לגבי הרב שהואשם. די ברור לי שה' קורא ליהודי גרמניה לחזור ארצה, אם זה ככה. אבל עשו צבוע: הרי עשו איש ציד. אנגלים למשל - אוהבים לצוד. ציד: משחררים כלבים על ארנבות, אלו רצות, ובמקום מסוים מחכים להם הציידים שיורים בהם והורגים אותם. אם לשים את האכזריות לרגע בצד, זה אפילו לא הגון: זה לא שהם התאמצו גופנית לצוד את הארנבת.. אבל כמובן שהכדורים שפוגעים בארנבת, לא יודעים איפה הם פוגעים בהכרח, ולכן זה ספק עקירת אבר מן החי, ומכאן שזה אסור גם על גוי. אז יחד עם הציד, הפכו להיות 'אנושיים' והחליטו שיהודים שוחטים חיות באכזריות, לעומת ההריגה שלהם: חשמל או מסמר לראש. הבל הבלים אמר קוהלת. הכל הבל. הרב זמיר כהן הוכיח שחור על גבי לבן שביהדות הבהמה לא סובלת אפילו שניה, כי לבהמות טהורות אין עורקים בעורף, משהו כזה. והגוי הרי אוכל גם חזיר... אז החזיר סובל... כל הפוסל במומו פוסל. הרי העם הגרמני הוא העם הבארבארי, או ברברי. הם עמלק המקראי (לפי הרב זוננפלד, ונדמה לי שגם לפי הגר"א), והם עם אכזרי במשך ההסטוריה: הפרנקים, והויקינגים שממה שידוע לי הם עם של זובחי אדם. בגרמניה של היום יש אנשים שאוכלים זה את זה. אתם יודעים כמה
גרמנים נהרגו בשואה ע"י הנאצים? כל מי שהיה 'חלש' על פי תורת הגזע של דרויש: נכים, אני חושב שגם זקנים. גרמנים רוצחים גרמנים... ואני כבר לא מדבר על כך שברית מילה היא עניין יהודי פנימי שאין להם זכות להתערב בו, למרות שגם אותו אפשר להוכיח כתקין לחלוטין, בדיקות שנעשו מוכיחות שביום השמיני של התינוק, רמת הכרישה בדם מגיעה ל- 110%. והוכח גם שזה חד-פעמי. ליותר מזה לא יגיע, אף פעם בחיים.
תורת משה אמת