יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

החזירות של הבנאדם

<< < (4/5) > >>

yossso:

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 16:07:26 ---לא מזמן פגשתי ערבייה מוסלמייה כוסית עם גוף יפה ושדיים גדולות
קוראים לה פטמה
השאלה שלי היא אם אני אזדווג עם פטמה אתם תחרימו אותי מהאתר ?

--- סוף ציטוט ---

מה שיותר מפתיע אותי, זה שהיא בעצמה מרשה לך. או המשפחה שלה. קודם כל, הם בדרך כלל, למרבה הבושה, מתלבשים הרבה יותר בצניעות מאיתנו. למרות שלמען ההגינות: להם אין טלויזיה או השקפה שהלכה וקלקלה אותם עם הזמן. אני אומר שכדאי לך להיזהר, מהם, לא מהצד היהודי. אין סנהדרין היום - אי אפשר להעניש. אבל יש עין רואה ואוזן שומעת...

yossso:

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---אם כבר מדברים על חיות טמאות ,  הבנאדם הוא שיא הזוהמה והטומאה

--- סוף ציטוט ---

הגוף ירוד משל החיות, הנשמה גבוהה משל מלאכי השרת, תלוי מה האדם בוחר לעשות.

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---העולם היה מקסים פעם כשהיו כאן רק צמחים ובעלי חיים
ועכשיו כשהעולם מלא באנשים הוא נהפך למיזבלה ענקית של ליכלוך , של מלט , של טינופת

--- סוף ציטוט ---

העולם נברא עבור האדם. אחרת בשביל מי קיים כל היופי הזה? הפיל לא מסתכל על הזברה ומתפעל, והוא גם לא מתפעל מכל שאר הבריאה. ואני כבר לא מדבר על כך שאין כלום על הירח, דבר שהוא לחלוטין נגד הסטטיסטיקה. בעולם יש מיליוני חיות וצמחים שונים, ים אויר ויבשה. שמש וירח. בדיוק כמו שמתואר בתהילים קד.

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---כל הירוק נעלם בגלל אנשים , כל המים היזדהמו בגלל אנשים

--- סוף ציטוט ---

לא נכון. כי אם כן, אז איך אתה חי?

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---כל העצים נכרתו בגלל אנשים , כל החיות נכחדו בגלל אנשים

--- סוף ציטוט ---

לא נכון, יש עצים שנשרפים בקיץ ונופלים בחורף לא בגלל אדם. תן לי בבקשה שם של חיה אחת שנכחדה בגלל אנשים. ואני כבר לא מדבר על כל החיות שלא נכחדו - חצי הכוס המלאה. או ליתר דיוק, 99.9% הכוס המלאה.

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---בגלל אנשים עוד מעט לא ישארו דגים בים

--- סוף ציטוט ---

לא נכון. יש לך הוכחה לזה? מחיר הדגים עלה? אתה יודע כמה דגים יש? כמה *ים* יש? חוץ מזה, אם כל כך איכפת לך מחיות, למה אתה משווה אדם לחזיר? הרי אתה אוהב את החזיר כנראה יותר מאדם, ואדם נראה לך נחות מחזיר, אז למה אתה משווה חזיר לאדם? הרי זה, לתפיסתך, עלבון לחזיר. לא?

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---החזירות של הבנאדם גומרת את העולם הזה

--- סוף ציטוט ---

עובדה שלא. ומה כלומר חזירות? אני אוכל ושותה כמה שאני צריך, כמו כל חי אחר. איפה כאן החזירות?

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---העולם הזה לא מתקדם לשום מקום הכל רק נהפך ליותר גרוע

--- סוף ציטוט ---

זה תלוי בכל אחד ואחד מאיתנו. היכולת לעשות עולם טוב, קיימת. זה שהיא לא נעשתה, לא אומר שהאדם מעצם יסודו הוא פסול וחסר תקווה. לאדם יש זכות בחירה.

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---היצור המתועב הזה שנקרא בנאדם פשוט דופק את כל מה שרק אפשר לדפוק

--- סוף ציטוט ---

אז למה יש גמילות חסדים בעולם? אירגוני צדקה לנכים מכל סוג. אנשים שתורמים לבית הכנסת ולעניים. וכיוב'. זאת עובדה שזה קיים. אם האדם היה אנוכי לחלוטין, חיי משפחה לא היו אפשריים. וגם לא חיי חברה. אבל יש חיי חברה, בכל תרבות שהיא. ומשפחות. אחרת לא היה קיום יותר.

אני מצפה לתשובה. אל תהיה ראש קטן.

yossso:

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 08:23:11 ---יש כאן מישהו שכתב שאנחנו לא אוכלים חזיר
בגלל שבתורה כתוב לא לאכול חזיר

ואם התורה תגיד לך לקפוץ מהגג אתה תקפוץ מהגג ?
אתה חייב לעשות כל מה שאומרים לך ?

--- סוף ציטוט ---

מה ההשוואה? לא לאכול חזיר, זה לא גורם לי שום נזק. לקפוץ מהגג, כן גורם נזק, אולי בלתי הפיך.

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 08:23:11 ---עכשיו אני חושב על המנהג המוזר לחתוך לתינוק קטן את הבולבול
המנהג לחתוך לתינוקות את הבולבול זה כמו המנהגים של הכושים הפרימיטיביים בסודן
אז אולי אנחנו לא שונים בהרבה מהסודנים

--- סוף ציטוט ---

כאן אתה כבר לא טיפש, אתה יודע שאתה משקר את עצמך: זה לא חיתוך האיבר - דבר שאסור ביהדות, ואפילו אסור על כל הגוים (7 מצוות בני נוח) - על פי התורה האלוקים אסר קטיעת איברים לכל האנושות, אפילו קטיעת איברים לחיות, אז ברור מקל וחומר, שאסור לקטוע איברים לאנשים.
אתה גם יודע, שאיבר שנימול, עובד בצורה תקינה לחלוטין. - שום נזק.

אתה מרמה את עצמך...

איציק123:

יש אנשים שחושבים שספר תורה זה דבר יותר יפה מאגם מוקף בעצים ירוקים
לי זה נראה ממש מוזר ולא טבעי לחנוק את עצמך ב"מסורת" ובעבדות
ולוותר על כל היופי והאמת שנמצאת מחוץ למסגרת

yossso:

--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 22:00:08 ---יש אנשים שחושבים שספר תורה זה דבר יותר יפה מאגם מוקף בעצים ירוקים
לי זה נראה ממש מוזר ולא טבעי לחנוק את עצמך ב"מסורת" ובעבדות
ולוותר על כל היופי והאמת שנמצאת מחוץ למסגרת

--- סוף ציטוט ---

עולם בלי חוקים, זה לא עולם יפה. זה עולם שבו אם תהיה קצת חוצפן או קצת חלש, אתה אבוד. זה עולם אכזרי מאד. גם שוקולד יותר טעים מעגבניה אבל עגבניה בריאה יותר, אז באמצעות השכל שלך אתה מתגבר על ה'ככה בא לי' בשביל שייטב לך אחר-כך. זה נקרא 'להיות בן אדם'.

אותי אישית זה לא מטריד שפלוני חושב שאגם מוקף עצים ירוקים יפה יותר מספר תורה. אני גם חושב שיופיה של התורה הוא יותר בפנימיותה. אבל ספר תורה הוא כן דבר יפה. בעיקר יופי מסוג 'קדושה'. יופי מיוחד מאד.

תודה על ההקשבה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה