהם כמו שצריך

אני הולך עם גישה אחרת
לא שואלים אותם אם הם רוצים להשאר פה או לא
לגרש את כולם לירדן, ומי שמתנגד- לנקוט בצעדים חריפים נגדו
כמובן שגם צריך להראות להם שאנחנו לא פראיירים, ואת זה אף פעם לא עושים כאן. בגלל זה הערבים לא שמים עלינו בכלל.

יפריע לי שיהיו אנשים שהם לא חלק מהעם או הדת היהודית במדינה. לא אתחתן עם גויה בגלל שהיא לא שייכת לעם שלי ואני רוצה לשמור על עם ישראל.
אם כל אחד יתחתן עם גויות, לא ישאר עם יהודי והערבים יאכלו אותנו בלי מלח
ויש דבר שנקרא מסורת. כמו שאני חילוני אבל חוגג חגים יהודיים.
עובדה שבינתיים המצב טוב, והדבר היחידי שעושה בעיות למדינה היהודית זה חוסר הבנה של הרעיון הציוני. שים לב שרוב אלו שעוזבים לחו''ל ומתחתנים עם גויות הם כאלו שלא רואים סיבה להשאר בארץ, הם לא רואים את עצמם חלק מהעם היהודי וזה לא משנה להם, בקיצור- לא הבינו את הרעיון הציוני

אולי בגלל שאנחנו חיינו כאן המון שנים ותמיד רצינו לחזור לכאן אבל לא יכולנו בגלל הרבה סיבות? על זה חשבת?
מבחינה היסטורית ארץ ישראל שייכת ליהודים

אני לא מבין בזה יותר מידי אבל את המידע בסיסי אני יודע
הומואים זה תופעה בלידה, זה קורה לדוגמה במשפחות שנולדים בהם הרבה בנים... זה לא מוכח אבל לדעתי הילד יוצא הומו כי הטבע לא רוצה שיתרבו יותר מידי וזה הדרך שלו לעצור את זה, אבל זה דעתי בלבד
לא, הומואים לא יוצאים כמו כולם... נו, אז? כל בנאדם שיוצא שונה צריך להרוג אותו?
הומואים זה לא מדבק ככה שלא יקרה מצב של ''עוד אנשים שהם סטרייטים יהפכו להומואים ואז אף אחד לא יוליד ילדים''

זה כמו להגיד ''אל תגזוז ציפורניים כי זה חלק מהגוף שלך'', שטויות.
זה לא הורג שום ילד כיוון שזה לא הגיע לשום רחם, ולא נוצר תהליך שבו הילד יכול להיוולד בכלל
לעומת זאת- פגיעה באישה בהריון, זה כן תהליך שהורג ילד שעדיין לא נולד
לפי מה שידוע לי אוננות מרובה גורמת לחצ'קונים, ובגלל שהגוף מייצר תאי זרע חדשים אז זה לוקח קצת מאמץ. זה לא הורג שום ילד וזה לא פוגע באף אחד באמת, זה משהו טבעי ביותר
עדיף לאונן פעם בשבוע מאשר שבנאדם יהיה משוגע מרצון לקיום יחסי מין ואז יאנוס מישהי.
הרפואה לא תומכת באוננות יתר (כי אז הבנאדם מכור ואם חלק גדול מהזמן שלו הוא רק רואה פורנו ומאונן, סימן שהמצב שלו לא בסדר כבר), אבל לא אומרת שהאוננות פוגעת ולכן לא צריך לאונן
ומה קרה פתאום אתה שם על המדע? כשהמדע מוכיח שהומואים זה חלק מהטבע ושזה בסדר גמור אתה יוצא נגד זה אבל אם הרפואה הייתה משרתת את המטרות שלך אז זה סבבה עם זה?
די לכיבוש!!!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 03, 2012, 16:58:28 »
א.העולם כולו ניסה להשמיד אותך לא פעם ולא פעמיים,והאמת היא שהנוצרים לא עשו פחות צרות לעם ישראל מאשר האיסלאם.
ב.אם העובדה שאתה לא מוציא זרע לבטלה תגרום לך לאנוס מישהי אתה בבעיה רצינית. מה אתה קוף שלא מסוגל לשלוט בעצמו?
ג.זרע זה לא ציפורניים.
ד.הומואים זה מחלת נפש. אף אחד פה לא אמר לך להרוג אותם,אבל הם בהחלט זקוקים לטיפול נפשי,בדיוק כמו זואופיל או נקרופיל.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק Dudi

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוקטובר 03, 2012, 17:48:24 »
א.העולם כולו ניסה להשמיד אותך לא פעם ולא פעמיים,והאמת היא שהנוצרים לא עשו פחות צרות לעם ישראל מאשר האיסלאם.
ב.אם העובדה שאתה לא מוציא זרע לבטלה תגרום לך לאנוס מישהי אתה בבעיה רצינית. מה אתה קוף שלא מסוגל לשלוט בעצמו?
ג.זרע זה לא ציפורניים.
ד.הומואים זה מחלת נפש. אף אחד פה לא אמר לך להרוג אותם,אבל הם בהחלט זקוקים לטיפול נפשי,בדיוק כמו זואופיל או נקרופיל.
א. כיום הבעיה העיקרית היא האסלאם. הנצרות עשתה טקס שמבטל את האנטישמיות והאסלאם נשארה מאוד אנטישמית. ומה הקשר? כאילו שאני לא יודע את זה... מה אתה רוצה להגיד במשפט הזה?...
ב. ידוע שכל הדתיים שלא מאמינים חרמנים אחושרמוטה, די לעשות פוזות. זה הכל בגלל שהם לא מאוננים בגלל דעות קדומות שמבוטלות על ידי האמת- המדע. ומה הבעיה שאנשים יאוננו? אני מבין שזה מאוד מעניין ומזיק לאנושות שאנשים מביאים ביד, פעולה סופר נורמלית שרואים אצל חיות אחרות גם.
די להשתיק מין בגלל דעות פרמיטיביות. אין בזה דבר רע.
ואם אתה כבר מדבר אליי כעל קוף שלא יכול לשלוט במכנסיים שלו, למה לפי ההלכה נשים צריכות להתלבש צנוע, כולל קטינות? כדי שהגברים החרמנים שלא מאוננים לא ישתוללו ואז יאנסו אותן?
ג. בחיי, כמה שאתה מחדש לי
ד. שוב אתה מתווכח עם המדע...
אבל כשאלוהים רוצח המון חפים מפשע זה בסדר, נכון? הוא לא משוגע, ככה צריך להתנהג.

אחרי זה אל תתפלאו למה חושבים שהאמונה שלכם פרמיטיבית ומגוחכת.
די לכיבוש!!!

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #12 ב- : אוקטובר 03, 2012, 18:17:40 »
דודי, אתה סותר את עצמך. כתבת שצריך לא להיות פראיירים של האורקים, אבל כתבת שאסור להיות כמוהם.
אז איך תהיה לא פראייר אם אתה מתעקש להיות פראייר ולבכות על איזה אורק שקצת הרביצו לו כשאותו יום אורקים ניסו בכמה מקרים להרוג יהודים?
זה מאזן. וכדי לנצח אנחנו צריכים מאזן חיובי.

אתה טוען שחומת מגן נתן מכה קשה לטרור. זו הייתה הטענה של אהוד ברח. ככה יכל להתקפל באמצע ולחזור לשגרה בה אורקים מתפוצצים לנו ברחובות, יורים ומשליכים אבנים על יהודים, רוצחים ואונסים ושודדים...
תבין, אין מכה לטרור מסיבה פשוטה. הטרור צומח מתוך השכבה ה"אזרחית".  לכן זה די פשוט. כל עוד יש אורקים יש טרור. ולכן זה לא כמו צבא שאתה יכול להכות אותו מכה קשה ואז אין לו אספקה וחימוש וכו'.
יקום אורק אחר למחרת ויכין מטען מאולתר. יקום אורק אחר ויקח סכין מטבח ויצא לדקור. יקומו אורקים אחרים וישליכו אבנים ויעשו לינץ' וכו'.
הדבר היחיד שיכה מכה קשה בטרור זה פעולות תגמול נרחבות ומסודרות. קנה מידה גדול. מחיר יקר שהצבא יגבה על כל יהודי שרק זרקו עליו אבן.
נזרקו אבנים ליד עוספיה? בום. למחרת אין כפר. באים עם טנקים ובולדוזרים ענקיים והופכים את האזור עד שלא נשארת שם אבן על אבן. שהתושבים יעופו לירדן או לעיראק או יעשו בועות מתחת לגלים (כמו שהם רוצים לעשות לנו).

אתה אומר שאתה ספציפית לא תתחתן עם גויה כי זה הורס את עם ישראל. למה? הרי זה רק לפי הדת. במקומות אחרים אין בעיה כזו. גרמני נושא צרפתיה, מגדל את ילדיו בגרמניה והם גרמנים.
כלומר, כל ההגדרה של יהודי, זה רק לפי הדת.
ועוד. למה אתה חושב שכל אלה שציינת שיורדים מהארץ ומתחתנים עם גויות או אפילו מתחתנים עם גויות בלי לרדת מהארץ. מאיפה זה מגיע לדעתך? בגלל שהם התפרקו מהדת.
ואחרי שמתפרקים מהדת, קצת עוד נשאר למשך זמן מה. הבנאדם עוד רוצה להחשב יהודי ולחוג חגים של יהודים וכו'. אחרי זמן מה הוא לא מבין מה הטעם. הדת הזו לא מדברת אליו. הוא לא קשור אליה. החגים קשורים קשר הדוק אל הדת. העניין להשאר יהודי, קשור לדת. מה הטעם? ואז מתחתנים עם גויות ויורדים מהארץ ומלקקים לאורקים...

המדע לא הוכיח שעומואים זה טבעי. המדע מקסימום יכול להוכיח שזו תופעה סטטיסטית קיימת. כמו שתסמונת דאון זה דבר שקורה באחוזים מסויימים. אז טבעי שיהיה אחוז מסויים של תקלות. אבל המצב של התקלה הוא לא טבעי. זו תקלה. ועל תקלות צריך להתגבר עד כמה שאפשר!

להגיד שהנצרות עשתה טקס כלשהו זה בולשיט. בולשיט כמו הנצרות עצמה.
בעולם המערבי הליברלי, להגיד בגלוי שאתה שונא ורוצה להלחם ולהשמיד, זה אוי ואבוי. זה גזעני וחשוך. אז הנצרות עושה פרצוף יפה ונחמד ומתחת לשולחן מזרימה ים כסף למסיונרים שיקנו את הדת של אנשים מסכנים שיש להם בעיות כספיות ולא עומדים בניסיון.
ומתחת לרדאר ובמצבים מסויימים, כל נוצרי נורמלי יספר לך שהוא שונא יהודים.
ומי שחושב שהנוצרים אוהבים אותו, תם מאין כמוהו.

למה נשים צריכות להתלבש צנוע? כולל קטינות?
אפילו כולם ישלטו בעצמם ולא יאנסו. ברגע שנקבה מתלבשת פרוץ, יתחילו איתה יותר. כי היא מזמינה את זה. כי היא מציגה לראווה את הסחורה - כי היא רוצה לשווק. אז זה לא יקרה באונס. זה יקרה ברצון.
ומבחינת הדת, אנחנו לא רוצים שזה יקרה גם ברצון. רק במסגרת הנישואין. רק במסגרת הנישואין!
כשאתה מדבר על "קטינות". על איזה גיל אתה מדבר? ילדה בת 14 כבר יש לה שדיים. אז תשכנע את עצמך שהיא קטינה ותן לה ללכת בלי חולצה?
הרי כל הקשקוש המודרני של קטין וקטינה נוגע להליכים חוקיים של שיקול דעת מתקדם. אבל שים לב, אחריות פלילית - גיל 14.
אז יש לך ילדה בת 14, שהיא אולי קטינה, אבל מבחינה פיזיולוגית היא בגיל הפריון. כלומר, יש לה את מה שצריך בשביל ללדת, ומה שצריך כדי לגרום לגבר לעבר אותה. אז תספר לנו שהחוק קבע שאסור עד גיל 18 ותגיד לאנשים ברחוב "לכו תתמודדו"?
לא. אם אתה בנאדם ושומר על עצמך, זה לא אומר שצריך להתגרות בך, להוציא לך לשון ולקפץ מולך בשמחה ש"הנה זה והנה זה ואתה לא יכול לקבל את זה". כי כמו שאמר בוראט - בסוף הוא קיבל את זה.

אז מחנכים את הילדות הקטנות באמת, לצניעות. ומלמדים אותן לעשות את זה גם בגילאים ממש צעירים שזה אולי לא משנה באופן מעשי. אבל זה חינוך.

ושוב הטענה שלך על אלוהים הרוצח...
תחליט. אם אלוהים קיים, הוא לא יכול להיות רוצח. מנימוקים שכבר נתתי לך כמה פעמים ולא יכולת לענות עליהם חוץ מ"עזוב אותי. הוא לא קיים".
אם הוא לא קיים, אל תספר לי כמה הוא רוצח. ואם הוא קיים, הוא לא יכול להיות רוצח. הוא אלוהים...

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
« להגיב #13 ב- : אוקטובר 04, 2012, 17:03:03 »
לא חדש כרגיל יש הרבה שקרים וטעיות.
הכי הרג אותי איזה ילד שלומד 5 יחי' פיסיקה וכבר חושב שהוא גדול המדענים בכול הזמנים ולא שחלק אדיר מהמדענים הגדולים באמת אומרים שיש בורא עולם ואין הסבר אחר.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק מוות_ליהודים הטובים והנאמנים

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אוקטובר 11, 2012, 18:32:12 »
תקשיבו טוב טוב חבורה של חולי נפש, אוקיי?
קודם כל מי שתומך בכם זה 0.00000001% מהעולם, ארגון עלוב של אנשים עלובים.
דבר שני, זה שמי שלא יהודי לא צריך להיות אזרח במדינת ישראל, אפשר לדון על כך, ודנים על זה אין סוף,
אבל גזענים כמוכם? לא בא בחשבון!!!
לכל אחד יש זכות לחיות, לא צריך להבדיל בין גזע, דם ולאום. אנחנו לא היטלר יימח שמו.
בינתיים אתם ממשיכים את דרכו של היטלר כשאתם טוענים שהיהודים הם הנעלים...
דבר שלישי, מי אתם, מי אתם שתחליטו על חייהם של אנשים אחרים? הא?
אתם חושבים שהומואים רצו להיות כך? כמה טיפשים אתם יכולים להיות.
למה שמישהו יחליט שהוא רוצה להיות הומו בסביבה ובתקופה של אנשים כמוכם שלא סובלים הומוסקסואליות?
שלא תחשבו שלא ראיתי את הפוסט החולני של חיים בן פסח שאוסר על יהודים להתגייס לצה"ל, אידיוטים.
בלי צה"ל לא הייתם קיימים בכלל, חבורה של בורים חסרי לב,
אנשים הקריבו את חייהם בשביל המדינה הזאת ואתם שמים עליהם זין ורוצים להפוך את המדינה למדינה של אנשים משועבדים לאלוהים. לא נשרוד ככה יום אחד.

חיים בן פסח, אין הבדל בינך לבין אחמדיניג'אד יש"ו שר"י.

אידיוטים

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #15 ב- : אוקטובר 11, 2012, 19:31:14 »
אתה לא הכי חכם נכון אחי?
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : אוקטובר 11, 2012, 23:37:51 »
אני לא חכם?:
אני זה שקורא לאנשים ממוצא אפריקאי בעלי עור כהה "כושונאצים"?
אני זה שרוצה להשמיד ולעשות שואה למי שלא יהודי?
אני זה שתומך בשנאה, רצח וטרור?
אני זה שממשיך את האידיאולוגיה של היטלר?
אני זה שמתנגד לשירות בצה"ל?
אני זה שחושב שמדינת ישראל תסתדר רק עם לימודי תורה?

צריך להוציא אתכם מחוץ לחוק יא חתיכת פסיכופים מנוולים, אתם גרועים כמו "מרצ" ויותר מ"שלום עכשיו".

להשמיד את כל הקיצוניים שביניכם וגם את השמאל הקיצוני, משווים אנשים בעלי עור שונה לנאצים, את העונש כבר תקבלו בגהנום, צואות אנושיות

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #17 ב- : אוקטובר 12, 2012, 01:16:44 »
הרגע... הרגע...
על מה העצבים?

באיזה טרור אנחנו תומכים? באיזו שואה אנחנו תומכים?
על מה אתה מקשקש?

אנחנו בסך הכל רוצים שיהודים יוכלו לחיות בבטחון בארצם שלהם. בלי אויבים מבית, בלי לפחד מאויבים מבחוץ... לחיות בשלום ובשלווה.
כל כך קשה להבין את זה?
יהודים חייבים להמשיך ולאכול חצץ מכל העולם ולהמשיך להתחנף אליהם כי אולי אולי הם יאכילו אותנו יותר חצץ?
אסור לנסות ולפעול למען בטחון ושלווה?

ו...אנחנו לא מחליטים על חיים של אחרים. ה' מחליט... אנחנו הולכים לפי מה שהוא אמר.

וזה מאוד נחמד לצעוק היטלר היטלר...
רק שזה מאוד מפגר להשוות אנשים שלא יפגעו באף אחד אם לא יפגעו בהם, לאחד שרצה להשתלט על כל העולם ולחסל המונים בלי שום סיבה...

אבל טיפוסים שמתלהמים ככה, בדרך כלל הם לא דקי הבחנה במיוחד... נכון ?

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק MAORO

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "לדוד,ברוך ה׳ צורי,המלמד ידי לקרב,אצבעותי למלחמה"
« להגיב #18 ב- : אוקטובר 12, 2012, 01:30:19 »
רק תיקון קטן,אנחנו לא קוראים לאנשים ממוצא אפריקאי כושונאצים.
אנחנו קוראים לכושים כושים.
מי שכושונאצי הוא כושונאצי בזכות עצמו.
חכמה בגויים תאמין:"אויב גלוי הוא קללה, אבל מעמיד פני ידיד גרוע ממנו." - בנג'מין פרנקלין .
"תכופות אנו נותנים בעצמנו לאויב את הכלים לכלותנו." - איזופוס.
"פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שהוא יאכל אותו אחרון." - וינסטון צ'רצ'יל
"קודם כל תהיינה העובדות בידיך, ואז תוכל לסלף אותן כאוות נפשך."- מרק טווין.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #19 ב- : אוקטובר 12, 2012, 08:48:13 »
אני לא חכם?:
אני זה שקורא לאנשים ממוצא אפריקאי בעלי עור כהה "כושונאצים"?
אני זה שרוצה להשמיד ולעשות שואה למי שלא יהודי?
אני זה שתומך בשנאה, רצח וטרור?
אני זה שממשיך את האידיאולוגיה של היטלר?
אני זה שמתנגד לשירות בצה"ל?
אני זה שחושב שמדינת ישראל תסתדר רק עם לימודי תורה?

צריך להוציא אתכם מחוץ לחוק יא חתיכת פסיכופים מנוולים, אתם גרועים כמו "מרצ" ויותר מ"שלום עכשיו".

להשמיד את כל הקיצוניים שביניכם וגם את השמאל הקיצוני, משווים אנשים בעלי עור שונה לנאצים, את העונש כבר תקבלו בגהנום, צואות אנושיות
גם אנחנו לא שום דבר מהשטויות שאמרת פה ( חוץ מזה שישראל תסתדר רק עם תורה שזה פשיטא...)

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : אוקטובר 12, 2012, 14:23:39 »
אני אתגייס לצה"ל עוד כמה שנים, אני אהיה גאה לשרת בצבא, לשרת את מדינתי, מדינת ישראל, בניגוד לכם, צואות אנוש, צריך לירוק אתכם לכלובים ולהכניס שם מחבלים
לא מתגייסים לצה"ל הא?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=174468989271435&set=a.174468925938108.54041.164378053613862&type=1&theater

מי שומר עליכם? מי? מי? מי? מי? האלוהים שלכם? כן ראיתי ב1939 הוא שמר על היהודים טוב מאוד, "כולה" רצח 6 מיליון ממאמיניו.
כפויי טובה, יום יבוא וירצחו את מוות בן פסחא המנהיג המהולל שלכם, הוא הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מכהנא.
נאו-נאצים במסכה.
פסיכופתים.

ראיתי איך בלינקייה החולת נפש שלכם כתבתם מדע ככה: "מדע" בסוגריים. כמה טיפשים בני אדם יכולים להיות.
אני מאחל לכם את כל הרע שבעולם ושיצלבו אתכם "בעזרת השם".
ֿ
מי אתם חושבים מרפא אנשים מסרטן? הא? אלוהים?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=518436484851878&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519925381369655&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539349_516839568344903_645140917_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/44227_516246961737497_1080599118_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512916208737239&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530067_511865088842351_75563766_n.jpg
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=508027215892805&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304399_504701326225394_1695333251_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501455103216683&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555498_497441853618008_721048477_n.jpg

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #21 ב- : אוקטובר 12, 2012, 15:38:23 »
הטיעונים שלך זה צרור תמונות מן הרשת? אין לך משהו טוב מזה?

אבל אפילו לזה, אגיב.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=174468989271435&set=a.174468925938108.54041.164378053613862&type=1&theater
הבאת את הקישור הנ"ל כדי להראות כמה אנחנו שונאים את המדינה ולא רוצים לשרת בה ולהגן על המדינה וכו'. סיפרת כיצד תתגייס לצה"ל עוד כמה שנים וכמה תהיה גאה לשרת בצבא, לשרת את המדינה ולהגן עליה, וכיצד אנו צואות אנוש שאנחנו ככה מדברים.
אמור לי.
האם החיילים בתמונה שהבאת, אותם חיילים מגינים שם על המדינה? הם מגינים של עם היהודים? הם משרתים את המדינה?
או שאולי הם משרתים את האויב? אולי צילמו אותם בפוזה של "צואות אנוש"?
זה מה שתהיה גאה לעשות במהלך השירות שלך? לנקות מסגדים ולהגן על מחבלים?

מי שומר עלינו? כמובן, האלוהים.
אתה מנפנף בשואה כהוכחה שאין אלוהים. הרי זו בריחה. "אם אני סובל, סימן שאין אלוהים!".
עניין השואה נידון בכמה שרשורים. שאלות כמו למה ה' שלח עלינו כזו שואה, איך זה שעם ישראל סבל ככה וה' לא הגן עליהם ואיך זה שאפילו דתיים מתו שם? כל השאלות הללו נענו והוסברו כמה וכמה פעמים בהרבה שרשורים שונים. כדי לקבל את התשובה לכך, אתה פשוט צריך להסתכל בשרשורים ולהגיב באופן ענייני.
...אלא אם כן אתה בכלל לא רוצה להגיב באופן ענייני, אלא רק להתלהם.

מי אנחנו חושבים מרפא אנשים מסרטן? מי שגרם להם לחלות בסרטן. האלוהים כמובן...
שנים רבות לפני שהשואה התרחשה, נכתב פיוט תפילה. בהרבה קהילות אומרים אותו כל יום כיפור. והנה בית מן הפיוט:
כי הנה כחומר ביד היוצר,
ברצותו מאריך וברצותו מקצר,
כן אנחנו בידך אמונים נוצר,
לברית הבט ואל תפן ליצר.

אנחנו כחומר ביד היוצר. הוא יכול לגרום לנו לחלות ויכול לרפא. יכול להחליט שמגיע לנו שואה, ויכול להחליט שמגיע לנו לגדול ולפרוח. ואיך אתה תדע מתי מגיע לנו מה? לא הגיוני שהוא יותר חכם ממך ויודע טוב יותר מתי מגיע מה, גם אם הוא לא טרח לעדכן אותך בכל סיבה וסיבה שיש לו?
למה כל אחד חושב שאם האלוהים לא הגיש לו דו"ח מפורט בשלושה עותקים ובו הסברים על כל פעולותיו וסיבותיו, זה אומר שאין לו סיבות או שהוא לא קיים?

אותו דבר התמונה הזו.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=518436484851878&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
בהנחה שבאמת יש אדם כזה ושזה לא קינטור, וזה לא משנה כי במציאות יש אנשים כאלה שסובלים וסובלים, הסבל לא מכחיש את קיום האלוהים או את הצדק שלו. כי איך אתה יכול לפקפק בצדק כשאתה לא יודע את הסיבות?
מישהו קיבל עונש מוות בבית המשפט. תוכל לקום ולמחות על חוסר הצדק שבעונש אם לא תקרא את פסק הדין המנומק שהוציא השופט? כמובן שלא.
אבל כשמדובר באלוהים, היות ואף אחד לא יכול לקרוא את פסק הדין, יותר קל להניח שאין פסק דין. אז או שאין אלוהים, או שאין לאלוהים שום צדק והוא סתם משתולל... נכון ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=519925381369655&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
קריקטורה קנטרנית ומתחתיה קשקוש בשם "מר"ן נו באמת". טיעונים בבקשה. לא יציאות של "נו באמת".

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539349_516839568344903_645140917_n.jpg
למיטב ידיעתי, גבי אשכנזי לא ניצח בשום מלחמה. אבל היו אחרים שניצחו במלחמות ויחסו את זה למעשה האלוהים. אפילו גויים.
אבל לפני שנלך רחוק, תן לי להזכיר לך. חנוכה, חג יהודי שנחוג יותר מאלפיים שנה ברצף, הוא חג שנקבע בגלל שהמפקדים ידעו בבירור שהאלוהים ניצח להם את המלחמה...

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/44227_516246961737497_1080599118_n.jpg
שקר גס!
המן פעמים היו חולים שהרופאים נואשו מהם ואמרו למשפחה שאין מה לעשות, ובזכות תפילות וצדיקים, החולים התרפאו לגמרי. אם רק תפתח את העיניים, תראה.
אבל למה לפתוח את העיניים? יותר נוח לעצום אותן, לטמון את הראש בחול ולהוציא קשקושים באינטרנט...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=512916208737239&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
לא הבנתי מה זה אמור להוכיח?
כאילו... איזו בחורילה ירתה והצליחה (בלי לשכוח את הבחורילה השניה שרצה להתחבא כשהחלו היריות). אולי היא הצליחה כי אלוהים רצה? איך זה קשור לתמונה של היכל הישיבה?
או בקיצור, על כל התמונה הזו:  :old_WTF_Aza:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530067_511865088842351_75563766_n.jpg
עוד תמונה שהוסיפו לה כיתוב לא קשור.
אבל פה בפורום הביאו כתבות על המחקר שנעשה ובו מצאו את "החלקיק האלוהי". וכמו שציין ריפו, עוד כמה שנים והון עתק שישפך על המחקרים המיותרים הללו, וימצאו עוד הוכחות מדעיות לנשמה וכו'.
וזה מעבר לשאלה הפשוטה, מה גורם לעיניים שלך לראות ולאוזניים שלך לשמוע, ופתאום כשאתה מת, מה נעלם שפתאום שום דבר לא זז?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=508027215892805&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
מי הבחור בכתבה? מי אמר שהוא רצח? כמה הוא שפוי בכלל? (ראית את הפרצוף שלו?) ואיך זה קשור לשאלת קיומו של האלוהים?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/304399_504701326225394_1695333251_n.jpg
עוד תמונה קנטרנית.
משום מה יוצר התמונה, שכל מטרתו היא ניגוח קטנוני ומטופש, לא הבין את ההבדל בין רצח ובין משפט.
רוצח שנידון למוות, תקרא לשופט ששפט אותו למוות "רוצח"? או שאתה מסוגל להבין שיש הבדל בין אדם שרצח על דעת עצמו בשביל מניעים אישיים, לבין דין מלכות שהוא עליון ונועד לשמור על סדר וחיים תקינים של כלל התושבים?
וזה מעבר לעבודה שחלק מהנקודות שנרשמו שם מעוותות או בלתי נכונות...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501455103216683&set=a.492296574132536.120837.491740120854848&type=1&theater
כן... כבר הבנו שאתה חסיד של הליצן הקטן ההוא שאין לו טיעונים, רק קטנרנות זולה...

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/555498_497441853618008_721048477_n.jpg
אכן, להסביר אבולוציה בצורה של שיטת טבע הכפופה לחוקי ההסתברות והסטטיסטיקה, בצורה הגיונית שעל פיה מתנהלים כוחות העולם המוכרים לנו, זה באמת נשמע בלתי סביר.
אבל ברגע שאתה מכיר בעובדה שיש אלוהים שהוא מעל הטבע והוא זה שיוצר ומנהל את השינויים בעולמו, האלוהים יכול לתת גם לנחש או לאתון לדבר...
פשוט כל כך...

אנא ממך, אם יש לך טיעון הגיוני להשיב לי בו, בבקשה. אם אין לך, חסוך ממני התלהמויות וקנטרנויות נוספות.

צבא יהושע עוד יחזור!

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : אוקטובר 12, 2012, 17:32:58 »
אני לא מתכוון לחיות עפ"י האל המזדיין הזה. אוקיי? הוא רצח את בני עמי, גורם יום יום סבל לבעלי חיים, גורם לזה שאנשים תמימים ימותו ויסבלו.

אתם חבורה של פסיכים חולי נפש שקוראים בכינוי "נאצי" למי שלא מסכים איתכם. להשמיד.

אה, אז בגלל שצה"ל ניקה את המסגדים אז לא צריך להתגייס אליו? הא?
מה אתה חושב שיגן על המדינה בלי צה"לֹ? יהוה המזדיין הזה?
בלי צה"ל אתה יכול לסמן X על מדינת ישראל, מפגר.

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #23 ב- : אוקטובר 13, 2012, 18:53:33 »
אתה ממורמר אחי אבל אני מבין אותך, זה לא אשמתך, גידלו אותך להיות אהבל. גם לאנשים כמוך יש תשובה אם באמת תרצה.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #24 ב- : אוקטובר 13, 2012, 19:58:38 »
חחחח הוא בעצמו הודה - "בעוד כמה שנים אתגייס לצה"ל".
משמע שהוא בקושי בן 15, ובגיל הזה נוטים לחזור (כמו תוכי טוב) על כל מה שהמורים והסביבה שלך אומרת לך.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!