יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
שלום זה שוב אני
רחמים:
אני חושב שגם השואה שהייתה באירופה , כתוב בתנ"ך היהודי כמובן.
מציאותי:
השואה שבאירופה לדעתי באה להפריד את היהודים מהגויים.
יותר מדי יהודים התבוללו וניסו להיטמע באירופה, ניסו להיות יותר אירופאים מהאירופאים עצמם.
אנחנו "עם לבדד ישכון", אם אנחנו לא נלך בחוקותיו אנחנו נחטוף מכה, אם נלך בחוקותיו נעלה לגדולה.
אגב אם לא הייתה שואה היו נכחדים הרבה יותר יהודים בגלל ההתבוללות.
daneil_:
אוקיי אז הטענה שלו זה בגלל מסורת אבל גם לנוצרים יש מסורת אז מה?
זה אומר שהם צודקים?
ולגבי זה שאמר שבגלל שהתחתנו עם גויים קרה את השואה השתגעת?
אחי בעוד 3 חודשים מתחתן עם בחורה לא יהודיה והיא אישה מאוד טובה גם לי יש חברה לא יהודיה והיא מדהימה באופי שלה
ואני גם אתחתן איתה כנראה מה רע בזה היא גם בת אדם
מציאותי:
--- ציטוט של: daneil_ על ספטמבר 27, 2012, 04:43:08 ---אוקיי אז הטענה שלו זה בגלל מסורת אבל גם לנוצרים יש מסורת אז מה?
זה אומר שהם צודקים?
ולגבי זה שאמר שבגלל שהתחתנו עם גויים קרה את השואה השתגעת?
אחי בעוד 3 חודשים מתחתן עם בחורה לא יהודיה והיא אישה מאוד טובה גם לי יש חברה לא יהודיה והיא מדהימה באופי שלה
ואני גם אתחתן איתה כנראה מה רע בזה היא גם בת אדם
--- סוף ציטוט ---
כן אבל המסורת שלהם לא התחילה מעם שלם שראה ושמע את ה', אלא מבן אדם אחד שטען שהוא הבן של ה'.
חוץ מזה, יש"ו היה יהודי שכפר, זה סיפור די ארוך, בקצרה, הנצרות היא שקר אחד גדול שלקחה קצת מהאמת של היהדות (היא מבוססת על היהדות) ואפשר להוכיח את זה בקלות...וזה נעשה פה בפורום כמה וכמה פעמים.
אני סומך על רפו שיתן לך קישורים.
ואני השתגעתי? אח שלך השתגע...הוא מכרית את זרעו מהעם היהודי.
האישה הזאת יכולה להיות האישה המושלמת, זה לא משנה, אם היא לא יהודיה כל השושלת שלו לא תהיה יהודית, מה הבעיה שהיא תתגייר או שהוא ימצא לעצמו יהודיה? מה חסרות יהודיות בארץ ישראל?
ואסור לנו להתבולל כי ע"י כך אנחנו מעבירים את הלפיד היהודי הלאה לדור הבא.
גולדה מאיר הייתה זאת שאמרה שמי שמתבולל מצטרף לששת המיליונים שנרצחו בשואה, לא אני.
daneil_:
אוקיי שאלתי את אבא שלי על זה הוא אמר שזה שראה את זה עם שלם זה גם סיפור וזה לא אמיתי ואם הנצרות היתה אומרת שגם עם שלם ראה את אלוהים מדבר לישו גם היו מאמינים לזה. עכשיו שלא תבין לא נכון אני חושב שהנצרות זה שקר אבל כמו שהם המציאו דברים מי אמר שמישהו לא המציא את זה שראו עם שלם את אלוהים מדבר למשה אם לבן אדם אחד כמו ישו יש מליארד מאמינים אז זה יכול לקרות גם לנו.
לגבי אחי אתה אומר שבגלל שהיהודים התחתנו עם גויות קרתה השואה אז מה תגיד על זה שנהרגו שם דתיים גם להם הגיע?
תודה על תשובתך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה