יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
החזירות של הבנאדם
הבוס הגדול:
--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 08:23:11 ---יש כאן מישהו שכתב שאנחנו לא אוכלים חזיר
בגלל שבתורה כתוב לא לאכול חזיר
ואם התורה תגיד לך לקפוץ מהגג אתה תקפוץ מהגג ?
אתה חייב לעשות כל מה שאומרים לך ?
עכשיו אני חושב על המנהג המוזר לחתוך לתינוק קטן את הבולבול
המנהג לחתוך לתינוקות את הבולבול זה כמו המנהגים של הכושים הפרימיטיביים בסודן
אז אולי אנחנו לא שונים בהרבה מהסודנים
--- סוף ציטוט ---
חבל שלך לא חתכו "בטעות" את כל הבולבול...
הבוס הגדול:
--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 11:30:34 ---אם כבר מדברים על חיות טמאות , הבנאדם הוא שיא הזוהמה והטומאה
--- סוף ציטוט ---
אני מניח שאתה מדבר על עצמך כי כל הפוסל במומו פוסל!
הבוס הגדול:
--- ציטוט של: איציק123 על אוגוסט 26, 2012, 16:07:26 ---לא מזמן פגשתי ערבייה מוסלמייה כוסית עם גוף יפה ושדיים גדולות
קוראים לה פטמה
השאלה שלי היא אם אני אזדווג עם פטמה אתם תחרימו אותי מהאתר ?
--- סוף ציטוט ---
ממש לא נחרים אותך,יש כאלה שינסו להציל את נפשך.
אני מאלה שישמח על זה שאתה וצאצאיך תמחקו מהעם שלי,מי בכלל צריך אנשים כמוך.
ועכשיו קצת ברצינות,כמו שאתה אומר את זה,אתה רק מוכיח שאין לך לא כבוד אישי ולא כבוד לאישה שהיא כביכול הבת זוג שלך.
לגביי הכבוד האישי שלך-אין לך כבוד כי אתה מוכר את מי שאתה ומוחק את כל השורשים שלך בשביל רגשות ומין...
ולגביי הכבוד של האישה (ולא חשוב עם היא יהודיה או לא),זה שאתה אומר שתזדווג איתה רק בגלל שיש לה שדיים גדולות וגוף יפה,זה אומר שאתה לא מכבד אותה
כאישה ואתה רוצה רק להשכיב אותה כמו חיות השדה.
לא משנה איך יקראו לה פטמה או לא פטמה,אם יש לה טיפה כבוד עצמי היא אפילו לא תירק לכיוון של אדם כמוך.
הבוס הגדול:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על אוגוסט 26, 2012, 12:16:03 ---כבר שמנו לב אצל כל השמאלנים והאתאיסטים שהכפירה לבסוף מגיעה עם שנאה עצמית גדולה.
--- סוף ציטוט ---
היא לא מגיע להם ביחד עם שנאה עצמית גדולה,השנאה העצמית היא השורש של האתאיזם,ולא מדובר רק על יהודים,אלה על כל הדתות.
yossso:
מצחיק שככה קוראים לה, 'פאטמה' נשמע כמו 'פיטמה'.. ויש לה גדולים אתה אומר. אני חושב שאסור להתחתן. לגבי מגע מיני, אני מניח שבתקופה שבה נכתבו הדברים, היה ברור שמגע מיני בא אחרי חתונה. תעשה שאלת חכם. אבל בכל אופן, זה לא בריא: עדיף לנפש שלך שאשתך תהיה הראשונה והאחרונה שלך. החוקים הם לא בשביל לרדות בנו. כמו החוק שאסור לרצוח ולגנוב ולשקר ולרכל ולנקום ולהלבין פני יהודי ברבים.. ברור שזה מוביל לחברה שהרבה יותר נעים לחיות בתוכה. זה לא "תעשו תעשו כי ככה אמרתי!"
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה