יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
מדוע יפת קיבל את ברכת היופי ולא שם?
אביר הקרנפים:
להזכירך, יפת קיבל את היופי. עשיו מבני שם.
yossso:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על אוגוסט 27, 2012, 05:11:52 ---להזכירך, יפת קיבל את היופי. עשיו מבני שם.
--- סוף ציטוט ---
אה כן. תודה.
* עשו איש ציד. ואדמוני.
El Blanco:
הייתי בהרבה מדינות באירופה ממזרחה למערבה, ושרשרת המזון הולכת כך: יהודיות אירופאיות (במיוחד כל הקווקזיות בבלגיה, רוסיה ואוסטריה) > גויות אירופאיות > אשכנזיות ארץ ישראליות > מזרחיות ארץ ישראליות.
אצל הגברים... רוברט פטינסון/מיכאל באלאק VS עוז זהבי/רון שחר VS אייל גולן/איתי תורג'מן
El Blanco:
--- ציטוט של: MAORO על אוגוסט 16, 2012, 02:11:04 ---עובדה שגל גדות הצליחה בהוליווד,ומורן אטיאס באיטליה...
ואסתי גינזבורג הבלונדינית עם העיינים הכחולות,דווקא עליה צוחקים שהיא שמנה.
בכל מקרה אני לא מתכוון להתווכח על טיפשות שכזאת,ברור לך שאשכנזייה ומזרחית זה אותו העם כן ? סוף פסוק.
--- סוף ציטוט ---
עכשיו גל גדות היא מזרחית... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
El Blanco:
--- ציטוט של: Rafoe על אוגוסט 14, 2012, 17:22:07 ---זה כבר עניין של טעם.
אני בטוח שאם תשאל גבר אשכנזי (שלא נגוע בעדתיות) הוא יגיד לך שהוא נמשך יותר למזרחיות.
גבר מזרחי מן הסתם יימשך לאשכנזיות בלונדיניות.
ככה זה. תמיד השונה הוא אקזוטי יותר.
ובכלל - נכון שיש גויות יפות באופן כללי, אבל זו תהיה טעות לומר שבנות ישראל אינן יפות מראה, או שכל גוייה יפה יותר מישראלית.
--- סוף ציטוט ---
90% מהגברים סוגדים לבלונדיניות. השיער שלהן (בשילוב עם צבע העיניים) מסמל נשיות ונעורים (אחד מהעמים הכי חייתיים ומחריבי עולם היו הויקינגים הבלונדינים, זה פשוט לא מובן איך זה נהיה ככה). הספרדיות נשיות (להבדיל מיפות) בהרבה מהאשכנזיות (ואני רוסי), מנסיון
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה