כתב נושא: רב בגרמניה מואשם בשל עריכת ברית מילה  (נקרא 2925 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק פדופיל חילוני גאה

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • איסלאם מסריח כמעט כמו צה"ל - ולכן אני שוקל להתאסלם
רב בגרמניה מואשם בשל עריכת ברית מילה
« ב- : אוגוסט 21, 2012, 23:14:01 »
רב בגרמניה מואשם בשל עריכת ברית מילה

בפעם הראשונה בגרמניה שלאחר מלחמת העולם השנייה, מוגש כתב אישום נגד רב על עריכת ברית מילה. פסיקת בית המשפט בקלן סללה את הדרך להאשימו ב"פגיעה גופנית" בילד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4271475,00.html

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
בעניין: רב בגרמניה מואשם בשל עריכת ברית מילה
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 21, 2012, 23:30:58 »
סה"כ חוזרים למקורות של לפני 1945.
מילה של מוסלמים אין להם אומץ לאסור כי מוסלמים הרבה יותר אלימים מיהודים.
לכן מילה ולעיתים אף מילת נשים (שפוגעת באישה בלי ספק) נמשכים באירופה באישור או בלי.
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק UM-96

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הבא להורגך-השכם להורגו
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 21, 2012, 23:38:33 »
היטלר מת אבל הנאציזם חי ובועט.
״אַתָּה תָקוּם תְּרַחֵם צִיּוֹן כִּי עֵת לְחֶנְנָהּ כִּי בָא מוֹעֵד.״
״כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ.״

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 22, 2012, 04:10:19 »
הלוואי שהמוסלמים יבעירו את גרמניה.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 23, 2012, 20:30:56 »
משום מה זה מזכיר זמנים אחרים (ואני לא מתכוון רק לתקופה של לפני 70 שנה).

מעניין מה יהיה השלב הבא....(אולי איסור ללמוד תורה?)
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 24, 2012, 00:32:11 »
הלוואי שהמוסלמים יבעירו את גרמניה.

"וְיָדַעְתָּ כִּי ה' אֱלֹהֶיךָ הוּא הָאֱלֹהִים הָאֵל הַנֶּאֱמָן שֹׁמֵר הַבְּרִית וְהַחֶסֶד לְאֹהֲבָיו וּלְשֹׁמְרֵי מצותו [מִצְו‍ֹתָיו] לְאֶלֶף דּוֹר : וּמְשַׁלֵּם לְשֹׂנְאָיו אֶל פָּנָיו לְהַאֲבִידוֹ לֹא יְאַחֵר לְשֹׂנְאוֹ אֶל פָּנָיו יְשַׁלֶּם לוֹ"
(דברים ז, ט-י)

"אִישׁ בַּעַר לֹא יֵדָע וּכְסִיל לֹא יָבִין אֶת זֹאת : בִּפְרֹחַ רְשָׁעִים כְּמוֹ עֵשֶׂב וַיָּצִיצוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן לְהִשָּׁמְדָם עֲדֵי עַד"
(תהילים צב, ז-ח)

לא צריך להתרגש מזה שכאן הם לא מקבלים את העונש. להיפך: זה רק סימן לכמה חזק הם הולכים לחטוף בעולם האמת. גם אייכמן לפני ההוצאה להורג שתה יין, אכל סטייק עסיסי, וקרא עיתון בגרמנית... חז"ל אמרו שאש גיהנום פי 60 מאש כאן.

זה גם ברור מבחינה הגיונית: פלוני רצח שני אנשים. העונש שלו על פי התורה: מוות. אבל זה גם העונש שמקבל אלמוני - שרצח 'רק' אדם אחד... אז איפה ייענש פלוני על הרצח השני שלו?
ואני כבר לא מדבר על כל השטויות: נתנו למישהו מאסר עולם, בכלא רצח עוד מישהו, אז נתנו לו שתי מאסרי עולם. שישו בני מעיי...
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 24, 2012, 00:44:39 »
לגבי הרב שהואשם. די ברור לי שה' קורא ליהודי גרמניה לחזור ארצה, אם זה ככה. אבל עשו צבוע: הרי עשו איש ציד. אנגלים למשל - אוהבים לצוד. ציד: משחררים כלבים על ארנבות, אלו רצות, ובמקום מסוים מחכים להם הציידים שיורים בהם והורגים אותם. אם לשים את האכזריות לרגע בצד, זה אפילו לא הגון: זה לא שהם התאמצו גופנית לצוד את הארנבת.. אבל כמובן שהכדורים שפוגעים בארנבת, לא יודעים איפה הם פוגעים בהכרח, ולכן זה ספק עקירת אבר מן החי, ומכאן שזה אסור גם על גוי. אז יחד עם הציד, הפכו להיות 'אנושיים' והחליטו שיהודים שוחטים חיות באכזריות, לעומת ההריגה שלהם: חשמל או מסמר לראש. הבל הבלים אמר קוהלת. הכל הבל. הרב זמיר כהן הוכיח שחור על גבי לבן שביהדות הבהמה לא סובלת אפילו שניה, כי לבהמות טהורות אין עורקים בעורף, משהו כזה. והגוי הרי אוכל גם חזיר... אז החזיר סובל... כל הפוסל במומו פוסל. הרי העם הגרמני הוא העם הבארבארי, או ברברי. הם עמלק המקראי (לפי הרב זוננפלד, ונדמה לי שגם לפי הגר"א), והם עם אכזרי במשך ההסטוריה: הפרנקים, והויקינגים שממה שידוע לי הם עם של זובחי אדם. בגרמניה של היום יש אנשים שאוכלים זה את זה. אתם יודעים כמה גרמנים נהרגו בשואה ע"י הנאצים? כל מי שהיה 'חלש' על פי תורת הגזע של דרויש: נכים, אני חושב שגם זקנים. גרמנים רוצחים גרמנים... ואני כבר לא מדבר על כך שברית מילה היא עניין יהודי פנימי שאין להם זכות להתערב בו, למרות שגם אותו אפשר להוכיח כתקין לחלוטין, בדיקות שנעשו מוכיחות שביום השמיני של התינוק, רמת הכרישה בדם מגיעה ל- 110%. והוכח גם שזה חד-פעמי. ליותר מזה לא יגיע, אף פעם בחיים.

תורת משה אמת
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק meerkat

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 24, 2012, 04:23:36 »
why are there still jews in germany anyway? should have evacuated a loong time ago (same goes for the rest of the exile)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 25, 2012, 03:08:22 »
לגבי הרב שהואשם. די ברור לי שה' קורא ליהודי גרמניה לחזור ארצה, אם זה ככה. אבל עשו צבוע: הרי עשו איש ציד. אנגלים למשל - אוהבים לצוד. ציד: משחררים כלבים על ארנבות, אלו רצות, ובמקום מסוים מחכים להם הציידים שיורים בהם והורגים אותם. אם לשים את האכזריות לרגע בצד, זה אפילו לא הגון: זה לא שהם התאמצו גופנית לצוד את הארנבת.. אבל כמובן שהכדורים שפוגעים בארנבת, לא יודעים איפה הם פוגעים בהכרח, ולכן זה ספק עקירת אבר מן החי, ומכאן שזה אסור גם על גוי. אז יחד עם הציד, הפכו להיות 'אנושיים' והחליטו שיהודים שוחטים חיות באכזריות, לעומת ההריגה שלהם: חשמל או מסמר לראש. הבל הבלים אמר קוהלת. הכל הבל. הרב זמיר כהן הוכיח שחור על גבי לבן שביהדות הבהמה לא סובלת אפילו שניה, כי לבהמות טהורות אין עורקים בעורף, משהו כזה. והגוי הרי אוכל גם חזיר... אז החזיר סובל... כל הפוסל במומו פוסל. הרי העם הגרמני הוא העם הבארבארי, או ברברי. הם עמלק המקראי (לפי הרב זוננפלד, ונדמה לי שגם לפי הגר"א), והם עם אכזרי במשך ההסטוריה: הפרנקים, והויקינגים שממה שידוע לי הם עם של זובחי אדם. בגרמניה של היום יש אנשים שאוכלים זה את זה. אתם יודעים כמה גרמנים נהרגו בשואה ע"י הנאצים? כל מי שהיה 'חלש' על פי תורת הגזע של דרויש: נכים, אני חושב שגם זקנים. גרמנים רוצחים גרמנים... ואני כבר לא מדבר על כך שברית מילה היא עניין יהודי פנימי שאין להם זכות להתערב בו, למרות שגם אותו אפשר להוכיח כתקין לחלוטין, בדיקות שנעשו מוכיחות שביום השמיני של התינוק, רמת הכרישה בדם מגיעה ל- 110%. והוכח גם שזה חד-פעמי. ליותר מזה לא יגיע, אף פעם בחיים.

תורת משה אמת
הרבה זמן לא ביקרת בפורום,ברוך שובך  O0

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 25, 2012, 03:10:28 »
משום מה זה מזכיר זמנים אחרים (ואני לא מתכוון רק לתקופה של לפני 70 שנה).

מעניין מה יהיה השלב הבא....(אולי איסור ללמוד תורה?)
בעניין הזה לא צריך ללכת עד גרמניה,גם בארץ מנסים לבטל את התורה בכל הכוח.

אבל לא בכוח הזרוע כמו ישמעאל,אלה בטריק המוכר של עשיו, ויחבקהו וינשקהו,הכל בצורה יפה ועדינה,כאילו זה לטובתנו,ולאט לאט (או אפילו בקצב מהיר אם תרצו),הם מפוררים את הנוער,ואת הדור שלפניו.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 25, 2012, 22:59:41 »
"וְיָדַעְתָּ כִּי ה' אֱלֹהֶיךָ הוּא הָאֱלֹהִים הָאֵל הַנֶּאֱמָן שֹׁמֵר הַבְּרִית וְהַחֶסֶד לְאֹהֲבָיו וּלְשֹׁמְרֵי מצותו [מִצְו‍ֹתָיו] לְאֶלֶף דּוֹר : וּמְשַׁלֵּם לְשֹׂנְאָיו אֶל פָּנָיו לְהַאֲבִידוֹ לֹא יְאַחֵר לְשֹׂנְאוֹ אֶל פָּנָיו יְשַׁלֶּם לוֹ"
(דברים ז, ט-י)

"אִישׁ בַּעַר לֹא יֵדָע וּכְסִיל לֹא יָבִין אֶת זֹאת : בִּפְרֹחַ רְשָׁעִים כְּמוֹ עֵשֶׂב וַיָּצִיצוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן לְהִשָּׁמְדָם עֲדֵי עַד"
(תהילים צב, ז-ח)

לא צריך להתרגש מזה שכאן הם לא מקבלים את העונש. להיפך: זה רק סימן לכמה חזק הם הולכים לחטוף בעולם האמת. גם אייכמן לפני ההוצאה להורג שתה יין, אכל סטייק עסיסי, וקרא עיתון בגרמנית... חז"ל אמרו שאש גיהנום פי 60 מאש כאן.

זה גם ברור מבחינה הגיונית: פלוני רצח שני אנשים. העונש שלו על פי התורה: מוות. אבל זה גם העונש שמקבל אלמוני - שרצח 'רק' אדם אחד... אז איפה ייענש פלוני על הרצח השני שלו?
ואני כבר לא מדבר על כל השטויות: נתנו למישהו מאסר עולם, בכלא רצח עוד מישהו, אז נתנו לו שתי מאסרי עולם. שישו בני מעיי...
מיתה של רוצח, יותר מעונש היא מהווה תקנה. למנוע ממנו לרצוח אחרים ובמיתה עצמה לכפר ובלבד שיעשה תשובה.

תורת משה אמת
אבר מן החי זה לא לתלוש אבר לחיה כשהיא בחיים. זה בגדר של צער בעלי חיים. אבר מן החי זה לאכול אבר מהחיה כשהיא עוד חיה.

ולנושא השרשור.
כבר לפני כמה חודשים אמרתי שהנאצים בגרמניה כבר מעיזים להרים ראש מחדש. אמרתי את זה כשקנצלרית גרמניה הרימה טלפון לביבי על הבוקר ו"נזפה" בו על עניינים שהם עניינים פנימיים של ישראל...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!